Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889896 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ErsinA.

acaba halatın boyuyla ilgisi var mı yeni açıktakiler daha uzun sanki halatlar  :alala:

Emin değilim ama eski açıktaki bazı V halatlarda küçük aparatlıydı sanki.

Çevrimdışı SDemirsoy

Emin değilim ama eski açıktaki bazı V halatlarda küçük aparatlıydı sanki.
vardır bi bildikleri diyip kurcalamamak lazım abi :D

Çevrimdışı empisayn

[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 15:48:54 empisayn ]
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı pascal26

bu tribünlerde sponsor ismi yazma olayı, ölümü gösterip sıtmaya razı etmek için mi acaba.

işin sonunda sponsor ismi yazmasında pixel fena değil mi diyeceğiz  :bandit:

Walla bravo.. Cem Yılmaz'ın dediği gibi; şeytanın aklına gelmez :evillol:

Geriye tek soru kalıyor; Pikselle topluma verilmek istenen mesaj ne? Bakın bakalım Illuminati, semboller falan, kesin bilinç altına bi gönderme vardır :lol:

Çevrimdışı pascal26

Ya arkadaşlar herşeye bu kadar dertlenilir mi, bu nedir ya! :lol:

Çevrimdışı ErsinA.

vardır bi bildikleri diyip kurcalamamak lazım abi :D

Hayırlısı olsun da diyebiliriz   :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bir istek için oraya buraya mail atmaya gerek yok bir damacana mesajı ntv spor'a bile çıktı herkes buraları okuyor .

Tarihi dokuya sahip bir mekanda stadı küfeki taşıyla kaplıyorsun , siyah fetorjeler ve gece aydınlatmasıyla mükemmel bir şekilde anıt havası katıyorsun ama içeriye gelince son 5 yılın ''modası'' piksel yapıyorsun bu ne perhiz bu ne lahana turşusu ? Koltuk dizaynı için profesyonel ve diplomalı olmaya gerek yok , sadece bu forumda bile birden çok anket yapıldı görülmüyor mu genel çoğunluğun piksel istemediği ? Sponsor ismi dizaynına hiç girmiyorum bile ...

Ya elin taraftarı geçen gün forumlarda sözlüklerde konuşa konuşa Hamzaoğlu'na görevi bıraktırdı tepkiler yüzünden . İlla biz de mi böyle sert çıkalım ?

Neymiş Demirören sponsor olmuş kapalı üste ''milangaz '' yazdıracakmış da kimse ses etmemeliymiş para vermiş .. Ne kadar verdi 1 (bir) TABATA bonservisi  kadar mı ? Helal olsun ...

O sponsorlar  ŞANLI BEŞİKTAŞIMIN yanında isimlerini duyurmak için o paraları verdiler gerektiği yerde masaya yumruğunuzu vurun lütfen sayın yönetim . Beşiktaş'ın büyüklüğünün farkına varın .

:claps: :claps: :claps:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Oncelike benim sadece buradan bu konuyu savundugumu mail yoluyla iletisim kurmadigima dair elinde bir kanit var mi ? Arkadaslar biz burada hepimiz besiktasliyiz hepimiz besiktasin iyiligini savunuyoruz tabii ki kulube mail atin, tabii ki tanidik kongre uyesi dostlariniza abilerinize bu konuyu iletin. Ben bunlara karsi degilim neden karsi olayim ki. Necmi abi bu forumun en onemli bireylerinden biridir kendisine ben buyuk saygi besliyorum, fakat burada zorla pixelli tasarimi sevdirtmeye calismasi buradaki onlarca insanin karsit gorus degerlendirmesini hice saymasi bence kucuk bir diktatorluk ornegidir, bence bir dayatmadir. ben bunu soyledim bundan fazlasini soylemedim kendisi hakkinda.

Bize farkli secim sansi birakilmadigi icin kartalyuvasi onerisini koyduk ortaya. bu cozum onerisinde kaybeden yok hem kulup gelir elde eder, hem taraftar secim hakkina sahip olur. Bence bu sekilde iyi bir gelirde elde edilebilir. farki cozum onerileri varsa onlar da degerlendirirlir.

Buraya siddetle yaziyoruz bu konulari cunku bu forumun herkes tarafindan takip edildigini biliyoruz. millet burada twitter'da trolluk yapan renklilerin degil gece 2-3'de harfiyat cikti mi, precast geldi mi takip ede besiktas sevdalilarinin oldugunu biliyor. ben eminim yonetimden de burayi takip eden insanlar mevcut.

şimdi anlamadım ben hiç bir yazımda başkalarının adına konuşmadım konuşmam ve üstüne basa basa yazılarımda ilk
tercihimin düz beyaz olduğuydu ama alt beyaz üst siyah olduğunda pikselli geçişede hayır demem olumlu bakarım dedim.
şimdi anlamadım benim kendi fikrimi söylememin neresinde diktatörlük buldun bence sen diktatörlük tanımını yanlış anlıyorsun
ben her hangi bir şeyi baskı yoluyla foruma kabul ettirmeye çalıştımmı yada içinde küfür hakaret ve aşağılayıcı üslup olmayan
konu dahilinde herhangi bir mesajı sırf içeriğinden dolayı sildimmi ama bir şeyi de unutmayın kardeşim ben sizin gibi bir
taraftarım ve benimde isteklerim fikrim eleştirim olur ne yani ben bunları forumda söyleyemeyecekmiyim ben neden zorla pikselli
tasarımı sevdirmeye uğraşayım yada diyelimki uğraşıyorum pikseli sevmeyen birisin sana zorla sevdirebilirmiyim. Varmı böyle
bir şeyin oluru varsa söyle uğraşayım baskı yapayım da senin fikrini değiştireyim :D Yok kardeşim farklı düşüncede olsa bu
düşünce  Beşiktaş taraftarının düşüncesiyse ancak saygı duyarım ben Beşiktaş taraftarının koyun olmadığına en çok düşünen ve
tepki gösteren kabullenici bir zihniyet olmayan bir taraftar olmasından çok memnunum neden bunu değiştirmeye uğraşayımki
hem uğraşsam ne olur gayet boş bir uğraş olur. Beşiktaş taraftarına istemediği bir şeyi zorla baskıyla yaptıramazsın @harund1k3

Çevrimdışı tayfunyasar

Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı ilhan mansız

Ya arkadaşlar herşeye bu kadar dertlenilir mi, bu nedir ya! :lol:
biz dertlenmeden yapamayız.  :D işlerin iyi Gitmeye başladığını düşünmek ve daha iyiyi Güzeli arzulamaktansa birşeyleri klavye başında sürekli eleştirip moral bozmak nedense genel bir tavır halini almış. Bütünü görmeyip eksik bilgilerle klavyeden sürekli olumsuz Şeyler yazmak gerçekten ilginç. Kıyasıya eleştirdim zebrayı  :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Ya birşeyler rahatsız olmak ve bir insanın düşüncelerini söylemesi niye suç oluyor? Herkes kutluyor herkes beğeniyor stadı herkes gidisattan memnun zaten. İlla herşey mükemmel hiç birşey görmemeliyim bunun dışında  diye mi davranmalı herkes. Mükemmel bir iş çıkarıyoruz bir yerinde gereksiz yere yanlış yapmayalim derdinde millet. Biraz dikkate alıp üzerinde konusabilsek keşke insanları değişik  şeylerle itham etmek yerine

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşların diğer stadyumlarda da  sponsor yazıları var dedikleri tüm stadyumlar tek renk bilmem farkettiniz mi ? Hem 2 renk yapıyoruz hem pikseklli  hemde tribün yazısı tam bir keşmekeş. Tribün yazısı olmasını istemeyiz ama sponsor olurken bu şartı koşmuşlar yada biz teklif etmişsek o zaman stadyumu tek renk yapmalıyız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı tayfunyasar

son dörtyüzde belli olur abi :D

13 - 13 oldu valla 400 e kalmadan bu iş çözülür :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimiçi Necmi

Benim bu görüsüm zaten %80-85 kisinin görüsüyle aynı yani evet bana göre.

Anketi 10 secenekli acmak yerine  . Pikselli olsunmu olmasınmı diye acılsaydı zaten piksellinin ne kadar geride kaldıgı görülecekti sonucta baska bircok forumdada bu piksel olayı tartısılıyor ve oradada agırlık pikselin cok kötü oldugu yönünde yani aynen dedigin gibi bana göre...
ama şimdi bu çok düz bir mantık @Görkem
şimdi ankete katılsam ilk tercihim olan beyaz varsa işaretlerim ama bu benim pikselliyi kabul etmediğimmi oluyor.
o anket öyle yapılmaz yüz seçenek koy yüz farklı sonuç alırsın ve her sonuçun karşısında o sonucu beğenmeyen bir büyük kitle olur
şimdi düz siyah %30 la kazanırsa taraftar siyahımı tercih etmiş oluyor peki karşı tarafta siyah istemeyen %70 taraftar değilmi
sen kalkıyorsun azınlığın seçtiği bir renkle kaplıyorsun koltukları
burda renk belirlidir alt beyaz üst siyah anket ancak geçiş piksellimi olsun pikselsizmi diye anket yaparsın ondan sonra taraftarın
piksele bakış açısını görürsün.

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı ahmetx

Dünya üzerinde güzel 1 tane pikselli tasarım gösterir misiniz
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Fikret Orman bu işi bilmiyormu adam İnşaatcı Pixel artık yeni moda olacak alışın

Çevrimdışı Hasan Tahsin

13 - 13 oldu valla 400 e kalmadan bu iş çözülür :D

Pikselsiz diyerek ben 13 - 13 yaptım durumu  :)
Böyle anket olmaz ama .... mesela alt beyaz üst siyah ortalar piksel geçişli , tamamen beyaz ve pikselli, tamamen siyah ve pikselli gibi en az 10 seçenek koymak lazım . Yani piksel tercihlerini çoğaltmak gerekir.
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı ddc1979

herkese günaydın,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D

Denizbank Tribünü eski Açıkta olacak..
Ama Paylaşılan fotoya göre Denizbank yeni Açıkta gözüküyor .
Fotoda bir hata var bence...
Beşiktaş yazmayan tribün Numaralı olduğuna göre Beşiktaş yazan kapalı.
Kapalının sağı yeni açık olduğuna göre orada Denizbank yazması hata.
ağaçlı yoldan yürümek...mabede varmak...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

ama şimdi bu çok düz bir mantık @Görkem
şimdi ankete katılsam ilk tercihim olan beyaz varsa işaretlerim ama bu benim pikselliyi kabul etmediğimmi oluyor.
o anket öyle yapılmaz yüz seçenek koy yüz farklı sonuç alırsın ve her sonuçun karşısında o sonucu beğenmeyen bir büyük kitle olur
şimdi düz siyah %30 la kazanırsa taraftar siyahımı tercih etmiş oluyor peki karşı tarafta siyah istemeyen %70 taraftar değilmi
sen kalkıyorsun azınlığın seçtiği bir renkle kaplıyorsun koltukları
burda renk belirlidir alt beyaz üst siyah anket ancak geçiş piksellimi olsun pikselsizmi diye anket yaparsın ondan sonra taraftarın
piksele bakış açısını görürsün.
Sen taraftara sormadan koltukları alırsan zaten seçeneklerin belli olur. Bunu sipariş etmeden önce taraftara sorman gerekirdi projeyi önlerine sunup, hadi diyelim bunu geçtim yapmadın koltukları aldın mevcut renkler üzerinden bir anket yaparsın en azından fikrini alırsın değerlendirirsin değerlendirmezsin ayrı konu bunun üzerinden bir şeyler yaparsın. En azından çoğunluğun istemediği bir şeyi yapmazsın istediği şeyi yapamıyorsan.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

Pikselli olacaksa tek tercihim üst kat ful siyah alt kat pikselli gradyan olur.

Çevrimdışı ahmetx

Denizbank anlaşılan yeni açığın sponsoru oldu.

Çevrimiçi Necmi

Dünya üzerinde güzel 1 tane pikselli tasarım gösterir misiniz
bordeaux stadı :D