Ben kimse pixelliye karsi yorum yapti diye mesajlarimiz silindi demedim. o sekilde girdilerin silindigine ben sahit olmadim onu nereden cikardiniz ben anlamadim.
Ikinci olarak benim savundugum su, ortada bir koltuk tasarimi sekli var ve onu begenmeyen bu forumdan ve farkli yerlerden pekcok kisi var. ben onlarin dusuncelerinin onemsenmedigi gorusundeyim. tartismami bu acidan surduruyorum. sera etkisi daha cok psikolojik bir durum onu da yazdim.
Ben asla benim gibi dusunmeyenlerin goruslerine rezil demedim. su tasarim necmi abiye veya farkli kitlelere hos gelebilir onlara saygim sonsuz ama bana gore su pixelli tasarim REZALET. Bu biraz zevk meselesi benim gibi dusunen bir cok insan var onlara gore kotu bir tasarim ornegi bu.
Bu yazima katilan arkadaslar da bu onerimi destekliyorlar, siz de ayni sekilde oneriyi desteklediginizi soyluyorsunuz ama ayni zamanda desteklemediginizi soyluyorsunuz ben pek anlam veremedim bu duruma acikcasi.
Son olarak kimse yanis anlasilmasin ben Fikret Orman'a muhalif biri degilim (ha olabilirdim de onu da yazmak herkesin en dogal hakki). Takimin en zor zamanlarinda takima destek ciktilar. basarili bir futbol takimi kurdular, stat yaptilar, antreman sartlarini gelistirdiler, uslubdan odun vermediler. eksileri de var kendilerinin ama artilari bugun itibariyle daha agir basiyor ve onlari bu sekilde destekliyorum.
Buraya görüşünü yazman engellenmediyse , silinmediyse, sana baskı yapılmadıysa diktatörlükle suçlama nerden çıktı o zaman .
Senin gibi düşünmeyenlerin görüşüne rezalet demedim diyorsun ama piksel isteyenler senin gibi düşünmüyorlar ve sen rezalet diyorsun hala

Ben önerini destekliyorum , sadece yazış biçimine yani diktatör, rezalet vs dediğin için yazma ihtiyacı hissettim. Yani sen bir görüş ve öneri ortaya koymuşsun ve buna karşı gerekçeleriyle bir cevap verilmiş. Sen bunu kendine baskı anlamış ve diktatörlük demişsin. Burada tartışmaları zevkle okuyorum, forumun güzelliği de burada zaten. Sadece haksız bir itham ya da istenmeden yazıldığını düşündüğüm bazı cümlelere karşı ben de yazma ihtiyacı duyuyorum. Sanırım anlaşıldım