Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5888120 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stada koltuk geldiğini hatırlamıyorum..
He tamam abi
Ben Baska türlü anladim
Koltuklairn imalati bitmis bize teslim edilmis ve Depoya kaldirilmisti onu dedim bende
Demek simdi Depodan stada getiriyorlar iyi haber :halay:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı FARUK

Takım Hibrit zeminde çalışıyor ilk kez
Fotolar fırat günayer ve övünç özdem

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu koltuk dizaynı meselesi çok önemli bir mesele. nice güzelim statlar berbat edildi bu yüzden ( konya, antalya, başakşehir ). stada kimlik kazandıran bir mevzu bu. öyle bu oluversin işte denilecek bir mevzu asla değil. mutlaka en iyisini düşünmüşlerdir deyip kestirip atma mantığı ise forumun mantığına ters. her şeyin en iyisini düşünen birileri varsa bizim burada olmamızın, fikir beyan etmemizin, kafa yorup tartışmamızın bir önemi var mı? bence her şeyin en iyisini ortak akıl düşünür. sorarsınız 1000-2000 gerçek ve stadı takip eden Beşiktaşlıya ( ki bu forumda bile bu imkanlara sahibiz ) en doğru seçim çıkar ortaya.
Benim fikrim çok net. büyük klüplerin statlarını ve dünyaca bilinen statları referans alalım. juve hariç hiçbirinde pixelli bir modelleme yok. hatta çoğunda yazı yazmanın dışında bir modelleme yok. yinede bu konuda ortak akıl ortak beğeni ile bir şeyler yapılmalı.

tribünlere sponsor ismi yazma mevzusuna gelince; inşallah böyle bir yanlış yapılmamıştır. bu paraya bu reklam yapılmaz... kendimizi ucuza pazarlamanın tam karşılığıdır bu. şu an ki hissiyatım bu yönde. ancak birileri; bu isim yazma ayrıcalığıyla birlikte bir sonraki sponsorlarımız sıraya girecek ve tribünler çok daha iyi rakamlara pazarlanabilecek, gibi bir strateji ile bunu yapıyorsa ona diyecek bir lafım yok.

forum yöneticilerine önerim; mutlaka en az 7-8 modelle birlikte bir anket çalışması yapmanız çok isabetli olacaktır. hızlıca genelin fikirlerini bir görmek lazım derim ben.
+1903 :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Ovv Thug Life :evillol: :evillol:

:claps: :claps: :claps:

Ayakkabın varsa giydiğin çorabın deseni siyah veya beyaz abes olmadıkça önemli değil diyorum. Çorap giyme demiyorum. Bu farkı anlamadınız sanırım.

Çevrimdışı SDemirsoy

@Yunus Emre Dökmeci valla fazla bi vaktim yok yunus tam bilgi sahibide değilim o konuda

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

birde işim gereği hep projelerle çalıştım ve genelde bir işi kafamda bitmiş olarak görürüm zaten göremezsen yapmak zordur
bu stadı ben kafamda çoktan bitirdim. çok kez gözlerimi kapattım ve bitmiş stadın içinde dolaştım. şurası keşke öyle değilde bu şekilde olsaydı dediğimde oldu ama detaylarda fazla boğulmamak gerekiyor. Seni esas önem arzeden konulardan uzaklaştırır. mesela koltuk rengi çok önemsiz bir konu üzerinde konuşmaya bile deymez
isterlerse bir ay sonra değiştirebilecekleri bir konuda neden kafa yorayım. ama mesela yer kaplamasının zil siyah olmasını isterdim çok harika görünürdü ama neden böyle yaptıklarını tahmin ediyorum siyahın bakımı zordur hatayı çabuk gösterir 40 000 kişinin üzerinde dolaşacağını düşününce bayağıda risk taşır gri ise tam tersi kolay bir renktir kusur göstermez ve isteğimin dışında bile olsa doğru karardır. Mesela tam olarak ne renk olacağını bilmiyorum ama gördüğüm numunelerin hiç biri bana uymadı lambrilerden bahsediyorum ahşap renkleri tercih edilmişti ben olsam beyaz yapardım tavan siyah zemin gri taş kaplama yeşile çalan gri orda ahşap rengi pek iyi duracağını düşünmüyorum beyaz sanki daha açardı ama beyaz orda modern bir hava katar ahşap renklerde zengin gösterir. koyu bir ahşap olursa bu seferde kasvetli olur. tabi bunları etkileyen bir sürüde yan ürün var bütünü görmeden de karar vermek doğru değil koltukları hep beyaz hayal ettim ama geçmişte wow dönemlerini takip ettiysen daha eskizler tanıtımlar falan olmadan önce ilk pikselli geçişi ben çizmiştim hatırlayanlar olacaktır. tercihim beyazdı ama yakışan pikselli ve özellikle alt beyaz üst siyah olacak şekildeydi. o zamanlar konuşurduk nasıl olmalı diye ve şu anki hali %90 la tutturmuşumdur hatta bir ara ciddi ciddi başkan benimi takip ediyor diye şüphelenmedim değil mesela mutlaka kaplama küfeki olmalı dediğimde daha kazı yapılıyordu.yani aklın yolu birdir ne kadar zevkler değişkende olsa doğrular tektir. zevkine uymuyor olabilir ama emin ol biraz anlıyorsam bu stad doğru bir çizgide yapılıyor doğru kararlar veriliyor. mesela bazen kararlar zevklerin dışına çıkabiliyor simsiyah koltuk isteyen arkadaşların o siyahın zaten sera etkisinde olan stadın ısısını bir kaç derece daha arttıracağının hesabını yapıyorlarmı ama tasarımı çizen bunun hesabını yapar çünkü bizim staddaki en büyük sorun bu zeminde yüksek nem ve ısı oluşuyor. Birde renkleri kullanırken renklerin insan düşüncesinde yaptığı algıda önemli üstün siyah olması yukarı doğru derinliği arttırır ve stad olduğundan daha yüksek ve dik görünür komple siyahda bunu elde edemezsin bizim stad juveden daha dik olduğu halde şu anda juve daha dik ve büyük görünüyor  bunuda alt beyaz üst siyah ve pikselli geçişe borçlu ve bunun bize bir avantajı daha olacak iki loca katımız var ve bu tarz bir koltuk dizilimi ve renk geçişlerinin keskin ayrımda olmaması loca katlarınıda küçük gösterecek ordaki piksel oynamaları locaların baskınlığını azaltacak mesela juve stadı ts stadı gibi locaları bir tribüne yığmışlar hiç dikkat ettinmi ama farkedilmiyor çünkü pikselli tasarım o çirkinliği gizliyor keskin hatlarla ayrılmış olsaydı renkler aslında iç tasarımın ne kadar çirkin olduğu ortaya çıkardı bizimde böyle bir sorunumuz var dört tane birbirinden farklı tribünümüz var ve bu farklılığı kaybetmenin iki yolu var ya ekose yada piksel düz renkle veya birbirinden kesin çizgilerle ayırdığın renklerle farklılığı dahada ortaya çıkartırsın işte burda sokaktaki insanın zevkiyle eğitim almış birinin bilgisi birbirinden ayrılır juve stadını bir düz renk düşün ne kadar çirkin olacağını farkedeceksin @harund1k3

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak.

Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.

@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.
[ Son Düzenleme: 22 Kasım 2015, 02:18:36 harund1k3 ]

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Erdem Çözer

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.

Begenmedigimiz Bursa taraftari bile sirf tribundeki bursa yazisini begenmeyip harf karakterini degistirecek guce sahip. ama biz boyle istedigimizi soyleyelim bir anlam ifade etmiyor. bu belki kucuk bir ornek ama besiktas yonetimi taraftarini her gecen gun daha cok kulubunden kopartma mentalitesinde. su cok acik ki biz bu yonetimden once de buradaydik sonra da burada olacagiz.

@Necmi bu arada benim cozum onerime hic deginmemissin bile. Klasik Necmi abi tartismasi iste. Siz burada karsi tarafin soylediklerine kulaginizi kapatip tartisiyorsunuz. Ben gayet akillica bir cozum onerisi getirdim, bir sayfa yazi yazmissiniz ama ona hic deginmemissiniz bile.

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kadir G.

O zaman ustun Necmi abi cizgisinde yapsinlar tasarimlari. Arkadas bu koltuk tasarimi sanat yani. ortada cati belli tasarimi belli. kufekiler belli. stat cevresinin nasil olacagi belli. biz sadece bu sacma sapan pixelli goruntuye karsi cikiyoruz. Ben mi korum bimiyorum su juventusun pixelli gecisinin neresi guzel arkadas. coluk cocuga cizdirmisler gibi. Koltuk dedigin sey sadeligiyle guzel. Mevzu sera etkisine kadar gelmis. yilar once mythbusters da izlemistim aradim bulamadim bulsam buraya koyardim, siyah ve beyaz iki arabayi gunesin altinda birakiyorlar ikisininde icine elektronik sicaklik olcum aletleri koyuyorlar. oglen saatleri gibi acip bakin iki arabaninda icindeki sicakligin neredeyse ayni oldugu gozleniyor. Bizim tribunlerin hepsi kapali olacak maclarin yuzde 90'i aksam oynanacak. ve kimsede simsiyah olsun demiyor. Pixelli olunca millet bunlar loca koymamis stat cok dik mi olmus diyecek. Bir de bunu ne zaman diyecek? adam maca geldi stat dolu bunu nereden anlayacak. stat bosken gelip boyle tespit mi yapacak. Bu sizin yaptigi ve yonetimin yaptigi kucuk bir diktatorluk ornegi. herseyin en iyisini biz biliyoruz havasindasiniz. taraftarin buyuk bolumu bu tasarimi sevmesede "onlar bu isten anlamaz, biz anlariz millet bos konusmasin" tadinca aciklamalar hic hos degil.

+1903

Çevrimdışı Savaş

Evet A'dan Z'ye herşeyi soramazsın taraftara ya da herşey ile ilgili anket yapamazsın lakin en azından şu koltuk için bir anket yapılabilirdi.  İnşaatın bir mimarisi bir matematiği vardır fakat koltuk zevk işidir.

Burada bence taraftarın görüşü alınmalıydı. Ben yaptım oldu olmamalıydı.

Belediye bile Vapurlar ile ilgili yada Otobüs renkleri ile ilgili anketler yapıyor da en yüksek hangisiyse onu çıkartıyor. Ben yönetimden beklerdim bunu. Şaşırdım açıkcası.

Benim için piksel falan farketmez. Sonuçta her sene değişebilecek birşey fakat o sponsor isimleri yazarsa o tribünlerde ortalık karışabilir :) Anlaşmaların içeriklerinde var mıydı böyle birşey acaba?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çoğu zaman dile getirdiğim düşüncelere tercüman olmuşsun. Eline sağlık.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Evet A'dan Z'ye herşeyi soramazsın taraftara ya da herşey ile ilgili anket yapamazsın lakin en azından şu koltuk için bir anket yapılabilirdi.  İnşaatın bir mimarisi bir matematiği vardır fakat koltuk zevk işidir.

Belediye bile Vapurlar ile ilgili yada Otobüs renkleri ile ilgili anketler yapıyor da en yüksek hangisiyse onu çıkartıyor. Ben yönetimden beklerdim bunu. Şaşırdım açıkcası.

Benim için piksel falan farketmez. Sonuçta her sene değişebilecek birşey fakat o sponsor isimleri yazarsa o tribünlerde ortalık karışabilir :) Anlaşmaların içeriklerinde var mıydı böyle birşey acaba?

Aynen.. yine mimarın yapacağı 3-4 seçenek oylanabilirdi ve en azından sınırlı seçenekler arasından da olsa bir seçim yapmış olurduk
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Koa_lAA

bu gözler damalı forma görmüş.. hatta o forma ile fink in fenere volesini görmüş.. ve hatta sırf o formanın kötü dizaynından dolayı açıp golün tekrarını izlemek gelmiyor içimden...

o formayıda gördü bu gözler... koltuklar geçişli olsa ne olmasa ne.. koltuk olsun maçı izleyelimde gerisi teferruat..

Çevrimdışı Fatih

Diyecek baska birsey yok aslinda... Herseyin ozeti bu.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı harund1k3

Kardes onlar yazmadan ben yazayim. sana "o zaman renkliler de oy verir en kotu tasarim secilir" cevabini verecekler. Biz bunu dusunduk dedik ki madem oyle kartal yuvasindan urun alan kisilere oy hakki taninir. en sonunda kartal yuvasindan oylar toplanir cikacak sonuca razi olunur. hem gelir kazaniriz, hem de bizim de etki edebilecegimiz bir secim olur. Buna cevap yazamiyorlar iste.

Çevrimdışı doctore

bu gözler damalı forma görmüş.. hatta o forma ile fink in fenere volesini görmüş.. ve hatta sırf o formanın kötü dizaynından dolayı açıp golün tekrarını izlemek gelmiyor içimden...

o formayıda gördü bu gözler... koltuklar geçişli olsa ne olmasa ne.. koltuk olsun maçı izleyelimde gerisi teferruat..

bunu @Koa_lAA ya yapmaya ne hakkınız var söyleyin bana  :evillol: :evillol:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı tunckuyucu

Ölümü görüp sıtmaya razı olacağız sanırım. "Yeter ki oraya sponsor adı yazılmasın, pikselli olsun bari" diye düşünüyorum şu an.

Çevrimdışı tunckuyucu

+1

Çevrimdışı canergiray77

yanlış hatırlamıyorsam engelli taraftarlarımız ve refakatçileri için ayrılan bölümdü orası.
abi bende tam bunu arıyordum bu haber süper ozaman ya bende bir engelli taraftarım ve bunu çok merak etmişimdir hatta yazı yazdım tam yerine yapmışlar diye düşünüyorum harika bir açı ve yer muhteşem :) inşallah dediğin gibidir @mvpdirk
Kahrolsun dertsiz tasasız hayatlar. Yaşasın tam bağımsız, ruh hastası BEŞİKTAŞ'lılar.!  YALOVA KARTALI
Twitter @CanerGiray77

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

abi bende tam bunu arıyordum bu haber süper ozaman ya bende bir engelli taraftarım ve bunu çok merak etmişimdir hatta yazı yazdım tam yerine yapmışlar diye düşünüyorum harika bir açı ve yer muhteşem :) inşallah dediğin gibidir @mvpdirk
Stada giriş açısından en uygun yer yeni açık tarafı engelli taraftarlarımız için. O yüzden giriş ve çıkışlarda çok rahat edeceksin dostum eminim @canergiray77
Korku akıl katilidir.