O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.
Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.
@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.
iyide ben sana pikselin benim tercihlerimden biri olduğunu söyledim
ben ortada bir problem göremiyorumki çözüm önerini dikkate alayım.
bana göre olmayan problemimi çözeceğim
@harund1k3 siyahla beyaz arabanın örneğine gelince birilerinin deneyiyle fazla ilgilenmem çünkü siyahda
beyazda araba kullandım siyah ilk aracımdı ve bir daha siyah araç almadım

çok sevdiğim renk olduğu halde asla kolay kolay arabada tercih etmem
çözüm önerin kartal yuvalarında yapılacak anketse ben buna değindim ve bunun çözüm olmadığını söyledim
nedenlerinide yazdım geriye gidip tekrar oku bence