Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5889446 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CUBUKLU

Herşeyi geçtim tribün pixelli pixelsiz , alt siyah üst beyaz vs. ama tribünlerde sponsor ismi yazması hayal kırıklığı olur
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ensar

Surda yapılan ankette bile zaten piksellilere verilen oyları diger hepsine ( sonucta hangisine verirse versin pikselli istemedigi kesin olan kısım ) oranladıgımızda zaten pikseli isteyen %15-20 arası.

http://strawpoll.me/6044534/r
Su tamamen pikselli diyen 4 kişiyi çok merak ediyorum :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı kaanzor

1 hafta önce bursalilara parası neyse verelim "en büyük Beşiktaş" actiralim diye dalga geçiyorduk 1 hafta sonra koltuklarda Denizbank yazılı fotoğrafla karşılaşıyoruz. Umarım o yazılar tribünleri belirtmek için vardır orda.

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Elmayla armutu karıştırmayalım bir şirketin reklam alması ve bunu yazmasından daha doğal bir şey olamaz göğsünde reklam var kolunda şortunda hep reklam var stadtada olabilir. Ha alınan ücret vs tartışılabilir o konuya bişey diyemem.
Bursada bir taraftar grubu bunu yaptı. Daha doğrusu şirketleşmiş bir taraftar grubu oldunu belli etti.
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Akil Emre

Maketteki koltukların adetini  sayan oldu mu? yeni gelen projeyle sayı farkı var mı? Biri meraktan saymıştır die düşündüm :lol:

ysariusta

• Ziyaretçi

Bizim derdimizde bu bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlamak istemiyorlar...
Eskisehir bile koltuk tasarimini tarafyarina sunarken
Bursa tarfyari Begenmedigi koltuk tasarimi icin sehri ayaga kaldirip koltuklari yeniden değiştirirken
Bize gelince Muhendislerden mimarlardan iyimi biliyorsunuz diyorlar boyle bisey oalbilirmi yahu !!
Biz Besiktasiz bu ulkenin en buyuk Camiasiyiz ve Bu Kulup taraftarinin fikrini mutlaka almalıydı yonetim burada cok büyük HATA yapti
Bak sen şu uslubundan kaybediyorsun Emre. Büyük harfle hata 5azınca başın göğe mi eriyor. Bir daha büyük harf kullanma. Forum kurallarında belirttik bunu. İnternet dilinde bu direk bağırmak anlamına gelir. Direk silerim haberin olsun.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ben kimse pixelliye karsi yorum yapti diye mesajlarimiz silindi demedim. o sekilde girdilerin silindigine ben sahit olmadim onu nereden cikardiniz ben anlamadim.

Ikinci olarak benim savundugum su, ortada bir koltuk tasarimi sekli var ve onu begenmeyen bu forumdan ve farkli yerlerden pekcok kisi var. ben onlarin dusuncelerinin onemsenmedigi gorusundeyim. tartismami bu acidan surduruyorum. sera etkisi daha cok psikolojik bir durum onu da yazdim.

Ben asla benim gibi dusunmeyenlerin goruslerine rezil demedim. su tasarim necmi abiye veya farkli kitlelere hos gelebilir onlara saygim sonsuz ama bana gore su pixelli tasarim REZALET. Bu biraz zevk meselesi benim gibi dusunen bir cok insan var onlara gore kotu bir tasarim ornegi bu.

Bu yazima katilan arkadaslar da bu onerimi destekliyorlar, siz de ayni sekilde oneriyi desteklediginizi soyluyorsunuz ama ayni zamanda desteklemediginizi soyluyorsunuz ben pek anlam veremedim bu duruma acikcasi.

Son olarak kimse yanis anlasilmasin ben Fikret Orman'a muhalif biri degilim (ha olabilirdim de onu da yazmak herkesin en dogal hakki). Takimin en zor zamanlarinda takima destek ciktilar. basarili bir futbol takimi kurdular, stat yaptilar, antreman sartlarini gelistirdiler, uslubdan odun vermediler. eksileri de var kendilerinin ama artilari bugun itibariyle daha agir basiyor ve onlari bu sekilde destekliyorum.
Buraya görüşünü yazman engellenmediyse , silinmediyse, sana baskı yapılmadıysa diktatörlükle suçlama nerden çıktı o zaman .
Senin gibi düşünmeyenlerin görüşüne rezalet demedim diyorsun ama piksel isteyenler senin gibi düşünmüyorlar ve sen rezalet diyorsun hala  :)
Ben önerini destekliyorum , sadece yazış biçimine yani diktatör, rezalet vs dediğin için yazma ihtiyacı hissettim. Yani sen bir görüş ve öneri ortaya koymuşsun ve buna karşı gerekçeleriyle bir cevap verilmiş. Sen bunu kendine baskı anlamış ve diktatörlük demişsin. Burada tartışmaları zevkle okuyorum, forumun güzelliği de burada zaten. Sadece haksız bir itham ya da istenmeden yazıldığını düşündüğüm bazı cümlelere karşı ben de yazma ihtiyacı duyuyorum. Sanırım anlaşıldım  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Deniz

Birisi sadece takımın isminin yazdığı, sade bir tribün olan stadyum.

Diğeri de sponsor isminin yazdığı stadyum

Ve atılan fotoya göre biz 2 tribüne birden sponsor ismi yazmayı planlıyoruz.Ve bunu pixelli yazmayı planlıyoruz.Bunca emek bunca güzellik böyle bir düşünce ile bozulmamalı.Sponsor ismi koltuklarda olmamalı.Hele ki bu fiyatlara kesinlikle olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Alt beyaz üst siyah önde yanlız...
Alt beyaz ust siyaha da kimse karsi degil zaten onu anlatmak istedim
Her yerde Agirlik Full siyahta ama Alt beyaz ust siyahta hemen hemen herkesin ilk veya 2.ci tercihi..
Mesele Pixel :akuma: :akuma: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Surda yapılan ankette bile zaten piksellilere verilen oyları diger hepsine ( sonucta hangisine verirse versin pikselli istemedigi kesin olan kısım ) oranladıgımızda zaten pikseli isteyen %15-20 arası.

http://strawpoll.me/6044534/r

Pikselli %19
Pikselsiz %79
Farketmez %2

80 küsür kişi katılmış ama

Çevrimdışı ilhan mansız

Birisi sadece takımın isminin yazdığı, sade bir tribün olan stadyum.

Diğeri de sponsor isminin yazdığı stadyum

Ve atılan fotoya göre biz 2 tribüne birden sponsor ismi yazmayı planlıyoruz.Ve bunu pixelli yazmayı planlıyoruz.Bunca emek bunca güzellik böyle bir düşünce ile bozulmamalı.Sponsor ismi koltuklarda olmamalı.Hele ki bu fiyatlara kesinlikle olmamalı.
valla maddi olarak zordaysan şortun arkasına bile yazdırırsın yapacak birşey yok. Zaten bu sponsorlukların kap bildirimleri geldi mi bilmiyorum ama bu klübün daha önce hiç böyle bir geliri yoktu. Çok değil 1 yıl içinde bu anlaşmaların kıymetini daha iyi anlayacağız.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Su tamamen pikselli diyen 4 kişiyi çok merak ediyorum :D

Anket yanlıs acılmıs zaten.

Pikselli olmasını destekliyormusunuz ?

- Evet
- Hayır

Seklinde olsaydı bariz fark direk cıkardı ortaya simdi cogu oy bölünmüs.

Çevrimdışı YunusEmre

Arkadaşlar koltuk dizaynı ile ilgili foto paylaşıldıktan sonra yazılan yorumların tamamına yakınını okudum ve ben de yazmadan edemedim..

Öncelikle arkadaşlar bizlerin Loca tribünlerimizde kullanılacak olan siyah koltuklar bunu hatırlamakta yarar var.. piksel olmaması için yalnızca 2 seçeneğimiz olabilirdi. birincisi Alt Siyah üst Beyaz olsa idi. ikincisi ise tamemen Siyah olsaydı piksel olmayacaktı.. Ama bizde ilk gün koltuk siparişleri siyah ve beyaz şeklinde verildi yani alt ya da üstten biri beyaz digeği siyah olacaktı.. Alt katta siyah kullanılsa boğukluk olacak.. beyaz kullanılması durumunda ise loca koltukları siyah olduğu için direkt bıçakla kesilmiş hissiyatı verecekti ve bu kez de bunun kötü oluşundan bahsedilecekti.. benim görselden de anladığım loca koltukları civarında hafif bir piksel geçisi kullanılacağı.. ve bence burda yazmak için biraz daha beklememiz lazım zira ben hafif piksel geçisinin Mabedimizde uygulanan tüm projelerdeki gibi harika olacağını düşünüyorum.. bir eleştiri diyecem ama bir görsel üzerinden de bunu yapmak doğru olmayacak ama inş tribünlerde sponsor isimleri yazmaz gerçekten bu kabul edilemez...

Gerçekten koltuklarda sponsor ismi yazacaksa büyük hayal kırıklığı yaşarım.

Envai sayıda stadyum yapılıyor. Envai sayıda sponsor alınıyor tribünlere fakat böyle birşey hiç görmedim.

Tribünün de sponsor adı yazılı stadyum gören var mı?
Var aklima ilk gelenler Da Luz ( Benfica)  Coca cola diye hatirliyorum ve stamford bridge ( Chelsea ) Adidas yaziyor
Ama Turkiye de hicbir stadda Sponsor ismi tribunlerde yazmiyor dolayisi ile bizde de boyle birsey olacagini hoc sanmiyorum :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Oncelike benim sadece buradan bu konuyu savundugumu mail yoluyla iletisim kurmadigima dair elinde bir kanit var mi ? Arkadaslar biz burada hepimiz besiktasliyiz hepimiz besiktasin iyiligini savunuyoruz tabii ki kulube mail atin, tabii ki tanidik kongre uyesi dostlariniza abilerinize bu konuyu iletin. Ben bunlara karsi degilim neden karsi olayim ki. Necmi abi bu forumun en onemli bireylerinden biridir kendisine ben buyuk saygi besliyorum, fakat burada zorla pixelli tasarimi sevdirtmeye calismasi buradaki onlarca insanin karsit gorus degerlendirmesini hice saymasi bence kucuk bir diktatorluk ornegidir, bence bir dayatmadir. ben bunu soyledim bundan fazlasini soylemedim kendisi hakkinda.

Bize farkli secim sansi birakilmadigi icin kartalyuvasi onerisini koyduk ortaya. bu cozum onerisinde kaybeden yok hem kulup gelir elde eder, hem taraftar secim hakkina sahip olur. Bence bu sekilde iyi bir gelirde elde edilebilir. farki cozum onerileri varsa onlar da degerlendirirlir.

Buraya siddetle yaziyoruz bu konulari cunku bu forumun herkes tarafindan takip edildigini biliyoruz. millet burada twitter'da trolluk yapan renklilerin degil gece 2-3'de harfiyat cikti mi, precast geldi mi takip ede besiktas sevdalilarinin oldugunu biliyor. ben eminim yonetimden de burayi takip eden insanlar mevcut.
Yaptıklarını yaz. Bilelim belki katılan insanlar olacak sana. Destek bulacak.  En azından fikrinin ne kadar desteklediğini öğrenmiş olursun. Ben sana yapmadın demiyorum. Ne yaptın diyorum. Sende benim Beşiktaşlı olduğumu unutmadan oku. Ben sana bağırmıyorum. Sadece soruyorum.

Anket yanlıs acılmıs zaten.

Pikselli olmasını destekliyormusunuz ?

- Evet
- Hayır

Seklinde olsaydı bariz fark direk cıkardı ortaya simdi cogu oy bölünmüs.

Yok zaten toplayınca meydana çıkıyor ne olduğu %80 istemiyor.

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizim derdimizde bu bunu anlatmaya çalışıyoruz ama anlamak istemiyorlar...
Eskisehir bile koltuk tasarimini tarafyarina sunarken
Bursa tarfyari Begenmedigi koltuk tasarimi icin sehri ayaga kaldirip koltuklari yeniden değiştirirken
Bize gelince Muhendislerden mimarlardan iyimi biliyorsunuz diyorlar boyle bisey oalbilirmi yahu !!
Biz Besiktasiz bu ulkenin en buyuk Camiasiyiz ve Bu Kulup taraftarinin fikrini mutlaka almalıydı yonetim burada cok büyük HATA yapti
nokta
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimdışı Koa_lAA

bunu @Koa_lAA ya yapmaya ne hakkınız var söyleyin bana  :evillol: :evillol:

@doctore bu msjını kulübe msj atalım dostum :) damalı forma ney abi... o sezon zor bitmişti.. :/

piksel olsun olmasın stad bitsinde.. piksel geçişlerinin olduğu kısımlara oturulur önce sonra tribünlerin geri kalanlarına oturulur.. böylece sorunu halleder bu taraftar.. :D sıkıntı yok...

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

şu an piksel meselesi çok gerilerde kaldı sponsorları görünce  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

membran örneği

2. foto gölgesiz bir yerde çekilseydi keşke. Işık geçirgenliğini daha iyi anlardık üzerinde gölge var.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

valla maddi olarak zordaysan şortun arkasına bile yazdırırsın yapacak birşey yok. Zaten bu sponsorlukların kap bildirimleri geldi mi bilmiyorum ama bu klübün daha önce hiç böyle bir geliri yoktu. Çok değil 1 yıl içinde bu anlaşmaların kıymetini daha iyi anlayacağız.
Zaten kimse tribün isim hakkı verilmesin demiyor,verilsin bunlar maddi getiri.Ama sen 1 tribüne 8 karakter Beşiktaş yazarken diğerine 9 karakter sponsor ismini yazarsan ,karşısına da yine bir başka sponsoru yazarsan ve milyonlarca dolar yatırım yaptığın bir stadyuma bunu yaparsan bunun götürüsü getirisinden daha fazla olur.

Bu stadyumu başkanın da her fırsatta dediği gibi uluslararası alanda ses getirmesi için yapıyoruz.İnsanlar internete stadın adını yazınca dijital reklam panosu bulmamalı.O kadar emek bu kadar kolay kötüleştirilmemeli.Taraftarın,camianın,rakiplerin,uluslar arası otoritelerin 4 sene beklediği stadyuma dijital reklam panosu muamelesi yapmak bu kadar kolay olmamalı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Gerçekçi düşünecek olursak kulüp koltuk siparişlerini vermiş, ve büyük bir kısmı beyaz deniliyor. Yani bu dakikadan sonra koltukların tamamen siyah olması pek mümkün gözükmüyor. Yani yapılabilir ancak yönetim buradan ekstra bir hesap çıkartmaz. Mevcut siyah beyaz koltuklarla ancak alt beyaz üst siyaha çevrilebilir. Piksel istenmediğinden vazgeçilirse yerine alt beyaz üst siyah yapılır. Ekstra bir masrafı olmaz sanıyorum. Eğer büyük bir katılımda da aynı oranlar çıkarsa bunu yönetime iletirsek kabul görebilir.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Yok zaten toplayınca meydana çıkıyor ne olduğu %80 istemiyor.

Orası öylede pikselli olsun isteyenler onu hesaplamadan direk bakın %25 e %15 derler diye söyledim. :icool:

Çevrimdışı cursedofdragon

Gerçekçi düşünecek olursak kulüp koltuk siparişlerini vermiş, ve büyük bir kısmı beyaz deniliyor. Yani bu dakikadan sonra koltukların tamamen siyah olması pek mümkün gözükmüyor. Yani yapılabilir ancak yönetim buradan ekstra bir hesap çıkartmaz. Mevcut siyah beyaz koltuklarla ancak alt beyaz üst siyaha çevrilebilir. Piksel istenmediğinden vazgeçilirse yerine alt beyaz üst siyah yapılır. Ekstra bir masrafı olmaz sanıyorum. Eğer büyük bir katılımda da aynı oranlar çıkarsa bunu yönetime iletirsek kabul görebilir.

şuan pixel'i geçti millet :) Sponsor isimlerinin yazılmasına karşıyız :)