Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6003467 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaslar semer ve kedi yolu nedir ne işe yararlar ?

Çevrimdışı osman1903

şu tarihi duvarda ne yapılıyor öyle üstü çizilmiş falan ne uygulanacak bilen var mı?bir de diğer tarafta yıkılacak mı?

Çevrimdışı ZEKI

Arkadaslar semer ve kedi yolu nedir ne işe yararlar ?
Semerler, membranlarin serilecegi ve bombe vererek suyun da oluklara yonlendirilmesini saglayacak yay seklindeki parcalar. Kedi yoluda, cati uzerinde yuruyuse imkan veren ve isik ses vb sistmelerine mudahelde bulunmak icin yapilmis yollar.
[ Son Düzenleme: 22 Eylül 2015, 23:20:48 ZEKI ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

ilerde kapasite artirimina izin alinirsa ve fazladan koltuga ihtiyacimiz olursa, bu eski acik boyle kalmaz, eksik kalan 7 sira kesin yapilir tadilatla.  :ebebe:

Çevrimdışı ozan062

bu "yabancı" ekip bayram tatili yapmıyor değil mi? yani bu jackları rahatlıkla bayramda kaldırmaya başlarlar?
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 09:17:19 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

herkesin zevki bir olmaya bilir bende pixelli gecisi seviyorum.. milyonlarca taraftari memenun edemezsin ki. @Yunus Emre Dökmeci
Pikseli koymadan Alt beyaz ust siyahla Ortlama en az %80ni ni memnun edebilirsin , Full siyahla minimum %90ini memnun edebilrsin @ZEKI Abi bu sahsi gorusum
Senin Sahsi görüşüne de Saygi duyarim :ok:
Birde Artik kulüpler bir kac koltuk tasarimi belirleyip taraftarinin oylamasina sunuyor hangisi olsun diye , bizdede boyle bir sey olabilirdi :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi murat

@Necmi abi ve @Efe klasik aylık 2 sorum var :D

İlk olarak saha ışıklandırması nereden olacak? Çatı üst içinden mi saha aydınlatılacak?

Bir de çatı ile tribünler arasındaki boşluklar ne olacak? Yağmur geldiğinde ne olacak mesela o aradan girme durumunda üstümüze gelir olduğu gibi açık kalırsa?
Çağrı o egimde bir yagmur yağmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Çağrı o egimde bir yagmur yağmaz

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Valla fb stadının çatı ile tribün arası açıktı. Bunlar aziz e ulaştılar ve donduklarını söylediler. Sonradan o araya şimdi audi vs lerin yüksekçe bir reklam tabelası yapıldı. Bizde de böyle bir sorun olabilir ama belki reklam alarak karlı bir işe dönüştürebiliriz
Tek Büyük Beşiktaş

ysariusta

• Ziyaretçi

Pikseli koymadan Alt beyaz ust siyahla Ortlama en az %80ni ni memnun edebilirsin , Full siyahla minimum %90ini memnun edebilrsin @ZEKI Abi bu sahsi gorusum
Senin Sahsi görüşüne de Saygi duyarim :ok:
Birde Artik kulüpler bir kac koltuk tasarimi belirleyip taraftarinin oylamasina sunuyor hangisi olsun diye , bizdede boyle bir sey olabilirdi :busted_cop:
Bu yüzdeleri hangi kamuoyu yoklama şirketinden aldın. Emre bak bir beğenin var. Eyvallah. Ancak gene başkalarının yerine fikir beyan ediyorsun. Sen dahil çoğunluk q17 istemiyorsunuz mesela. Kendin söylüyorsun yanıldık diye. Çoğunluk her zaman doğru değildir. Hatta çoğunluk çoğunlukla yanılır. İşin bilimsel ve görsel yanlarına bakıp karar verilmeli. Renklerin psikolojik etkisini falan iyi düşünülmeli. Gerisi hikaye.
[ Son Düzenleme: 23 Eylül 2015, 11:41:34 Yunus ]

Çevrimdışı merttokeer

sahanın yapımı esnasında kamera tekrar aktif olacak mı acaba

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Askere gitmeden şu stadda bir maç izleseydim içim içimi yiyor.

Çevrimdışı Gokhan_1903

Bu yüzdeleri hangi kamuoyu yoklama şirketinden aldın. Emre bak bir beğenince var. Eyvallah. Ancak gene başkalarının yerine fikir beyan ediyorsun. Sen dahil çoğunluk q17 istemiyorsunuz mesela. Kendin söylüyorsun yanıldık diye. Çoğunluk her zaman doğru değildir. Hatta çoğunluk çoğunlukla yanılır. İşin bilimsel ve görsel yanlarına bakıp karar verilmeli. Renklerin psikolojik etkisini falan iyi düşünülmeli. Gerisi hikaye.
q17 ile pikselli geçiş arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz acaba onu anlamadım. biri oyuncu gelince ne yapacağı belli değil biri koltuk dizaynı günümüzde bir çok örneği var nasıl göründüğü belli.

Çevrimdışı Efe

@Çağrı cati arkaya dogru cıkıntılı o yuzden iceriye yağmur girmesi gibi bisey söz konusu degil on tarafta ise yagmurun siddetine gore belki on sıralar islanabilir ama ben onada cok ihtimal vermiyorum borular baya onde duruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

q17 ile pikselli geçiş arasında nasıl bir bağlantı kurdunuz acaba onu anlamadım. biri oyuncu gelince ne yapacağı belli değil biri koltuk dizaynı günümüzde bir çok örneği var nasıl göründüğü belli.
Beğeniler konusunda kurdum. Olmamış mı?

Çevrimdışı Efe

calismalar tamamlanmistir artik bayramin 2.gununu bekleyecegiz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pikselli tasarima ornek olmasi acisindan :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20:
Antalya stadi pikselli koltuklar :steamed: :steamed:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı brkntcnr

Pikselli tasarima ornek olmasi acisindan :bawling: :bawling: :bawling: :bawling: :s20: :s20:
Keşke düz simsiyah olsa ya :D

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Çok alakasız ama görünce bana kareli bi pijamayi andırıyor :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Efe

bizde bu kadar sık piksel olmaz bence daha az ve sade olur aman fark etmez koltuklari koysunlarda pikselli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ers1903

Maketteki koltuk plani bana gore harika umarim birebir aynisi olur:)

Çevrimdışı Orhan

Başkan bir haner sitesinde yükselme işlemi bitince koltuk montajına geçilecegini daha sonra vinçlerin sökülüp zemin çalısmasının başlayacagını söylemiş. Koltuklar çimle paralel zamanda takılmayacak o zaman?