Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5898834 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Necmi

2 gündür yaygara koparılıyor burada sponsorların yazılmasını istemiyoruz diye ama hiç destek veren göremiyorum forum ahalisi  :money:
kimse istemiyor ama ortada yaygara kopartılacak bir durum yok
her sene 5 M$ verebiliyorsan kulübe sponsor olursun yazdırmazsın
bu kulübün 926 M borcu var ve bunu odeyebilmek için her kolona
reklam alacaklarsa bence mahsuru yok  3. senedeyiz her maç olimpiyatı
doldursaydık bu zamanda kulüp kasasına 250 M bırakırdık istemiyoruz
dendiğinde bunu dikkate alırlardı yoksa burda klavye taraftarlığı yaparak kulübe nasıl bir katkı sunuyoruz
evet hiç güzel değil katılıyorum ama bu stadı yapmakta hiç kolay değil
stadın ödemelerinin %85 i yapıldı. Bitirmek için 15 M$ a ihtiyaç var
peki bu kadar para varmı kasada tahminim 1 lira bile yoktur.
Bakın geçen gün fenerde FFP ye takıldı şartlar buyken bence bu kadar
romantik takılmayın. Evet hiç olmaması tekrar söylüyorum tercihimdir
ama olanı protesto etmek içinde kılımı kıpırdatmam. Piksel olmuş olmamış bir tecihdir.
Zevk meselesidir ama reklam öyle bir şey değil koymazsan bunun bir bedeli var koyma diyorsan
o bedeli ödeyeceksin yani bu bir tercih değil zorunluluk @Abdullah önce bir gerçekleri kabul edin
sonra bir şeylere itiraz edin şu anda babasının kolundan çekiştiren oyuncakçıya sokmaya çalışan
çocuklar gibisiniz babada ister çocuğunu mutlu etsin o oyuncağı alsın ama cebinde ekmek alacak para anca vardır.
çocuk gözünde kötü babadır çocuk yoktan anlamaz Babalar ne dediğimi çok iyi anlar.
bu kulüp 3 sene önce kayyumun kapısından döndü şimdi tribüne yazı yazılmasın almayalım bu parayı diyorsunuz
bu arada döndük ama o tehlike hala ensemizde duruyor.

Çevrimdışı harund1k3

arkadas yasini bilmiyorum o yuzden nasil hitap edecegimi bilemedim ama artik ayip yaptigin misal ben pikselliyi baya beyeniyorum ve bu forumda beyenen 100lerce arkadas var sen bizim  zevkimize  rezalet diyemessin kac gundur ses etmeyeyim etmeyeyim diyorum ayiptir bizde piksel karsitlarina onlarin uslubu ilemi cvp verelim o zaman forumun seviyesi nereye duser tahmin edersin. elestrini baskalarinin hassasiyetini dusunerek yap lütfen...

Benim gordugumun onceki sayafalardaki yorumlarla beraber pixelli tasarima karsi olan cok daha fazla insan var. Tersi de olabilir begenenler daha fazla da olur tek kelime laf etmem. Fakat bana gore tekrarliyorum pixelli ozellikle su sekilde pixelli tasarim rezaletten baska bisey degil. mesela sen de benim istedigim sekilde tribun sekline rezalet diyebilirsin bu en dogal hakkin, bunu tartismak bunun isin dogasinin geregi. Ben tekrarliyorum pixelli isteyen arkadaslara da son derece buyuk saygim var. Ben kimseye saygisizlikta bulunmuyorum, kufur etmiyorum. Ama bu forumun esas abisi denilecek kisiler direk sahsima hakaret edebiliyorsa bu gercekten buyuk ayip.

Çevrimdışı Abdullah

kimse istemiyor ama ortada yaygara kopartılacak bir durum yok
her sene 5 M$ verebiliyorsan kulübe sponsor olursun yazdırmazsın
bu kulübün 926 M borcu var ve bunu odeyebilmek için her kolona
reklam alacaklarsa bence mahsuru yok  3. senedeyiz her maç olimpiyatı
doldursaydık bu zamanda kulüp kasasına 250 M bırakırdık istemiyoruz
dendiğinde bunu dikkate alırlardı yoksa burda klavye taraftarlığı yaparak kulübe nasıl bir katkı sunuyoruz
evet hiç güzel değil katılıyorum ama bu stadı yapmakta hiç kolay değil
stadın ödemelerinin %85 i yapıldı. Bitirmek için 15 M$ a ihtiyaç var
peki bu kadar para varmı kasada tahminim 1 lira bile yoktur.
Bakın geçen gün fenerde FFP ye takıldı şartlar buyken bence bu kadar
romantik takılmayın. Evet hiç olmaması tekrar söylüyorum tercihimdir
ama olanı protesto etmek içinde kılımı kıpırdatmam. Piksel olmuş olmamış bir tecihdir.
Zevk meselesidir ama reklam öyle bir şey değil koymazsan bunun bir bedeli var koyma diyorsan
o bedeli ödeyeceksin yani bu bir tercih değil zorunluluk @Abdullah önce bir gerçekleri kabul edin
sonra bir şeylere itiraz edin şu anda babasının kolundan çekiştiren oyuncakçıya sokmaya çalışan
çocuklar gibisiniz babada ister çocuğunu mutlu etsin o oyuncağı alsın ama cebinde ekmek alacak para anca vardır.
çocuk gözünde kötü babadır çocuk yoktan anlamaz Babalar ne dediğimi çok iyi anlar.
bu kulüp 3 sene önce kayyumun kapısından döndü şimdi tribüne yazı yazılmasın almayalım bu parayı diyorsunuz
bu arada döndük ama o tehlike hala ensemizde duruyor.
Abi olaya çok sığ bakıyoruz bence. Gsnin de fbnin de tribünleri sponsor isimleriyle adlandırılıyor ama koltuklara yazmıyorlar zaten isim olarak telaffuz edilmesi fazlasıyla reklamını sağlayacaktır koltuklara yazmanın hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum hatta taraftarın istememesine karşın inatla yazılırsa firmalara negatif yönde bi etkisi olur diye düşünüyorum. Zaten beklenenden oldukça düşük rakamlara verildi sponsorluklar bir de üstüne bu rakamlara tribünler billboarda dönerse hiç hoş olmayacaktır bence :)

Çevrimdışı Anıl

Abi olaya çok sığ bakıyoruz bence. Gsnin de fbnin de tribünleri sponsor isimleriyle adlandırılıyor ama koltuklara yazmıyorlar zaten isim olarak telaffuz edilmesi fazlasıyla reklamını sağlayacaktır koltuklara yazmanın hiçbir anlamı olduğunu düşünmüyorum hatta taraftarın istememesine karşın inatla yazılırsa firmalara negatif yönde bi etkisi olur diye düşünüyorum. Zaten beklenenden oldukça düşük rakamlara verildi sponsorluklar bir de üstüne bu rakamlara tribünler billboarda dönerse hiç hoş olmayacaktır bence :)
Katılıyorum :)

Çevrimdışı Necmi

Burada site yonetimi benim uslubumu saygisizca bulursa yorumlarimi siler. Bugune kadar hicbir mesajimda kimseye saygisizlik etmedim. Hatta yogun tartismalarin oldugu pekcok iletide kimsenin yapmadigini yaptim ve haddimi asmadigim halde kimsenin kalbini kirmamak icin ozur diledim. Ben aldigim terbiye geregi kendimden buyuk hickimseye ne kosulda olursa olsun edebimi asacak tek kelime itham da bulunmam. Fakat siz burada stat ile alakali bir konuda bana acikca saygisiz diyebiliyorsaniz sizin de ayni sekilde elestirilebilme karakteriniz hakkinda olumsuz sifatlar kullanma gibi bir hak cikiyor.

Ben iletinizi buradaki yoneticilere sahsima bir hakaret oldugu icin iletiyorum umarim gerekliligi yapilir.

Bir koltuk tasarimina sacma demek, gereksiz demek, kotu, cirkin demek bir metanin elestirebilir olmasi vesilesiyledir. sabaha kadar pixelli tasarimi ovebilirsiniz kimse sizi alikoyamaz ben de ayni sekilde sabaha kadar pixelli tasarimi kotuleyebilirim bunda da forum kurallari cervesinde bir sorun yok. Fakat bu size benim karakterime karsi itham da bulunma hurriyeti vermez.
Peki sana nasıl veriyor o zaman ne oldu zorunamı gitti.
sırf pikselli iyidir dediğim ve senin protestona katılmadığım için
beni diktatörlükle suçlayan sen değilmiydin bu konuyla ilgili tek bir mesajın silindimi
yada hiç uyarı aldınmı yok ama genede seni engellediğimi düşünüp diktatör diyen sensin.
nedenide pikselli tasarımı beğeniyor olmam senin itiraz için neydi kartal yuvalarında müşterilerden
anket yapılsın fikrine katılmamış olmam senin direk benim ile ilgili diktatör kelimesi
kullanman kaldıki sana karşı tek bir saygısız üslup kullanmadım ve hiç bir şekilde söylediklerini
sansürlemedim ama sen bana hakaret etmeyi kendinde hak gördün ve forum yönetimine
evet senin yaptığın saygısızlıktı ve o nedenlede senin saygısız konuştuğunu söylüyorum.
yani bu sana itham değil direk yaptığını suratına söylemek.  pikseli sevenlere evlerinde
tv lerinin üzerine dantel koyanlar demekte insanlara saygısızlıktır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma. @harund1k3

Çevrimdışı Deniz

Pixel meselesi bence gereğinden fazla abartılıyor.Pixelli yaparlar ,baktın kötü duruyor 300 koltuk değil mi değiştirmesi 1 gün sürer halledilir bunu bu kadar abartacak ne var,şu an yoğunlaşılması gereken konu sponsor isimlerinin yazılıp yazılmaması mevzusu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı murat_

Benim gordugumun onceki sayafalardaki yorumlarla beraber pixelli tasarima karsi olan cok daha fazla insan var. Tersi de olabilir begenenler daha fazla da olur tek kelime laf etmem. Fakat bana gore tekrarliyorum pixelli ozellikle su sekilde pixelli tasarim rezaletten baska bisey degil. mesela sen de benim istedigim sekilde tribun sekline rezalet diyebilirsin bu en dogal hakkin, bunu tartismak bunun isin dogasinin geregi. Ben tekrarliyorum pixelli isteyen arkadaslara da son derece buyuk saygim var. Ben kimseye saygisizlikta bulunmuyorum, kufur etmiyorum. Ama bu forumun esas abisi denilecek kisiler direk sahsima hakaret edebiliyorsa bu gercekten buyuk ayip.
ben kimsenin tribün zevkine rezalet demem burda kac gündür takip ediyorum sen israrla bunu anlamiyorsun uslubuna dikkat etmiyorsun sana gelen tepkilerin cogu uslubun uzerinden arti koltuklardaki reklam konusunda hemen hemen herkes senle zaten ayni fikirde ama durup durup piksele rezalet deyip diyorsun baskalarinin zevkine rezalet diyorsun.misal  icime sinmiyor bu tasarim hic hosuma gitmiyor dersen kimse bisey diyemez sana. sana göre oledir cünkü ama baskalarinin zevkine rezalet dersen ozaman tepki alirsin iste bide burda tutturulmus piksel karsiti daha cok diye misal 3 tane tasarim olsun ornegin1.secenek  tamamen siyah  2. senecek alt beyaz ust siyah 3. secenek suandaki dusunulen pikselli tasarim diyelimki 1. tasarim %37  2.tasarim %32  3. tasarim %31 aldi (ki anket yapilsa ortalama bole cikabilir )1.tasarim kabul edildiginde geriye kalan %63 lik besiktas taraftarin fikri ne olacak  :D yani kisacasi hic kimseyi memnun edemessin o yuzden secilmislerimizin zevklerine güvenmek zorundayiz ben olaya böyle bakiyorum kimsenin zevkine rezalet diye hakarette etmem yani ...
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 02:03:01 murat_ ]

Çevrimdışı Efe

Pixel meselesi bence gereğinden fazla abartılıyor.Pixelli yaparlar ,baktın kötü duruyor 300 koltuk değil mi değiştirmesi 1 gün sürer halledilir bunu bu kadar abartacak ne var,şu an yoğunlaşılması gereken konu sponsor isimlerinin yazılıp yazılmaması mevzusu.
sponsor işi biraz ciddi çatal merdivem gibi değil o iş geri dönemeyebilir sonuçta işin ucunda para var bi kaç sene o yazıları göreceğiz sonrasında değiştirilecektir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yalçın

Biraz dagitalim konuyu..

Simdi bu stadin ortasi acik olacak. O zaman yukardan yagmur tum sahaya yayilmamis olacak? Bu ilk ortaya sorum; ne oluyor bu tip durumlarda?

Ikincisi, yogun kar yagisi olacagi zamanlarda her zaman karsilastigimiz karlari silme, supurme calismalarina sahit olacakmiyiz; yoksa alttan isitmavari gibi islemlerle buna gerek kalmayacak mi?
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Peki sana nasıl veriyor o zaman ne oldu zorunamı gitti.
sırf pikselli iyidir dediğim ve senin protestona katılmadığım için
beni diktatörlükle suçlayan sen değilmiydin bu konuyla ilgili tek bir mesajın silindimi
yada hiç uyarı aldınmı yok ama genede seni engellediğimi düşünüp diktatör diyen sensin.
nedenide pikselli tasarımı beğeniyor olmam senin itiraz için neydi kartal yuvalarında müşterilerden
anket yapılsın fikrine katılmamış olmam senin direk benim ile ilgili diktatör kelimesi
kullanman kaldıki sana karşı tek bir saygısız üslup kullanmadım ve hiç bir şekilde söylediklerini
sansürlemedim ama sen bana hakaret etmeyi kendinde hak gördün ve forum yönetimine
evet senin yaptığın saygısızlıktı ve o nedenlede senin saygısız konuştuğunu söylüyorum.
yani bu sana itham değil direk yaptığını suratına söylemek.  pikseli sevenlere evlerinde
tv lerinin üzerine dantel koyanlar demekte insanlara saygısızlıktır. Kendine yapılmasını istemediğin şeyleri başkalarına yapma. @harund1k3

@Necmi

Oncelikle ben size attigim mesaji biliyorum ben benim bunu kartalyuvalarin oylayalim onerime de karsi oldugunuz icin ben bu konu ile alakali tavriniza kucuk bir diktatorluk ornegi dedim. diktatorluk: kendi isteklerini baskalarinin dusuncelerini onemsemeden yaptirima uygulatan kisiye denir. Ilerleyen mesajlarda size karsi yazdigim bu "kucuk diktatorluk" lafina dair bir tepki gormedigim icin ve bana ayni sekilde normal geldigi icin bisey yapmadim. Ben sizin karakterinize hakaret edecek bisey yaptigimi dusunmyorum. Bunu bir kenara birakalim siz eger bu lafimdan rahatsiz oldugunuzu bana direk soyleseydiniz, karakterinize bir hakaret olarak algilasaydiniz ben onu 40 defa siler 100 defa ozur dilerdim. Ben soyledigim gibi boyle biri degilim.

Fakat siz direk olarak benim karakterime saygisiz diyebiliyorsunuz. Bu yetkiyi eger kendinizde gorebiliyorsaniz size de ayni sekilde davranilmasina musade ediyorsunuz demektir. Ben ilgili girdimi editliyorum. Ve size o konu ile alakali "kucuk diktatorluk" ornegi gibi bir benzetme bulundurdugum icin ozur diliyorum. Ve ayni tepkiyi sizden de bekliyorum.

Çevrimdışı Necmi

Banane renklilerin stadından  @Abdullah  biliyorsunki hiç bir konuda renklilerle mukayeseden
hoşlanmam birde her dönemin kendi şartı var o tribün zamanında o şekilde alınmış olması şimdi de
aynı şekilde olacağı anlamı taşımaz adamlarda NIKE var zaten tribüne isim hakkını forma işini gs den alabilmek için
verdi yani bir nevi yüksek para verdi emsal oluşmasın diyede bir kısmını tribüne saydı pegasus sahibi fanatik gs lidir.
bunlarlamı mukayese ediyorsun bir onların gerçeklerine bir bizimkilere bakacaksın en son mng ye vermişlerdi.
kaça verdiler ben 500000 lira diye duydum. geçmişe bakıp karar veriyorsunuz ama neden şimdiki durumlara bakmıyorsunuz
adamlar göğüs reklamı bulamadılar bulduklarınında fiyatlarını açıklamıyorlor neden demiyorsun fener göğsüne yandex yazdırdı
öyle çıkıyorlar ama bizdede aynı anlaşma var onlardan iki yıl önce yaptık neremizde yandex görüyorsun. adamlar fenerlilerden hatır
gönüle reklam alıyorlar bak yeni bizdende iki sene sonra fener isim hakkını verdi aldığı para bizim yarımız bile değil
neden geçmişi deşip içinden işinize geleni çekip alıyorsunuz neden yaptığınız hesapları sürekli kendinizi kandırarak yapıyorsunuz.
Bir şeyi unutmayın her kulübün kendi gerçeği vardır ve kendi şartlarına göre haraket eder. Kimisi mecburiyetten sırtına halley yazdırır.
kimisi sırtında efsaneyle dolaşır. sıkıntı isim değil o tribüne BEKO yazılsaydı itiraz edecekmiydiniz. Bu arada sakın desteklediğimi sanma
reklama bende kesinlikle karşıyım sadece önce önüne saf gerçekleri koy ve vereceğin tepkiyi o şekillendirsin ondan sonra gel bunlar gerçeklere ramen
ne olursa olsun bu isim yazılmamalı dersen o zaman birlikte tepki koyarız @Abdullah

Çevrimdışı pelops

eskiden buraya bilgi almaya gelirdim.hala da umudum o yönde ama yaklaşık 3 gündür kavga,tartışma odaklı..

şimdi bi arkadaş bana "gelmek zorunda değilsin" diyerek laf atar :D

Çevrimdışı Abdullah

Banane renklilerin stadından  @Abdullah  biliyorsunki hiç bir konuda renklilerle mukayeseden
hoşlanmam birde her dönemin kendi şartı var o tribün zamanında o şekilde alınmış olması şimdi de
aynı şekilde olacağı anlamı taşımaz adamlarda NIKE var zaten tribüne isim hakkını forma işini gs den alabilmek için
verdi yani bir nevi yüksek para verdi emsal oluşmasın diyede bir kısmını tribüne saydı pegasus sahibi fanatik gs lidir.
bunlarlamı mukayese ediyorsun bir onların gerçeklerine bir bizimkilere bakacaksın en son mng ye vermişlerdi.
kaça verdiler ben 500000 lira diye duydum. geçmişe bakıp karar veriyorsunuz ama neden şimdiki durumlara bakmıyorsunuz
adamlar göğüs reklamı bulamadılar bulduklarınında fiyatlarını açıklamıyorlor neden demiyorsun fener göğsüne yandex yazdırdı
öyle çıkıyorlar ama bizdede aynı anlaşma var onlardan iki yıl önce yaptık neremizde yandex görüyorsun. adamlar fenerlilerden hatır
gönüle reklam alıyorlar bak yeni bizdende iki sene sonra fener isim hakkını verdi aldığı para bizim yarımız bile değil
neden geçmişi deşip içinden işinize geleni çekip alıyorsunuz neden yaptığınız hesapları sürekli kendinizi kandırarak yapıyorsunuz.
Bir şeyi unutmayın her kulübün kendi gerçeği vardır ve kendi şartlarına göre haraket eder. Kimisi mecburiyetten sırtına halley yazdırır.
kimisi sırtında efsaneyle dolaşır. sıkıntı isim değil o tribüne BEKO yazılsaydı itiraz edecekmiydiniz. Bu arada sakın desteklediğimi sanma
reklama bende kesinlikle karşıyım sadece önce önüne saf gerçekleri koy ve vereceğin tepkiyi o şekillendirsin ondan sonra gel bunlar gerçeklere ramen
ne olursa olsun bu isim yazılmamalı dersen o zaman birlikte tepki koyarız @Abdullah
abi renklileri ornek gostermem isim sponsorlugu konusunda emsal gostermek amacliydi benim lafim bulunan sponsorlara veyahut sponsor alinmasina degil kesinlikle. Ben sunu diyorum sadece tabii ki paraya cok ihtiyacimiz var ve bu firmalar da en zor zamanimizda bize destek cikmislar sagolsunlar ancak bu tribunler sponsor isimleriyle ifade edilecegi icin bu yeteri kadar reklami saglayacaktir zaten ekstradan koltuklara yazarak gorselligi mahfedip o sanat eserini cirkin bi hale getirmek sadece taraftarin tepkisini ceker bu firmaya bi kar saglamaz ki firmanin da bunu sart kostugunu sanmiyorum ki onlar da taraftarin tepkisini cekmek istemeyecektir zaten. Yani sonuc olarak sponsora karsi degilim, degiliz fahis bi ucret odenmedigi surece bu uygulamanin genelinde oldugu gibi sponsorlarin sadece isimde kalmasi gerektigi koltuklara yansitilmamasi gerektigini dusunuyorum. Bu konuda 2 yildan fazla suredir bu stadi takip eden bir vatandas olarak bu kulubun maddi ve manevi taraftari olarak buna karsiyim ve tepkimi koyup vazifemi yapiyorum abi. Destek verirsin vermezsin o da sana kalmis artik :)

Çevrimdışı harund1k3

ben kimsenin tribün zevkine rezalet demem burda kac gündür takip ediyorum sen israrla bunu anlamiyorsun uslubuna dikkat etmiyorsun sana gelen tepkilerin cogu uslubun uzerinden arti koltuklardaki reklam konusunda hemen hemen herkes senle zaten ayni fikirde ama durup durup piksele rezalet deyip diyorsun baskalarinin zevkine rezalet diyorsun.misal  icime sinmiyor bu tasarim hic hosuma gitmiyor dersen kimse bisey diyemez sana. sana göre oledir cünkü ama baskalarinin zevkine rezalet dersen ozaman tepki alirsin iste bide burda tutturulmus piksel karsiti daha cok diye misal 3 tane tasarim olsun ornegin1.secenek  tamamen siyah  2. senecek alt beyaz ust siyah 3. secenek suandaki dusunulen pikselli tasarim diyelimki 1. tasarim %37  2.tasarim %32  3. tasarim %31 aldi (ki anket yapilsa ortalama bole cikabilir )1.tasarim kabul edildiginde geriye kalan %63 lik besiktas taraftarin fikri ne olacak  :D yani kisacasi hic kimseyi memnun edemessin o yuzden secilmislerimizin zevklerine güvenmek zorundayiz ben olaya böyle bakiyorum kimsenin zevkine rezalet diye hakarette etmem yani ...

Hocam toplum algisinda rezelet cok cirkin demek. Ben rezalet derken bu tasarimi destekleyenlere de laf edecek bisey demiyorum ki. tek soyledigim rezalet. bence gereginden fazla takiliyorsunuz.

Hocam kisaca eger soyle antalyaspor'un sahasi gibi olacaksa bence gercekten baya baya cirkin bir tasarim olacak. insallah pixelli olacaksa bile bu kadar cirkin olmaz.

Çevrimdışı murat_

Hocam toplum algisinda rezelet cok cirkin demek. Ben rezalet derken bu tasarimi destekleyenlere de laf edecek bisey demiyorum ki. tek soyledigim rezalet. bence gereginden fazla takiliyorsunuz.

Hocam kisaca eger soyle antalyaspor'un sahasi gibi olacaksa bence gercekten baya baya cirkin bir tasarim olacak. insallah pixelli olacaksa bile bu kadar cirkin olmaz.

güzel kardesim bizim stadin piksel dagilimi ile antalyanin kesinlikle alakasi yok tribünlerdeki koltuk dizilimi bittiyinde eminim aa bizimki bolemi olacakti bu iyimis ya diyeceksiniz insallah o gun geldiginde tekrar konusma imkanimiz olur ozamanki fikrinizi gercekten cok merak edecem  :D :ok:

Çevrimdışı harund1k3

Biraz dagitalim konuyu..

Simdi bu stadin ortasi acik olacak. O zaman yukardan yagmur tum sahaya yayilmamis olacak? Bu ilk ortaya sorum; ne oluyor bu tip durumlarda?

Ikincisi, yogun kar yagisi olacagi zamanlarda her zaman karsilastigimiz karlari silme, supurme calismalarina sahit olacakmiyiz; yoksa alttan isitmavari gibi islemlerle buna gerek kalmayacak mi?

cati tum tribunleri kapatacak sekilde tasarlandi. tam uzman olmamakla beraber cim konusunda, sis yoneticileri "Normalde su cazibesi ile beraber akar ve standart drenaj sistemlerinde kendi yerçekimsel süzülüşüyle borulara ulaşır. Bu sistemde ise, stadyumun drenaj sistemi mekanik bir odaya bağlıdır. Aşırı yağmurda bir düğmeye bastığınız zaman, mekanik yolla suyu yukarıdan aşağıya çeker, inanılmaz bir vakum yaparak, sahanın altında birikmiş bütün suyu emerek uzaklaştırır." su sekilde bir aciklama yaptilar bu teknolojiyle stat zemininde biriken asiri su gibi bir durum olmayacak anladigim kadariyla. fakat kar yagisi durumunda vakum sistemi ne sekilde calisir bilmemekle beraber yinede ayni sekilde suyu zeminde tutmayacagini dusunuyorum.

Çevrimdışı murat_

güzel kardesim bizim stadin piksel dagilimi ile antalyanin kesinlikle alakasi yok tribünlerdeki koltuk dizilimi bittiyinde eminim aa bizimki bolemi olacakti bu iyimis ya diyeceksiniz insallah o gun geldiginde tekrar konusma imkanimiz olur ozamanki fikrinizi gercekten cok merak edecem  :D :ok:

bizim stad ile antalya  bizim piksel ile onlarin tasarim bence birbirinden cok uzak.
edit: daha onceki koltuk tasarimi fotosunu burda kendi sitesinin fotolarini gormek  isteyen arkadasin sitesinden almisim fark etmeden deyistirdim simdi (biraz uzun oldu ama umarim anlatabilmisimdir) :) :)
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 02:57:36 murat_ ]

Çevrimiçi murat

Ben de pixele karşı olmayanlardanım.şöyleki şu ana kadar alt siyah üst beyaz ve versiyonları tek renk versiyonları ve armalı bir çok dizayn paylaşıldı.bunlar arasında bir sıralama yaparsam3-4 .sıraya maketteki pikselliyi yerleştiririm kafamda.yakın bir zamanda çeşidi azaltılmış seçenek hakkı çoğaltılmış bir anket düzenleyeceğim.herkes en beğendiği 3 seçeneği işaretlerse genel kabul gören tasarımları belirlemiş oluruz.bir de tek renkçilerin renk tercihi beyaz mı siyah mı.iki renkçilerin alt beyaz üst siyah mı veya tersi mi? İki renkli tasarımın geçişlimi ? Geçişsizmi? Tercih edildiğine dair anketler yapabiliriz.piksel yerine geçişkelimesi bizim makettekine daha uygun.piksel daha çok  kayseri stadının tanımı benim görüşüne göre.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 02:40:15 MURAT ]

Çevrimdışı Necmi

@Necmi

Oncelikle ben size attigim mesaji biliyorum ben benim bunu kartalyuvalarin oylayalim onerime de karsi oldugunuz icin ben bu konu ile alakali tavriniza kucuk bir diktatorluk ornegi dedim. diktatorluk: kendi isteklerini baskalarinin dusuncelerini onemsemeden yaptirima uygulatan kisiye denir. Ilerleyen mesajlarda size karsi yazdigim bu "kucuk diktatorluk" lafina dair bir tepki gormedigim icin ve bana ayni sekilde normal geldigi icin bisey yapmadim. Ben sizin karakterinize hakaret edecek bisey yaptigimi dusunmyorum. Bunu bir kenara birakalim siz eger bu lafimdan rahatsiz oldugunuzu bana direk soyleseydiniz, karakterinize bir hakaret olarak algilasaydiniz ben onu 40 defa siler 100 defa ozur dilerdim. Ben soyledigim gibi boyle biri degilim.

Fakat siz direk olarak benim karakterime saygisiz diyebiliyorsunuz. Bu yetkiyi eger kendinizde gorebiliyorsaniz size de ayni sekilde davranilmasina musade ediyorsunuz demektir. Ben ilgili girdimi editliyorum. Ve size o konu ile alakali "kucuk diktatorluk" ornegi gibi bir benzetme bulundurdugum icin ozur diliyorum. Ve ayni tepkiyi sizden de bekliyorum.
Birincisi bu konuda eleştiri yazısını yazdım ve tepkimi dile getirdim. Ama bunu dikkate bile almadın.
ikincisi kartal yuvasıyla ilgilenmedi dedin ama o zaman alıntıladığın yazının bir üstünde aslında neden olmaması gerektiği konusunda cevap vermiştim
sadece sistemden kaynaklanan bir sebepten mesajım gitmedi ve tekrar yazdım iki partide gönderdim daha sonrada aslında anketin olması için başka bir çözüm geldi
aklıma onu paylaştım hem daha geniş kitleye hemde direk stada gidecek olan kitleye yaptırma imkanı olan bir anket ama sen bunları okumadın veya görmedin beni direk fikrini benimsemediğim için diktatörlükle suçladın aslında fikrini benimsememiş olmam beni nasıl diktatör yapar onuda anlamış değilim ne oldu bununla ilgili forumda bir kampanyamı başlattın ve ben bu kampanyaya engelmi oldum yada bu konuyu yaymak istedinde ben mesajlarına sansürmü uyguladım ben ne yaptımda bu diktatör kelimesine muatap oldum hiç bir şey yapmadığım halde ve senin yazınada cevap verdiğim halde ve daha sonrasında bana daha mantıklı gelen konuyla ilgili öneri yaptığım halde senin beni diktatör olarak tanımlaman sence saygısızca değilse ne oluyor bir insana hak etmediği bir sıfat takıyorsun ben saygısız diyorum aslında kelimenin anlamını düşününce ve söyleme nedenini bu saygısızlıktan öteye hakaret diyede tabir edilir ben genede işi o boyuta taşımadım şimdi bunu silmiş olman senin o zaman yaptığın saygısızlığı kapatmazki bunu söyleyen sadece bende değilim o mesajı yazdıktan sonra bir bak kaç kişi saygısızlık olduğunu söyledi. neden o zaman silmedin şimdi ben söyleyincemi daha doğrusu senin tarzında sana davranıncamı yanlış olduğunu anladın Bir konuda yanlış anlama o lafa kızmış değilim okuduğumda güldüm
söylemenide umursamıyorum öyle egolarım yok benim. Ama sanada bir ders vermem lazımdı. nasıl kendine bir şey söylendiğinde rahatsız oluyorsan
sende başkalarına kullandığın kelimelere dikkat edeceksin. karşındakilerde insan öyle tv ye dantel koyarlar falan hep bunlar karşındakini aşağılama
amaçlı kelimeler sen bunları kullanırken birinin çıkıp sana saygısız olduğunu söylediğinde alınmaman gerekiyor çünkü bu hakaret değil senin yaptığının kelime karşılığı
oluyor @harund1k3 ben sana özür dileyecek bir şey söylemedim hakaret etmedim seni rencide etmedim sen saygısızlık yaptın bende saygısızsın dedim
bu günkü bu yazılarıda kasten ve bilinçli olarak yazdım sadece senin kendini sorgulamanı sağlamak istedim. Seni o sözlerden sonra mod onayınada alırdım ama
bu tamamen senin piksel düşüncene sansür olarak algılayacağın için aslında söylediğin kırıcı şeylerin gene farkında olmayacaktın sadece fikirlerimi beğenmediler beni susturdular derdin. bu arada benimde ilk tercihim piksel değil ama olmasındada bir sakınca görmüyorum tercihim komple beyaz tribün ben tek renkçiyim basamaklar girişlerde füme olacak kapalı alttada Beşiktaş yazacak başkada bir şey olmasın bu kadar sade olması yeterli her zaman sadelik tercihimdir iki renk kullandığında sadelikten uzaklaşırsın. Nasıl kullandığının bir önemi yok.

Çevrimdışı Necmi

bizim stad ile antalya  bizim piksel ile onlarin tasarim bence birbirinden cok uzak.
juveylede yakından uzaktan bir benzerliği yok oldukça sade tamamen derinlik algısı verilmek için konmuş

Çevrimdışı FARUK

Brand week Istanbul adlı etkinlikte vodafone tarafından sunum yapılmış bugün sanırım
Vodafone Arena: Spor Sponsorluğu İle Kalplere Taht Kurmak sunumu

https://youtube.com/watch?v=FVN5U6LRUQ8

Ben mobilden girdiğimden bakamadım ama yarın incelerim

Çevrimdışı Yigit_Gelir

İyi geceler :)

Ben Antalya'nın pikselini beğeniyorum, hoş piksel mi denmeli buna da emin değilim.

Aralara serpiştirilmiş işte ve göze de hoş geliyor :)

Çevrimiçi murat

Bence bu piksel de fena değil aslında renkler biraz kötü gösteriyor.kız odası gibi biraz.hakaret anlamında söylemiyorum.biraz fazla şirin bir görüntüsü var.şekerimsi , çilek gibi duruyor.fotoşokla bir siyah beyaz yapılsa o kadarda kötü durmaz buda.

Çevrimdışı ALBATROS

benim tereddüt ettiğim konu koltukların takılışında köşelerdeki merdiven sıralarının nasıl olacağı örneğin maketteki köşe merdiveni zigzaklı olmuş o merdivenlerin düz şekilde planlanması ve her sırada koltuk aralarının boşluklarının farklı olması gerekiyor yoksa merdiveni düz yapsan bu sefer iç kısımda düzensizlik olabilir.

Çevrimdışı Necmi

Biraz dagitalim konuyu..

http://haber.besiktasarena.com/vodafone-arena-hibrit-cim.html
burda bütün sorularının cevabını bulursun anlatırdımda vesileyle eski bir haberi gündeme taşımış olalım dedim :evillol: