Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6009174 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

çim şirketini iyice inceledim çok tecrübeli bir şirket iyi seçim olmuş kullanılan malzeme stadımızda üst düzey başkanı ve yönetimi tebrik ederim herşeyin en iyisini yaptılar özellikle çatı ve çim konusunda en iyi seçimi yapmışlar diyebilirim :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

çim şirketini iyice inceledim çok tecrübeli bir şirket iyi seçim olmuş kullanılan malzeme stadımızda üst düzey başkanı ve yönetimi tebrik ederim herşeyin en iyisini yaptılar özellikle çatı ve çim konusunda en iyi seçimi yapmışlar diyebilirim :)

:super: :super: :super:

Çevrimdışı ZEKI

ama desso degil hibrit degil tek desso hibrit yapiyordu gene beyaz yalancik  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

ama desso degil hibrit degil tek desso hibrit yapiyordu gene beyaz yalancik  :kop: :kop: :kop:
abi adamlar dünyanın en  iyi stadlarının çimlerini yapmış ve hala bakımını yapıyor başlarım dessosuna falan barcelonanın sahasının bir kere bozuk olduğunu görmedim o yüzden kafamda tek soru işareti kalmadı açıkçası sıfırdan yapacakları için en iyisini yapacaklar şimdiden bitmiş halini merak ediyorum çimlerin :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi 1 dk.1 dakika önce

Vodafone Arena 3 Temmuz 2015

Çevrimdışı Efe

böyle yapacaklar işte yumuşak yumuşak :D
hepte bu 2 abiyi çekmişler heralde bizim çimleride bu 2 abi serecek :evillol:
[ Son Düzenleme: 03 Temmuz 2015, 23:11:15 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Biraz yavaş gibiler sanki, bildiğin durmuşlar.  :lol: :kop:

Çevrimdışı Anıl

Bence böyle olmayacak @Efe abi. Çünkü onlar doğal çim. Bizde bence serme olmayacak. Yine önce suni lifler ekilir o büyük araçla. Sonra da çimler ekilir :)

Çevrimdışı ZEKI

Bence böyle olmayacak @Efe abi. Çünkü onlar doğal çim. Bizde bence serme olmayacak. Yine önce suni lifler ekilir o büyük araçla. Sonra da çimler ekilir :)
Hala hibrit denince niye ekme geliyor anlamiyorum
Abicim serme hibrit cimler de var... :akuma:

Gerçekten güzel olmuş, akustiğinide gördüm bugün, fena oluyor.

Çevrimdışı Efe

serme olursa bana magnum dondurma ısmarlayacaksın ekme olursa ben sana ısmarlayacağım ekme çimin olması gibi bişey bu saatten sonra olmaz bence direk zaman kaybı öyle yapılacaksa ocak bile sıkıntılı olur :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

çok yayık yanlız stad en arka sıralar uzak kalıyor biraz sahaya kale arkalarında maratonu güzel :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

@Efe çim işini gözümde büyütmüyorum sonradan bi süpriz olmaz demi bak sen nedersen ona inanıyorum :icool:

Çevrimdışı TØLGA

Hala hibrit denince niye ekme geliyor anlamiyorum
Abicim serme hibrit cimler de var... :akuma:
Nevzat demire nasıl yapılırsa çim
vodafone arenaya da aynısı yapılır  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

Nevzat demire nasıl yapılırsa çim
vodafone arenaya da aynısı yapılır  :biggrinking:
hee afferim bak doğru konuştun herkes nevzat demire baksın ekmemi sermemi hadi bakalım  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

@Efe çim işini gözümde büyütmüyorum sonradan bi süpriz olmaz demi bak sen nedersen ona inanıyorum :icool:
valla abi firmaya bakarsan rahat sıkıntı yok ama ne olur kapalı kutu illede ekip yapacağız derlerse uzar bu iş serme olursa o zaman endişeye gerek yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

hee afferim bak doğru konuştun herkes nevzat demire baksın ekmemi sermemi hadi bakalım  :ok:
yanlissiniz... nevzat demire ekme yapilabilir takim orda antrenman yapmayacakki. vodafone arenadaki maclar icin o sahayi kullanacaklar. Elma ile armutu karistirmayin.

çok yayık yanlız stad en arka sıralar uzak kalıyor biraz sahaya kale arkalarında maratonu güzel :)

ayranın bile yayık olanı güzel efe, güzel işte stat. Tam bir duvar olacak dolunca.  :lol:

Çevrimdışı BlackEagle26

Son 2 -3 günü özetleyebılecek varsa sevinirim . Firma belli olmuş galiba ne fırması bu ?

Çevrimdışı Efe

yanlissiniz... nevzat demire ekme yapilabilir takim orda antrenman yapmayacakki. vodafone arenadaki maclar icin o sahayi kullanacaklar. Elma ile armutu karistirmayin.
elma ile armutmu elma ile elma işte neden ekme yapsınlar serme olacaksa zaten bu çimler yetiştirilmiş olmalı 2 sahada aynı olmalı ben 2 sahanında önceden yetiştirilip serilmesinin en net çözüm olacağını düşünüyorum şuan ama öyle yapılmışdır bilmyoruz ekme yaparlarsa vodafone arenada da ekme olur serme olacağını sanmıyorum çünkü çimlerin şimdiden yetiştirilmeye başlaması lazım :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Türkay

Taraftar doldurursa efsane olur bu kale arkaları
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Efe

ayranın bile yayık olanı güzel efe, güzel işte stat. Tam bir duvar olacak dolunca.  :lol:
valla ben maraton üstten maç seyredeceğim 40 tl anadolu maçları bi kaç maça gidicem kale arkaları 20 tl bedava :)
Şampiyon Beşiktaş JK

valla ben maraton üstten maç seyredeceğim 40 tl anadolu maçları bi kaç maça gidicem kale arkaları 20 tl bedava :)

yerinde olsam kombine alırım bursadan. Stat için bile değer.

kale arkaları 250 tlmiş kombine. 3 maç izlemeye bile gitsen o keyif yeter.

Çevrimdışı Efe

yerinde olsam kombine alırım bursadan. Stat için bile değer.

kale arkaları 250 tlmiş kombine. 3 maç izlemeye bile gitsen o keyif yeter.
iş yerimden 1 km stad çatıdan net izliyorum inşaatı :D saat 6 da işten çıktığımda 10 dakika sonra stadtayım maçımı izler metroyla eve dönerim çok basit  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dessocu

statta çalışma var gibi. çatıcılar 24 saat mi çalışmaya başladı?