Way arkadas ya Kimsenin en ufak farkli bir goruse,bakis acisina tahammulu kalmamis :(
Ben neden Kotu niyetli olayim Fikret Ormanin basarili olmasi demek Besiktasin basarili olmasi demek Allah en ufak Kotu bir niyetim Yok ve neden olsun hepiniz kadar Bende Besiktasliyim!Ben gurbetciyim dilimiz Bazi seylere ancak dilimiz donuyor biraz anlayisli Saygili olalim..
Kizdigim seyler var elestiri herkesin hakki herkes dusuncesini soylemekte ozgur kimseye kufur etmedik hakaret etmedik!Bu Forumda herkes ayni fikir ve gorustemi olmak zorunda?!
Ins.zaman sizi hakli cikartir hepimiz burdayiz ins.Fikret Orman bizi hayal kirikligina ugrasmak!
kimin haklı çıktığı önemli değil yeterki Beşiktaş kazançlı çıksın burda kimse ben bak haklıyım demez
dememelide benim burda kızdığım eleştirmen değil gerçekten eleştirmeyi bilmeyen bir toplumuz sallamayı ordan burdan duyduğumuz
şeylerle konuşmayı bel altı vurmayı olayın bütününe bakmadan lokal olaylardan adam asmayı çok seviyoruz
toplum olarak o kadar ezildikki artık iç duygularımızın dışa vurumu bu şekilde oluyor bir seninle ilgili değil bu
şimdi başlasam eleştirmeye sizin aklınıza bile gelmeyen şeyler bulurum yeterki amacım eleştirmek olsun
elbette eleştirilecek çok şey var ama unutmayalım atasözlerimiz derki dere geçerken at değiştirilmez
şimdi benim kalkıpta yönetimi yıpratmaya çalışmamın bana yada Beşiktaşa ne faydası var bu gün istifa etse
ne olacak kim gelecekSerdal bey mi Hasan Aratmı düşünüyorum ve diyorumki Başkanımız iyidir kusurları
vardır ama Beşiktaşı düşünüyor. ne kişisel egosu yüzünden birilerinden alkış alıp kabarmayı düşünüyor
nede birilerinin kuklası daha iyisine kimse hayır demez ama eleştiriyorsan plansızlıkla suçluyorsan senin planın ne onu söyle alternatif
çözüm üretmeden yapılan eleştiri eleştiri değildir. öyle boş boş havada asılı duran eleştiri olmaz Plansızca konuşup
başkasını plansız olmakla suçlayamazsın. Eleştiri dediğin yanlışı gösterirken içinde doğru cevabıda gösterir
doğrusunu koyamadığın bir şeye yanlış diyemezsin yada sana göre yanlış olan şeyinde herkese yanlış olduğunu
varsayamazsın eleştiri hakkım var diyorsan unutma başkalarınında seni eleştirme hakkı var eleştirme hakkını
ya savun yada savunma çunkü herkes için geçerli bu
@Mustafa_UK