Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003508 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çok alakasız ama görünce bana kareli bi pijamayi andırıyor :D
Valla boyle bisey olursa Bogaz köprüsünden asagi atlarim :by2: :by2:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Efe

asıl enine borular bittimi manyak görünecek :halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

@ZEKI abi benim iletimi senmi sildin??
Yazilan ileti Turkiye bayragi ! Ama bir tek kisi tepki gostermemis , Kimse o iletiyi silmemis halada silmiyor , 93 Yillik hatta 500 kusur yillik TÜRK BAYRAĞI ne zamandan beri TÜRKİYE BAYRAGI oldu ????
hayır kardeşim doğru tabir Türkiye bayrağı Türk bir ırktır ve bir çok devleti ve bir çok bayrağı vardır.
Türkiye devleti kırmızı alyıldızlı bayrağa sahip olan devlettir. eskiden tek türk devleti bizdik ve tek Türk bayrağı vardı
şimdi KKTC kuruldu Sovyetlerin dağılmasıyla bir çok Türk devleti bağımsızlık ilan etti şimdi Türk bayrağı dediğinde hangi
Türk devletinin bayrağını söylemiş oluyorsun :alala: yada bir tek kendinimi Türk devleti görüyorsun
yada bilmiyorum Türk birliğinimi kurdun bayrakta bizim bayrakmı seçildi :D @Yunus Emre Dökmeci

Çevrimdışı fani madida

çemberin ikinci sırası yapılacak mı ?
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi ve @Efe klasik aylık 2 sorum var :D

İlk olarak saha ışıklandırması nereden olacak? Çatı üst içinden mi saha aydınlatılacak?

Bir de çatı ile tribünler arasındaki boşluklar ne olacak? Yağmur geldiğinde ne olacak mesela o aradan girme durumunda üstümüze gelir olduğu gibi açık kalırsa?
evet @Çağrı  çatıda olacak aydınlatma
sende ordan bilet alma :D

Çevrimdışı Ensar

Valla boyle bisey olursa Bogaz köprüsünden asagi atlarim :by2: :by2:
Neyse abi yapsınlar kötü olursa sökeriz yer değiştiririz olur sana alt beyaz üst siyah :D sıkıntı yok
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  enine borular şu anda iskelelere dayanmış durumda. Çatı kalkarken bunlar mecburen iskelelerden ayrılacak. Sabit kalmaları için ek bir destek ya da halat vs olacak mı ?
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Efe

15 gün içinde güzel gelişmeler olacak ama şu hala kafama takık bu boruları havaya kaldırırken başka aparat takacaklar mı soru bu :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe  enine borular şu anda iskelelere dayanmış durumda. Çatı kalkarken bunlar mecburen iskelelerden ayrılacak. Sabit kalmaları için ek bir destek ya da halat vs olacak mı ?
bende onu çözmeye çalışıyorum abi aynı anda yazmışız yukarıdaki mesajıma bak :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

15 gün içinde güzel gelişmeler olacak ama şu hala kafama takık bu boruları havaya kaldırırken başka aparat takacaklar mı soru bu :)

takmaları lazım gibi, ondan sonra o boruları sabitleyen bir sürü çelik tel var onları sökmeleri lazım. çok zor işmiş bu çatı aklım almıyor nasıl kalkacağını..

Çevrimiçi Necmi

Başkan bir haner sitesinde yükselme işlemi bitince koltuk montajına geçilecegini daha sonra vinçlerin sökülüp zemin çalısmasının başlayacagını söylemiş. Koltuklar çimle paralel zamanda takılmayacak o zaman?
hoşgeldin kardeşim semer montajı bitmeden koltuk montajı başlamaz
koltuk montajı için çatıdan kaynaklanan iş güvenliği riskinin tamamen ortadan kalkması gerekir @Orhan

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:29:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
evet @Çağrı  çatıda olacak aydınlatma
sende ordan bilet alma :D

Eski açık üstte benim kombinem ama ilk sıralarda @Necmi abi  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:30:26
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı cati arkaya dogru cıkıntılı o yuzden iceriye yağmur girmesi gibi bisey söz konusu degil on tarafta ise yagmurun siddetine gore belki on sıralar islanabilir ama ben onada cok ihtimal vermiyorum borular baya onde duruyor

Umarım öyle olur @Efe :D
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Eski açık üstte benim kombinem ama ilk sıralarda @Necmi abi  :evillol:
eski açıkta tribün bittikten sonra daha on metre geriye kadar çatı var tek ıslanmayacak yer orası @Çağrı

Çevrimiçi Necmi

üstlerde ıslanma olmaz ama alt sıralar için aynı şey diyemem ilk 6-7 sırada olanlar şemsiye alsın yanına :D
yani @Yunus

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:34:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı o egimde bir yagmur yağmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Boğazın rüzgarını ne yapacaksın @MURAT Abi  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:35:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu yüzdeleri hangi kamuoyu yoklama şirketinden aldın. Emre bak bir beğenin var. Eyvallah. Ancak gene başkalarının yerine fikir beyan ediyorsun. Sen dahil çoğunluk q17 istemiyorsunuz mesela. Kendin söylüyorsun yanıldık diye. Çoğunluk her zaman doğru değildir. Hatta çoğunluk çoğunlukla yanılır. İşin bilimsel ve görsel yanlarına bakıp karar verilmeli. Renklerin psikolojik etkisini falan iyi düşünülmeli. Gerisi hikaye.

@Yunus Abi üstüne oturduğumuz zaman psikolojik etkinin de üstüne mi oturmuş olacağız biz  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

Boğazın rüzgarını ne yapacaksın @MURAT Abi  :evillol:
Boğazın rüzgarı numaralıyı vurur bırakalım burjuvaları bizmi düşüneceğiz
sıkı giyinsinler :kop: :kop:
dip not: burjuva dediklerim kendileri bilir şimdi isim verip rencide etmeyeyim :evillol:
ben bizim yeri seçerken her hesabı yaptım fizik matematik kimya hesapları yapıldı
ve doğa şartlarına karşı en ölü olan bölgeden koltuklar alındı :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 13:44:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Boğazın rüzgarı numaralıyı vurur bırakalım burjuvaları bizmi düşüneceğiz
sıkı giyinsinler :kop: :kop:
dip not: burjuva dediklerim kendileri bilir şimdi isim verip rencide etmeyeyim :evillol:
ben bizim yeri seçerken her hesabı yaptım fizik matematik kimya hesapları yapıldı
ve doğa şartlarına karşı en ölü olan bölgeden koltuklar alındı :D

ben de hesabımı sana göre  yaptım @Necmi abi eski açık üstün ilk sıraları :D Yemiş attığım anda kafanızda  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Necmi

ben de hesabımı sana göre  yaptım @Necmi abi eski açık üstün ilk sıraları :D Yemiş attığım anda kafanızda  :evillol:
fururum seni diyeceğim ama nasılsa maçlara gelmiyorsun sıkıntı yok :kop: :kop: :kop: @Çağrı

Çevrimdışı gencerbjk

Stadda bugün de çalışma var mı arkadaşlar ?

Çevrimiçi Necmi

Stadda bugün de çalışma var mı arkadaşlar ?
artık yok yarım gündü bugünkü çalışma paydos etmişlerdir.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

hoşgeldin kardeşim semer montajı bitmeden koltuk montajı başlamaz
koltuk montajı için çatıdan kaynaklanan iş güvenliği riskinin tamamen ortadan kalkması gerekir @Orhan

Dönüşümlü olarak yapabilirler mi acaba. Mesela Kapalıda membran takarken numaralıda koltuk işleri devam edebilir mi . Bence mümkün
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimiçi Necmi

Dönüşümlü olarak yapabilirler mi acaba. Mesela Kapalıda membran takarken numaralıda koltuk işleri devam edebilir mi . Bence mümkün
membran takarlarken zaten alta ağ gerecekler bir sıkıntı olmaz
birde direk çalışmanın olduğu yerin altında çalıştırmazlar her halukarda membran bittiğinde koltukta çimde
bitecek bilgisi geliyor sonuçta ocak sonunda bu stad ya bitmiş olur yada çimlerin büyümesini bekliyor oluruz
milyonlarca göz baka baka büyütecek o çimleri artık her gün ölçtürürüz :D