Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009035 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Bugun kaç Mickey Mouse takılır
goruntuye gore 2 yada 3 tane takilabilir fazlasini takacaklarini dusunmuyorum diger islerde suruyor cunku
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

goruntuye gore 2 yada 3 tane takilabilir fazlasini takacaklarini dusunmuyorum diger islerde suruyor cunku
Bayrama kadar biter mi kelepçe
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

zaten beyaz borular eger once takilmayacak olsalardi simdiden sahaya getirilip kalabalik yaptirilimazdi bayramdan sonra getirirlersi onlari halatlara yogunlasirlardi direk beyaz bolumler takipmadan cati havalanmayacak orasi kesin artik
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

4lu halat son bağlantılar yapılıyor paletli halat seriyor ssarı vinç montajda su an ikinci sıra iskeleler kuruluyor hızlı şekilde 1 tane yeni vinc bir tane de vince benzeyen yeni bir kamyon sahada bakalım gün sonu ne getirecek

Çevrimdışı gkn190334

Sahadaki vinç sayısında bir artış mı var ?

Çevrimdışı cagdas44

zaten beyaz borular eger once takilmayacak olsalardi simdiden sahaya getirilip kalabalik yaptirilimazdi bayramdan sonra getirirlersi onlari halatlara yogunlasirlardi direk beyaz bolumler takipmadan cati havalanmayacak orasi kesin artik

Bir ekip çatı parçası montajına başladı gibi görünüyor bugünlük, ayrıca az önce eski açık üstten numaralıya doğru bir grup yürüdü en üstten

Çevrimdışı Ozan E.

Çevrimdışı Sami AKTAŞ

Çevrimdışı can1903

Çatı için acayip bir çatı olacak diyebiliriz , çok güzel olacak çoook  :sevinc
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı mayan

dün gece Faik ÇETİNER arenadaki yetkililerden alığı bilgiye göre hergün 1 m çatı yukarı kalkacak dedi. :alala:

Çevrimdışı birkanmaraz

Çevrimdışı Efe

Bayrama kadar biter mi kelepçe
valla persembe calisma olursa biter gibi gorunuyor bitmezsede 2 -3 tane kalir en fazla onlarda cok muhim degil simdi beyaz celik parcalarin montaji onemli hizlica onlari yapmalilar sonrada
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı can1903

valla persembe calisma olursa biter gibi gorunuyor bitmezsede 2 -3 tane kalir en fazla onlarda cok muhim degil simdi beyaz celik parcalarin montaji onemli hizlica onlari yapmalilar sonrada
Çatı kalktığında buraları bayram yerine dönecek  :super:

Çevrimdışı sozkul

sen sora sora her şeyi öğrenmek istiyorsun iki gündür
onlarla ilgilide bilgi var son hali nasıl olacak bilmiyorum ama bir daha çimle ilgili bir
soru sormaya ihtiyaç duyulmayacak şekilde detaylı bir haber yapacağız yani sahada çalışırlarken bunlar ne yapıyor demeyeceğiz yaptıkları herşeyi
biliyor olacağız şimdi bende bilmiyorum ne kadarını yayınlayabileceğiz iyi niyeti
suistimal etmek istemiyorum o nedenle fazlada bir şey söyleyemiyorum ama bundan sonra çim konusunda
bir bilgi sorunu yaşamayacağız

Bence çim konusunda nerdeyse herşeyi öğrendik artık detaylar kaldı.
Ama verilen bilgiler içinde anlamadığım birşey var.
Çim 12 saatte kaldırılabiliyorsa neden çimlerin üzerini otomatik örtebilen bir platformdan bahsedildi.
Bunlar konserler için birbirinin alternatifi gibi, ikisine birden gerek var mı?

Birde kullanılacak çim tohumu GDO lu mu acaba?  :lol: :lol: :lol: :lol:

Çevrimdışı Efe

11 tane kelepce kaldi takilmadik an itibariyle :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ogle arasi girdi 13.30dan once hareket pek olmaz stadta
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

dün gece Faik ÇETİNER arenadaki yetkililerden alığı bilgiye göre hergün 1 m çatı yukarı kalkacak dedi. :alala:
25 gun gibi bir kaldirma on goruluyor on taraftaki celik kisim once monte edildigi icin diger catilar gibi 10 gunde kalkmayacak ama 25 gun sonra neredeyse bitmis sekilde havada olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı vdede

11 tane kelepce kaldi takilmadik an itibariyle :ok:
11 tanemi
Tek rakamlara dusmedik mi hala

Çevrimdışı Erdinç

Bayrama kadar kelepceler biter diger parcalarin montajini izleriz keyifle acele olmasin kazasiz belasiz bitsin mabedimiz.

Çevrimdışı Efe

11 tanemi
Tek rakamlara dusmedik mi hala
hayir sabahtan beri sadece 1 tane takildi belki gun icinde 2 tane daha takilir 9 a duser
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı megiddo

kelepçede çok uğraş var bitselerdi tüm yoğunluğu bu demirlere verecez zira onlar biraz daha basit ve hızlı takılıyor belki de keleçelerden daha kısa sürebilir demirlerin montajı.

Çevrimdışı YunusEmre

Bence çim konusunda nerdeyse herşeyi öğrendik artık detaylar kaldı.
Ama verilen bilgiler içinde anlamadığım birşey var.
Çim 12 saatte kaldırılabiliyorsa neden çimlerin üzerini otomatik örtebilen bir platformdan bahsedildi.
Bunlar konserler için birbirinin alternatifi gibi, ikisine birden gerek var mı?

Birde kullanılacak çim tohumu GDO lu mu acaba?  :lol: :lol: :lol: :lol:

Ya 12 saati ben demistim de  :iblush:

Çevrimdışı rubi_tobin

25 gun gibi bir kaldirma on goruluyor on taraftaki celik kisim once monte edildigi icin diger catilar gibi 10 gunde kalkmayacak ama 25 gun sonra neredeyse bitmis sekilde havada olacak
Evet kesinlikle her gün 1m. olarak kaldırılacak ve hatırladığım 27metre yüksekliğe kalkacak.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.