Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018780 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

15 güne nasil tamamlanacak çatı yaw? Okadar uzattiki sanki 2-3 ayi daha var gibi. Cati monte edilsin final etabina girecegiz demektir. Strandjackleri gorup heycanlandim, bakalim kaldirma islemi nasil ve nekadar surecek.

Sorun çıkmazsa kaldırma işlemi fazla sürmez. Bir gün içinde bile yapılabilir.
Asıl iş onan sonra başlayacak.

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı murat

yağmurlu bir istanbul sabahından günaydın, arena kartalları.

Çevrimdışı A_Aydin

Gunaydin.O yagmurdan biraz da guneye gonderin,unuttuk aylardir pişiyoruz hala.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Easthanbool

1-2 gün içinde nasıl yapılıyor big lift :alala:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı Mehmet92

Kim demiş 1 gün diye :D Çatı günde 1 metre 1 metre 28 metreye kaldırılıcak.Senden bağımsız yazıyorum burdan sonrasını yanlış anlama;

Şu çatıyla alakalı öngörülen hiç bir süreyi tutturamadık.Totalde bitiş süresi ilk kolunun takıldığı 2014 aralıktan itibaren 1 seneyi geçmiş olucak.O zamanlar burda 6 ayda biter falan yazanlar vardı.Ben bundan sonra çim hariç hiç bir iş için şu kadar kaldı demeyecem.Onu da firmanın yetkilileri 70 günde bitiricez garantisi verdiği için söyleyecem.Burayı takip eden insanlar koşulsuz çoğu bilgiyi doğru kabul ediyo.Dün 1 abimizin yazdığı da çok doğruydu mesela.Dedi ki "Çatı kalktıktan sonra ses sistemleri ve skorbordu kuşlar mı takıcak yerine.Vinçler hemen gider hayallerinden kurtulur,çatı kalktıktan sonra dahi en az 3 ay daha kalır vinçler,ondan sonra çim için 70'ten geri saymaya başlarız.Ocak'ta vinçlerin gitmesi en normal senaryo.Buna hazırlayın psikolojinizi,sonra çok üzülüyoruz,sinirleniyoruz.

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Kim demiş 1 gün diye :D Çatı günde 1 metre 1 metre 28 metreye kaldırılıcak.Senden bağımsız yazıyorum burdan sonrasını yanlış anlama;

Şu çatıyla alakalı öngörülen hiç bir süreyi tutturamadık.Totalde bitiş süresi ilk kolunun takıldığı 2014 aralıktan itibaren 1 seneyi geçmiş olucak.O zamanlar burda 6 ayda biter falan yazanlar vardı.Ben bundan sonra çim hariç hiç bir iş için şu kadar kaldı demeyecem.Onu da firmanın yetkilileri 70 günde bitiricez garantisi verdiği için söyleyecem.Burayı takip eden insanlar koşulsuz çoğu bilgiyi doğru kabul ediyo.Dün 1 abimizin yazdığı da çok doğruydu mesela.Dedi ki "Çatı kalktıktan sonra ses sistemleri ve skorbordu kuşlar mı takıcak yerine.Vinçler hemen gider hayallerinden kurtulur,çatı kalktıktan sonra dahi en az 3 ay daha kalır vinçler,ondan sonra çim için 70'ten geri saymaya başlarız.Ocak'ta vinçlerin gitmesi en normal senaryo.Buna hazırlayın psikolojinizi,sonra çok üzülüyoruz,sinirleniyoruz.

Haklısın kardeşim sadece Çatı değil hiçbir süreyi tutturamadık çünkü inşaat sistemi yok galiba.Sonuç olarak bir iş ne kadar sürer bilmeleri gerekir en basitinden kabasını bile aynı şekilde söyleyemdiler.Devletin durdurduğu zamanlar ve kaza hariç inşaat ilerlemesi gerektiği gibi ilerliyor ama kimse ne kadar sürecek nasıl olacak tam bilmiyor galiba.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bursa stadında ses ve ışık çimlerden sonra yapıldı.. bildiğim kadarıyla kedi yoluyla bu işleri hallediyorlar.. yani kedi yolu bittikten sonra vinçler çıkabilir tabi semerler dışarıdan takılabilirse.. aksi halde birde onları beklemek gerekebilir
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı FARUK

Bursa stadında ses ve ışık çimlerden sonra yapıldı.. bildiğim kadarıyla kedi yoluyla bu işleri hallediyorlar.. yani kedi yolu bittikten sonra vinçler çıkabilir tabi semerler dışarıdan takılabilirse.. aksi halde birde onları beklemek gerekebilir
Üst çelik parcalar, kedi yolları
Ve semerler i vinçler içerden takarlar
Bunun ardından gelen membran işi için içerde vinç gerekli değil diye biliyoruz

Çevrimdışı Anıl

Çatı kalktıktan sonra vinçlerin sahadan çıkması 1.5 ay. Hadi aksilikleri de katalım maksimum 2 ay olur. Çatı kalktıktan sonra yapılacak olanlar; atkı,kedi yolları ve semerler. Şu 3 tane şeyin en az 3 ay sürmesi mümkün değil :)

Çevrimdışı FARUK

Haklısın kardeşim sadece Çatı değil hiçbir süreyi tutturamadık çünkü inşaat sistemi yok galiba.Sonuç olarak bir iş ne kadar sürer bilmeleri gerekir en basitinden kabasını bile aynı şekilde söyleyemdiler.Devletin durdurduğu zamanlar ve kaza hariç inşaat ilerlemesi gerektiği gibi ilerliyor ama kimse ne kadar sürecek nasıl olacak tam bilmiyor galiba.
İnşaatı sistemini bilmemek gibi bir durum olamaz hocam kaba inşaatı yapan 2 firmada tecrübeli firmalar
2 büyük sıkıntı vardı kaba inşaat için hedef sürelerin tutturulamamasi ile ilgili
1. Si finansman hali hazırda bekleyen bir para yok kulüpte bilindiği gibi buda hakedislerin zamanında odenmemesine dolayisiyla gecikmelere yol açtı. En büyük örnek 2014 yaz transfer dönemi
İnşaat 1 buçuk ay boyunca durmadı ama durakladı o dönemde
2. Si trafik alan kısıtlılığı ve hava şartları
Özellikle kaba inşaatın sonlanma si aşamasında üst testere , sutun ve sütunlar arası yan bağlantılar hem imalat açısından zorluydu hemde yüksekte çalışma gerektiriyordu. Geçen kış dönemi istanbulda ki hava şartları nedeniyle bu kısımlardaki inşaat sık sık durdu. Yağmur kar durumunda hiç çalışma olmadı ayrıca rüzgarlı günlerde de çalışma olmadi

Geriye dönüp hatırlamak lazım sıkıntıları

Çevrimdışı Serkan Çağıl

İnşaatı sistemini bilmemek gibi bir durum olamaz hocam kaba inşaatı yapan 2 firmada tecrübeli firmalar
2 büyük sıkıntı vardı kaba inşaat için hedef sürelerin tutturulamamasi ile ilgili
1. Si finansman hali hazırda bekleyen bir para yok kulüpte bilindiği gibi buda hakedislerin zamanında odenmemesine dolayisiyla gecikmelere yol açtı. En büyük örnek 2014 yaz transfer dönemi
Özellikle kaba inşaatın sonlanma si aşamasında üst testere , sutun ve sütunlar arası yan bağlantılar hem imalat açısından zorluydu hemde yüksekte çalışma gerektiriyordu. Geçen kış dönemi istanbulda ki hava şartları nedeniyle bu kısımlardaki inşaat sık sık durdu. Yağmur kar durumunda hiç çalışma olmadı ayrıca rüzgarlı günlerde de çalışma olmadi

Doğru diyorsun dediklerine katılıyorum aksilik hep oldu olacakta.Hükümet Beşiktaşı sevmiyor bu açık ve net aksilik olmasa onlar bir aksilik  yapıyorlar.Şu bir gerçekki öyle yada böyle bu stad biticek şampiyon da olursak biraz düze çıkarız.Tamam sorunlar bitmez devam eder ama buna ihtiyacımız var.

Çevrimdışı Mehmet92

Çatı kalktıktan sonra vinçlerin sahadan çıkması 1.5 ay. Hadi aksilikleri de katalım maksimum 2 ay olur. Çatı kalktıktan sonra yapılacak olanlar; atkı,kedi yolları ve semerler. Şu 3 tane şeyin en az 3 ay sürmesi mümkün değil :)
Sürecek canım kardeşim,sürecek güzel kardeşim.42 sıra borunun arasında 3'er semer olsa 126 semer yapar en aşşağı.Bu tarz işlerde maksimum sürat günde 4 adet montajı oldu bugüne kadar.Gene biz üzülücez diyorum bak,benim derdim sensin,benim yani Beşiktaşlılar.

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gunaydin.O yagmurdan biraz da guneye gonderin,unuttuk aylardir pişiyoruz hala.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Aynen valla :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Dün şu fotoğraftakileri çamaşır makinesi sandım 3 saniye için acaba oradan da para kazanıp tasarruf yapmayı mı düşünüyoruz diye aklımdan geçti zor kendime geldim :D

Çevrimdışı sozkul

Arkadaşlar, sahanın ortası yine malzemelerle dolmuş, daha üçgen borular takılacak ve vinçlere çok az çalışma alanı kalıyor,şu malzemelerin geliş sırasını hızlı gitmek adına düzene koyamayıp sonra işimizi mi zorlaştırıyoruz diye merak ediyorum.

Çevrimdışı sozkul

@FARUK ben aslında bugünü merak ediyorum. Borç bir milyar olmuş, kombine satışı yok, yeni gelir yok, bilet satışı olimpiyat yüzünden düşük gidecek, furbolcu maaşları var, stad inşaatının bundan sonrasını nereden para bulup yapacaklar? Vodafone ileriye dönük ödemeleri kırdırmaya izin vermiyormuş denmişti. Aklıma birtek bedelli artışından gelecek para geliyor, SPK ya başvurmuşlardı ne oldu bilmiyorum. Sen biliyorsan söyle lütfen.

Çevrimdışı Serdkar

Çatı yerleştirme tamamlandığında zemin çalışmasına geçilecek.
Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeletinin bir kısmının çökmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından çalışmalar sürüyor. Havadan görüntülenen Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeletinin kaza sonucu hasar gören bölümlerinin söküldüğü ve yeniden yapılmasına başlandığı görüldü. Çatı iskeletinin 15 gün içerisinde tamamlanacağı belirtilirken ardından saha zemini çalışmalarına geçilecek. Çatı yerleştirme işleminin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın işi oldukça kolaylaşacak. Vodafone Arena'nın açılış tarihiyle ilgili bilgi vermekten kaçınan Beşiktaş yönetiminin, sezonun en geç 2. yarısına stadı yetiştirmeyi planlıyor.
Ali AKSOYER, İSTANBUL (DHA)

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1020565

http://www.dha.com.tr/vodafone-arenada-son-durum_1020565.html

Çevrimdışı ahmetx

üst kat siyah fena olmuş  :bandit: Koltuklar pikselsiz renk geçişi olacak.

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Ensar

Çatı yerleştirme tamamlandığında zemin çalışmasına geçilecek.
Beşiktaş'ın Dolmabahçe'de yapımına devam edilen stadı Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeletinin bir kısmının çökmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından çalışmalar sürüyor. Havadan görüntülenen Vodafone Arena'nın çatı çelik iskeletinin kaza sonucu hasar gören bölümlerinin söküldüğü ve yeniden yapılmasına başlandığı görüldü. Çatı iskeletinin 15 gün içerisinde tamamlanacağı belirtilirken ardından saha zemini çalışmalarına geçilecek. Çatı yerleştirme işleminin sorunsuz bir şekilde tamamlanmasının ardından Beşiktaş'ın işi oldukça kolaylaşacak. Vodafone Arena'nın açılış tarihiyle ilgili bilgi vermekten kaçınan Beşiktaş yönetiminin, sezonun en geç 2. yarısına stadı yetiştirmeyi planlıyor.
Ali AKSOYER, İSTANBUL (DHA)

http://www.dha.com.tr/dhavideogaleri.asp?vid=1020565

http://www.dha.com.tr/vodafone-arenada-son-durum_1020565.html
ya bu işte tamamen insanları kandırmak için yapiliyor , iki ay sonra çıkınca vinçler hani 15 günde bitiyordu diye yönetime söylenmeyen kalmayacak
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

üst kat siyah fena olmuş  :bandit: Koltuklar pikselsiz renk geçişi olacak.

heh işte olacaksa böyle olsun piksel nedir ya arada eksik koltuk varmış gibi gözüküyor
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Serkan Çağıl

Dün şu fotoğraftakileri çamaşır makinesi sandım 3 saniye için acaba oradan da para kazanıp tasarruf yapmayı mı düşünüyoruz diye aklımdan geçti zor kendime geldim :D

Bende bunu futbolcular için buz varilleri aldılar sandım.Dedim indirim felan varsa almışlardır diye düşündüm sonra dedim olum ne saçmalıyosun iyice kafayı yedik  :s20:

Çevrimdışı Erhan

Arkadaşlar, sahanın ortası yine malzemelerle dolmuş, daha üçgen borular takılacak ve vinçlere çok az çalışma alanı kalıyor,şu malzemelerin geliş sırasını hızlı gitmek adına düzene koyamayıp sonra işimizi mi zorlaştırıyoruz diye merak ediyorum.

Hıhı sahada neler var bi bakim dedim.Bunlar bitecek inşallah :super:

Çevrimdışı Koa_lAA

o çamaşır makinesi gibi olan şeyler ne işe yarıyacak.. çatıyı onlarlamı kaldıracaklar..