Bugün işlerden dolayi foruma bakamamistim baya hararetli yazışmalar olmuş. Benim için borçlar ve diger konular dolaylı da olsa stada alakali o nedenle zevkle okuyorum. Ama bazı arkadaşlar için sadece stad gelişmeleri önemli onlarada hak veriyorum. Ayrıca en popüler başlıklardan biri olduğu için konu tartışmanın sıcaklığı ile başka noktalara uzanabiliyor. Bu noktada site yöneticilerine söyle bir öneri getirmek istiyorum. Konu dışı mesajlar silinmek yerine konu dışı etiketi ile belirlense (hakaret,küfür vs tabiyki silinmeli) üyeler için başlığı konu disilariyla takip et yada etme şeklinde bir opsiyon eklense isteyen başlığı konu dışı yazılarıyla isteyen sadece konu içi yazılarıyla takip edebilse daha şık ve kullanışlı olmaz mı? Ayrıca üyelere verilen bu ayricalikla üyelik de daha cazip hale gelir. Bu benim gorusumdur atladığım yada yanlış düşündüğüm bir şey varsa affola.
Edit: ilave olarak küfür,hakaret içermeyen iletiler konu dışı olsada bir emek ve fikir ürünü bunlarda heba olmamış olur