Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003371 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Karabay

@Necmi abi ve @Efe klasik aylık 2 sorum var :D

İlk olarak saha ışıklandırması nereden olacak? Çatı üst içinden mi saha aydınlatılacak?

Bir de çatı ile tribünler arasındaki boşluklar ne olacak? Yağmur geldiğinde ne olacak mesela o aradan girme durumunda üstümüze gelir olduğu gibi açık kalırsa?
@Çağrı'nın ikinci sorusuna bende takmış durumdayım. Tamam Çimlerin sağlığı için orası açık kalmak zorunda dedik ama dadece maçlarda kapanıp açılacak bir perde düzeneği yapılamazmı. Hani 80 küsür tane direğe monteli motorlu perde olsa sadece maçlarda kapansa hem görsel açıdan hemde akustik açısından güzel olmazmı.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Benim de  kafama taktigim baska bi sey var. Tribunlerin  alt tarafinin beyaz  koltuk olmasinin soyle bir  dezavantaji olacak: Tam kapasite oyanamdigimzi  macalrda  genellikle  bos kalan yerler  en alt siralar  oluyro ve  bu da  tvden cok kotu gorunuyor. Hele  bir de o  siralrdaki koltuklar acik tonlara sahipse oyle er-os don gibi  ortay cikiverecek ..   :D   Renklilerin  kirmizilisinin tribunlerine bakinca  alt tarafi  elemanlar  kirmizi yapmis dolayisiyla stat  bosken  dahi o kadar  goze kotu  gelmiyor .. Yok mudur yahu bunun  bir caresi  koyu gri, fume  vs  yapsak acaba, her  sey onaylandi  hic bir  sekidle geri donus yok mu yaw ?    :alala:
Yorgo

@Çağrı'nın ikinci sorusuna bende takmış durumdayım. Tamam Çimlerin sağlığı için orası açık kalmak zorunda dedik ama dadece maçlarda kapanıp açılacak bir perde düzeneği yapılamazmı. Hani 80 küsür tane direğe monteli motorlu perde olsa sadece maçlarda kapansa hem görsel açıdan hemde akustik açısından güzel olmazmı.
kesinlikel katiliyorum,  bu  fikri bir  sekilde  Baskana aktarmak alzim  o perdelere de  reklam aldik mi  al sana Fikret Baskan icin ekstra kaynak .. Su fikri  gorse  ellerini  ovusturmaya baslamisti Fikret Baskan :) 
Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Valla fb stadının çatı ile tribün arası açıktı. Bunlar aziz e ulaştılar ve donduklarını söylediler. Sonradan o araya şimdi audi vs lerin yüksekçe bir reklam tabelası yapıldı. Bizde de böyle bir sorun olabilir ama belki reklam alarak karlı bir işe dönüştürebiliriz

kesinlikel katiliyorum,  bu  fikri bir  sekilde  Baskana aktarmak alzim  o perdelere de  reklam aldik mi  al sana Fikret Baskan icin ekstra kaynak .. Su fikri  gorse  ellerini  ovusturmaya baslamisti Fikret Baskan :) 

:icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı yedic

Umarım öyle olur @Efe :D
Isin ilginci yagmur yagdiginda en yuksek koltuk parasi vermis (3500 yada 4500 tl)  kisi en cok islanmis olmus olacak  :D

Çevrimdışı Kemal

Nevzat demir 15 ekim de mi kullanılmaya başlanacak ?

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

kafama şu şekilde bir soru takılıyor kendi kendime de cevap veriyorum ama ne derece doru bilemiyorum

öncelikle çatıya 2 halka demir döndügunu dusunelim

ikincisi şu anda kapalı da tamamlanmadı

bayramdan sonra tmamlandığını sj lerin hazır oldugunu

herşey hazır kaldırdık stadı fakat bu haliyle aynı düzlemde y ekseni üzerinde yukarı doğru kalktığını düşünürsek stadın 4 tarafıda açıkta kalıcak

demekki diyorum koşullar ne olursa olsun bu çelik 2 halkaya 1 ilave daha olacak

çüünkü stadın üst katları dışa bombeli ve derece olarak daha dik olduğu için açılarak gidiyor

bilmiyorum bu benim kafamdan yptığım çıkarım ne derece doğru tartışlır

Benim de  kafama taktigim baska bi sey var. Tribunlerin  alt tarafinin beyaz  koltuk olmasinin soyle bir  dezavantaji olacak: Tam kapasite oyanamdigimzi  macalrda  genellikle  bos kalan yerler  en alt siralar  oluyro ve  bu da  tvden cok kotu gorunuyor. Hele  bir de o  siralrdaki koltuklar acik tonlara sahipse oyle er-os don gibi  ortay cikiverecek ..   :D   Renklilerin  kirmizilisinin tribunlerine bakinca  alt tarafi  elemanlar  kirmizi yapmis dolayisiyla stat  bosken  dahi o kadar  goze kotu  gelmiyor .. Yok mudur yahu bunun  bir caresi  koyu gri, fume  vs  yapsak acaba, her  sey onaylandi  hic bir  sekidle geri donus yok mu yaw ?    :alala:
o  degıl  de  bu  sorunun cevabını verecek bırı yok mudur  sızce  haksız mıyım acaba   :alala:
Yorgo

Çevrimiçi murat

o  degıl  de  bu  sorunun cevabını verecek bırı yok mudur  sızce  haksız mıyım acaba   :alala:
Stadı doldurmak. yada seyirci az olduğunda maket adam koyalım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

abinin dediklerine katılıyorum fakat eski inönü'nün kapalı alt tribünlerde siyah koltuktu fakat boşluklar gayet belli oluyordu tabi sadece göze çarpmıyordu. İngiltere'de Almanya'da ki gibi her maç o stad full çekerse ki bence full çekmeli koltuk dizaynının da rengininde önemi yok altın beyaz üstün siyah üstün siyah altın beyaz olması gibi.

Stadı doldurmak. yada seyirci az olduğunda maket adam koyalım

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

olabilir,  bayrak  koreografi, afis, pankart vs  olur.. Yoksa  oraya da  mi Fikret baskan  reklam alir  diyorsunzu ?? Alir mi alir ahaha  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı Hasan Tahsin

olabilir,  bayrak  koreografi, afis, pankart vs  olur.. Yoksa  oraya da  mi Fikret baskan  reklam alir  diyorsunzu ?? Alir mi alir ahaha  :evillol:

Bayern'in maçlarında çekimin yapıldığı yerin karşı tribününün sol tarafında ( Köşe sayılır ) beyaz kıyafet giyen taraftarlar ( T ) işareti yapıyor . Bayern'in göğüs reklamı bu. Bizde de olabilir yani  :evillol:
Resmini buldum  :D
Tek Büyük Beşiktaş

Vodafone Arena'da Son Durum - Havadan Çekim (23.09.2015)

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 17:40:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Arkadaşlar burası Stat başlığı.

Türklüğün, Türkiye'nin konuşulacağı bir başlık değil. Lütfen konu dışı yapıp stadı takip eden arkadaşları yormayalım.

Konu dışı mesajlar temizlenmiştir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Eylül 2015, 17:49:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada bu kadar sade ve güzel bir stada pikselli koltuk bence de gerçekten yakışmıyor.

Klasik model yapmalıyız aralara atılan o beyaz ve siyahların ne anlamı var çözmüş değilim.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Karabay

Bu arada bu kadar sade ve güzel bir stada pikselli koltuk bence de gerçekten yakışmıyor.

Klasik model yapmalıyız aralara atılan o beyaz ve siyahların ne anlamı var çözmüş değilim.
ilk baştan beri ful siyahı istedim. hemde piano black

Çevrimdışı ALBATROS

koltuklar üretildiğine göre bu tren kaçtı ama spor salonu umarım sadece siyah olur

Çevrimdışı Ensar

koltuklar üretildiğine göre bu tren kaçtı ama spor salonu umarım sadece siyah olur
Piksellileri kendi renkleriyle monte edersek en azından bi kat beyaz bi kat siyah olur
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus Abi üstüne oturduğumuz zaman psikolojik etkinin de üstüne mi oturmuş olacağız biz  :evillol:
:alala: :alala: Çözemedim. Google translate mi bu?  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı idil

statla beraber ön sıraların boş kalacağını sanmıyorum. zaten en güzel maç izlenen yerler en önler olacak bu statta,sahaya olan yakınlıktan dolayı, adeta sahanın içindeymiş gibi hissedeceğiz. 2.si kapalı çatı olacak en öne bile yağmur damlası gelmez
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı Efe

artık pazartesiye kadar enine boru imalatıda bitmeli strand jacklerde aynı şekilde başka aparat takılacaksada onada başlasınlar 4 büyük vinç var her birine 1 iş verseler hepsi kısa sürede biter zaten
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı riza calli

Anladigim kadariyla bayramdan sonra boru montaj isi devam edecek. Kapali tarafına çift sira konacak.peki havaya kalktığında destek için vincler tutacak mi çünkü mithis bir yuk var destek sart gibi.

Çevrimdışı uvb007

Bence pixelli geçişi çok abartıyorsunuz arkadaşlar resimdeki gibi olursa gayet güzel.Ayrıca Juventus arena'da da pixelli geçiş var bence kötü durmuyor.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

statla beraber ön sıraların boş kalacağını sanmıyorum. zaten en güzel maç izlenen yerler en önler olacak bu statta,sahaya olan yakınlıktan dolayı, adeta sahanın içindeymiş gibi hissedeceğiz. 2.si kapalı çatı olacak en öne bile yağmur damlası gelmez
Yok @İdil ilk bir kaç sıra ıslanacak. O kadar kapalı değil bizim stat. 
Ben ikilemde kaldım yukarıdan alsam @Çağrı fındık fıstık atacak kafama, ortadan alsam bizim ahali İBB maçında bile bir birinin üstünde gol olunca, tehlikeliler biraz. 3. sıradayım; yanımda 1453 kartalları varmış herhalde. Onları zaptetmeye çabalayacaz.