Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6020432 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

Ayrıca hibrit çim şart oğlu şart..

İlk 3 iç saha maçımızı deplasmanda oynayacaz.Bu da 2. yarıda ilk 6 maçımızı kendi evimizde oynayacaz demektir.

Eğer stadı 2. devre açarsak çimin üst üste 6 maçı kaldırabilecek durumda olması gerekiyor.

Bu da hibrit çim ile mümkün..
osmanlı stadı hibritmi adamlar maç yaptı ertesi gün biz yaptık :D

ysariusta

• Ziyaretçi

kopuk değildi ama delik deşikti abi. O değilde yine yazacam bunu U19 kesin A takımdan evvel oynamalı maçını. O zaman 18 19 yaşında adamları A takımda görürüz.

Çevrimiçi Kartal Ç

Ondan da öte stadların proje farkları var.

Kimse yer altını kazmadı fore kazık çakmadı harfiyatı 40 km dışarıya atmadı...!
Kimse Bu ülkede 2. vatandaş muamelesi bizim gibi görmedi...!
İnatla İTİNAYLA AKılsızlara Rağmen Dönüşümüz Muhteşem Olacak...!

ama biz yıkıp yaptık çok harfiyat oldu onlar direk inşaata başladı biz de direk başlasaydık çoktan bitirmiştik

Herhalde bir yanlış anlama yada kendimi anlatamama oldu. "boş bi arazide temelden sonra 2. yılda biten 45.bın lık stad ismi arıyorum" sorusuna cevap olarak yazdım. zaten 42 binlik konya temel sonrası 2 yılda açılmış. muhtemelen de hala tam bitmemiştir içeride yapılan işler vardır. Vodafone arena inşaatını fikret ormanın yeni açık köşesini kırarak başlattığı günden beri takip ediyorum zorlukları biliyorum. konyada kamyonun lastiği yola çamur attı diye yaptırım uygulanmadığını da biliyorum. devletin mali kaynakları ve idari işlemlerdeki hızı göz önünde bulundurursak konya ve vodafone arena inşaatlarının adil bir karşılaştırma olmayacağını da belirttim. aynı imkanlar bizde olsa biz çoktan bitirmiştik. istanbulla alakam olmamasına rağmen bir tuğla koymak adına bitiş tarihi şu mu olacak bu mu olacak demedim gittim kombine aldım zaten. eski iletilerimde de çokca yazdım. şu halimiz bile yavaşlık değil mevcut imkanlara göre rekor süredir.
[ Son Düzenleme: 25 Haziran 2015, 23:22:33 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Deniz

O oturmuş zemin abi  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı pelops

bu hibrit çim ekilmesi ile rulo halinde serilmesi açısından maliyet farkı var mı ? çünkü gene burda paylaşılan bi videoda izledim "serildiği akşamına futbol oynanabilir" diyordu.bi de çim süresinin uzun sürmesi zeminin altına ısıtma ve su gider sistemi olacağı için mi ?

Çevrimdışı B@RoL

Bugün işlerden dolayi foruma bakamamistim baya hararetli yazışmalar olmuş. Benim için borçlar ve diger konular dolaylı da olsa stada alakali o nedenle zevkle okuyorum. Ama bazı arkadaşlar için sadece stad gelişmeleri önemli onlarada hak veriyorum. Ayrıca en popüler başlıklardan biri olduğu için konu tartışmanın sıcaklığı ile başka noktalara uzanabiliyor. Bu noktada site yöneticilerine söyle bir öneri getirmek istiyorum. Konu dışı mesajlar silinmek yerine konu dışı etiketi ile belirlense  (hakaret,küfür  vs tabiyki silinmeli) üyeler için başlığı konu disilariyla takip et yada etme şeklinde bir opsiyon eklense isteyen başlığı konu dışı yazılarıyla isteyen sadece konu içi yazılarıyla takip edebilse daha şık ve kullanışlı olmaz mı? Ayrıca üyelere verilen bu ayricalikla üyelik de daha cazip hale gelir. Bu benim gorusumdur atladığım yada yanlış düşündüğüm bir şey varsa affola.

Edit: ilave olarak küfür,hakaret içermeyen iletiler konu dışı olsada bir emek ve fikir ürünü bunlarda heba olmamış olur
[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 00:21:44 B@RoL ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı martin40

Kirislerin altina konulacak kufekiler ne zaman baslar acaba ?

Çevrimdışı martin40

Bu ne yaaa monte edilmis vinç mi geçircekler burdan  :ebebe: su ambulans girislerine bakarmisiniz..

Çevrimdışı megiddo

Bu ne yaaa monte edilmis vinç mi geçircekler burdan  :ebebe: su ambulans girislerine bakarmisiniz..
tokinin yaptığı bu stadlara her baktığımda içim yanıyor, sanki paraları klozete atıp sifonu çekmiş gibi hissediyorum yazık çok yazık, bunca paralar akıtacaksın üstelik yıllarca sürüncemede kalacak inşaatlar ve ortaya bu estetik yoksunu ucubeleri çıkaracaksın yazık gerçekten yazık... gönül isterdiki her şehirde kendine özgü farklı mimariler olsun rengarenk çeşitli stadlarımız olsun ama yok sırf yandaşlara para vermek için tek bant üzerinden çıkmış otomobil gibi hepsi aynı ucubelikte sonuçlar, bu stadlarla mı dünya kupalarına avrupa kupalarına aday olunacak, bu stadlarla mı övünülecek dışarda, stadlar iyiki yapıldı yapılıyor ama keşke böyle olmasaydı!

Çevrimdışı MHakan

Kirislerin altina konulacak kufekiler ne zaman baslar acaba ?
  Bilinmiyor şu an için sanırsam.
İşte o zaman mükemmel duracak  :tabe:

Çevrimdışı MHakan

Bizim stada uzun pozlama yakışıyor :super: :super:

Yakışacak tabi  :money:
Bu arada koltukları düz koyu renk yapsaklar daha güzel durmaz mı ? Küfekiler beyaz olduğu için ters renkler çok güzel duracaktır.

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı murat_

gencler stada yeni tir gelmis hic haberde etmiyorsunuz kirildim ha  :D :D bu arada bu seferki seyler sanki biraz deyisik gibi gelenler kirikolar olabilirmi  :money:

Çevrimdışı martin40

Bu arada, küçük halatlardan kaç tane takildi toplamda bilen varmi ?

Çevrimdışı murat_

@Efe gozlerine ihtiyac var bu tirdakier ne olaki krikolar olablirmi yada baglanti aparatlari  :alala:

Çevrimdışı martin40

[ Son Düzenleme: 26 Haziran 2015, 01:19:10 martin40 ]

Çevrimdışı Efe

@Efe gozlerine ihtiyac var bu tirdakier ne olaki krikolar olablirmi yada baglanti aparatlari  :alala:
halat onlar galiba ne ara geldi o tır kaçırmışım  :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

barakaya sakladılar halat değildir bence
onlar ayrı  şimdi geldi bide fotoya bak :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ALBATROS

Çevrimdışı Efe

bi tır amcamızda yanında varmış yanlış görmüyorsam dikkatli bakılınca görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

bi tır amcamızda yanında varmış yanlış görmüyorsam dikkatli bakılınca görünüyor

sabah olsun bakalım ne çıkacak ama şu kelepçeler olsun artık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

sabah olsun bakalım ne çıkacak ama şu kelepçeler olsun artık

Geriye o kelepçeler ve strand jackler kaldı sanıyorum :alala: Çatının kaldırılması için.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."