Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018846 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı CanEmre

Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Serkan Çağıl

RESİM YOK MU RESIM ? Kerım kardes resım atsan ya :)

Çevrimdışı LuceGel

Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Necmi

çatı kalktıktan sonra son 100 gün diyebilirmiyiz yoksa çokmu iyimserim
evet diyebiliriz iyimserlik değil bu olması gereken süre Ekim ortası gibi çatı kalkar sanırım
ondan itibaren 100 gün sayabiliriz buda ocak sonu gibi oluyor ama bu süreyi en az olarak algılayalım
sarkan günü üstüne eklemek gerekir

Çevrimdışı CUBUKLU

7. strandjack monte ediliyor...
dün 5. takılmıştı bugün 7. haberi güzel oldu standjackler hızlı giden işlem sanırım çember dönene kadar yarısı bitse .. güzel güzel 2. yarı için heycan artıyor sanki
Beşiktaşk'ı vodafone arenaya sığacak mı ?

Çevrimdışı Serkan Çağıl

dün 5. takılmıştı bugün 7. haberi güzel oldu standjackler hızlı giden işlem sanırım çember dönene kadar yarısı bitse .. güzel güzel 2. yarı için heycan artıyor sanki

Bir günde kaç tane takılıyor?

Çevrimdışı İhsan

çatı kalktıktan sonra son 100 gün diyebilirmiyiz yoksa çokmu iyimserim

Çatını kalkmasıyla iş bitmiyor. Çatı kalktıktan sonra saha içindeki ve yeni açık arkasındaki beyaz çelik parçaların montajı yapılacaktır. Akabinde membran kaplama gelecektir.
Ben bu işler için, yanı çatının bitirilip çimcilerin sahaya girmesi için 100 gün tahmin ediyorum.
Daha sonra Çimlerin ve koltukların bitmesi için bir 100 gün daha.

Minimum 7 ay benim tahminim bu süre için. Bu işlerin bitmesiyle stad oynanabilir hale gelir mi bilmiyorum. BU zaman içerisinde İç tesisat, Çevre düzenlemesi, güvenlik konular  vs. bitmiş olur diye ümit ediyorum.

Kolay değil ama fazla germeyelim kendimizi. Stadımız eninde sonunda bitecek.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çatını kalkmasıyla iş bitmiyor. Çatı kalktıktan sonra saha içindeki ve yeni açık arkasındaki beyaz çelik parçaların montajı yapılacaktır. Akabinde membran kaplama gelecektir.
Ben bu işler için, yanı çatının bitirilip çimcilerin sahaya girmesi için 100 gün tahmin ediyorum.

Minimum 7 ay benim tahminim bu süre için. Bu işlerin bitmesiyle stad oynanabilir hale gelir mi bilmiyorum. BU zaman içerisinde İç tesisat, Çevre düzenlemesi, güvenlik konular  vs. bitmiş olur diye ümit ediyorum.

skorbord, ışıklandırma, ses sistemi ve benzeri şeylerin takılması için de saha içinde vinç olması gerekiyor. bunlar dışarıdan halledilebilecek veya sonradan bir şekilde takılabileek şeylerse bilemiyorum ama çatı havaya kaldırıldıktan sonra hemen saha zemini kısmına başlamamız mümkün değil diye düşünüyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Efe

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2015, 16:20:13 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

bu işin tahmini yok sis firması biz sahaya adım attıktan sonra 70 gün içinde
zemini futbol oynanacak şekilde teslim ediyoruz diyor artık bunun ötesinde tahmin yürütmenin anlamı varmı
sis 70 diyor siz 100 diyorsunuz sis sahaya girmek için çatının kalkmasını bekliyor bitmesini değil

Çevrimdışı Hakan Bilgin

mebran çim koltuk zaten eş zamanlı olacak ayrıca çim için süre 70 gün gerçi önemli olan çatının kazasız belasız kalkması ondan sonraki işler sıkıntı değil
Beşiktaşlı duruşu reflekstir esas duruşa benzemez en acı tarafıda sonradan öğrenilmez

Çevrimiçi Necmi

skorbord, ışıklandırma, ses sistemi ve benzeri şeylerin takılması için de saha içinde vinç olması gerekiyor. bunlar dışarıdan halledilebilecek veya sonradan bir şekilde takılabileek şeylerse bilemiyorum ama çatı havaya kaldırıldıktan sonra hemen saha zemini kısmına başlamamız mümkün değil diye düşünüyorum.
çatı kalktıktan sonra 25 gün semer montajı var zaten başından beri söylüyoruz bunu
bu sırada skorboartlarda takılacak diye biliyorum ses sistemi çatıdamı bilmiyoruz ama ışık için vince ihtiyaç yok
kedi yollarını boşunamı takıyorlar ses ve ışık sistemi için küçük bir elektrik motorunun kedi yoluna takılması yeter
o aşağıdan malzemeyi çeker. sen bütün inşaatlarda vinçmi çalışıyor sanıyorsun çalışıyorda seyyar vinçler değil
küçük 200-250 tl ye satılan elektrik motorları var hadi en güçlüsünü al 1000 tl olsun monte et çatıya sonra istediğin yükü çek yukarı
bunun için saha çalışmasımı durur. kaldıki kedi yolu varsa birde oraya gidiş yolu vardır malzemeyi o yoldanda taşırsın
sonuçta taşıdığın malzeme elektrik malzemesi

Çevrimdışı keremd

Bana diyorsan resim attım 4 tane..  Bugün çekilmiş..  3-4 sayfa arkada kaldı pek ilgi görmedi sanırım :)

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı demir_kArtAl

"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı ahmetx

yanlış biliyorsun 39 metrede ruhsat alamayız azami yükseklik sınırımız 37 metre
tribün yüksekliği 30 metreydi sonra 33 metreye çıktı
kale arkalarında 48 metre dediğin çatı genişliğide 42 metre yada en azından projeye göre
42 metre diyeyim bu ölçüleri nerden aldın bilmiyorum ama proje böyle olmadığını söylüyor
zaten çatıdan aşağıya ölçü alınmaz çatı altı dümdüz olmaz ağırlığından dolayı aşağıya doğru sarkar
bence böyle şeyleri resim üzerinden yazıpta kimseyi yönlendirmeyelim 40 cm için bir ay mühür yedik.
2 metre için stadı yıkarlar @ahmetx

Çatı ölçüleri buradan , stadyumun en boy ölçülerini de @bjk_mabet  ten aldım. Buradaki yükseklikler saha zemininden ,deniz seviyesinden değil @Necmi abi. Onun için -3m düşeceksin.
[ Son Düzenleme: 09 Eylül 2015, 09:09:23 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İhsan

bu işin tahmini yok sis firması biz sahaya adım attıktan sonra 70 gün içinde
zemini futbol oynanacak şekilde teslim ediyoruz diyor artık bunun ötesinde tahmin yürütmenin anlamı varmı
sis 70 diyor siz 100 diyorsunuz sis sahaya girmek için çatının kalkmasını bekliyor bitmesini değil

Sis işini 70 günde yapıyor olabilir, ama ben sadece çimi kastetmiyorum. Çatı bittikten sonra stad ve saha içi için toplam 100 günlük iştir diye tahmin ediyorum.
Çimlerin hazır olduğu gün stadın açılacak duruma geleceğini düşünmüyorum.
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı ekrembaser

Öncelikle bütün beşiktaşarena ailesindeki arkadaşlarıma selamlar. 1 yıldır forumu düzenli olarak takip etmekteyim. Sayenizde bütün gelişmelerden anında haberdar oldum. Hepinizi bir yakınım gibi benimsedim. 3 yaşındaki oğlumla beraber stad inşaatı takip eden ve bu yolda paranoyak olmuş biri olarak başımıza daha ne gelir diye korkarak stadımızın bitmesini beklemekteyim. Bütün verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım ilerleyen süreçlerde foruma bi katkım olur. Saygılarımla.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öncelikle bütün beşiktaşarena ailesindeki arkadaşlarıma selamlar. 1 yıldır forumu düzenli olarak takip etmekteyim. Sayenizde bütün gelişmelerden anında haberdar oldum. Hepinizi bir yakınım gibi benimsedim. 3 yaşındaki oğlumla beraber stad inşaatı takip eden ve bu yolda paranoyak olmuş biri olarak başımıza daha ne gelir diye korkarak stadımızın bitmesini beklemekteyim. Bütün verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım ilerleyen süreçlerde foruma bi katkım olur. Saygılarımla.

:hosgeldin sen ve oğlun Yavru Karakartal  :)
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı FARUK

Merhaba, Hoşgeldiniz

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 08 Eylül 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı ahmetx

bizim stadvision eklenip kdv ilave edildiğinde yıllık ortalama 9.8 M $ a geliyor
fenerin kdv dahil yıllık 9 M$ ve bunun içinde stad içinin reklam haklarıda var. borsa bildirimleri
böyle söylüyordu zaten en yüksek anlaşmayı yaptık diye 7 düvele anons ederlerdi neyse sidik
yarıştırmanında manası yok ama adamların yapamadığı propagandayıda biz yapmayalım isterseniz.
adamların anlaşmayla reklam gelirleri bile ellerinden gitti ama bizim anlaşma nın üzerinde bu fiyatların
dışında gelirlerinin bize bırakıldığı vodafone konserleri var buda minimum yılda 2-3 M ek gelir demektir.
bunların ötesinde vodafone reklamlarıyla yaratılan imaj var. büyük ihtimal stad açıldığında bu dünya
çapında bir tanıtıma dönüşecek artı 1-3-5 kampanyası Beşiktaş taraftarı biraz ilgi gösterse bu iştende
büyük para kazanılır yani vodafone sürekli veren bir sponsor ve katkısı gerçekten çok büyük ben bundan
sonra Türkiyede herhangi bir takımın böyle bir anlaşma yapabileceğini sanmıyorum. @ahmetx

Kap açıklamaları kdv siz diye biliyorum ,ayrıca stadium vision bizim total 116 milyon $ ın içinde bu durum bizim için dezavantaj gerçi vodafone iki katı harcadık diyor . fenerin anlaşmasında muhtelif reklam ve tanıtım haklarından bahsediyor o kısmı fener için dezavantaj görünüyor.Net rakamlara bakacak olursak onlarınki daha iyi bir anlaşma ama dediğin gibi reklam ve konser gelirleri yönüyle bizim anlaşmamız daha iyi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum