oy sandigina gittiginde elinde zarf oyu kullandigin yerde kac aday varsa o adaylara ait oy pusululari var, var sayalim dedilerki senin adiatini oduyoruz xx e vereceksin oyunu. Orda vicdaninla bas basasin istedigin adayin oy pusulaisni alip zarfa kouyuyorsun, sonra zarf ile birlikte sandiga kendi kongrede yakana taktigin kimlik pusulasinida atiyorsun. (zarfin icine koymuyorsun koyarsan gecersiz sayilir) kimse bana burda oylar satin aliniyor diye hava atmasin. Kisinin vicdani muhasebesidir. 25. yili doldurdum en azindan 10 kere oy vermeye gitmisimdir oyumu kullanmisimdir. Bilmeyen kisiler istedigi gibi anlatsinlar.
istedikleri gibi anlatmasınlar
@ZEKI Beşiktaştan bahsediyoruz ve Beşiktaş kongresinden
Kongre üyelerimizi suçlamak satılmış ilan etmek bu kadar ucuz olmamalı
bu tür şeyler kanıtla konuşulur kanıt varsa koyacaksın ortaya hep birlikte hesap soracağız
ama hiç kimse Beşiktaş kongresini işkembeden atarak tömet altına sokamaz en azından ben burda izin vermem buna.
Gerçekten tarafsız adil eleştirinmi var buyur burda forum var istediğin gibi eleştir ama
burda hiç kimse Beşiktaş değerlerine iftira atamaz hiç kimse Beşiktaş değerlerine belaltı vuramaz.
Konu Beşiktaşsa art niyetli konuşamaz. Herkes bulundukları yerin bir Beşiktaş forumu olduğunu bilmeli
ve bunun gerektirdiği davranış içersinde olmalı.
Öyle bir noktaya geliyorki savunursan yalakalık yapmış satılmış oluyorsun eleştirirsen Muhalefete yalakalık yapmış
oluyorsun ne yani bütün Beşiktaş taraftarı yalakamı satılmışmı. Kelimeler doğru kullanılmalı herkesin aklı var ve
buna göre tercih yapar. Yaptığı tercih yüzünden suçlanamaz