Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5887670 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

Şimdi baktım sponsorluk gelirlerine eğer isim yazdırılacaksa bu şekilde tam bir REZALET, FIYASKO. Ilk defa bu zamana kadar böyle bir ifade hatta buna benzer ifadeler kullanıyorum çünkü rakamları görünce kan beynime sıçradı. Şöyle ki,

TOKİ Stadında aynı tribünler için Pegasustan iki yıl için 8, opel'dense 2.5 yıl için 10 milyon dolar almış gs. Yani yıllık 4 milyon dolar, kabaca 11 milyon tl.

Biz denizbankla 5 yıllığı 20 milyon tl, totoyla da 10 yılı 50 milyon tl den anlaştık. Yani 4-5 milyon tl yıllık !

GS nin yarısından azına! Ve bir de üzerine gidip isim mi yazdırıyoruz adamlara PES doğrusu Aklım almıyor!

yahu sakin olalım daha yazılacağı belli bile değil bence yazılmaz

ysariusta

• Ziyaretçi

Bütün bunlar yine olsun zaten sadece o arasının üzerinden Tribünün devam ettiğini düşün yani arkadaki alanı etkileyecek birşeyden bahsetmiyorum.

Bu durumda yeni açık alt da üstle ayni yerden girip çıkabilirdi yani yekpare bir tribün. (Evet, Signal Iduna park hayranıyım) Hala neden olmadı ben anlayabilmiş Değilim. Ha, engelli taraftarlar ise mesele o zaman boynumuz kıldan ince ama bu Tasarımı mecbur kılacak teknik bir gerekçe göremedim hala.

"Gerekçe " ne?  Ortada kabahat mi var? İlla herşey birinizin istediği gibi mi olacak. Biri pixel istemez, öteki eski açığı beğenmez. Bir arazi var bir stat yapılabiliyor. Ülkenin en iyi mimarlarından biri tarafından tasarlanan kanuna belediyeye vb uygun gayet güzel gayet şık bir stat. Bende isterim koltuklarının arma şeklinde olsun ama olmuyorsa da bundan mutsuz olmam. Nefret etmem. Bu kadar ego fazla değil mi? Bir de Amaral ı bende çok severdim. Yanında duran Müslüm Gürses 'i dinlemesemde hiç egoist burnu büyük hatırlamıyorum. Ismini öyle secmissin. Biraz örnek al. Inanın bu hali de çok güzel stadın.  demirlerini seven var. Bitince daha da güzel olacak. Az bekleyip öyle karar verin bence.

Çevrimdışı riza calli

Çevrimdışı AmaralGürses

[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2015, 22:21:48 AmaralGürses ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı riza calli

Tam turk isine döndü bizimkisi cok iyi başlayıp sonunu getiremiyoruz malesef

Çevrimdışı enemy1903

bence isim yazılmaz.mümkün görmüyorum

Çevrimdışı riza calli

bence isim yazılmaz.mümkün görmüyorum
Kapalidaki besiktas yazisi ne o zaman

Çevrimdışı idil

Günaydın herkese. Dün gece verilen bütün bilgileri okumuştum. Pikseli geçiş istemeyenlerdendim ben de en başta. Neyse düşündüm ve biraz sakinledim. Bu koltukları adamların her koşulları dikkate alarak yaptığını düşünüyorum, yani bilgisiz ve kötü olsun diye yapmıyorlar.. Sonuçta Başkan, yönetim de birer Beşiktaş taraftarı, her konu gibi bu da enine boyuna düşünülmüştür. Neyse çok konuştum sanırım piksel olacak olmasının sebebi stadı daha iri ve endamlı göstermek, beyaz tribünleri her zaman daha iri gösterirken, siyah ise beyazın yanında nispeten daha ufak gösteriyor, dolayısıyla alt katın beyaz üstün siyah olacak olmasının nedeni statta alt tribünlerin daha endamlı, uzun ve aynı zamanda dik(daha ne kadar dik olabilirse :D ) gözükmesinin istenmesi olabilir. Bununla beraber piksel in de görevinin direkt olarak siyahtan beyaza geçene göre daha büyük bir statmış görüntüsü sağlayacağı olduğunu düşünüyorum. Bir nevi makyaj yani, siyah giyinince zayıf, beyaz giyinince kilolu görünmek gibi. Eminim tüm bunlar düşünülerek böyle bir dizayn tasarlanmıştır, bir bildikleri var
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı riza calli

Günaydın herkese. Dün gece verilen bütün bilgileri okumuştum. Pikseli geçiş istemeyenlerdendim ben de en başta. Neyse düşündüm ve biraz sakinledim. Bu koltukları adamların her koşulları dikkate alarak yaptığını düşünüyorum, yani bilgisiz ve kötü olsun diye yapmıyorlar.. Sonuçta Başkan, yönetim de birer Beşiktaş taraftarı, her konu gibi bu da enine boyuna düşünülmüştür. Neyse çok konuştum sanırım piksel olacak olmasının sebebi stadı daha iri ve endamlı göstermek, beyaz tribünleri her zaman daha iri gösterirken, siyah ise beyazın yanında nispeten daha ufak gösteriyor, dolayısıyla alt katın beyaz üstün siyah olacak olmasının nedeni statta alt tribünlerin daha endamlı, uzun ve aynı zamanda dik(daha ne kadar dik olabilirse :D ) gözükmesinin istenmesi olabilir. Bununla beraber piksel in de görevinin direkt olarak siyahtan beyaza geçene göre daha büyük bir statmış görüntüsü sağlayacağı olduğunu düşünüyorum. Bir nevi makyaj yani, siyah giyinince zayıf, beyaz giyinince kilolu görünmek gibi. Eminim tüm bunlar düşünülerek böyle bir dizayn tasarlanmıştır, bir bildikleri var
Medem herseyin en iyisini mimarlar biliyo 41903 tane bjkli mimar bulup getirsinler her hafta maca

Çevrimdışı dr.ozan

geçiş juventus stadı gibi olacaksa eywallah,
antalya facia gibi..

Çevrimdışı riza calli

Bu pixsel olayini kulübe veya başkana nasıl iletebiliriz

Çevrimdışı ers1903

Şimdi baktım sponsorluk gelirlerine eğer isim yazdırılacaksa bu şekilde tam bir REZALET, FIYASKO. Ilk defa bu zamana kadar böyle bir ifade hatta buna benzer ifadeler kullanıyorum çünkü rakamları görünce kan beynime sıçradı. Şöyle ki,

TOKİ Stadında aynı tribünler için Pegasustan iki yıl için 8, opel'dense 2.5 yıl için 10 milyon dolar almış gs. Yani yıllık 4 milyon dolar, kabaca 11 milyon tl.

Biz denizbankla 5 yıllığı 20 milyon tl, totoyla da 10 yılı 50 milyon tl den anlaştık. Yani 4-5 milyon tl yıllık !

GS nin yarısından azına! Ve bir de üzerine gidip isim mi yazdırıyoruz adamlara PES doğrusu Aklım almıyor!

Eskidendi onlar kale arkasindan birinin adi mng tribunu diye degisti ,mng cok buyuk para verdigini dusunmuyorum arti o kale arkasindaki tribunun catinin ön yuzune kocaman mng yazisini logosunu astilar.

ysariusta

• Ziyaretçi

Yahu affedersin ama söylediklerimin neresinde Bahsettiğin şekilde staddan "nefret ettiğim" şeklinde birşey kullanmışım. Hatta onu geçtim bunu ima edebilecek en ufak birşey bile yok asla da olamaz nereden böyle bir çıkarım yapıyorsun gelip nickime kişiliğime kadar getirmişsin Lafı.
Mesajlarımın hiç birinde egoistlik göremezsin sadece merakımdan sordum dikkatimi çektiği için tam tersi teknik konulara hakim olmadığım için daha iyi bilenlerden Öğrenmek istedim. Nerede bir ego veya nefret söylemi kullanmışım? Forumun geriye dönük mesajlarına bakarsan zaten mesajların çoğunun bu minvalde olduğunu görebiliriz. Herkes keşke şöyle olsaydı gibi temennilerde bulunur ben asla bunun ötesine de geçmedim geçmem. Gelip burada olayı çok ileri taşımışsın. O halde bende yorum yazmıyorum bundan gayrı, egoistlik ve nefret söylemiymiş madem zehirlemiyim kimseyi. herkese iyi forumlar dilerim.

Nefret etti diyen sen degildin tamam. Biraz genel yazdım o kısmı

SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı idil

geçiş juventus stadı gibi olacaksa eyvallah,
antalya facia gibi..

Biraz rahat olun ya bizim renklerimiz siyah beyaz:)) kötü olma olasılığı yok
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Medem herseyin en iyisini mimarlar biliyo 41903 tane bjkli mimar bulup getirsinler her hafta maca
Valla doğru söyledin :) Mimar ne anlar taraftarın isteğinden talebinden. Tribün psikolojisinden ne kadar anlıyor? Buradaki en ufak tartışmada gelinen argüman çok basit, sen mühendisten iyi mi bileceksin sen mimardan iyi mi bileceksin sen başkandan iyi mi bileceksin. Bu stadın 50 tane eksiğini sayabiliriz ama hepsine yine bir argüman bulunacaktır o yüzden en iyisinin yapıldığını düşünüp tadını çıkartacağız. Keşke taraftardan da bir şeyler olsaydı statta daha fazla aidiyet duygusu hakim olurdu.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ers1903

Bu pixsel olayini kulübe veya başkana nasıl iletebiliriz

Aynen bende begeni olarak tsklerimi iletim.

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ne dersen de adamlar her yil bir sekilde sampiyonlar liginde. Taraftar sayisi daha cok. Avrupa da bilinirligi sl sayesinde daha fazla. Medya da bizden daha fazla adindan soz ediliyor. Sen sponsor olacak olsan durumu nasil degerlendirirsin. Bize acil sicak para lazim. Bekleyelim sportif basari gelsin, sl de oynayalim daha yuksek sponsorluk anlasmasi imzalariz deme gibi bir sansin yok. Rezalet fiyasko gibi kelimeleri kullanirken daha dikkatli olmak lazim.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

Sponsor isimleri ters yazilmamis mi?denizbank eski acik ,spor toto yeni acik değil miydi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Sponsor isimleri o fiyata yazılacaksa ciddi yanlis yapilir.o ismi yazmanin cok daha yuksek bedeli olmali.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oktay

Sponsor isimleri ters yazilmamis mi?denizbank eski acik ,spor toto yeni acik değil miydi?
günaydın @Deniz  :D :D

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı riza calli

Pixel degil normal yapilsaydi herkes juve stadiyla alay edecekti.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Arkadaşlar stat dolunca koltuk renkleri gözükmüyor bilginize.