Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6008945 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Bizim Hibrit sermemi olacakmış ben sormuştum şu Andy ye bilmiyorum demişti.Gördüğüm kadarıyla dünyada çim için zor iklimlerde hep Sis in imzası var desso iklimin çim için uygun olan yerlerde var.

haftaya daha fazla bilgim olacak ama hibrit olacağını biliyorum demiş abi sana da

Andy croft ‏@Andycroft74 10 sa.10 saat önce

@biogold6 thanks for your kind welcome. I will have more information on the pitches next week but I do know they will be hybrid

[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 02:13:12 FARUK ]

Çevrimdışı ahmet türken

haftaya daha fazla bilgim olacak ama hibrit olacağını biliyorum demiş abi sana da

@biogold6 thanks for your kind welcome. I will have more information on the pitches next week but I do know they will be hybrid

hibrit candır :) olsunda halı saha olsun artık o moddayım düşün yani

Çevrimdışı ahmetx

evet ama serme mi ekme mi soruma cevap vermedi haftaya netleşir dedi sadece Hibrit olacağını söyledi.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı mert_

evet ama serme mi ekme mi soruma cevap vermedi haftaya netleşir dedi sadece Hibrit olacağını söyledi.
:D

Çevrimdışı FARUK

ben ekme olacağını düşünüyorum bekleyelim bakalım

Çevrimdışı Ayberk

Biraz daha sıkıştırırsak Andy'nin bundan sonra vereceği cevap "Ne ekersen onu biçersin" olacak herhalde   
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı Sedat.Y

Gece 03:22 de bile sahada insanlar var.......Bir hareket var ama nedir pek belli değil

Çevrimdışı Hunter1987

Baskanla cok vakit geçirmiş belli ki :D

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

Bana ne abi, en büyük BESIKTAS !

Çevrimdışı FARUK

Kameranın dışı temizlenmiş mi görüntü çok temiz duruyor

Çevrimdışı Sedat.Y

Kameranın dışı temizlenmiş mi görüntü çok temiz duruyor

Kamera pırıl pırıl...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Kutay

kamera gerçekten çok net gösteriyor kim temizlediyse ellerine sağlık  :claps:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Yusuf Tunaoğlu

Çevrimdışı sallapati

Baskanla cok vakit geçirmiş belli ki :D

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk

hahaha güzel espriydi  :lol:

Çevrimdışı sallapati

Antalya stadı çim ekmişti.. vazgeçmiş bozup tekrar rulo çim serecekmiş.. Antalya stadının koltukları da eski usül olacakmış.  :lol:  adamlar bir çuval inciri berbat edecekler

ysariusta

• Ziyaretçi

Antalya stadı çim ekmişti.. vazgeçmiş bozup tekrar rulo çim serecekmiş.. Antalya stadının koltukları da eski usül olacakmış.    adamlar bir çuval inciri berbat edecekler
Gerçekten İngiliz gibi başlayıp Türk gibi bitirecekler yazık. Ulan Etoo Roni alacağına çim yap önce.

Çevrimdışı doctore

Günaydın cemaat  :super: :super:. herkese iyi hafta sonları...
@Necmi abi bu serilecek yeni nesil çim, çimin tutunma süresini ciddi olarak azaltacak sanırım?
[ Son Düzenleme: 04 Temmuz 2015, 09:19:51 doctore ]
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı sallapati

Gerçekten İngiliz gibi başlayıp Türk gibi bitirecekler yazık. Ulan Etoo Roni alacağına çim yap önce.

aynen abi,.. Türkiye'de dünya standartlarına en çok yaklaşan bizim stad olacak gibi

Çevrimdışı sallapati

Günaydın cemaat  :super: :super:. herkese iyi hafta sonları...
@Necmi abi bu serilecek yeni nesil çim, çimin tutunma süresini ciddi olarak azaltacak sanırım?

günaydın birader

Çevrimdışı altanbjk

Yeni acigin iki tarafinda da kelepce calismasi var güzel bir cumartesi

Çevrimdışı warofpoet

ben ekme olacağını düşünüyorum bekleyelim bakalım
bjk_mabed ekme olacak demişti yanlış hatırlamıyorsam.. Herkese günaydın bu arada arkadaşlar, güzel bir gün olur inşallah bugün.  :ok:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

Suan 2 adet kelepce takiyorlar gun icinde bi kac tane daha yakilma ihtimali var bugun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Suan 2 adet kelepce takiyorlar gun icinde bi kac tane daha yakilma ihtimali var bugun

Kameranın sagindakinde problem var sanki epeydir ugrasiyorlar

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyaz iyi ya yakmasınlar