Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018832 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

@FARUK ben aslında bugünü merak ediyorum. Borç bir milyar olmuş, kombine satışı yok, yeni gelir yok, bilet satışı olimpiyat yüzünden düşük gidecek, furbolcu maaşları var, stad inşaatının bundan sonrasını nereden para bulup yapacaklar? Vodafone ileriye dönük ödemeleri kırdırmaya izin vermiyormuş denmişti. Aklıma birtek bedelli artışından gelecek para geliyor, SPK ya başvurmuşlardı ne oldu bilmiyorum. Sen biliyorsan söyle lütfen.
En son divanda stada 242m TL harcadigimizi söylemişti başkan cati içinde 16.7m avronun 12m i ödendi dedi
Daha önceki konuşmasında toplam  110m dolar civarinda harcanacağı  soylenmisti
Yani Yaklaşık bir 70-80m tl daha harcanacak
Sanırım bir kısmı tribün sponsorluğuyla olur  bu ödemeler yıl içine yayılacak tabiki
Sermaye artırımı için duyuru oldu kap ta ama henüz gerçekleşmedi sanırım 2. Bir haber gormedim ben

Çevrimdışı FARUK

o çamaşır makinesi gibi olan şeyler ne işe yarıyacak.. çatıyı onlarlamı kaldıracaklar..
Isitma-soğutma sistemi cihazları onlar üzerinde untes yazanlar

Çevrimdışı Erhan

o çamaşır makinesi gibi olan şeyler ne işe yarıyacak.. çatıyı onlarlamı kaldıracaklar..

Klima santrali o havalandırma sistemi için

Çevrimdışı ahmetx

heh işte olacaksa böyle olsun piksel nedir ya arada eksik koltuk varmış gibi gözüküyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Koa_lAA

bu çatı nası kalkacak peki? canlı izlemeyi çok istiyodum yav o olayı.. merak etmekteyim nası bi sistemle kaldıracaklar o çatıyı.. o halatlar gerilince hiç hasar görmiyeceklermi, nası olcek.. cahilliğimi bu konudaki biraz olsun izleyerek giderecektim ama kısmet deelmiş..

Çevrimdışı Gokhan_1903

Çevrimdışı Ensar

ilk geçiş lafını duyduğumda direk bu gelmişti aklima , bence böyle daha güzel olur , böyle mi olacak peki karar değişti mi bilgin var mi bu konu da
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ahmetx

ilk geçiş lafını duyduğumda direk bu gelmişti aklima , bence böyle daha güzel olur , böyle mi olacak peki karar değişti mi bilgin var mi bu konu da

pikselliden kaçış yok  :D . Pikselli olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

bu çatı nası kalkacak peki? canlı izlemeyi çok istiyodum yav o olayı.. merak etmekteyim nası bi sistemle kaldıracaklar o çatıyı.. o halatlar gerilince hiç hasar görmiyeceklermi, nası olcek.. cahilliğimi bu konudaki biraz olsun izleyerek giderecektim ama kısmet deelmiş..
takılan jackler halatlara bağlanacak sonra bir kontrol merkezinden hepsi aynı anda aynı ölcü de halatlari cekerek çatıyı gerdirerek kaldiracak , youtube da örnek videolar var

Çevrimdışı Ensar

pikselliden kaçış yok  :D . Pikselli olacak.
ah be heveslendiydim bi an :D ya pikselli bizim renkler siyah beyaz olduğu için arada eksik koltuk varmış gibi gözüküyor bana :D

Çevrimdışı Erhan

Bunu izlersen biraz bişiler canlanabilir kafanda

Çevrimdışı can1903

Bu,çatı bitmez. Bu,çatı bitmez. Bu,çatı bitmez.  :bandit:
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Kedi yollarının takılacağı yerler riskli onun için onlar çatı biraz gerdirilip (üçgenlerin arasının açılması için) yerde takılır hemde çatı daha çok mukavemet kazanır gibi gelir bana :)
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 13:06:42 Ümit Marmaris ]

Çevrimdışı Efe

bu çatı biter bu çatı biter bu çatı biter her yazdiginda tersini yazacagim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

başakşehir macı icin kuzey biletim var devredebilirim

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bu çatı sıfat tamlaması olduğundan araya virgül konulmaz  :olmaz

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bu çatı sıfat tamlaması olduğundan araya virgül konulmaz  :olmaz
Gramer katillerinin inadina bitecek bu cati :)

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Hasan Tahsin

bu çatı biter bu çatı biter bu çatı biter her yazdiginda tersini yazacagim :)
Bir aile büyüğünün Ali Şen diğer aile büyüğünün Hulusi Kentmen olduğu ve birinin olur dediğine diğerinin olmaz dediği film geldi aklıma  :D

Edit : Güllü Filmi ( Türkan Şoray - Ediz Hun )  :)
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 13:55:11 Hasan Tahsin ]
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

başakşehir macı icin kuzey biletim var devredebilirim

Olmaz! Maça gelin lütfen !
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..