Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5871512 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sozkul

4lü halatlardan yukarı çıkan boruları kastediyorum misal bu borular 10 metreyse 6 metre olamaz mıydı çünkü en üst tribünden bakıldığında boruları görüyoruz başka bir stadda var mı bilemiyorum ama baktığımızda biraz garip duruyor o boruların daha kısa yapılma imkanı yok muydu o Zaman kot sınırına da takılmazdık

Dediğinizin olması imkansız, çatının orta bölümünden kenarlara doğru su akıntısı gerekiyor, o boruları olabilecek en kısa biçimde yaptılar. 4 lü radyal halatın ve o boruların görüşü daha az kapatması için siyah demir çatı kolon ve kirişlerinin daha yüksekte olması gerekiyordu, tek yol buydu, izin vermediler.
Stadın içinde o boruları hissedeceğinizi sanmıyorum, görüntüden çok basık hissetme duygusu olabilir. Fakat locaların içinden pek birşey görünmüyor yalnızca sahayı görüyorlar gibi geliyor bana, üst katın aşağıya doğru inmesinden kaynaklanıyor bu, umarım localardaki bu basık hava önümüzdeki yıllarda loca satışını engellemez. Acaba diyorum locaları tek kat ama panaromik görüntülü yapıp iki katına satıp aynı parayı kazanabilirmiydik.
Ama antitez olarak şöyle düşünülebilir: bu ülkede o kadar çok zengin var ki, loca almak biraz hava basmak olduğu için belki böylesi daha karlıdır, nicelik, nitelikden daha karlı olabilir.

Çevrimdışı Serdkar

[ Son Düzenleme: 13 Kasım 2015, 23:28:03 Efe ]

Çevrimdışı cadavra

Takilan V halat var mi bugun ben pek bi sey anlamiyorum videolardan cikaramiyorumda elf gozleriniz neler goruor ?

Çevrimdışı Efe

Takilan V halat var mi bugun ben pek bi sey anlamiyorum videolardan cikaramiyorumda elf gozleriniz neler goruor ?
galiba takılmadı hiç uzun halatla uğraştılar 1 hafta falan bu halat işi sürer gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cadavra

galiba takılmadı hiç uzun halatla uğraştılar 1 hafta falan bu halat işi sürer gibi
tesekkurler efe

Çevrimdışı cursedofdragon

hiç mi takılmadı   :bawling: :bawling: :bawling:

Çevrimdışı ahmetx

Eski açık hariç diğer 3 tribünde son 4 basamak ayakta iken göz hizalarında çatı iç halkası olacak oturanlar için son 3 sıra.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Eski çatı projesinde 4 lü ring daha aşağıdaydı

Eski çatı projesinde 4 lü ring daha aşağıdaydı

bu çok basık olurmuş.

Çevrimdışı emre1

Düşünün yeni açıkta tribün şov yapılıyo kapalıdan bi abimizde fotoğraftaki bu acıdan cep telefonunu çıkarıp videoya alıcak o sahneyi görüntüye bakın. beni çok rahatsız etti çatının bu kısmı. çifti katlı localara zaten bi antipatim var bi baktım stad yapılırken bizimkide çift katlı. alt tribün ve üst tribün arasına nası 2 kat koyarlar die sinir olmuştum stadın tribün bütünlüğünü bozduğuna inanıyorum çift katın. herneyse olmak zorundaydı maddi acıdan ve böle oldu. daha sonra eski açığın basamaklarının az olması oda bi darbe oldu bana çirkin bi görüntü bana göre ama oda mecburiyetten şimdi çatının bu kısmı ufak bi detay olsada beni rahatsız etti gene. inşallah koltuk dizaynında hayal kırıklığı yaşamam

Çevrimdışı osman1903

Düşünün yeni açıkta tribün şov yapılıyo kapalıdan bi abimizde fotoğraftaki bu acıdan cep telefonunu çıkarıp videoya alıcak o sahneyi görüntüye bakın. beni çok rahatsız etti çatının bu kısmı. çifti katlı localara zaten bi antipatim var bi baktım stad yapılırken bizimkide çift katlı. alt tribün ve üst tribün arasına nası 2 kat koyarlar die sinir olmuştum stadın tribün bütünlüğünü bozduğuna inanıyorum çift katın. herneyse olmak zorundaydı maddi acıdan ve böle oldu. daha sonra eski açığın basamaklarının az olması oda bi darbe oldu bana çirkin bi görüntü bana göre ama oda mecburiyetten şimdi çatının bu kısmı ufak bi detay olsada beni rahatsız etti gene. inşallah koltuk dizaynında hayal kırıklığı yaşamam
Resimdeki stad çatısı bizimkine çok benziyor baya fikir verici bizim çatı Hakkında şimdi
-v halatlar takılacak
-standlar kalkacak
-uzun borular takılacak
-kedi yolları
-semerler
-ses sistemi
-skorboardlar
-uzun borularla halat arasında da takılacak borular var sanırım
-güvenlik için serilecek ağlarda içerden serilecek denmişti sanırım
Yapılacak çok iş var vinçlerin 3 aydan önce dışarı çıkmasını beklememek gerekir inşallah şampiyon olur kutlamamızı mabedimizde yaparız

Çevrimdışı sozkul

Eski açık hariç diğer 3 tribünde son 4 basamak ayakta iken göz hizalarında çatı iç halkası olacak oturanlar için son 3 sıra.

@ahmetx söylediğini şöyle mi yorumlamalıyım:
Kapalı ortada son dört sırada ayakta duran adam ufka bakarken, tam karşısında numaralıda sondan dördüncü sırada ayakta duran adamla radyal halat yüzünden göz göze bakışamayacak mı diyorsun? Adamların aynı boyda olduğunu varsayıyoruz tabiiki..  :)
Söylediğin doğruysa ben çok sevinirim, radyal halatlar çok daha aşağıda sanıyordum ben, umarım hesabı doğru yapmışsındır.

Çevrimdışı AmaralGürses

Ne yalan söyliyim yukardaki resim benim de bayağı canımı sıktı eski staddaki gibi hiç görünmese oralar yine daha iyi ama kablolarla kaplı olması tatsız olmuş yapacak birşey yok. Ben en kötü bu videonun en başındaki gibi olur diye umuyordum: ama anlaşılan halatlar da giriyor bizde görüşün içine.

Çevrimiçi Necmi

Ne yalan söyliyim yukardaki resim benim de bayağı canımı sıktı eski staddaki gibi hiç görünmese oralar yine daha iyi ama kablolarla kaplı olması tatsız olmuş yapacak birşey yok. Ben en kötü bu videonun en başındaki gibi olur diye umuyordum: ama anlaşılan halatlar da giriyor bizde görüşün içine.
iyide çekenin arkasında en az 5 sıra var ve o sıralar karşı tribünleri göremez çeken zaten üst sıraları göremiyor
önlerinde demir duvar var bizde öyle bir şey olmayacakki son üç sıra alt halatı hizalar 40 metre mesafedende o halat görünmez bile
kedi yolları falan yukarda kalıyor  buna razıysan bizim stada hali hali razı olursun.  görüş çok daha iyi
en iyi görüş alt katların üst sıraları oluyor tam kamera açısı gibi izliyorsun kombineni almadan önce burda soracaktın :)
stadın her santimini bilen insanlar var mesela @FARUK bütün stadı birebir ölçülerde çizdi sana istediğin koltuktan görüş verebilirdi

Çevrimiçi Necmi

Kapalı ortada son dört sırada ayakta duran adam ufka bakarken, tam karşısında numaralıda sondan dördüncü sırada ayakta duran adamla radyal halat yüzünden göz göze bakışamayacak mı diyorsun? Adamların aynı boyda olduğunu varsayıyoruz tabiiki..  :)
Söylediğin doğruysa ben çok sevinirim, radyal halatlar çok daha aşağıda sanıyordum ben, umarım hesabı doğru yapmışsındır.
esas sorun o değil kapalıdaki insanlar acaba ayakta durabilecekmi :D
yükseklik korkum yok ama beni bile rahatsız etti duvar gibi yükseliyor birde
önünde korkuluk olacak en iyi yerler alt katta

Çevrimdışı ahmetx

aynen abi

ysariusta

• Ziyaretçi

Günaydın ahali

stadı maç izlemek için planlamışlarsa şayet karşı tribünü görüp görmemeyi hesabetmemişlerdir. Napcanız karşı tribünü sahada oluyor atraksiyon. Ayrıca o mesafeden baktığınızda zaten demir falan görmezsiniz. Beyniniz onu görüş alanınızdan çıkarır. Beni en çok ilk bir kaç sıranın ıslanıp ıslanmayacağı ilgilendiriyor eğer ilk sıralar ıslanacaksa yağmurlu havalarda rahatsız olacağım anlamına geliyor. Kombine oradan çünkü.

Çevrimdışı İhsan

Hiç katılamıyorum:
Senin yazdıklarından ya 5 bin az kapasiteli yada  locasız olsunu çıkartıyorm. Gerekçe ise üst sıralar karşı tarafın üst sıralarını daha iyi görsün diye.
Unutmayalım: kapasite için çatıda bir ilk riskine girdik. 200 metrelik mesafeyi 9 metre yükseklikte çatıyla geçtik.
Ayrıca bu yazıdan çok rahatsız oldum. Herşeyi (Çatı, loca, tribün, koltukl) olumsuz gösteriyorsun. Bence emeği geçenler haksızlık yapıyorsun.

Come to Beşiktaş

Denizbank tribünü
Blok
120

Sıra
23

Koltuk 10. Necmi abi görüş nasıl olur buradan ?

Bugün iskele sökülümüne devam edilecek herhalde.
Birde V Halatlar bağlanır herhalde :)

Çevrimdışı Sutlas

Karşı tribünün en üst sırasını görmek neden bu kadar önemli anlamıyorum  :alala: