Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888139 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pixel degil normal yapilsaydi herkes juve stadiyla alay edecekti.
Antalya stadıyla alay ediyorduk şimdi bizimkisini göklere çıkartıyoruz :) Bir garip milletiz vesselam.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ayayhan

vay be diyer klüplerin toplamından fazla sponsorluk geliri kazandırılmış bu klübe

ona bile sallıyor millet

Çevrimdışı aykut.celenk

Medem herseyin en iyisini mimarlar biliyo 41903 tane bjkli mimar bulup getirsinler her hafta maca

Ben gideceğim için geri kalan 41902 de bulunur ve her maça gelir asıl mesele sen niye gelmiyorsun ?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne dersen de adamlar her yil bir sekilde sampiyonlar liginde. Taraftar sayisi daha cok. Avrupa da bilinirligi sl sayesinde daha fazla. Medya da bizden daha fazla adindan soz ediliyor. Sen sponsor olacak olsan durumu nasil degerlendirirsin. Bize acil sicak para lazim. Bekleyelim sportif basari gelsin, sl de oynayalim daha yuksek sponsorluk anlasmasi imzalariz deme gibi bir sansin yok. Rezalet fiyasko gibi kelimeleri kullanirken daha dikkatli olmak lazim.
Biraz katiliyorum birazda Katilmiyorum abi
Kismen katiliyorum yani :D
Simdi Teibun sponsorluklari haric diger butun sponsorluklairmiz diger 2 rakibimizden yuksek
Ama Tribun sponsorluklarina gelince Orada Caktik maalesef
Avrupa da Sponsor ismi kullanilmasi yasak bu nedenle Bu sponsorluk gelirini engellemez ama ligde engeller..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Sedat_BJK

Antalya stadıyla alay ediyorduk şimdi bizimkisini göklere çıkartıyoruz :) Bir garip milletiz vesselam.
Bizimkisi pikselli gecis, antalyanin tamami piksel gibi duruyor. Vur deyip oldurmus antalya. Azi karar cogu zarar olmus resmen.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı riza calli

Arkadaşlar stat dolunca koltuk renkleri gözükmüyor bilginize.
Ayağına corapta giyme o zaman ayaykabi giyince o da gozukmuyo

Çevrimdışı cursedofdragon

genel konuşmayalım ben antalyaspor'un koltuklarınıda beğeniyorum :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben gideceğim için geri kalan 41902 de bulunur ve her maça gelir asıl mesele sen niye gelmiyorsun ?
O cümleden gelmediğini nereden çıkardın merak ettim?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Pixeli icat eden adami bulup bi Guzel dovmek lazim öncelikle
Burada Pixele en fazla karsi cikan benim
Ama Antalya stadiyla karsilastirmak yanlis orasi bastan asagi pixelli renklerde kırmızı beyaz olunca kizamik çıkarmış cocuk suratina benzemis
Bizde hem cok az hemde serpistirme olacak yani gecis bolumlerinde kullanilacak
Her ne kadar sert tepki gostersemde elden bisey gelmiyor karar verilmis :by2: :by2:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

genel konuşmayalım ben antalyaspor'un koltuklarınıda beğeniyorum :)
Dur şimdi zaten ortalık karışık  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı riza calli

Nerden biliyosun gelmedimi turuman show gibi 24 saat benimi izliyon

Çevrimdışı Emre.Guler

Sponsor isimleri ters yazilmamis mi?denizbank eski acik ,spor toto yeni acik değil miydi?

BEŞİKTAŞ numaralıda yazıyor zaten dikkatli bakarsan orada yedek klubesini görebilirsin

Çevrimdışı warofpoet

herkese günaydın..

stadın beğendiğimiz yönleri olduğu gibi beğenmediğimiz yönleri de olacak elbet , birinin istediğine göre yapılsa öteki beğenmeyecek gayet olağan bişey bu bence . beğeniler üzerinden tartışmayı abartıp kendimizi yıpratmaya gerek yok.. Daha iyisi olsun şurası şöyle olsun bu olsun, sonuçta yapılıyor. Ve Beşiktaşımıza yakışır bir stat oluyor bundan hiç şüphem yok benim. İnönü stadı gibi bir statta oynadık yıllarca bir çok anımız var, stadı mimari açıdan değerlendirince ama bir çok kusurunu bulabiliriz. Ama bize güzel geliyordu çünkü stadı stat yapan taraftardır , orda dökülen emektir, terdir, omuz omuza paylaşılan şeylerdir. 50 bin kişilik statlarda kırılmayan rekoru kırmaktır. Biraz daha hoşgörü olsun aramızda bence.

Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Pixeli icat eden adami bulup bi Guzel dovmek lazim öncelikle
Burada Pixele en fazla karsi cikan benim
Ama Antalya stadiyla karsilastirmak yanlis orasi bastan asagi pixelli renklerde kırmızı beyaz olunxa kizmik çıkarmış coxuk suratina benzemis
Bizde hem cok az hemde serpistirme olacak yani gecis bolumlerinde kullanilacak
Her ne kadar sert tepki gostersemde elden bisey gelmiyor karar verilmis :by2: :by2:
Yok daha düne kadar pikselli dizayna demediğini bırakmayanlar şimdi piksel sevici olmuş ona gülüyorum. Neysen o ol :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

vay be diyer klüplerin toplamından fazla sponsorluk geliri kazandırılmış bu klübe

ona bile sallıyor millet
Kimsenin gelirlere ya da sponsorlara salladigi yok sen yine farkli bir niyetle okudugun icin farkli anlamissin olayi.

Yapilan anlasma "tribün ismi sponsorlugu". Rakiplerimizde de oldugu gibi tribünün ismini kiraya veriyoruz.ama koltuklara sponsorlarin ismini yazmak bambaska bir olay ve bunun ek maliyeti olmasi gerektigini soyluyor millet.burda herkesin derdi kulubun daha fazla para kazanmasi farkli yerlere meseleyi cekip ortaligi atesleme.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Her alanda olduğu gibi stad tasarımı alanında da uzmanlaşma olmuştur diye düşünüyorum. Koltuk tasarımcıları işlerinde uzmanlaşmıştır kanaatindeyim ama aklıma birden Kayseri stadı geliyor  :) Aslında araştırmak sormak lazım bu tasarımı kim istedi diye.
Bu işi mimarlar , mühendisler bilir diye kestirilip atılırsa bu forumun amacı kalmaz . Herkes fikrini söylemeli ki forum daha aktif olsun.
Son olarak Yönetim taraftara danışmalı diye düşünüyorum. Mesela 10 değişik tasarım yapılır ve taraftara danışılır. Taraftara saygı gösterilerek gönülleri alınır. Varsın başka kulüp taraftarları da görüş bildirsin, ben gs yi sevmem ama bir anket yapsalar Kayseri stadı tribünleri toki arenada olsun istemem. İdil kardeşim çok güzel söylemiş; her ne yapılırsa yapılsın renklerimiz siyah - beyaz sonuçta  :ok:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı aykut.celenk

Seni izlemiyorum 41903 kişi getirsinler dersen senin gelmiyeceğin ortaya çıkar.

Çevrimdışı Deniz

BEŞİKTAŞ numaralıda yazıyor zaten dikkatli bakarsan orada yedek klubesini görebilirsin
Yok abi kapalida yaziyor.fotonun cekildigi tribunde futbolcu cikisi ve yedek kulubeleri var.orasi numarali ,karsisi kapali.yani kapalida Besiktas yaziyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Yok yanlis gormussun Besiktas kapalida yaziyor :bandit:

Çevrimdışı Emre.Guler

Yok abi kapalida yaziyor.fotonun cekildigi tribunde futbolcu cikisi ve yedek kulubeleri var.orasi numarali ,karsisi kapali.yani kapalida Besiktas yaziyor.

Doğru diyorsun ben ters bakmışım

Çevrimdışı Abu Ali Imran

@Deniz bence hakli sponsorlar ters gibi sanki. Fotografin gercek oldugundan supheliyim  :money:

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu resmi kim attı buraya kavga çıktı :D  :evillol:
Aslında hiç görmücektik yapılırken görücektik herkes'in gözüne hoş gelicekti yavaş yavaş :)