Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018499 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

ben eski acigin ustune cikmayi goze alamamistim. Kapidan bakmak yeterli gelmisti. Alt iyidir candir.
Bende çıkış kapılarından baktım zaten haha fazlasını "gozum" yemedi.

Çevrimdışı ahmetx

Başarılı...
güzel oldu , mebran çatı nasıl aydınlık yapıyor içeriyi değil mi? tokide kenarlar açık olduğu halde mahzen gibi
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Fatih

ben eski acigin ustune cikmayi goze alamamistim. Kapidan bakmak yeterli gelmisti. Alt iyidir candir.
Abi oyle deme yaa.. Bence ust katlar daha iyi.. Hem tum sahaya hem de tum tribunlere hakim oluyorsun.. Bir de kale arkalarinda degilse play station oynuyormus hissi veriyor  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yok ihale aldıysa bile bu Beşiktaşın büyüklüğünü gösterir
Demekki adı Beşiktaşla geçenin marka değeri artıyor
buda gayet normal birşey şimdi gidip devletten ihale alınca Beşiktaş
zararamı uğruyor. Çalmasın çırpmasın Helaliyle kazansın Allah daha çok versin
bunda yanlış olan ne anlamadım. Ne kadar kolay bir şey bu
şimdi ben bu forumu kurdum diyede söyleniyor biliyormusun Beşiktaş üzerinden
menfaat sağlıyormuşum bu nasılsa sürekli para harcayarak nasıl sağlıyorsam artık
tabi insanlar haklı soruyorlardır kendilerine neden durup dururken cebinden para harcıyor
vardır bir menfaati diye.
neyse kimse söylemeden ben söyleyeyimde rahat edilsin biz zaten yazılım firmasıyız
yani bir çok insanın büyük rakamlarla döndüreceği yeri sıfır maliyetle götürebiliyoruz diyebilirim
sadece sunucu ve lisanslı yazılım kullandığımızda bunlara para veriyoruz onlarda çok büyük rakamlar tutmuyor
Reklamlardan elde edilen gelir kesinlikle site giderlerine harcanmıyor onları ihtiyacı olan arkadaşlarımıza
forma bilet vs alarak bir şekilde kulübe geri dönmesini sağlıyoruz.
burda dışardan kullandığımız hiç bir yazılımı lisanssız kullanmıyoruz Beşiktaşın isminin geçtiği bir yere hırsızlık sokmayız.
google adwors reklamı alıyoruz burdan gelen gelir site masraflarını karşılayacak düzeyde değil ayda bir veya birbuçuk forma anca alıyor
ilerde artarsa buranın masraflarınıda karşılatıp burayı bana dahi bağımlı halde olmasın diye uğraşıyorum ama şu an için bu
böyle değil
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Necmi

nasıl Armağan içini bir huzur kapladımı çıplak gözle gördüğünde tatmin ediyor değilmi
fotolara pek benzemiyor daha dik ve daha kapalı fotolarda daha yayvan çıkıyor tribünler fotoda küçük görünüyor
ama yerinde öyle değil iç kısımlar çak geniş yürüme ve yaşam alanları oldukça rahat sıkışık dar koridorlar yok
üst katlardan oyuncuların direk kafasına bakıyorsun tükürsen direk cenkin kelinde :evillol:
hakemlerin tepesine çökecek stad kesinlikle çok etkili tribün olacak

Çevrimdışı Serjo

Yeni vinçler gelecek mi acaba
yoksa tek paletli ile yola devam mı  :alala:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Necmi abi fotolarla uzaktan yakından alakası yok.diyorum ya fotolarda kuçucuk geliyor ama ust kattan alt kata bakmak yurek istiyor. En üste çıkamadım birde duşunun.

İyi bir seyirci ile ilk kez taraftar baskısı yaratabiliriz. İnonu stadı bunun yanında nasıl desem, komik kalıyor.

Çevrimdışı Efe

15 gün önce üniversitem bitti çok şükür ilk maaşımla kombine alacam. abi siz böyle anlatınca yerimde duramıyorum heyecanlanıyorum  askerler gibi gün saymaya başladım  :lol:
vall ben 13 hazirandan beri şafak sayiyorum askerde gibiyim :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Necmi abi fotolarla uzaktan yakından alakası yok.diyorum ya fotolarda kuçucuk geliyor ama ust kattan alt kata bakmak yurek istiyor. En üste çıkamadım birde duşunun.

İyi bir seyirci ile ilk kez taraftar baskısı yaratabiliriz. İnonu stadı bunun yanında nasıl desem, komik kalıyor.

ben 30 dakika oturdum kapali 22. Sirada :evillol: ayrica cati kolonlarinin yaninada ciktim ama iyi manzara var
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmet türken

bence 3 sıra eksik 39 yapılmış 42 olacak biri orda ikisi eski açıkta
eski açıklar zaten eksik . onlar konurda kapalıda orayı bırakmaları entresan olmuş

Çevrimdışı fatihsahin

gözün aydın kardeşim gelecekte başarılı olmanı dilerim maç seyretme keyiftir önce hayatını düzgünce planla o planlar düzgün yapılmadığında bu
heyecanlarda yaşanmıyor malesef
abicim teşekkür ederim çok haklısın da yaşım büyüdükçe beşiktaş sevgiside büyüyor dur diyemiyoruz
siyah beyaz

Çevrimdışı ahmet türken

bence 3 sıra eksik 39 yapılmış 42 olacak biri orda ikisi eski açıkta
birde yeniaçık sağ ve sol kenardaki çıkış kapılarının yarısına kadar palet döşenmiş. kapı üstlerinde devam etmemiş. Oysa diğer çıkış kapılarında üstünden devam etmiş.  :alala: 

Çevrimdışı ahmet türken

abicim teşekkür ederim çok haklısın da yaşım büyüdükçe beşiktaş sevgiside büyüyor dur diyemiyoruz
Öncelikle hoşgeldin.anlaşılan yaşın 21-22  fakat yinede profiline yazarsan iyi olur. Bu mesajını görmeyenler ilerideki mesajlarında yaşını bilemeyebilirler.

Çevrimdışı ahmet türken

ben 30 dakika oturdum kapali 22. Sirada :evillol: ayrica cati kolonlarinin yaninada ciktim ama iyi manzara var
@Efe bursa stadıda gerçekten güzel oldu.

Çevrimdışı Efe

@Efe bursa stadıda gerçekten güzel oldu.
evt abi zaten belliydi ben ilk proje çıktığında aynısı olması takdirde türkiyenın en iyi stadı olacağını düşünüyordum tabi 2011de bizim stadın s si ortada yoktu :D sonrasında timsah arena aynen yapıldı ve bitmek üzere vodafone arena 1 timsah arena 2 avrupada ses getirecek 2 stad bu stadların 2 sinde de maç seyretmek bana nasip olacak inşallah ölmez sağ kalırsak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

güzel oldu , mebran çatı nasıl aydınlık yapıyor içeriyi değil mi? tokide kenarlar açık olduğu halde mahzen gibi
bizim stad güneşli havalarda çok çok aydınlık olacak timsah arenada yeşil mebranlar olmasına rağmen nasıl aydınlık çok güzel 2 çatı ve stad kazandırıldı türkiyeye senelerce övünülecek stadlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

vodafone arena basketbol takımının emektarlarından
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

1 tane görünüyor takılan sarı vincin arkasında 1 tane daha takılmadıysa tabi 40 tane kalas bölümü hazır eski açıkta 1 kapalıda 1 tane kaldı hala çalışıyorlar :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Sedat_BJK

Ermanacer.

Problemi yazdım diyorum önceki sayfalarda ve daha onlarca kere

Benim yavaş dememim sebebi başkanın açıklamaları. Ben anlamam beyaz yalan pembe yalan. Doğru tektir.

Burada şubat mart gibi, planlama böyle ağustosta açılış yapılır diyorlardı hemde hemen herkes. Şimdi o oldu eylül sonra ekim, yeni yeni ocak dillendiriliyor. E planlama program ağustos ise, demek ki yavaş yani. Çok fazla matematik bilgisine gerek yok. Ağustos erkendir ekimden, ocak geçtir ağustostan. Bu kadar yani :)

Ama yavaş deyince sanki başkanı eleştiriyoruz da bilmem ne. Banane kardeşim stadı Fikret yapmış ali veli yapmış banane. Yapandan Allah razı olsun derim geçerim.
Arkadasim acaba sorun her sayfada bunu tekrar tekrar yazman olabilir mi.. tamam baskan yanlis yapti. Hepimiz kabul ettik. Kendisi de kabul ediyordur eminim...

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Sedat C

Güntekin haklı. 3-4 kişi çalışıyor bir locada. :)) valla saymadım kaç kişi var, kafanızı çevirdiğiniz her yerde 3-5 bazen 8-10 kişi vardı. Çok buyuk alan, dağınır çalışıldığı için seyrek ve az gözüküyor. 350 civarı çalışan var, ama bunun yarısını görebilmişimdir belki.  550 civarı olacakmış maksimum.

@Armağan Bozkurt  dikkatli baksaydın güntekinin dediği gibi 6 kişi de olabilir. Cüneyt Arkın'ın Kara Murat filmlerindeki gibi aynı adamlar dönüp dolaşıp karşına tekrar tekrar çıkıyor olmasın.  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı cingoz

Fifa 15 için Vodafone Arena çıkmış  :claps: :bandit:

facebookta 3d tasarımcı Erencan Özkan diye aratırsanız yamaya ulaşabilirsiniz :)

Çevrimdışı cagdas44

@ZEKI hocam çıkmam diyor @Armağan Bozkurt abi çıkmam diyor kim çıkacak abi bu ikinci kata :D :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam çıkmam diyor @Armağan Bozkurt abi çıkmam diyor kim çıkacak abi bu ikinci kata :D :alala:
Tek çıkan ben miyim alacaksanız üstten en son basamaktan alınması gerek...!
Saldır BJK oleeyyyy Saldır BJK oleeyyyy Saldır BJK oleeyyyy :halay: :halay: :halay: