Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018809 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Öncelikle bütün beşiktaşarena ailesindeki arkadaşlarıma selamlar. 1 yıldır forumu düzenli olarak takip etmekteyim. Sayenizde bütün gelişmelerden anında haberdar oldum. Hepinizi bir yakınım gibi benimsedim. 3 yaşındaki oğlumla beraber stad inşaatı takip eden ve bu yolda paranoyak olmuş biri olarak başımıza daha ne gelir diye korkarak stadımızın bitmesini beklemekteyim. Bütün verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım ilerleyen süreçlerde foruma bi katkım olur. Saygılarımla.
hoşgeldin kardeşim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Vodafone Arena 08 Eylül 2015 (17:00) arası çalışma fotoğrafları.

Fotoğraflar için @keremfrat1  'e teşekkür ederiz.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

En son dünkü resimler var  :alala:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle bütün beşiktaşarena ailesindeki arkadaşlarıma selamlar. 1 yıldır forumu düzenli olarak takip etmekteyim. Sayenizde bütün gelişmelerden anında haberdar oldum. Hepinizi bir yakınım gibi benimsedim. 3 yaşındaki oğlumla beraber stad inşaatı takip eden ve bu yolda paranoyak olmuş biri olarak başımıza daha ne gelir diye korkarak stadımızın bitmesini beklemekteyim. Bütün verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim. Umarım ilerleyen süreçlerde foruma bi katkım olur. Saygılarımla.
:hosgeldin
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Easthanbool

:hosgeldin abi minik kartalı da öp bizim için
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ekrembaser

Hoşbulduk abilerim kardeşlerim. İnşallah elbirliğiyle bitecek bu stad. İlk maça oğlumla gelecem hepinizle tanıştıracam nasıl bi fanatik yetiştirdiğimi inşallah görürsünüz. :)

Çevrimdışı Easthanbool

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2015, 18:00:00 Easthanbool ]
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimiçi Necmi

Kap açıklamaları kdv siz diye biliyorum ,ayrıca stadium vision bizim total 116 milyon $ ın içinde bu durum bizim için dezavantaj gerçi vodafone iki katı harcadık diyor . fenerin anlaşmasında muhtelif reklam ve tanıtım haklarından bahsediyor o kısmı fener için dezavantaj görünüyor.Net rakamlara bakacak olursak onlarınki daha iyi bir anlaşma ama dediğin gibi reklam ve konser gelirleri yönüyle bizim anlaşmamız daha iyi.
bizim anlaşma artı kdv olarak bidirilmiş bir anlaşma onlarınki total
muhasebeci arkadaşlar bunu daha iyi bilir ama artı kdv olarak belirtmediğin sürece verdiğin
fiyat kdv li fiyattır. kaldıkı stad içi reklam alanlarınıda bu fiyatın içinde kullanacak ama biz stad içinde vodafone reklam verdiği sürece bunun parasını bize
ayriyetten ödeyecek zaten kullanacaktırda ana sponsorumuz mesela başka bir operatörün reklamının dönmesini istemez
fenerde başkanlık değiştiğinde bu anlaşmanın nitelikleri daha net ortaya çıkacak zaten on yıllık isim gelirini bu sene harcadılar transfere.
birde piyar çalışmasını başka bir sponsora değişmem ben vodafone u sevdim ama diğer sponsorlarımızıda unutmamamız gerekiyor
Bekoyu en sıkışık dönemimizde bize büyük destek veren kalde yi bunlar Beşiktaş formasıyla bütünleştiler. gerçek anlamda sponsorluk
bir tek bizimki oluyor ülker zaten fenerin sahibi gibi

Çevrimiçi Necmi

[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2015, 18:05:15 Necmi ]

Çevrimdışı idil

çatı kalkıp,loca, çim ve koltuklar tamamlandıktan sonra bekleme yapılmadan açılır stat. zaten ince işçilik %80-90 bitmş olur... iç saha maçları 2 haftada bir diye düşünürsek zaten ince işçilik ve çevre düzenlemesi rahatlıkla yapılır
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Çevrimdışı CanEmre

nerden gordun abi :D
Arabayla geçtim yanından. Yolu biraz uzatıyorum ama mümkünse mabedin etrafını bir turluyorum her fırsatta  :ebebe:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı 38life

Vodafone Arena'da çalışmalar sürüyor. Saha içine kurulan çatı iskeleti 15 gün içinde tamamlanacak.

Çatı iskeletinin bir kısmının çökmesi sonucu meydana gelen kazanın ardından bir süre duran Vodafone Arena'da çalışmalar devam ediyor.

İskeletin kaza sonucu hasar gören bölümlerinin söküldüğü ve yeniden yapılmasına başlandı. Çatı iskeletinin 15 gün içinde tamamlanacağı belirtilirken, ardından saha zemini çalışmalarına geçilecek

Vodafone Arena'nın açılış tarihi ile ilgili bilgi vermekten kaçınan Beşiktaş yönetiminin, sezonun en geç 2. yarısına stadı yetiştirmeyi planlıyor.

Haber Kaynağı: NTV Spor

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Sezer94

Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı Easthanbool

ses,isik ve scoreboard gelmedi değil mi :)

Çatıyı bir kaldıralım hele gelir onlarda acelesi yok oralara var daha

Çevrimdışı Erhan

Üçgenlerde bi çalışma başlamış sökülüyor mu ayar mı çekiliyor anlamadım.

Edit:Destek iskelesine bi ayar çekiliyor galiba

Teşekkürler bu arada  :super:@keremfrat1

Sen olmasan bi haberiz stadtan
[ Son Düzenleme: 08 Eylül 2015, 20:54:40 Erhan ]

Çevrimdışı Efe

Arabayla geçtim yanından. Yolu biraz uzatıyorum ama mümkünse mabedin etrafını bir turluyorum her fırsatta  :ebebe:
ay sonu bu isi biterecekler olagan ustu bisey olmazsa artik ekim ilk hafta kaldirma islemi baslayacak cati sabitlensin yerine yeter simdilik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Easthanbool

Çevrimdışı Easthanbool

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  5 dk.5 dakika önce
Kapalı tribün alt kısmında çalışmalar...

ysariusta

• Ziyaretçi

skorbord, ışıklandırma, ses sistemi ve benzeri şeylerin takılması için de saha içinde vinç olması gerekiyor. bunlar dışarıdan halledilebilecek veya sonradan bir şekilde takılabileek şeylerse bilemiyorum ama çatı havaya kaldırıldıktan sonra hemen saha zemini kısmına başlamamız mümkün değil diye düşünüyorum.
yanlarda 6 metre alan var ve o malzemeler tonlarca gelmiyor. Oradan çıkarılır gibime geliyor. Saha bitince de yapılması mümkün küçük vinçler yeter oraya

Çevrimdışı Efe

7 strand jack ve 30 uzun halat takilmis gorunuyor bu hafta iyi gececek insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kartal030

Stadin ic tarafinda tavanda gözüken kablolar borular vs. öyle kalacakmi yoksa orasi sonunda kapatilacakmi? bence kesin kapatilir. öyle göze hos gelmiyor cünkü. bir insanin organlarinin gözükmesi gibi bi durum. merak ediyorum sadece

sehitlerimize allahtan rahmet, yakinlarina ve milletimize sabir diliyorum.
vazgeçmedik senin sevginden
yeri geldi 15 sene bekledik bizler
çilene alışık yürekler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan çatı..

Hiçbir şeyi beklemediğim kadar seni bekledim :duman:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi COB

15 güne nasil tamamlanacak çatı yaw? Okadar uzattiki sanki 2-3 ayi daha var gibi. Cati monte edilsin final etabina girecegiz demektir. Strandjackleri gorup heycanlandim, bakalim kaldirma islemi nasil ve nekadar surecek.