Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Abu Ali Imran

herkese günaydın,

sürekli takip etmeme rağmen pek sık yazmıyordum. ama bunu paylaşmasam olmazdı  :D

Merhaba, bu fotografi nerden buldun?

Çevrimdışı SDemirsoy

koltuklara sponspor ismi yazılacağı belli olmadan herkes kesip biçmiş :)

Çevrimdışı Deniz

Sponsorlarin isimleri ters yazılınca sadece bir "taslak" olabilecegini dusunuyorum.ama pixelli gecis olacagi kesinlesti gibi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı xenos

Antalya stadıyla alay ediyorduk şimdi bizimkisini göklere çıkartıyoruz :) Bir garip milletiz vesselam.

Bir garip milletiz vessalam, itin g..üne sokup çıkartmakta üstümüze yok. Antalya stadı ile bir tutmak, vay be! Arkadaş niyetinden şüphem yoktu ama bu kadarı da mide bulandırıyor artık.
[ Son Düzenleme: 19 Kasım 2015, 11:13:09 xenos ]

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Sponsor isimlerinin ters tribunlere yazildigini gorunce
Bunun bilgisyarda yapılıp sosyal medyaya servis edildigini dusunmeye basladim
Bizi Karistirma ve Trolleme amacli olarak..
Eger boyle birsey ise burada bile basarili oldu diger platformalrda neler olabileceğini tahmin edebiliyorum...
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Mahmood cafe sponsor olmamış iyi ki  :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Deniz

İsmail yazilacakmis kapaliya :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ayağına corapta giyme o zaman ayaykabi giyince o da gozukmuyo

Tribünde hiç koltuk olmayabilir de. Dortmund stadı avrupanın en güzel tribünlerinden birine sahip. Koltukları da yok. Tribüne değer katan çoraplarıdır. Pardon taraftarıdır. Tribünler dolduğu zaman kimse piksel geçişini konuşmayacak. Ben de pikselli istemedim ama yapılacaksa da kendimi kesmem. Ayrıca ayakkabın varsa çorap giyersin parmak arası terlikle çorap giyilmez :D Manyak manyak konuşturdun beni abi ne kadar önemli yani antalya gibi berbat olmasın yeter. 3-5 sıra yukarıda 3-5 sıra aşağıda olursa gözü çok almaz. Ayrıca mabet dün koltuk kolay iş her sene değiştirilir dedi bunun da rahatlığı var. Çok gereksiz asabi konuşmalar dönüyor.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Pixel degil normal yapilsaydi herkes juve stadiyla alay edecekti.

Aynen öyle pixel li cok kötü bir görüntü ortaya cıkarıyor bence. Kac yıldır takip ediyorum bu dk dan itibaren ne hevesim kaldı nede baska birsey.

Bu şekilde sade bir tasarım olsaydı eminim cok daha iyi olurdu.

@SDemirsoy mumkunse ve zamanin varsa Su Tribun sponsroluklarinin detaylarini paylasirmisin yani anlasma yillik ne kadar vs vs
Aktifbank numarali ustu aldi mesela bu demekki alt tribunude ayriyeten Baska Bir Sponsora verebileceğiz..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir garip milletiz vessalam, itin g..üne sokup çıkartmakta üstümüze yok. Antalya stadı ile bir tutmak, vay be! Arkadaş niyetinden şüphem yoktu ama bu kadarıda mide bulandırıyor artık.
Arkadaşım ben pikselden bahsediyorum sen ne diyorsun? uykunu mu almadın ne yaptın? Hemen kesip biçiyorsun. Git bi kahve iç açıl ondan sonra gel yaz. Numunelik misiniz nesiniz anlamıyorum. Hangi niyetten bahsediyorsun. Niyeti kötü adam her maça gider mi? Kombine alır mı? İnsanları tanıyıp etmeden yargılıyorsunuz, saçma sapan konuşuyorsunuz. Yeter artık!
Korku akıl katilidir.

Aynen öyle pixel li cok kötü bir görüntü ortaya cıkarıyor bence. Kac yıldır takip ediyorum bu dk dan itibaren ne hevesim kaldı nede baska birsey.

Bu şekilde sade bir tasarım olsaydı eminim cok daha iyi olurdu.

Tek umudum Merdivenlerin bu resimdeki gibi fume renkte olmasi
Eger diger stadlardaki gibi sari yaparlarsa merdivenleri sen ozaman seyret Curcunayi :D

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Deniz

Mesajlarinizi gönder butonuna basmadan once tekrardan okuyun arkadaslar.tansiyonu yukseltmeye gerek yok ,olaylari farkli yerlere cekmeden herkes fikrini soylesin daha iyi bir tartisma ortami olacaktir.

Çevrimdışı riza calli

Yöneticiler bir anket yapsalar pixel isteyen istemeyen diye cok iyi olur bakalim forumun çoğunluğu ne diyecek

Çevrimdışı cursedofdragon

Evet bütük ihtimalle o arkadaşın sızdırdığı gibi olucak dizayn bir bilgi daha geldi.

Vodafone Arena'ya Koltuklar Gelmeye Başladı Çoğunluk Beyaz Koltuk..

Arkadaslar abilerim kardeşlerim
Bu kadar gerilmeye birbirimizi germemize gerek yok hepimiz Besiktasliyiz burada
Biraz daha ignelemeden herkes kendi dusuncesini yazarsa bu sorunda ortadan kalkacaktir..

Mesajlarinizi gönder butonuna basmadan once tekrardan okuyun arkadaslar.tansiyonu yukseltmeye gerek yok ,olaylari farkli yerlere cekmeden herkes fikrini soylesin daha iyi bir tartisma ortami olacaktir.
:claps: :claps:

Çevrimdışı FARUK

Evet bütük ihtimalle o arkadaşın sızdırdığı gibi olucak dizayn bir bilgi daha geldi.

Vodafone Arena'ya Koltuklar Gelmeye Başladı Çoğunluk Beyaz Koltuk..
Koltuklar zaten aylar öncesinden gelmisti :alala:

Çevrimdışı OrhanAker

koltuklarda sponsor ismimi olacak benmi yanlış anladım. :alala:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Koltuklar zaten aylar öncesinden gelmisti :alala:
Stada koltuk geldiğini hatırlamıyorum..
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı xenos

Arkadaşım ben pikselden bahsediyorum sen ne diyorsun? uykunu mu almadın ne yaptın? Hemen kesip biçiyorsun. Git bi kahve iç açıl ondan sonra gel yaz. Numunelik misiniz nesiniz anlamıyorum. Hangi niyetten bahsediyorsun. Niyeti kötü adam her maça gider mi? Kombine alır mı? İnsanları tanıyıp etmeden yargılıyorsunuz, saçma sapan konuşuyorsunuz. Yeter artık!

Deniz bir uyarı yapmış, yazdıklarımı siliyorum. Niyet okumuyor olanı söylüyorum ve bilmeni isterim bunu gayet ayık kafayla yapıyorum.

Çevrimdışı doctore

Bu koltuk dizaynı meselesi çok önemli bir mesele. nice güzelim statlar berbat edildi bu yüzden ( konya, antalya, başakşehir ). stada kimlik kazandıran bir mevzu bu. öyle bu oluversin işte denilecek bir mevzu asla değil. mutlaka en iyisini düşünmüşlerdir deyip kestirip atma mantığı ise forumun mantığına ters. her şeyin en iyisini düşünen birileri varsa bizim burada olmamızın, fikir beyan etmemizin, kafa yorup tartışmamızın bir önemi var mı? bence her şeyin en iyisini ortak akıl düşünür. sorarsınız 1000-2000 gerçek ve stadı takip eden Beşiktaşlıya ( ki bu forumda bile bu imkanlara sahibiz ) en doğru seçim çıkar ortaya.
Benim fikrim çok net. büyük klüplerin statlarını ve dünyaca bilinen statları referans alalım. juve hariç hiçbirinde pixelli bir modelleme yok. hatta çoğunda yazı yazmanın dışında bir modelleme yok. yinede bu konuda ortak akıl ortak beğeni ile bir şeyler yapılmalı.

tribünlere sponsor ismi yazma mevzusuna gelince; inşallah böyle bir yanlış yapılmamıştır. bu paraya bu reklam yapılmaz... kendimizi ucuza pazarlamanın tam karşılığıdır bu. şu an ki hissiyatım bu yönde. ancak birileri; bu isim yazma ayrıcalığıyla birlikte bir sonraki sponsorlarımız sıraya girecek ve tribünler çok daha iyi rakamlara pazarlanabilecek, gibi bir strateji ile bunu yapıyorsa ona diyecek bir lafım yok.

forum yöneticilerine önerim; mutlaka en az 7-8 modelle birlikte bir anket çalışması yapmanız çok isabetli olacaktır. hızlıca genelin fikirlerini bir görmek lazım derim ben.
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı quentine83

bence her zaman ki gibi abartılı tepkiler veriyoruz.pixel olayı da zamanla alışılacak ve çokta önemli değilmiş denilecek bir konu.kaldı ki baktılar gerçekten kötü bir görüntü veriyor.çıkartırlar aradan pixelleri olur biter.geri dönüşü olan bişey bu.kaldı ki mabet dün değiştirilebilir dedi.
yani diğeceğim bu kadar fırtına kopartılacak bişey değil.
İsmet Yarkın ONUR