4lü halatlardan yukarı çıkan boruları kastediyorum misal bu borular 10 metreyse 6 metre olamaz mıydı çünkü en üst tribünden bakıldığında boruları görüyoruz başka bir stadda var mı bilemiyorum ama baktığımızda biraz garip duruyor o boruların daha kısa yapılma imkanı yok muydu o Zaman kot sınırına da takılmazdık
Dediğinizin olması imkansız, çatının orta bölümünden kenarlara doğru su akıntısı gerekiyor, o boruları olabilecek en kısa biçimde yaptılar. 4 lü radyal halatın ve o boruların görüşü daha az kapatması için siyah demir çatı kolon ve kirişlerinin daha yüksekte olması gerekiyordu, tek yol buydu, izin vermediler.
Stadın içinde o boruları hissedeceğinizi sanmıyorum, görüntüden çok basık hissetme duygusu olabilir. Fakat locaların içinden pek birşey görünmüyor yalnızca sahayı görüyorlar gibi geliyor bana, üst katın aşağıya doğru inmesinden kaynaklanıyor bu, umarım localardaki bu basık hava önümüzdeki yıllarda loca satışını engellemez. Acaba diyorum locaları tek kat ama panaromik görüntülü yapıp iki katına satıp aynı parayı kazanabilirmiydik.
Ama antitez olarak şöyle düşünülebilir: bu ülkede o kadar çok zengin var ki, loca almak biraz hava basmak olduğu için belki böylesi daha karlıdır, nicelik, nitelikden daha karlı olabilir.