Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003395 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 18:52:03
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yok @İdil ilk bir kaç sıra ıslanacak. O kadar kapalı değil bizim stat. 
Ben ikilemde kaldım yukarıdan alsam @Çağrı fındık fıstık atacak kafama, ortadan alsam bizim ahali İBB maçında bile bir birinin üstünde gol olunca, tehlikeliler biraz. 3. sıradayım; yanımda 1453 kartalları varmış herhalde. Onları zaptetmeye çabalayacaz.

@Yunus Abi fındık fıstık iyidir paylaşımcı olmak gerek Torunoğulları'ndan bana benden size  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı idil

Yok @İdil ilk bir kaç sıra ıslanacak. O kadar kapalı değil bizim stat. 
Ben ikilemde kaldım yukarıdan alsam @Çağrı fındık fıstık atacak kafama, ortadan alsam bizim ahali İBB maçında bile bir birinin üstünde gol olunca, tehlikeliler biraz. 3. sıradayım; yanımda 1453 kartalları varmış herhalde. Onları zaptetmeye çabalayacaz.

diyosun?? olimpiyat stadı gibi de değil sonuçta 5-6 sıra ıslanır yazmışlar ama olimpiyatta bile 5-6 sıra anca ıslanıyor. bizim stadın sadece ortası boş
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

ysariusta

• Ziyaretçi

diyosun?? olimpiyat stadı gibi de değil sonuçta 5-6 sıra ıslanır yazmışlar ama olimpiyatta bile 5-6 sıra anca ıslanıyor. bizim stadın sadece ortası boş

Olimpiyatta tribün yüksekliği fazladır. Sahanın alanı da fazla. Ne kadarı ıslanır bilmiyorum ama bir kaç sıra ıslanacaktır.

@Çağrı fındık fıstık tamamda her golde yukarıdan düşecek olanları düşünüyorum.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Arkadaşlar burası Stat başlığı.

Türklüğün, Türkiye'nin konuşulacağı bir başlık değil. Lütfen konu dışı yapıp stadı takip eden arkadaşları yormayalım.

Konu dışı mesajlar temizlenmiştir.
:icool: :bandit: :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

@Yunus Abi fındık fıstık iyidir paylaşımcı olmak gerek Torunoğulları'ndan bana benden size  :evillol:
Konu disi yapmayalim lütfen :evillol: :evillol:

http://besiktasarena.com/genel-sohbet/bayram-tebrikleri/ bayram tebriklerini bu başlıkta paylaşalım :ok:
@Necmi abi Bayramda Forum bulusmasi gibi bir organizasyon varmi ???
Gazilerde falan...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Bayramda Forum bulusmasi gibi bir organizasyon varmi ???
Gazilerde falan...
bana neden soruyorsun bayram uzun ve çoğunluk istanbul dışında olacak
burda olanlar arzu ederse buluşur ama fener maçı var o nedenle gerek kalmaz

Çevrimiçi Necmi

olimpiyatta numaralıda ortada hiç yağmur yememişsin anlaşılan :D
orda yağmur enine yağıyor kapalıyı bilmem ama numaralı o konuda çok pis tribün
bütün rüzgarı yağmuru alır bizim stadyağmur dikine yağsa sorun yaratmaz ama
işte dikine yağmıyor genelde numaralının bizdede çok sorunu olur boğaz rüzgarı esmeye başlayınca yağmurla birlikte
numaralıyı iyi döver

Çevrimdışı murat_

olimpiyatta numaralıda ortada hiç yağmur yememişsin anlaşılan :D
orda yağmur enine yağıyor kapalıyı bilmem ama numaralı o konuda çok pis tribün
bütün rüzgarı yağmuru alır bizim stadyağmur dikine yağsa sorun yaratmaz ama
işte dikine yağmıyor genelde numaralının bizdede çok sorunu olur boğaz rüzgarı esmeye başlayınca yağmurla birlikte
numaralıyı iyi döver
abi o zaman pek sorun yok onuda ordaki serefli arkadaslar düsünsün  :D :D

Çevrimdışı riza calli

Eski acik kisa oldugu icin ordan giren ruzgar yeni açık la kapalıyı usutur birazcık.ama bi olimpiyat olamaz

Çevrimdışı idil

Olimpiyatta tribün yüksekliği fazladır. Sahanın alanı da fazla. Ne kadarı ıslanır bilmiyorum ama bir kaç sıra ıslanacaktır.

@Çağrı fındık fıstık tamamda her golde yukarıdan düşecek olanları düşünüyorum.

yaşınız 40mış kusura bakmayın hiç bakmadan herhangi bir kullanıcı olarak düşündüm sizi :by2: diyosun biraz kaba kaçmış   :o_o:

Çevrimdışı Sedat_BJK

yaşınız 40mış kusura bakmayın hiç bakmadan herhangi bir kullanıcı olarak düşündüm sizi :by2: diyosun biraz kaba kaçmış   :o_o:
Herhangi bir kullanici ortalama kac yaslarindadir ?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı ihsanakkanat

Bilen arkadaş varsa cevaplayabilir mi? Koltuklar yine herzamanki gibi bildiğimiz şekilde plastik mi olacak yoksa şu alt taraftan katlanan cinsten mi olacak? Kale arkası, numaralı, kapalı farklı olur büyük ihtimalle ama herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı?

Çevrimdışı enesbjk

Bilen arkadaş varsa cevaplayabilir mi? Koltuklar yine herzamanki gibi bildiğimiz şekilde plastik mi olacak yoksa şu alt taraftan katlanan cinsten mi olacak? Kale arkası, numaralı, kapalı farklı olur büyük ihtimalle ama herhangi bir bilgisi olan arkadaş var mı?
Alttaki olacak diye biliyorum .

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bizim stadimiz Uefa elit stadyum kelategorisinde , O siradan koltuklari kulanma ihtimalimiz yok , Kale arkalari dahil Alttaki acilir kapanir koltuklardan olacak..

@Abdullah kardesim dogum gunun kitlu olsun , Nice senelere :cook: :cook: :cook:

Çevrimdışı FARUK

Bu şekilde koltuklarimiz

Çevrimdışı ers1903

Lig tv de bilbao-real Madrid maci var yok boyle bir stad hayran kalmamak elde değil :) bu arada adamlar merdiven rengi siyaha yakin füme rengi gibi umarim bizim merdiven rengide buna yakin birşey olur ,sari olursa cildiririm  :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

Boğazın rüzgarı numaralıyı vurur bırakalım burjuvaları bizmi düşüneceğiz
sıkı giyinsinler :kop: :kop:
dip not: burjuva dediklerim kendileri bilir şimdi isim verip rencide etmeyeyim :evillol:
ben bizim yeri seçerken her hesabı yaptım fizik matematik kimya hesapları yapıldı
ve doğa şartlarına karşı en ölü olan bölgeden koltuklar alındı :D

@Necmi abi kavgada söylenmez @ZEKI hocam @AdemG abi duymasın  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı BlackEagle26

Işıklandırma bu şekilde mi olacak ? Tribunlerin uzerindede ışıklandırma olacak mı ? tokideki gibi karanlık olmasın da
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 23:14:10 BlackEagle26 ]

Çevrimdışı ZEKI

@Necmi abi kavgada söylenmez @ZEKI hocam @AdemG abi duymasın  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz
biz ustumuze alinmadik ki @Oktay var @rubi_tobin var... sen niye bizi soyledin ki @Ali RIZA

Çevrimdışı Efe

biz ustumuze alinmadik ki @Oktay var @rubi_tobin var... sen niye bizi soyledin ki @Ali RIZA
hunharca ıslanacaksınız  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı idil

Herhangi bir kullanici ortalama kac yaslarindadir ?

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

herhangi bir yaşı olmuyor da herkes aynı yaşta gibi oluyor :evillol:

Çevrimdışı Sezer94

Şu stad bitsin beni en bitirecek nokta son ses sampiyonlar ligi muzigi ve santrada dalgalanan cl bayragi allahin izniyle bu ani yasayacagiz hayal ettikce cildiriyorum :iblush:
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK