Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899614 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Deniz

Brand week Istanbul adlı etkinlikte vodafone tarafından sunum yapılmış bugün sanırım
Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak sunumu

https://youtube.com/watch?v=FVN5U6LRUQ8

Ben mobilden girdiğimden bakamadım ama yarın incelerim
izliyorum çok güzel başladı @FARUK
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Birincisi bu konuda eleştiri yazısını yazdım ve tepkimi dile getirdim. Ama bunu dikkate bile almadın.
ikincisi kartal yuvasıyla ilgilenmedi dedin ama o zaman alıntıladığın yazının bir üstünde aslında neden olmaması gerektiği konusunda cevap vermiştim
sadece sistemden kaynaklanan bir sebepten mesajım gitmedi ve tekrar yazdım iki partide gönderdim daha sonrada aslında anketin olması için başka bir çözüm geldi
aklıma onu paylaştım hem daha geniş kitleye hemde direk stada gidecek olan kitleye yaptırma imkanı olan bir anket ama sen bunları okumadın veya görmedin beni direk fikrini benimsemediğim için diktatörlükle suçladın aslında fikrini benimsememiş olmam beni nasıl diktatör yapar onuda anlamış değilim ne oldu bununla ilgili forumda bir kampanyamı başlattın ve ben bu kampanyaya engelmi oldum yada bu konuyu yaymak istedinde ben mesajlarına sansürmü uyguladım ben ne yaptımda bu diktatör kelimesine muatap oldum hiç bir şey yapmadığım halde ve senin yazınada cevap verdiğim halde ve daha sonrasında bana daha mantıklı gelen konuyla ilgili öneri yaptığım halde senin beni diktatör olarak tanımlaman sence saygısızca değilse ne oluyor bir insana hak etmediği bir sıfat takıyorsun ben saygısız diyorum aslında kelimenin anlamını düşününce ve söyleme nedenini bu saygısızlıktan öteye hakaret diyede tabir edilir ben genede işi o boyuta taşımadım şimdi bunu silmiş olman senin o zaman yaptığın saygısızlığı kapatmazki bunu söyleyen sadece bende değilim o mesajı yazdıktan sonra bir bak kaç kişi saygısızlık olduğunu söyledi. neden o zaman silmedin şimdi ben söyleyincemi daha doğrusu senin tarzında sana davranıncamı yanlış olduğunu anladın Bir konuda yanlış anlama o lafa kızmış değilim okuduğumda güldüm
söylemenide umursamıyorum öyle egolarım yok benim. Ama sanada bir ders vermem lazımdı. nasıl kendine bir şey söylendiğinde rahatsız oluyorsan
sende başkalarına kullandığın kelimelere dikkat edeceksin. karşındakilerde insan öyle tv ye dantel koyarlar falan hep bunlar karşındakini aşağılama
amaçlı kelimeler sen bunları kullanırken birinin çıkıp sana saygısız olduğunu söylediğinde alınmaman gerekiyor çünkü bu hakaret değil senin yaptığının kelime karşılığı
oluyor @harund1k3 ben sana özür dileyecek bir şey söylemedim hakaret etmedim seni rencide etmedim sen saygısızlık yaptın bende saygısızsın dedim
bu günkü bu yazılarıda kasten ve bilinçli olarak yazdım sadece senin kendini sorgulamanı sağlamak istedim. Seni o sözlerden sonra mod onayınada alırdım ama
bu tamamen senin piksel düşüncene sansür olarak algılayacağın için aslında söylediğin kırıcı şeylerin gene farkında olmayacaktın sadece fikirlerimi beğenmediler beni susturdular derdin. bu arada benimde ilk tercihim piksel değil ama olmasındada bir sakınca görmüyorum tercihim komple beyaz tribün ben tek renkçiyim basamaklar girişlerde füme olacak kapalı alttada Beşiktaş yazacak başkada bir şey olmasın bu kadar sade olması yeterli her zaman sadelik tercihimdir iki renk kullandığında sadelikten uzaklaşırsın. Nasıl kullandığının bir önemi yok.

@Necmi

Ben anladiginizi dusunmuyorum tekrar soyluyorum ben konu ile alakali. sizin zevklerin tartisilamayacaginin bir fikir olusturma durumunuza "kucuk diktatorluk" dedim. ne fazlasini ne azini dedim. cunku bu tartisma boyunca biz o zaman bunu oylayalim dedigimde "o zaman 10 kisi memnun olur 5 kisi olmaz" mutlak dogru bulunamaz gibi bisey dediniz. ben butun bunlarin ustune bu sekilde yazdim. Bak yine diyorum benim lafima bu sekilde alindiysaniz ben zaten onu geri aldim.

Yine tekrarliyorum; fakat siz burda bana saygisiz diyebiliyorsaniz ben de burada sizin karakterinizi kendimce diledigim yorumlayabilirim veya farki kisiler farkli kisilere bu sekilde itham edebilir. Bu foruma zarar vermekten baska bisey yapmaz. Kimseye edep dersi verecek halimde yok oyle bir egoya sahip degilim fakat kimseden edep dersi almaya gelmedim burada. diktatorluk kelimesi edepsizlik olarak anlasilabilir mi tartisilir,  fakat ben buna mahal vermeden bu sekilde anladiginiz icin sizin karakterinizle alakali bir yargi oldugu icin sildim ve ozur diledim.

Fakat siz ayni sekilde benim sahsima yonelttiginiz hakareti geri alamayacak olgunlukta degilseniz bu sizin karakteriniz ile alakali bir sorun malesef. Burasi milletin stat tartismasi yaptigi bir ortam burada kisilerin karakterine dair asagilayici yorum yapma luksu yok kimsenin.

Çevrimdışı FARUK

izliyorum çok güzel başladı @FARUK
Dayanamadım biraz baktım da ortalarda bir yerde bizim damacana da var emre abinin bizim sitedeki yazısınıda koymuşlar sunuma :)

Çevrimdışı Deniz

Dayanamadım biraz baktım da ortalarda bir yerde bizim damacana da var emre abinin bizim sitedeki yazısınıda koymuşlar sunuma :)
Ben de ortalara yaklaşıyorum çok güzel sunummuş   :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

tüm kardeslerime izlemelerini cani gonulden tavsiye ediyorum cok keyifli bi sunum  :D

Çevrimdışı Deniz

27.dakikadan itibaren izleyin,adamın kurduğu cümle aslında neden koltuklara sponsor isimlerinin yazılmaması gerektiğinin en güzel özeti."Beşiktaşın gerçek sponsoru taraftarıdır,hem taraftarın hem Beşiktaşın kazandığı model".
Sen koltuklara sponsorları yazarsan bunlar taraftarın beğenisini almaktan ziyade taraftarın tepkisini çekecek.Reklamcılıkta altın kurallardan birisidir bu,yaptığın iş alıcıyı memnun etmeli,sana karşı tepkiler ürettirmemeli.İyi bir sponsor bunlara dikkat eder.Umarım koltuklar için bu unsura önem gösterilir.

Çevrimdışı murat_

27.dakikadan itibaren izleyin,adamın kurduğu cümle aslında neden koltuklara sponsor isimlerinin yazılmaması gerektiğinin en güzel özeti."Beşiktaşın gerçek sponsoru taraftarıdır,hem taraftarın hem Beşiktaşın kazandığı model".
Sen koltuklara sponsorları yazarsan bunlar taraftarın beğenisini almaktan ziyade taraftarın tepkisini çekecek.Reklamcılıkta altın kurallardan birisidir bu,yaptığın iş alıcıyı memnun etmeli,sana karşı tepkiler ürettirmemeli.İyi bir sponsor bunlara dikkat eder.Umarım koltuklar için bu unsura önem gösterilir.

aynen katiliyorum  :ok:

Çevrimdışı Necmi

@Necmi

Ben anladiginizi dusunmuyorum tekrar soyluyorum ben konu ile alakali. sizin zevklerin tartisilamayacaginin bir fikir olusturma durumunuza "kucuk diktatorluk" dedim. ne fazlasini ne azini dedim. cunku bu tartisma boyunca biz o zaman bunu oylayalim dedigimde "o zaman 10 kisi memnun olur 5 kisi olmaz" mutlak dogru bulunamaz gibi bisey dediniz. ben butun bunlarin ustune bu sekilde yazdim. Bak yine diyorum benim lafima bu sekilde alindiysaniz ben zaten onu geri aldim.

Yine tekrarliyorum; fakat siz burda bana saygisiz diyebiliyorsaniz ben de burada sizin karakterinizi kendimce diledigim yorumlayabilirim veya farki kisiler farkli kisilere bu sekilde itham edebilir. Bu foruma zarar vermekten baska bisey yapmaz. Kimseye edep dersi verecek halimde yok oyle bir egoya sahip degilim fakat kimseden edep dersi almaya gelmedim burada. diktatorluk kelimesi edepsizlik olarak anlasilabilir mi tartisilir,  fakat ben buna mahal vermeden bu sekilde anladiginiz icin sizin karakterinizle alakali bir yargi oldugu icin sildim ve ozur diledim.

Fakat siz ayni sekilde benim sahsima yonelttiginiz hakareti geri alamayacak olgunlukta degilseniz bu sizin karakteriniz ile alakali bir sorun malesef. Burasi milletin stat tartismasi yaptigi bir ortam burada kisilerin karakterine dair asagilayici yorum yapma luksu yok kimsenin.

Bak kardeşim anlamak istemiyorsun
küçük diktatör
pikseli beğenenler evinde televizyonuna dantel örten insanlar gibi bir aşağılama ben dantel koyanı aşağılamıyorum ama sen o niyetle kullandın
mimarlara söyleyelimde Necmi zevkinde yapsınlar stadı bunlar benim değil senin sözlerin alenen dalga geçiyorsun
şimdi bunları söyleyip sonra sana saygısız üslupta konuşuyorsun dediğimde benmi şahsına hakaret etmiş oluyorum.
ben senin bir kelimenden yola çıkmadımki onu yazdığında seni eleştirdim zaten senin cevabında Mimarlara söyleyelim Necmi zevkinde yapsınlar demek oldu
demek sen saygısızlık yapabilirsin ama biz sana saygısızlık yapıyorsun diyemeyiz. Dersek hakaret etmiş oluyoruz :) @harund1k3
buda bir bakış açısı ne diyeyim.

Çevrimdışı Deniz

Bu arada 1-2 hafta içerisinde staddan canlı yayın tekrar başlıyor  :icool:

Çevrimiçi murat

@Deniz reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir laf duymadınmı?  :money:

Çevrimdışı FARUK

Bu arada 1-2 hafta içerisinde staddan canlı yayın tekrar başlıyor  :icool:
Evet videonun sonunda soru geliyor 1_2 hafta diyor ama olacak mı bakalım @rubi_tobin abi sen ne diyorsun bu konuda :)

Çevrimdışı Deniz

@Deniz reklamın iyisi kötüsü olmaz diye bir laf duymadınmı?  :money:
Onlar eskide kaldı @MURAT abi Vodafone sunumunu izlemeni tavsiye ederim.
Adamlar Beşiktaş taraftarının Mabedi olan İnönü Stadını yıkıp ,yine bu stadın ismini "Vodafone Arena" yapma sürecini taraftarın tepkilerinden sakınarak nasıl bu kadar iyi yönettiklerini anlatıyor.
Gerçekten reklamcılığın ve pazarlamanın bütün inceliklerini konuşturmuşlar.Yani reklamın iyisi kötüsü olmaz değil de taraftarı memnun edebilmek için 40 takla atmışlar.

Bu gün bu videoyu izledikten sonra koltuklara sponsor isimlerinin yazılmayacağına inancım biraz daha arttı çünkü pazarlama ve reklam konusunda vodafone un hassasiyetini ve taraftara karşı herhangi bir konuda cephe almaktan çekinmesi takdire şayan bir durum.umarım img doğuş da bu hassasiyette olur.

Çevrimdışı harund1k3

Bak kardeşim anlamak istemiyorsun
küçük diktatör
pikseli beğenenler evinde televizyonuna dantel örten insanlar gibi bir aşağılama ben dantel koyanı aşağılamıyorum ama sen o niyetle kullandın
mimarlara söyleyelimde Necmi zevkinde yapsınlar stadı bunlar benim değil senin sözlerin alenen dalga geçiyorsun
şimdi bunları söyleyip sonra sana saygısız üslupta konuşuyorsun dediğimde benmi şahsına hakaret etmiş oluyorum.
ben senin bir kelimenden yola çıkmadımki onu yazdığında seni eleştirdim zaten senin cevabında Mimarlara söyleyelim Necmi zevkinde yapsınlar demek oldu
demek sen saygısızlık yapabilirsin ama biz sana saygısızlık yapıyorsun diyemeyiz. Dersek hakaret etmiş oluyoruz :) @harund1k3
buda bir bakış açısı ne diyeyim.

"pikseli beğenenler evinde televizyonuna dantel örten insanlar" kanitlasaniza boyle birsey dedigimi eger kanitlarsan ben bu forumdan defolur giderim. Kanitlamayamazsaniz bana attiginiz iftiranin vebali sizin omuzunuzda kalsin.

Çevrimdışı murat_

Evet videonun sonunda soru geliyor 1_2 hafta diyor ama olacak mı bakalım @rubi_tobin abi sen ne diyorsun bu konuda :)

bende bu konu hakkinda yazacaktim videoda cati kaldirilisindan dolayi yayin kapali idi cati kalkti 1 veya 2 hafta icinde tekrar yayin baslayacak dendi @Necmi abi ne diyorsun varmi bi duyum  :D

Çevrimdışı tguesbb

Brand week Istanbul adlı etkinlikte vodafone tarafından sunum yapılmış bugün sanırım

Son saniye süprizi umarım doğrudur.Full izledim çok eğlenceliydi

Çevrimdışı Deniz

bende bu konu hakkinda yazacaktim videoda cati kaldirilisindan dolayi yayin kapali idi cati kalkti 1 veya 2 hafta icinde tekrar yayin baslayacak dendi @Necmi abi ne diyorsun varmi bi duyum  :D
@rubi_tobin e soralım biz bunu  :icool:

Çevrimdışı harund1k3

@Necmi burada sayginliginiz yuksek sizin bana soylemedigim birseyi soylermisim gibi gosterip beni millete dusman gosterme isteginizi anliyorum, buna bir isim de buluyorum fakat burada soyleyip size saygisizlik etmek istemem. Asla kimseye iftira etmedim bugune kadar. Sizin icin tribun tasarimi besiktas'i sevdigi icin gecenin 4'unde mesaj yazan gorus bildiren birine iftira etmeye yetiyorsa alin buyrun bu forumunuz sizin olsun. Benim Besiktasliligim kimseye iftira etmeye elvermez sizin ki elveriyorsa forumunuz size icimdeki Besiktaslilik sevgisi bana kalsin. Saglicakla kalin.

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

21. dakika 20. saniye

Çevrimdışı FARUK

Son saniye süprizi umarım doğrudur.Full izledim çok eğlenceliydi

Evet güzel hazırlanmış umarım açılır

Çevrimdışı Gökhan_Çelik

daha önce pixelleri kaldırdığım maket resminde,  şimdi merdivenleri düzelttim.

pixel ile pixelsiz yan yana karşılaştırma çok yaptım , çok düşündüm , aslında daha temel atılırken hayalim "tek renk koltuk + düz merdiven + beşiktaş yazısı" şeklindeydi. Böyle isteme sebebim belkide çok beğendiğim san mames stadıydı ama şimdi farklı düşünüyorum (dün fikrim değişti) madem çift renk olucak alt beyaz üst siyah yapıldığında loca katı nasıl olucaktı ? , siyah veya beyaz olsa hoş olmazdı bence ve alt beyaz üst siyah olduğunda sade değilde karışık gibi çünkü iki zıt renkten bahsediyoruz , konya stadında beyaz ve yeşil çok hoş bence , ama siyah beyaz olduğunda pixel geçişi istiyor sanki.... daha hoş görünüyor , birde şunu düşündüm ; pixel koltuklar az ve seyrek olduğu için zaten güneşli havada çok belli olmayacak , akşamlar zaten zifiri karanlık , geriye maç akşamı kalıyor ondada seyirciler 3-4 saat önce gelmeye baslayınca zaten pixel olmasada var gibi görünüyor , ben pixel istemeyenleri anlıyorum , çünkü 2 gün önceye kadar bende karşıydım , bazı kardeşlerim işi abartıyor , gerçeken fazla tepki veriyorsunuz , benim size tavsiyem stadyumun bitmesi yaklaşırken kendinizi pixele alıştırmanız , olumlu düşünmeye çalışın.

tribünlerdeki sponsor ismine gelirsek (hepinizin fikrine saygı duyuyorum) marka ismi yazma olayı bana iyi yada kötü hiçbirşey hissettirmedi ,
çünkü bu konu hakkında fikir sahibi değilim + yönetime güvenim tam
fikir sahibi olup yönetimin yanlış yaptığını düşünen arkadaşlar detaylı bir araştırma yapıp benim gibi düşünenleri kendi saflarına çekerse 2015 senesinde beşiktaş taraftarının değiştiremiyeceği şey yok .

Stadyum hakkında olumsuz tek düşüncem ; İnşallah açıldıktan sonra hem bizim hemde rakip takımın seyircisi stadyuma zarar vermez , bu konuda takıntım var , kırılacak tek bir koltuk , tuvalet kapısı vb , stadyum dışına sprey boyaya ben kahrolurum , temelinde beri her gün takip ediyorum+ediyoruz , sanki kendi evladımı yetiştiriyor gibi hissediyorum  :)  , evladıma zarar veren olursa üzülürüm....

Çevrimdışı Necmi

Bildiğim kadarıyla yayın yok artık bunu Beşiktaş inşaat AŞ istemiyor ama
tabiki sponsorunda gücü var daha öncede istemiyordu yayın için bastıran vodafone du.
şu anda içerde hummalı bir çalışma var ve fiber optik kabloları koruma sıkıntısı var
vodafone için çekilen fiberler üzerinden yapabilirler diye tahmin ediyorum ama çokta fazla
heveslenmeyin çünkü o video çekimleri kazada savcılık tarafından istenip aleyhimize delil arandı
videonun bant kaydı olmadığı ve canlı olduğu için veremedik süzerdende çekilen fotolar sanırım onar dakika
arayla çekiliyor ve kaza anına denk gelmemiş bu video işi aslında acı tecrübe oldu kulüp için
şimdi soğuk bakıyor. Her an yüzbinler tarafından izlenmek çalışan şirketler içinde tercih edilecek bir durum değil
yani çok fazla ümitlenmeyin derim bunu tek yapabilecek güç vodafonda bu saatten sonra yaparlarmı

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

10 Numara beş yıldız olmuş . Çok öz bir anlatımla bizim geçmişteki anılarımızı canladırmışlar . Ben bu sunumdan şunu çok net anladım ; sanki biz Vodafone'a sponsor olmuşuz . Ciddi derecede Vodafone her saniyeyi planlamış . Ben çok memnun oldum umarım bu sponsorluk iki tarafında çıkarları doğrultusunda uzun süre devam eder

Çevrimdışı Geovani

@FARUK kardeşim şu foruma kattığın emek çok büyük ellerine sağlık inş ist a bir maça gelirsin ağırlarız kardeşimi....sunum harika olmuş herkesin izlemesini tavsiye ederim reklamcılık bambaşka bişey...kolayca değiştirilebilecek 300 500 koltuk için bu kadar kafa patlatmayın bence bitsinde stada girince 1 kaç maç sonra farkında bile olmayız,şimdi eski inönüde yeni açık ortakat orta ne renkti diye sorsam google bakmadan cevap verebilecek 3 5 kişidir...reklam yazılacağını bende pek düşünmüyorum bence birazda zarflama yapılıyor gibi yoksa kolay kolay sızmayan resimler tam koltuk takılma arifesinde nye sızsın nabız yoklanıyor bence hem yönetim hem firmalar tarafından...bitsin iki gözümüzde valla artık ufak detaylara takılacak şahsen sabrım kalmadı.. işinden veya zamanından vs maça gidemeyen kartalları tenzih ederek söylüyorum 3 maç başakşehire 5 maç olimpiyata gidin ondan sonra ne piksel kalıyor ne başka bişey bitsinde stad bir an önce gireyim diyor insan..
bu arada sunumdan çıkardığım sonuç stad 4 4 lük olmadan vodafone un açılmasına sıcak bakmayacağı,he denirki vodafone ne bizzat başkan söylemişti iş ortağımız diye...
BEŞİKTAŞA ADANMIŞ HAYATLAR