Oncelike benim sadece buradan bu konuyu savundugumu mail yoluyla iletisim kurmadigima dair elinde bir kanit var mi ? Arkadaslar biz burada hepimiz besiktasliyiz hepimiz besiktasin iyiligini savunuyoruz tabii ki kulube mail atin, tabii ki tanidik kongre uyesi dostlariniza abilerinize bu konuyu iletin. Ben bunlara karsi degilim neden karsi olayim ki. Necmi abi bu forumun en onemli bireylerinden biridir kendisine ben buyuk saygi besliyorum, fakat burada zorla pixelli tasarimi sevdirtmeye calismasi buradaki onlarca insanin karsit gorus degerlendirmesini hice saymasi bence kucuk bir diktatorluk ornegidir, bence bir dayatmadir. ben bunu soyledim bundan fazlasini soylemedim kendisi hakkinda.
Bize farkli secim sansi birakilmadigi icin kartalyuvasi onerisini koyduk ortaya. bu cozum onerisinde kaybeden yok hem kulup gelir elde eder, hem taraftar secim hakkina sahip olur. Bence bu sekilde iyi bir gelirde elde edilebilir. farki cozum onerileri varsa onlar da degerlendirirlir.
Buraya siddetle yaziyoruz bu konulari cunku bu forumun herkes tarafindan takip edildigini biliyoruz. millet burada twitter'da trolluk yapan renklilerin degil gece 2-3'de harfiyat cikti mi, precast geldi mi takip ede besiktas sevdalilarinin oldugunu biliyor. ben eminim yonetimden de burayi takip eden insanlar mevcut.
şimdi anlamadım ben hiç bir yazımda başkalarının adına konuşmadım konuşmam ve üstüne basa basa yazılarımda ilk
tercihimin düz beyaz olduğuydu ama alt beyaz üst siyah olduğunda pikselli geçişede hayır demem olumlu bakarım dedim.
şimdi anlamadım benim kendi fikrimi söylememin neresinde diktatörlük buldun bence sen diktatörlük tanımını yanlış anlıyorsun
ben her hangi bir şeyi baskı yoluyla foruma kabul ettirmeye çalıştımmı yada içinde küfür hakaret ve aşağılayıcı üslup olmayan
konu dahilinde herhangi bir mesajı sırf içeriğinden dolayı sildimmi ama bir şeyi de unutmayın kardeşim ben sizin gibi bir
taraftarım ve benimde isteklerim fikrim eleştirim olur ne yani ben bunları forumda söyleyemeyecekmiyim ben neden zorla pikselli
tasarımı sevdirmeye uğraşayım yada diyelimki uğraşıyorum pikseli sevmeyen birisin sana zorla sevdirebilirmiyim. Varmı böyle
bir şeyin oluru varsa söyle uğraşayım baskı yapayım da senin fikrini değiştireyim

Yok kardeşim farklı düşüncede olsa bu
düşünce Beşiktaş taraftarının düşüncesiyse ancak saygı duyarım ben Beşiktaş taraftarının koyun olmadığına en çok düşünen ve
tepki gösteren kabullenici bir zihniyet olmayan bir taraftar olmasından çok memnunum neden bunu değiştirmeye uğraşayımki
hem uğraşsam ne olur gayet boş bir uğraş olur. Beşiktaş taraftarına istemediği bir şeyi zorla baskıyla yaptıramazsın
@harund1k3