@Necmi , @FARUK hibritten umudu kesmiştim çünkü resmi sitelerinde bu bilgi yoktu , twitterdaki cevaplar ve sisin ceosunun koyduğu fotolar bu işe noktayı koydu.Dessonun Belçika, Sisin İngiliz firması olması ve alternatif çim bakımında Sisin bir kaç adım önde olması nedeniyle Dessodan çok daha iyi bir firmayla anlaştığımızı düşünüyorum.
söyledim sana işin içine reçine giriyorsa hibrittir. şu airglass mı ne dedikleri olay hibrit
zaten yeni nesil hibrit diyorlar. Adamlar serme çimde iddalı bu gün ser yarın maç yap diyorlar
birde zaten kral abdullah stadını yaptıklarını gördüm tamam dedim o adamlar en iyisine yaptırır
adamların hayatında para denen mevhum yok birde yanlış hatırlamıyorsam Real Madrit Desso yaptırmıştı
sonra beğenmeyip geçen sene bunlara yaptırdılardı diye biliyorum birde Bakü olimpiyat stadyumu içinde
çok özenildi ve onlarda sis tercih etmişler. Bu kadar bilgi beni tatmin etti yoksa çok kötü cıvlardım.
staddaki en önemli yer çim olmazsa olmaz en iyi kalite olmalı zaten bundanda taviz verecekleri ihtimalini
düşünmek bile istemedim hiç bir yerde taviz verilmezken burda verilmesi traji komik olur.