daha önce pixelleri kaldırdığım maket resminde, şimdi merdivenleri düzelttim.
pixel ile pixelsiz yan yana karşılaştırma çok yaptım , çok düşündüm , aslında daha temel atılırken hayalim "tek renk koltuk + düz merdiven + beşiktaş yazısı" şeklindeydi. Böyle isteme sebebim belkide çok beğendiğim san mames stadıydı ama şimdi farklı düşünüyorum (dün fikrim değişti) madem çift renk olucak alt beyaz üst siyah yapıldığında loca katı nasıl olucaktı ? , siyah veya beyaz olsa hoş olmazdı bence ve alt beyaz üst siyah olduğunda sade değilde karışık gibi çünkü iki zıt renkten bahsediyoruz , konya stadında beyaz ve yeşil çok hoş bence , ama siyah beyaz olduğunda pixel geçişi istiyor sanki.... daha hoş görünüyor , birde şunu düşündüm ; pixel koltuklar az ve seyrek olduğu için zaten güneşli havada çok belli olmayacak , akşamlar zaten zifiri karanlık , geriye maç akşamı kalıyor ondada seyirciler 3-4 saat önce gelmeye baslayınca zaten pixel olmasada var gibi görünüyor , ben pixel istemeyenleri anlıyorum , çünkü 2 gün önceye kadar bende karşıydım , bazı kardeşlerim işi abartıyor , gerçeken fazla tepki veriyorsunuz , benim size tavsiyem stadyumun bitmesi yaklaşırken kendinizi pixele alıştırmanız , olumlu düşünmeye çalışın.
tribünlerdeki sponsor ismine gelirsek (hepinizin fikrine saygı duyuyorum) marka ismi yazma olayı bana iyi yada kötü hiçbirşey hissettirmedi ,
çünkü bu konu hakkında fikir sahibi değilim + yönetime güvenim tam
fikir sahibi olup yönetimin yanlış yaptığını düşünen arkadaşlar detaylı bir araştırma yapıp benim gibi düşünenleri kendi saflarına çekerse 2015 senesinde beşiktaş taraftarının değiştiremiyeceği şey yok .
Stadyum hakkında olumsuz tek düşüncem ; İnşallah açıldıktan sonra hem bizim hemde rakip takımın seyircisi stadyuma zarar vermez , bu konuda takıntım var , kırılacak tek bir koltuk , tuvalet kapısı vb , stadyum dışına sprey boyaya ben kahrolurum , temelinde beri her gün takip ediyorum+ediyoruz , sanki kendi evladımı yetiştiriyor gibi hissediyorum

, evladıma zarar veren olursa üzülürüm....