Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020146 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 13:21:20 Tuncay Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Oktay

Hocam gülme ciddi ciddi adamın yediği yemeği sorgulayan var. 1903 cemiyeti özellikle adamın yediği yemeği sorgulayan bir yazı yazmış.
Beşiktaş kasasından mı kendinize yemek söylediniz diyor.  :D

http://kartalhaber.com/5-yildizli-iftarlarda-baskan-konustu-afiyet-olsun-3912.html

bu memlekette   kimler kimin yediği iftara oturduğu masaya ucuk yazılar yazıyorsa buda normarmal bi yazı

ysariusta

• Ziyaretçi

Bodrumda orman katliamı desem?
Beşiktaş sayesinde adını 7 düvele duyurdu desem?
Normal şartlarda alamayacağı,hatta katılamayacağı ihalelere Beşiktaş'ın başkanı sıfatıyla katılabilmes vs. uzar gider.
Ayrıca Çiçekler inşaatla olan ilişkileri söylemeye bile gerek yok açıp okuyabilirsiniz. Bknz : Fulya davası
O senin duymadığın olmasın sakın. Bak dünyasının en kötü bilgisi ikinci el bilgidir.  Çiçekler inşaat olmasaydı bu stadı ywpamazdın. Bilmem farkında mısın? Fikret Orman camiada tanınan bir insandı. Seçimi de bu sayede kazandı. Sanırım neden Beşiktaşın sahibi kongre üyeleridir dediğim anlaşılmıştır. Fikret Orman ın ihaleye girmek için Başkanlığa ihtiyacı yoktu. O Aziz Yıldırım için geçerli olabilir. Zaten ihale alamayınca bqk ağlıyor

Çevrimdışı Strand Jack

O senin duymadığın olmasın sakın. Bak dünyasının en kötü bilgisi ikinci el bilgidir.  Çiçekler inşaat olmasaydı bu stadı ywpamazdın. Bilmem farkında mısın? Fikret Orman camiada tanınan bir insandı. Seçimi de bu sayede kazandı. Sanırım neden Beşiktaşın sahibi kongre üyeleridir dediğim anlaşılmıştır. Fikret Orman ın ihaleye girmek için Başkanlığa ihtiyacı yoktu. O Aziz Yıldırım için geçerli olabilir. Zaten ihale alamayınca bqk ağlıyor

Neden yapamıyorduk acaba madem bilginiz var açıklayın o halde bizde bilelim.Benim söylediğim zamanında peşkeş çekilen Fulya projesidir.Çiçekler Fulya projesini alan şirketin taşeronu.Ama gelinen nokta ortada.Fulya davasıyla ilgili tek bir mesaj bile görmedim lakin kulübün yıllardır uğradığı zarar 100 milyon euro  civarında.Belki bu rakam durumun ciddiyetini biraz daha anlatır.Ayrıca Fikret Orman tanındığı için seçimi kazanmadı yatırılan toplu aidatlar sayesinde kazandı.3 yıldır bende kongre üyesiyim dediğimiz tek şey, Beşiktaş'ın bir sahibi var ise oda taraftarıdır.

Demekki klübün sahibi aidatları toplu olarak yatırılan 6000 küsür kişi yani sizin gözünüzde.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 13:39:26 Strand Jack ]

Çevrimiçi Necmi

@Necmi üstat bundan yaklaşık 1 yıl önce filan bu siteye yeni geçilmişti o sırada sormuştum yönetimin hataları yüzünden stat ne kadar süre geriden geliyor diye, cevap olarak ''epey uzun bir süre'' diye yanıt almıştım ki bu olay 1 sene önceydi, eski iletilerime bakabilirsiniz kimin cevap verdiğine. yani stada hızlı dememiz saçmalık olur, para bulma, obitaşa yer açma , plansızlık gibi bir sürü nedenden dolayı yavaş ilerlerdi bu stat. bu kıstaslara göre yavaş olduğunu ben söyleyebilirim.
daha planlı programlı olsaydık şu an çatı rahat havadaydı ve sene başına yetişirdi.
bizim 1 gün bile işlerin yavaşlamasına tahammülümüz olmamalı bence. o yüzden işler hızlı değil diyenleri eleştirmek bana göre yanlış bir durum, düzgün eleştiriler olmalı ki iş yapanlar çok rahat etmemeli, her işteki gibi iyi polis kötü polis olmalı, bu yüzden eleştirileri kişisel olarak algılamayın.
@heartbroker  söylediğin pek benim üslubumda verebileceğim bir cevap değil :alala:
ben öyle ucu açık bir cevap vermem aslında eleştirilere set çekmiyoruz benim sorduğum soru
açık ve net neye göre yavaş bu stadın yavaş olduğunu söyleyen neye göre yavaş olduğunuda söylemeli
yoksa bu stad yavaş gidiyor ya demek eleştiri değil şimdi ben bu stad yavaş dersem neden yavaş olduğunu madde madde
sıralarım nerde hatalar yapıldığını nerde ellerinde olmayan nedenlerden yavaşladığını ortaya koyarım
ve bu güne kadar kaybedilen zamanıda aşağı yukarı tahmin ederim ve şu kadar geriden geliyor derim.
Yani gözlemlememle bir sonuç çıkarırım ama hiç bir fikir ortaya koymadan bu stad yavaş demek ne oluyor.
ben burayı açtığımızdan beri düzgün eleştiri mekanizmasını çalıştırmaya uğraşıyorum. Eleştiriye karşıyım
diyorlar ama aslında eleştirme şekline karşıyım. Karşı çözüm sunmadan eleştiri olmaz stad yavaş demekle
hızlandıracak baskıyı kuramazsın. Karşındaki seni ciddiye almazki haklı olarak. Sadece güler geçerler ama
doğru donelerle eleştirini yaparsan o zaman dürtmüş olursun bu stad yavaş ama bak burda burda bu hataları
yaptığın için yavaş ilerliyor bu şekilde yaparsan daha hızlı olur diyebilmek lazım. Mesela benim aylarca süren
bir eski açık rampa eleştirim vardı. bunu yapmıyorsunuz ama gelecekte bu bize çok zaman kaybettirecek
diye eleştirdim sonuç ne oldu aylarımıza mâl oldu obitaşı çokça eleştirdim nedenlerini koyarak hazır kalıp kullanmadığı için eleştirdim
plansız ilerlediği için eleştirdim sonuç ne oldu nedense bütün kaba sonrası sorunlar hep yeni açıkta çıktı.
iş yanlıştı sonuçlarıda problemli oldu obitaş yatay değilde dikey çalışmaya zorlansaydı o rampadan önce eski açık rampa
düzenlenirdi bu bize en az iki ay kazandırırdı stadın tek çıkışını düzenlemeden yeni açık rampayı indiremezsin
bu aptalca bir planlamaydı. yeni açıkta hazır kalıp kullanmamak 3 kuruş kâr edecek obitaş diye yeni açık beton
sorunları kaç ayımızı götürdü. sonrasında belediyenin sallaması şehir şebekesinin düzenlenmesi belki bir haftalık işin iki ayda yapılması
anıtların eski açık kulelere yaklaşma iznini vermemesi sonrasında yaşanan çatı olayı ve lokasyona giren araçlara geç izin verilmesi gibi
yönetim dışı gecikmelerde var. Bana göre takvimin 4-5 ay gibi gerisinde bitecek bu iş tabi birde işin içinde mali sorunlar var
göz ardı edilemez. Eleştiriyorsan neden ve çözüm koyacaksın yoksa o eleştiri olmaz onun adına bilgisizce bel altı vurmak denir
ve tepki çekmeside normaldir. Haklı eleştiri her zaman kabul görür. yoksa yavaş ya gibi çocukca tepkilere pirim tanımaz kimse
tam tersi saldırı olarak görünür ve koruma güdüsünü harakete geçirir

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ALI RIZA

@bjk_mabet , @ALI RIZA efendiye yaptığın tarifenin aynısını @Armağan Bozkurt  a yaparsın ,yeni açık -3.70 kotu otopark tarafı  :upto: :upto: :upto:
Gayet Güzel idi @Deniz efendi, @Armağan Bozkurt  :bandit: :bandit:

Çevrimiçi Necmi

Neden yapamıyorduk acaba madem bilginiz var açıklayın o halde bizde bilelim.Benim söylediğim zamanında peşkeş çekilen Fulya projesidir.Çiçekler Fulya projesini alan şirketin taşeronu.Ama gelinen nokta ortada.Fulya davasıyla ilgili tek bir mesaj bile görmedim lakin kulübün yıllardır uğradığı zarar 100 milyon euro  civarında.Belki bu rakam durumun ciddiyetini biraz daha anlatır.Ayrıca Fikret Orman tanındığı için seçimi kazanmadı yatırılan toplu aidatlar sayesinde kazandı.3 yıldır bende kongre üyesiyim dediğimiz tek şey, Beşiktaş'ın bir sahibi var ise oda taraftarıdır.

Demekki klübün sahibi aidatları toplu olarak yatırılan 6000 küsür kişi yani sizin gözünüzde.
toplu olarak 6000 aidat yatırılmış vay canına demekki Fikret Orman yirmi yıldır plan yapıyor
6000 üye yaptı bunların aidatlarını yatırdı kendisine oy kullansınlar diye yıllardır çalışma yapıyor
peki bunu neden yapıyor neden Beşiktaşa başkan olmak için bu parayı harcasın bu işden paramı kazanacak
eline geçen sadece kendisine edilen küfür. madem satılık 6000 oy vardı neden rakipleri satın almadı bunu
sen ne dediğinin farkındamısın Beşiktaş kongresinin nerdeyse tamamına satılık diyorsun kongre üyesiyim diyorsun ama boş konuşuyorsun
hiç kimse hiç bir kongrede bu kadar oyu satın alamaz bu iş sadece para değil böyle bir örgütlenmeyi heleki gizli saklı yapamazsın
açık açığa denesen gene yapamazsın heleki bu bir kulüp kongresiyse çünkü ordaki üyeler hep fanatiklerden oluşur
alan değil veren kesimdir zaten vermeye gönüllü kalbi kulüp sevgisiyle haraket eden birini satın almak kolaymı şimdi @ZEKI
Fikret Ormana oy verdi yani senin söylemene göre sattı oyunu burda 5-6 kongre üyesi biliyorum hepsi Fikret Ormana oy verdi
yani senin demene göre sattılar. Yani suçlamak bu kadar ucuz diyorsun ama dikkat et birileride çıkar senin oyunu Adalıya sattığını
söyler o zaman derlerki her kes karşısındakini kendi gibi sanırmış kendisi oyunu satıyor karşısındakininde sattığını düşünüyor.
@Strand Jack

ysariusta

• Ziyaretçi

Çiçekler çok zorluk çekti. Hem planlama olarak hem maddi olarak. Şimdi sana bir yılın işini nasıl anlatayım. Ancak Fulya diyorsan o zaman Tff yönetimine bakacaksın. Bak kim var orada. Neden tüm kulüpler destek verdi. Fulya işinde vebal müteahhit ve Demirörenin. Hiç hedef saptırmayın.  Toplu üyelik vb şeyleri en iyi o bilir. Tüm şirket çalışanları kulübe üye.

Çevrimiçi Necmi

Bodrumda orman katliamı desem?
Beşiktaş sayesinde adını 7 düvele duyurdu desem?
Normal şartlarda alamayacağı,hatta katılamayacağı ihalelere Beşiktaş'ın başkanı sıfatıyla katılabilmes vs. uzar gider.
Ayrıca Çiçekler inşaatla olan ilişkileri söylemeye bile gerek yok açıp okuyabilirsiniz. Bknz : Fulya davası
söylede bilelim çiçekler daha stadda yaptığı işin parasını alamadı bunu biliyormusun adamlarının maaşlarını
ödeyemediği için iki daire sattı paralarını ödedi bunu biliyormusun hiç bir şeyi gerinden sallama hangi ihaleyi kazanmış Beşiktaş başkanı sıfatıyla
söyle bilelim burda açıklama yapacaksın burda çamur at izi kalsın politikası gütmüyoruz
sen bana Başkanın Beşiktaş başkanı olduktan sonra bu sıfatı kullanarak aldığı ihaleleri söyle bekliyorum @Strand Jack

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 20.06.2015 - 30.06.2015

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimiçi Necmi

Sizleri üzmemek için lila yalanlar söyleyebilirim.  :lol:

ne görüyorsam, ne duyarsam onu söyleyeceğim tabi ki  :evillol:
iyide sen şimdiden duyacaklarının yolunu kapattın :D  @Armağan Bozkurt

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

2017 Uefa Avrupa Ligi Finali'ni Friends Arena (İsveç) almış. :by2:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

iyide sen şimdiden duyacaklarının yolunu kapattın :D  @Armağan Bozkurt

Söyleme denileni söylemem tabi ki, laf taşımak yakışır mı ') genel bilgilerden bahsediyorum. Vardır illa herkese duyurulmaması icap eden şeyler :)

Çevrimdışı SinanL

1) Fikret Orman 2012 de demirören istifası sonrası olağanüstü kongre ile seçildi. yani ani bir kongre. hangi ara 6000 yeni üye yapıp toplu aidat ödedi. bu konu ile kanıt olmadan neye göre emin bir şekilde konuşuyorsun?

2) Fikret Orman 2012 yılında başkan oldu. O yıldan itibaren aldığı ihaleleri listelesene burda. Çok zor bir şey değil, firmasının internet sitesine girmen yeterli. Hani başkan olduktan sonra bir çok ihale almıştı ya?

3) Fulya projesi Demirören zamanında yapılan bir proje. Yaşın hatırlamaya yetmedi sanırım.

Çevrimiçi Necmi

yok ihale aldıysa bile bu Beşiktaşın büyüklüğünü gösterir
Demekki adı Beşiktaşla geçenin marka değeri artıyor
buda gayet normal birşey şimdi gidip devletten ihale alınca Beşiktaş
zararamı uğruyor. Çalmasın çırpmasın Helaliyle kazansın Allah daha çok versin
bunda yanlış olan ne anlamadım. Ne kadar kolay bir şey bu
şimdi ben bu forumu kurdum diyede söyleniyor biliyormusun Beşiktaş üzerinden
menfaat sağlıyormuşum bu nasılsa sürekli para harcayarak nasıl sağlıyorsam artık
tabi insanlar haklı soruyorlardır kendilerine neden durup dururken cebinden para harcıyor
vardır bir menfaati diye.
neyse kimse söylemeden ben söyleyeyimde rahat edilsin biz zaten yazılım firmasıyız
yani bir çok insanın büyük rakamlarla döndüreceği yeri sıfır maliyetle götürebiliyoruz diyebilirim
sadece sunucu ve lisanslı yazılım kullandığımızda bunlara para veriyoruz onlarda çok büyük rakamlar tutmuyor
Reklamlardan elde edilen gelir kesinlikle site giderlerine harcanmıyor onları ihtiyacı olan arkadaşlarımıza
forma bilet vs alarak bir şekilde kulübe geri dönmesini sağlıyoruz.
burda dışardan kullandığımız hiç bir yazılımı lisanssız kullanmıyoruz Beşiktaşın isminin geçtiği bir yere hırsızlık sokmayız.
google adwors reklamı alıyoruz burdan gelen gelir site masraflarını karşılayacak düzeyde değil ayda bir veya birbuçuk forma anca alıyor
ilerde artarsa buranın masraflarınıda karşılatıp burayı bana dahi bağımlı halde olmasın diye uğraşıyorum ama şu an için bu
böyle değil

Çevrimdışı Efe

Paletli reyiz beyaz kolonlarin oraya geldi ne yapacak merak ettim  3. Kelepce icin hazirlik var ama daha 2.yi takamadilar adam gibi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Söyleme denileni söylemem tabi ki, laf taşımak yakışır mı ') genel bilgilerden bahsediyorum. Vardır illa herkese duyurulmaması icap eden şeyler :)
armagan ne zaman stadta olacaksin su kelepcelerim uzerine beyaz kolonlar yakilacakmiymis bi sorsana cati kalkmadan
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.2 dakika önce
Çatı halatları bağlantı aparatları...

bunları görünce aklıma hep mickey mouse geliyor :)

Çevrimdışı Efe

Onumuzda 62 gun var agustos sonuna bu 62 gun icinde cato mebran haric bitmeli ve vincler sahadan cikarilmali
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.2 dakika önce
Çatı halatları bağlantı aparatları...

bunları görünce aklıma hep mickey mouse geliyor :)
adlari fare kulaklari olsun  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Vodafone Arena 30 Haziran 2015 (14:30) arası çalışma fotoğrafları.

Aşağıda bulunan görsel üzerinden Beşiktaş Arena Haber Portalına ulaşabilirsiniz.

Çevrimdışı Efe

Kalslar bugun bitecek gibi gorunuyor son kalaslarda geldi beyaz vinc yerlerine cikariyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı hakank

2012 seçimleri:
Beşiktaş'ta Yıldırım Demirören'den boşalan koltuğa Fikret Orman oturdu. Siyah-Beyazlıların olağanüstü seçimli genel kurulunda 4 bin 611 üye sandığa gitti. Geçerli 4 bin 545 oyun 4 bin 25'ini alan Orman, kulübün 33'üncü başkanı oldu. Adaylardan Bülent Deriş 368, Nazmi Koca 152 oyda kaldı.

16 haziran 2013 seçimleri
Beşiktaş Kulübü'nde yapılan olağan seçimli genel kurul toplantısında Fikret Orman üst üste ikinci kez başkanlığa seçildi. BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi'nde gerçekleştirilen kongrede Orman, toplam 3850 oy alarak, 3 yıllığına siyah-beyazlı kulübün başkanı oldu. Diğer aday Adalı ise 2088 oy alırken, aradaki fark 1762 oldu

nerede bu altıbin küsür oy.?
konu dışı için özür dilerim gerekli görülürse silinsin
neler olacak neler neler olacak