Ben forum yöneticisi olmadığım için yazmakta sakınca görmüyorum. Birincisi Necmi yazına sistem arızası nedeniyle 2 parça halinde cevap vermiş ve ilk kısımda önerine cevabını belirtmiş. İkincisi her ikinizin yazdıklarını da okudum; Necmi gerekçelerini de açıklayarak piksel konusuna değinirken sen pek gerekçe sunmadan sadece iki araba örneği ( Sera etkisi ) vermiş ve senin gibi düşünmeyenlerin görüşlerine rezil demişsin. Takım elbisesini beğenmediğin bir arkadaşına rezil giyinmişsin demekle eş değer bir söylem bu. Pek şık olmamış, sana yakışmamış vs vs tarzı bir betimleme daha uygun olurdu. Üçüncüsü diktatörlükle suçlamışsın ama Necmi kimseye pikselli olacak bunun haricindeki fikirler yazılmasın silinecek dememiş ki .
Bana soracak olursan önerini canı gönülden destekliyorum. Çizdirirsin 10 tane farklı tasarım , koyarsın kartal yuvalarına ve kasada aldığın ürünün ödemesini yaparken verirler sana bir liste görüşünü bildirirsin böylece taraftara önem verdiğini gösterirsin 
Bu fikri ilk olarak Yunus Emre Dökmeci kardeşim ortaya atmıştı sanırım.
Bu yazını " tamamen katılıyorum " vs diyerek onaylayan kardeşlerimi anlayamıyorum. Bence onlar tüm yazışmaları okusunlar, anlasınlar ona göre hak versinler. Hangisinin piksel istemeyen mesajı silinmiş oturup düşünsünler.
Ben kimse pixelliye karsi yorum yapti diye mesajlarimiz silindi demedim. o sekilde girdilerin silindigine ben sahit olmadim onu nereden cikardiniz ben anlamadim.
Ikinci olarak benim savundugum su, ortada bir koltuk tasarimi sekli var ve onu begenmeyen bu forumdan ve farkli yerlerden pekcok kisi var. ben onlarin dusuncelerinin onemsenmedigi gorusundeyim. tartismami bu acidan surduruyorum. sera etkisi daha cok psikolojik bir durum onu da yazdim.
Ben asla benim gibi dusunmeyenlerin goruslerine rezil demedim. su tasarim necmi abiye veya farkli kitlelere hos gelebilir onlara saygim sonsuz ama bana gore su pixelli tasarim REZALET. Bu biraz zevk meselesi benim gibi dusunen bir cok insan var onlara gore kotu bir tasarim ornegi bu.
Bu yazima katilan arkadaslar da bu onerimi destekliyorlar, siz de ayni sekilde oneriyi desteklediginizi soyluyorsunuz ama ayni zamanda desteklemediginizi soyluyorsunuz ben pek anlam veremedim bu duruma acikcasi.
Son olarak kimse yanis anlasilmasin ben Fikret Orman'a muhalif biri degilim (ha olabilirdim de onu da yazmak herkesin en dogal hakki). Takimin en zor zamanlarinda takima destek ciktilar. basarili bir futbol takimi kurdular, stat yaptilar, antreman sartlarini gelistirdiler, uslubdan odun vermediler. eksileri de var kendilerinin ama artilari bugun itibariyle daha agir basiyor ve onlari bu sekilde destekliyorum.