Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871493 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TALAT

15-20 gün dediyse kesinlikle bellidir şekli şemali nasıl olacağı. 4-5 güne buralara da düşer inşallah

valla benim gonlumden hep koyu gri koltuk uzerine siyah besiktas gibi yazilar yazmak gecti ama heralde pixelli siyah beyaz olacak
beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı mrturker

valla benim gonlumden hep koyu gri koltuk uzerine siyah besiktas gibi yazilar yazmak ama heralde pixelli siyah beyaz olacak

Pixelli işi antalyadaki gibi abartı olmazsa aralara üç-beş farklı renk güzel durabilir. Bir arkadaş paylaşmıştı aslında burda sanırım siyah tribünde aralarda çok az beyaz pikselli koltuklar güzel durmuştu.

Çevrimiçi Necmi

15-20 gün dediyse kesinlikle bellidir şekli şemali nasıl olacağı. 4-5 güne buralara da düşer inşallah

buralara iki ay önce düşmedimi :naughty:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı mrturker

buralara iki ay önce düşmedimi :naughty:

Orjinal hali düştü mü abi?

Düştüyse ben 2-3 ay önce misafir takılıyodum kaçırmış olma ihtimalim yüksek

Çevrimdışı cursedofdragon

Necmi abi diyor ki pixel olucak işte fazla kurcuklama diyor :D

Çevrimdışı mrturker

Necmi abi diyor ki pixel olucak işte fazla kurcuklama diyor :D

Yok kurcalamıyorum

Pixel olacağını daha önceden duymuştum zaten ama hani dizayn konusunda kesinleşme var mı diye sormuştum ben

Çevrimdışı AmaralGürses

sahayı tam görüyor her yer hatta alt tribünnleride görüyor loca katı arasına halat denk geliyor ama sonuçta tam bir görüntü perdelenmesi de yok
Hocam benim kombine Üstte arkalara doğru geç kaldığım için "loca katı arasına" derken neyi kastediyorsun tam olarak? Sondan 4.sırada oturan birisi için kör nokta söz konusu olabilir mi?

Çevrimiçi Necmi

yok orjinal hali düşmedi ben rüyamda gördüm :D
burda rüyamı paylaştım :bandit:

Çevrimdışı AigleBordeaux

en üst 4-5 sıradan ve en alt 4-5 sıradan kombine alınmaz zaten kapalı üstten en üst sıralardan alırsan
sırtından boğaz rüzgarını yersin alttada yağmur yağdığında ıslanırsın :)
Anlamadigim neden mimarlar bunu dusunmemis
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Necmi

Hocam benim kombine Üstte arkalara doğru geç kaldığım için "loca katı arasına" derken neyi kastediyorsun tam olarak? Sondan 4.sırada oturan birisi için kör nokta söz konusu olabilir mi?

stadda kör nokta yok bütün koltuklar sahayı net görüyor sıkma canını
yanlız sen örümcek kameradan izler gibi izleyeceksin oyuncuları artık kelinden tanırsın :D

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı Mahmut

Abi peki o germe elle aletlerle yapılabilecek kadar az mı ??
Ben bugün uğradım birkaç kere beleştepeye, bütün öğlen yeni açıktaki halatla uğraştılar .

Haklısın.  Baglanabilmesi için yaklaşık 50-70cm eksik.
Bunun için SJ gücünde germe yapmak gerekecek. Oraya 80t gibi germe yükü gerekebilir.
Buna karşın  V halatlar kolayca takılacak gibi duruyor.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı AigleBordeaux

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 19:21:23 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı FARUK

en üst basamaktan bile sahanın tamamı ve eski açıgın alt tribünü görülüyor
kırmızı çizgi halatın geldigi yer onun üstünde kalan yerlerde kapanmış degil sonuç olarak görülüyor

Çevrimdışı sallapati

piksel olursa bir çuval incir berbat olur

Çevrimdışı TALAT

beyond the horizon of the place we lived when we were young
in a world of magnets and miracles

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yesil vinc aman diyim cok yaklasma

Valla ben de onu diyecektim.

Vinçler olabildiğince uzak dursunlar çatıya :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

Sorum saçmaydi bosverin
ne yapmaları gerekiyor ordan girecek hava çimlere lazım hatta yetmiyor bile
alttada tribünler tam kapalı ama yağmur hep dik yağmaz bu tüm stadlarda böyledir. ön koltuklar ıslanır
bir tek toki arenada tam kapatmışlar kaleciler bile ıslanmıyor o yüzdende düzgün zeminde iki maç yapamıyorlar
çatı yaparken öncelik çime verilir. Olimpiyatta doğu batı komple kapalıda ne oluyor alt tribün komple yağmur alıyor

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Efe

yesil vinc aman diyim cok yaklasma
yaklasmadan yapamaz paletlilere buyuk is dusuyor operatorler azami dikkatli olmali bu buyuk halatlardan yeni acikta olanini takmislar ama rs
eski aciktaki duruyor onuda yarin takarlar v halatlar falan bi hafta surecek gibi hepsi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

http://amkspor.sozcu.com.tr/2015/11/13/vodafone-arenaya-kus-bakisi-452709/

bu linkte video daha net arkadaşlar bakabilirsiniz
çatı yükselince sanki stadın derinliği ve dikliği daha çok ortaya çıkmış gibi geldi bana @FARUK

Çevrimdışı Efe

en ust 5 sira gorus acisi olarak herangibi sikıntı yasamayacak sadece karsi tribunlerin ust kismini halatli borulu gorecek :D sonucta mac seyretmeye gidiyoruz tribunlere bakmaya degil bakmak isteyen biraz alta oturur yine seyrede tribunleri cati bu stada yapilabilecek en iyi cati teknoloji ve malzeme olarak artik tam bitmesini bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK