Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5897805 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

sıvıyorlar boya değil o yeniden boyanacaktır bence açık renk olacak

efe bilmediğim için soruyorum bu sıvancak ya sonra boyancak yağmur gelince üstüne bozmaz mı ? muhtemelen yağmur görücek çünkü daha stadın üstünü kapatmadık.

Çevrimdışı ALBATROS

çatal olmayışı müthiş haber görünümü çok bozuyordu  :halay:

Çevrimdışı Efe

efe bilmediğim için soruyorum bu sıvancak ya sonra boyancak yağmur gelince üstüne bozmaz mı ? muhtemelen yağmur görücek çünkü daha stadın üstünü kapatmadık.
yok bozulmaz onlara suya güneşe dayanıklı boya sürerler dış cephe boyası sonuçta taraftar tükürebilir su atabilir  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı serti67

hayallerle oynama gece gece elf füme çıkışlar cok ıı durmuş yaa füme boyada olur ınsallh
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı ALBATROS

artık merdiven, koltuk, çim, skorbord, ışıklandırma gibi detay konularına geldik bence bir stadın en zevkli dönemi bu dönemdir sadece çatıya merakım yok sert malzeme olsaydı keşke ama sağlık olsun kazasız belasız membranlar serilsin yeter   :ok:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Deniz

Sosyal medyanın gücü.Daha önce forumdan birçok arkadaş bu konuda sosyal medya üzerinden ciddi tepkide bulunmuştu anlaşılan o ki etkili olmuş :)

Darısı koltuklara sponsor yazılma düşüncesinin iptaline
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

4 kapıda aynı çatal matal kalmamış  :ishock:
kapasite 300 koltuk civarı artar :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

kapasite 300 koltuk civarı artar :bandit:
necmi abi üst katın planını atsana bi şey deneyecem  :naughty:

Çevrimdışı Kadir G.

Gol haberi gelmiş. :D

Darısı sponsor isimlerine.

Çevrimdışı ALBATROS

1903 tribünündeki ek basamaklar planlımıydı yoksa o da kapasiteyi etkilermi?

bi bakıyoruz eski açığın üstüne şeffaf prefabrik blok ekleniyormuş  :bandit:

4 kapıda aynı çatal matal kalmamış  :ishock:
müthiş ya :) Yalnız ben bizim siteden şüpheleniyorum fikret başkan aramızda üye olabilir :D Sayın başkanım lütfen tribüne sponsor ismi yazmayınız :D Pixel olayınada karşıyız alt kat beyaz üst kat siyah olsun şimdiden teşekkürler   :D

Çevrimdışı Efe

alt katla aynı yapıyorlar üst kat çıkışı alt katınkı bitmiş hali üstte böyle olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Küfekiler biraz hızlı kirlenip, çabuk deforme oluyor gibi!

Küfeki seçimi ileride başımızı ağrıtmaz umarım.
ömrü 2400 yıl civarı şu anda istanbulda bir çok camii de var
durdukça dayanıklığı artan bir taş kaplama işlerinde dünya üzerinde
en uygun taşlardan biri yani dünyadaki bildiğim kadarıyla en dayanıklı taş
roma ve bizans dönemi eserlerinde bile kullanılmış bir taştır.  :D @Factatum

Çevrimdışı ALBATROS

alt katla aynı yapıyorlar üst kat çıkışı alt katınkı bitmiş hali üstte böyle olacak  :)

evet çıkışın üstüde düz tam istediğim gibi olacak bazı stadyumlarda üstten çatallı yapıyorlar o bizim makettekinden de kötü duruyor en önemliside merdivenlerimiz dar olacak

Çevrimdışı Necmi

@Efe Çati biraz daha geriye ne zaman çekilir kalkması lazım çok sarkık  :alala:
@ALI RIZA  şu anda mevcuttan daha yukarda sanırım bir metre gibi inecektir aşağıya :busted_cop:

Küfekiler'e laf yok müthiş gösteriyor stadı :)

Çevrimdışı Yalçın

@ALI RIZA  şu anda mevcuttan daha yukarda sanırım bir metre gibi inecektir aşağıya :busted_cop:

Evet, stadi gezmeye gittigimde oradaki yetkili arkadas da bundan bahsetmisti. Cati 1 metre daha assagi inecekmis.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı mellfred

google görsellerden çatal merdiven diye arattım bizim foruma yönlendirdi.  :biggrinking:

Çevrimdışı Necmi

müthiş ya :) Yalnız ben bizim siteden şüpheleniyorum fikret başkan aramızda üye olabilir :D Sayın başkanım lütfen tribüne sponsor ismi yazmayınız :D Pixel olayınada karşıyız alt kat beyaz üst kat siyah olsun şimdiden teşekkürler   :D
:tabe:
ben karşı değilim piksele :bandit:
şimdi pikselden vaz geçerler sonra damalı falan yaparlar neme lazım :bandit:

:tabe:
ben karşı değilim piksele :bandit:
şimdi pikselden vaz geçerler sonra damalı falan yaparlar neme lazım :bandit:

Bende karşı değilim pixel'e çoğunluk istemiyor diye onlara ayak uydurayım dedim :) Şahsen severim bende pixel'i :)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Burasıda Turnike'nin olacağı yer mi acaba ? :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Necmi abi Aldım Aldım bilgiyi @ZEKI hocamdan  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı cio

Arkadaşlar 1903 tribünü kombineleri satışa çıkmadı mı ? Herhangi bir özelliği mi var bilen var mı ?  Ben göremedim tribün krokisinin yanında fiyat listesinde siyah renk ?