Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5899407 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yalçın

Arkadaşlar 1903 tribünü kombineleri satışa çıkmadı mı ? Herhangi bir özelliği mi var bilen var mı ?  Ben göremedim tribün krokisinin yanında fiyat listesinde siyah renk ?

O tribunu uc sene uzerinden satacaklar diye duymustum. Yamulmuyorsam totalde 15 Bin TL'lik bir maliyete gelecekti.

Aslina bakilirsa tam bizim Koyici ahalisine uygun bir tribun. O yuzden icim gidiyor hep..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Ben size diyorumssurekli klup sizin goruslernizi forumlar uzerinden aliyor diye inanmiyorsunuz. @Efe @Deniz

Çevrimdışı Necmi

Arkadaşlar 1903 tribünü kombineleri satışa çıkmadı mı ? Herhangi bir özelliği mi var bilen var mı ?  Ben göremedim tribün krokisinin yanında fiyat listesinde siyah renk ?
localarla birlikte satışa çıktı belkide bitmiştir.

Çevrimdışı Efe

passoda merdivenler kalkmış  :ishock: düzenleme var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı CanEmre

buradan bilgi alabilirsin @cio

:deal: http://vodafonearena.com.tr/seating-plan.html
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Efe

tüm bloklarda merdivenler kalkmış harika passoda baya bi düzenleme çalışması başlamış nihai halini bi kaç güne çok net görürüz :sevinc
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Ben size diyorumssurekli klup sizin goruslernizi forumlar uzerinden aliyor diye inanmiyorsunuz. @Efe @Deniz
yoo inanıyorum kim dedi inanmıyorum diye ama son gelişme gerçekten çok iyi sıra sponsor ismilerinde :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

:icool: :icool:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı harund1k3

Su stadin en buyuk eksigi bir Besiktas tribunlerine asla yakismayan tribune bolen tarzda catal merdiven ve daha sonra pixelli, reklamli koltuk tribun tasarimlari duy sesimizi yonetim biz burada stadin guzelligi icin sabaha kadar yazi yaziyoruz. Yalniz ciddi gs'nin berabere kalmasindan daha cok sevindim catal merdivenin kalkmasina kac tane kapi var bilmiyorum ama her kapi icin catal merdiven yapmak demek tribunlerin kopuk kopuk yerlesmesi demek. Kapali'dan numaraliya bakinca o numarali tek vucut olacak aga.

Çevrimdışı ZEKI

Su stadin en buyuk eksigi bir Besiktas tribunlerine asla yakismayan tribune bolen tarzda catal merdiven ve daha sonra pixelli, reklamli koltuk tribun tasarimlari duy sesimizi yonetim biz burada stadin guzelligi icin sabaha kadar yazi yaziyoruz. Yalniz ciddi gs'nin berabere kalmasindan daha cok sevindim catal merdivenin kalkmasina kac tane kapi var bilmiyorum ama her kapi icin catal merdiven yapmak demek tribunlerin kopuk kopuk yerlesmesi demek. Kapali'dan numaraliya bakinca o numarali tek vucut olacak aga.
pixel olayini bence abartiyorsunuz pixeli istemeyen kadar isteyende var..

Çevrimdışı Necmi

@cio  aslında tribün dendiğine bakma aşağı yukarı 700 kişilik bir loca
kapalı alt kat locası bütün kapalı boyunca tek bir loca oda 1903 tribün olarak anılıyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Efe

kalktı zaten passo bile değişime girmiş merdivenleri kaldırmış  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah Para ver Senin adını yazalım Avdullah diye  :bandit: :bandit:
nerene yazacaksın ona göre ne yazacağına karar verecem  :bandit:

Çevrimdışı harund1k3

kalktı zaten passo bile değişime girmiş merdivenleri kaldırmış  :icool:

Varan 1 bu @Efe.

Simdi sirada pixelli reklamli koltuklari var.

Çevrimdışı Necmi

düz merdiven olunca bölmüyormu aslında tam tersi düz merdiven bıçak gibi kesecek tribünleri
catal oldumu yayıldığı ve giriş önlerinede koltuk geldiği için hem bölünme görünmeyecek hemde
girişlerin önünde taraftar olduğu için girişlerde kaybolacaktı düz yapınca bütün girişler ampul gibi ortaya
çıkacak önünde ayakta duran insanlar girişi kapatıyordu şimdi girişin önünde merdiven var hepsi ortada

Çevrimdışı ilhan

Mesela ben

Çevrimdışı harund1k3

@ZEKI Onceki sayfalardaki pixelli ayaklanmasina bakabilirsiniz isterseniz.

Su kadar basit olacaksa pixelli tasarim bence bir tasarim rezaletidir. Hadi juvenin stadinda figurler var, italyan bayraklari var yildizlar var adamlar ugrasmis. iyi mi dersen o bile gereksiz bence. Stadin asilligi sadeliginde gizli. Illa farkli olacak diye goruntuden odun verilmemeli diye dusunuyorum. Cok basit numaliya yaz BESIKTAS guzel bir font ile. Kapaliya yap bir besiktas logosu. alt taraf beyaz ust taraf siyah alsana fistik gibi asalet.

Çevrimdışı Necmi

yoo inanıyorum kim dedi inanmıyorum diye ama son gelişme gerçekten çok iyi sıra sponsor ismilerinde :D
isimlerden aldıkları parayı bile harcadılar @Efe

Çevrimdışı Anıl

Oha resmen çatal merdiven iptal olmuş :D Kapalı alt tribün 24+3 sıra olacaktı, ek yaparak onu da çaktırmadan 24+4 yapmışlar. Çatal merdiven iptal olunca da koltuk kazanmış olucaz, merdivenler daracık ama kapasite 41903, yersen :evillol:

Bu arada unutmadan #billboarddegiltribünistiyoruz
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 01:03:09 Anıl ]

Çevrimdışı Yalçın

@cio  aslında tribün dendiğine bakma aşağı yukarı 700 kişilik bir loca
kapalı alt kat locası bütün kapalı boyunca tek bir loca oda 1903 tribün olarak anılıyor.

Necmi Abi, orasi 700 kisiden fazla alir gibiydi. Bayagi uzun bir yer orasi. Sanki 1903 koltuk olacak diye duymustum; yanlis da olabilirim gerci.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı canergiray77

Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI Onceki sayfalardaki pixelli ayaklanmasina bakabilirsiniz isterseniz.

Su kadar basit olacaksa pixelli tasarim bence bir tasarim rezaletidir. Hadi juvenin stadinda figurler var, italyan bayraklari var yildizlar var adamlar ugrasmis. iyi mi dersen o bile gereksiz bence. Stadin asilligi sadeliginde gizli. Illa farkli olacak diye goruntuden odun verilmemeli diye dusunuyorum. Cok basit numaliya yaz BESIKTAS guzel bir font ile. Kapaliya yap bir besiktas logosu. alt taraf beyaz ust taraf siyah alsana fistik gibi asalet.
Sence pixelli tasarim rezalet olabilir bencede maketteki gibi pixelli tasarim harika olabilir. Buradaki kilit kelimeler "bence" "sence"
reklamli koltuk tribunleri ile ilgili hic bir fikrimide beyan etmedim. Stadin asaleti o stadta kimin oynadigi ile alakali. O asil siyaha beyaza gonul veren taraftarlarin asilliginde gizli. Hic bir gercek Besiktaslinin koltuklara bakipda stada geleyim yada gelmiyeyim diyecegini dusunmuyorum. Zaten oyle dusunen varsa gercek Besiktasli da degildir.

Çevrimdışı ilhan

Sence pixelli tasarim rezalet olabilir bencede maketteki gibi pixelli tasarim harika olabilir. Buradaki kilit kelimeler "bence" "sence"
reklamli koltuk tribunleri ile ilgili hic bir fikrimide beyan etmedim. Stadin asaleti o stadta kimin oynadigi ile alakali. O asil siyaha beyaza gonul veren taraftarlarin asilliginde gizli. Hic bir gercek Besiktaslinin koltuklara bakipda stada geleyim yada gelmiyeyim diyecegini dusunmuyoru :m. Zaten oyle dusunen varsa gercek Besiktasli da degildir.
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: :claps: