Bu koltuk dizaynı meselesi çok önemli bir mesele. nice güzelim statlar berbat edildi bu yüzden ( konya, antalya, başakşehir ). stada kimlik kazandıran bir mevzu bu. öyle bu oluversin işte denilecek bir mevzu asla değil. mutlaka en iyisini düşünmüşlerdir deyip kestirip atma mantığı ise forumun mantığına ters. her şeyin en iyisini düşünen birileri varsa bizim burada olmamızın, fikir beyan etmemizin, kafa yorup tartışmamızın bir önemi var mı? bence her şeyin en iyisini ortak akıl düşünür. sorarsınız 1000-2000 gerçek ve stadı takip eden Beşiktaşlıya ( ki bu forumda bile bu imkanlara sahibiz ) en doğru seçim çıkar ortaya.
Benim fikrim çok net. büyük klüplerin statlarını ve dünyaca bilinen statları referans alalım. juve hariç hiçbirinde pixelli bir modelleme yok. hatta çoğunda yazı yazmanın dışında bir modelleme yok. yinede bu konuda ortak akıl ortak beğeni ile bir şeyler yapılmalı.
tribünlere sponsor ismi yazma mevzusuna gelince; inşallah böyle bir yanlış yapılmamıştır. bu paraya bu reklam yapılmaz... kendimizi ucuza pazarlamanın tam karşılığıdır bu. şu an ki hissiyatım bu yönde. ancak birileri; bu isim yazma ayrıcalığıyla birlikte bir sonraki sponsorlarımız sıraya girecek ve tribünler çok daha iyi rakamlara pazarlanabilecek, gibi bir strateji ile bunu yapıyorsa ona diyecek bir lafım yok.
forum yöneticilerine önerim; mutlaka en az 7-8 modelle birlikte bir anket çalışması yapmanız çok isabetli olacaktır. hızlıca genelin fikirlerini bir görmek lazım derim ben.