Kap açıklamaları kdv siz diye biliyorum ,ayrıca stadium vision bizim total 116 milyon $ ın içinde bu durum bizim için dezavantaj gerçi vodafone iki katı harcadık diyor . fenerin anlaşmasında muhtelif reklam ve tanıtım haklarından bahsediyor o kısmı fener için dezavantaj görünüyor.Net rakamlara bakacak olursak onlarınki daha iyi bir anlaşma ama dediğin gibi reklam ve konser gelirleri yönüyle bizim anlaşmamız daha iyi.
bizim anlaşma artı kdv olarak bidirilmiş bir anlaşma onlarınki total
muhasebeci arkadaşlar bunu daha iyi bilir ama artı kdv olarak belirtmediğin sürece verdiğin
fiyat kdv li fiyattır. kaldıkı stad içi reklam alanlarınıda bu fiyatın içinde kullanacak ama biz stad içinde vodafone reklam verdiği sürece bunun parasını bize
ayriyetten ödeyecek zaten kullanacaktırda ana sponsorumuz mesela başka bir operatörün reklamının dönmesini istemez
fenerde başkanlık değiştiğinde bu anlaşmanın nitelikleri daha net ortaya çıkacak zaten on yıllık isim gelirini bu sene harcadılar transfere.
birde piyar çalışmasını başka bir sponsora değişmem ben vodafone u sevdim ama diğer sponsorlarımızıda unutmamamız gerekiyor
Bekoyu en sıkışık dönemimizde bize büyük destek veren kalde yi bunlar Beşiktaş formasıyla bütünleştiler. gerçek anlamda sponsorluk
bir tek bizimki oluyor ülker zaten fenerin sahibi gibi