Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008937 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Beyaz iyi ya yakmasınlar
hizli yazarken olabiliyor acigini kolluyorum artik yunus abi :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

herkes bir şeye takıyor bende sana sardım Efe. Mobildeyim bol bol fırsatın olur.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Transfer bölümünde bir kardeşimiz  :lol:

Ynt: 2015/16 Transfer Sezonu
« Yanıtla #37339 : Bugün, 11:04:06 »
Alıntı
Valla cok iti takip edemiyorum ama dediginiz topcular gelirse iyi olacagini yorumlarinizdan anlayabiliyorum . ☺️
Tek Büyük Beşiktaş

Numaralı Yeni açık köşesinde birbirine vidalanmamış ve eksik vidalanmış kirişler var @bjk_mabet  :iblush:

Çevrimdışı cursedofdragon

kelepçe ile ilgili bir problem mi var yoksa yavaş mı takılıyor sabahtan beri takıyorum sağ tarafta adamlar sürekli ordalar bir ilerliyemediler ?

Çevrimdışı Efe

kelepçe ile ilgili bir problem mi var yoksa yavaş mı takılıyor sabahtan beri takıyorum sağ tarafta adamlar sürekli ordalar bir ilerliyemediler ?
kelepce takimi zor oluyor tam oturmuyor kelepceler ugrasiyorlar bu surude vida sıkıyorlar zaman aliyor bu yuzden 11 tane takildi suana kadar boyle giderse ay sonunu bulur bunlarla parelel halatlarinda serilmesi gerekiyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

kelepce takimi zor oluyor tam oturmuyor kelepceler ugrasiyorlar bu surude vida sıkıyorlar zaman aliyor bu yuzden 11 tane takildi suana kadar boyle giderse ay sonunu bulur bunlarla parelel halatlarinda serilmesi gerekiyor

ay sonuna kadar sürerse işimiz zor o zaman.

Çevrimdışı yigitcan1903

V halatlar ne vaziyette Efe?
Uzunlardan da hiç serilmedi sanırım

Çevrimdışı Necmi

Günaydın cemaat  :super: :super:. herkese iyi hafta sonları...
@Necmi abi bu serilecek yeni nesil çim, çimin tutunma süresini ciddi olarak azaltacak sanırım?
bende sizinle birlikte öğreniyorum :D  @doctore

Çevrimdışı yigitcan1903

Haftaya Andy Croft'a bombardıman başlıyor o zaman 
Adam tek tek engelleyecek :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi günler çim konusunda belki firma ilk hybrid işini bizim statla başlayacak Benim için türk işi çim olmasın kafi mersin yıllardır manisa İzmir malum
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

ysariusta

• Ziyaretçi

Herkese iyi günler çim konusunda belki firma ilk hybrid işini bizim statla başlayacak Benim için türk işi çim olmasın kafi mersin yıllardır manisa İzmir malum
İzmir mi?  Aman diyelim.

Çevrimdışı Necmi

aynen abi,.. Türkiye'de dünya standartlarına en çok yaklaşan bizim stad olacak gibi
@sallapati  yaklaşmak ne demek biz burda o standartları belirliyoruz.
inşaat kalitesi olarak emin ol dayanıklılık anlamında söylüyorum ilk üçte yer alırız
stadvision teknolojisi kaç stadda olacak avrupada bildiğim kadar bizden başka bir tane var
çatı kaplaması kullandığımız ilk kez bir stadda uygulanıyor çim öğrendik en iyilerden biri
enerjisini üretmesi su dönüşümünü sağlaması ve doğa dostu olması (stadda kullanılan tüm malzemeler bu standartlara göre seçiliyor)
sence dünyada bu özellikler kaç stadda birleşiyor incele bakalım hepsinin birden toplandığı bir stad varmı
biz burda standarta yaklaşmıyoruz kardeşim standart belirliyoruz

Çevrimdışı FARUK

ingiltere de uygulamaları var hatta sadece bir antreman tesisinde 5 sahayı bu şekilde yapmışlar
1 örnek daha var benim bulabildiğim

Çevrimdışı Melekcik

İzmir mi?  Aman diyelim.
Onun için desso olsun başkası olsun bana referansı önemli baktıgımızda realin sahasına benim evdeki halıdan daha düzgün gs zaten bu firma ile iş yaptığından beri zemini iyi özellikle gecen sene
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı baro19

inşaat kalitesi olarak emin ol dayanıklılık anlamında söylüyorum ilk üçte yer alırız
stadvision teknolojisi kaç stadda olacak avrupada bildiğim kadar bizden başka bir tane var
çatı kaplaması kullandığımız ilk kez bir stadda uygulanıyor çim öğrendik en iyilerden biri
enerjisini üretmesi su dönüşümünü sağlaması ve doğa dostu olması (stadda kullanılan tüm malzemeler bu standartlara göre seçiliyor)
sence dünyada bu özellikler kaç stadda birleşiyor incele bakalım hepsinin birden toplandığı bir stad varmı

Necmi Abi, Güneş Panelleri nerede olacak?

Çevrimdışı mehmetthedum

Başkan seçimli kongreyi stadda yapacakmış.

Seçim tarihi için ekim-kasım söyleniyordu.

Maç oynanmamış olsa da hemen hemen tüm işlerin biteceği düşünülüyor ki, o tarihe kongreyi orada planlıyorlar. Stadın vizyonu ve büyüsüyle delegeler elde kaçmasın.

O yüzden içim takvim konusunda rahat. Demek ki, en geç kasımda çimi falan bitirilmiş, en fazla çimin gelişimi bekleniyor halde olacak. Belki bir de taş işi devam ediyor olabilir.

Tatmin oldum.
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı sallapati

haklısın abi ,

Avrupada bizden başka kaç akıllı stad var acaba?

bizim stat daha çok amerikadakilerle boy ölçüşüyor gibi

Çevrimdışı sallapati

Bizim stadda da olacak olan Stadyumvision özelliklerini kısa bir video ile özetlemişler.. izlemenizi tavsiye ederim

yalnız bu tip şeyler bize göre değil. :D

bunlarla uğraşırken maça konsantre olamazsın :D

maç istatistiklerine bak...
pozisyon tekrarlarına bak..
cepten hamburger sipariş et ..

kim tezahürat edecek..maçı izleyecek..?  :D
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 14:15:10 kcptl ]

Çevrimdışı ALBATROS

yemek siparişi sadece localara olur zaten

ysariusta

• Ziyaretçi

yemek siparişi sadece localara olur zaten
Tüm stada olabilir. Ancak yerinde oturmak koşuluyla tabi. Birde bunun ödemeleri kart 1903 üstünden olacaktı. Passo olmasaydı

Çevrimdışı Necmi

yok daha önce yapmış sanırım ama bu yeni başladığı bir sistem sanırım mazisi iki seneyi geçmiyor daha sitesine bile koymamış
sanırım Vodafone Arena güncellemesiyle koyar

Çevrimdışı Necmi

Necmi Abi, Güneş Panelleri nerede olacak?
bir bilsem bu sorunun cevabını
ben hiç bir yere koyamadım :) belki diyorum çatı kirişlerinin üzerine çepeçevre bir halka konabilir

Çevrimdışı Factatum

Tüm stada olabilir. Ancak yerinde oturmak koşuluyla tabi. Birde bunun ödemeleri kart 1903 üstünden olacaktı. Passo olmasaydı

Kart 1903 resmen epic fail oldu. Oysa teoride çok güzel bir projeydi. Tıpkı yerli futbolcu yatırımı yapıp, yabancı kontejanı serbest bırakılması gibi.

Çevrimdışı Deniz

Both pitches will equipped with SISAIR, a special undersoil aeriation system, which is a first for any venue in Turkey.

Dün bazı medya fareleri bu teknolojinin toki arenada da kullanıldığını yazmış.Adamlar Türkiyede ilk olacak diyor.Bunlar da kendine gazeteci diyor.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba