Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025154 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Beni tanimadan neden genelleme yaparak cevap veriyorsunuz? Ben sizin cevrenizde ki bi insan miyim ki ayni kefeye koyuyorsunuz?

Forma pahali mi degil mi? 139TL formaya verecegime Kartal Yuvasindan 3-4 tane t-shirt alir paranin komple kulube kalmasini saglarim... Burada soylemek istedigin formanin pahaliligi... Baska yerlere cekmenin manasi yok...

Forma pahalı haklısın. Bana göre her şey pahalı domates de patates de karpuz kavun da ayakkabı pantalon da ulaşım da pahalı... Temel ihtiyaçlarını barınma yiyecek ihtiyacını karşılayabilen bütün Beşiktaşlılar isterse forma alabilir hemen olmasa bile belli bir zaman sonra da alabilir.. Bugünden itibaren kumbaramıza 3 günde bir 1TL atarsak seneye yeni forma hazır olur. 3 günde 1 TL ile yaşam kalitemiz de etkilenmez. İnsan önyargılı yaklaşmazsa fedakarlığı göze alırsa her türlü formasını alır ama zaten almaya bir önyargın varsa pahalı diye o zaman bir anda cebimizden 140 lira gitmesini istemeyebiliriz. Zaten ortalama olarak zengin bir taraftar kitlemiz yok, düşük gelire rağmen bir de cebinden bir anda extra 140 lira çıkması önemlidir kaç günlük yeme içmesi market alışverişi değerindedir. Alamıyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı yok ama dediğim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilen her Beşiktaşlı biraz çaba gösterirse formasını alır ve o aldığı forma diğer formalardan daha değerlidir. Burada insanların gelir düzeylerini bilmeden önyargıyla futbolcu istiyorsanız forma alın demek de yanlıştır, ama nedense forma alabilecek gücün olduğunu düşünüyorum :) Geçen sene hep anahtarlık tişört cüzdan vs aldım forma almadım bu sene beyazı alacağım. Küçükken harçlıklarınla 1 tane pringles yerine bir sürü küçük cips almak gibi bir şey pringles yemek için 3-5 gün diğer cipslerden yememek gerekiyordu  :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Kolonlar bir başka güzel duruyor bu sabah

Çevrimdışı mert_

futbol bölümünde konoplyanka'nın Beşiktaş'ımıza gelme ihtimalinin arttığı konuşuluyor, her an önemli gelişmeler olabilir :halay:
buyrun; http://besiktasarena.com/besiktas-futbol-takimi-201516-sezonu/201516-transfer-sezonu/18125/

Çevrimdışı Fatih

Forma pahalı haklısın. Bana göre her şey pahalı domates de patates de karpuz kavun da ayakkabı pantalon da ulaşım da pahalı... Temel ihtiyaçlarını barınma yiyecek ihtiyacını karşılayabilen bütün Beşiktaşlılar isterse forma alabilir hemen olmasa bile belli bir zaman sonra da alabilir.. Bugünden itibaren kumbaramıza 3 günde bir 1TL atarsak seneye yeni forma hazır olur. 3 günde 1 TL ile yaşam kalitemiz de etkilenmez. İnsan önyargılı yaklaşmazsa fedakarlığı göze alırsa her türlü formasını alır ama zaten almaya bir önyargın varsa pahalı diye o zaman bir anda cebimizden 140 lira gitmesini istemeyebiliriz. Zaten ortalama olarak zengin bir taraftar kitlemiz yok, düşük gelire rağmen bir de cebinden bir anda extra 140 lira çıkması önemlidir kaç günlük yeme içmesi market alışverişi değerindedir. Alamıyorsa kimsenin bir şey demeye hakkı yok ama dediğim gibi temel ihtiyaçlarını karşılayabilen her Beşiktaşlı biraz çaba gösterirse formasını alır ve o aldığı forma diğer formalardan daha değerlidir. Burada insanların gelir düzeylerini bilmeden önyargıyla futbolcu istiyorsanız forma alın demek de yanlıştır, ama nedense forma alabilecek gücün olduğunu düşünüyorum :) Geçen sene hep anahtarlık tişört cüzdan vs aldım forma almadım bu sene beyazı alacağım. Küçükken harçlıklarınla 1 tane pringles yerine bir sürü küçük cips almak gibi bir şey pringles yemek için 3-5 gün diğer cipslerden yememek gerekiyordu  :kop:
Sirketimizin finans bolumune calisacak insan ariyorlar... Dusunur musun?  :lol: :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Sirketimizin finans bolumune calisacak insan ariyorlar... Dusunur musun?  :lol: :lol:

:kop: :kop:  :kop:

Bankacılarla çalışınca insan ister istemez bir şeyler kapıyor :kop:

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bir formadan eğer Beşiktaş'a % 10 kalıyorsa bu rakam azdır. Yani ben formayı adidas , nike , clima cool diye almıyorum ki. Amacım Beşiktaş'ıma katkı olsun. Şimdi aşağıda dükkanda 5 TL ye ( Yazıyla beş Türk Lirası ) Tshirt ler var. Dandik mandik önemli değil yönetim kendi yaptırsın ben 150 TL ye almaya hazırım. Sonuçta 145 TL nin Beşiktaş'ıma kaldığını bilirim  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Bir formadan eğer Beşiktaş'a % 10 kalıyorsa bu rakam azdır. Yani ben formayı adidas , nike , clima cool diye almıyorum ki. Amacım Beşiktaş'ıma katkı olsun. Şimdi aşağıda dükkanda 5 TL ye ( Yazıyla beş Türk Lirası ) Tshirt ler var. Dandik mandik önemli değil yönetim kendi yaptırsın ben 150 TL ye almaya hazırım. Sonuçta 145 TL nin Beşiktaş'ıma kaldığını bilirim  :tabe:

100de 10mu Beşiktaş'a kalıyor yanlışın olmasın? Adidas mağazalarında ve kartalyuvalarındaki kârlar farklı ama bu kadar düşük olmaması lazım

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Bu arada anlıyorum ki herkesin en az 3-5 tane forması var. Daha fazla forma almayın kardeşler gidin takıma bağış yapın daha iyi  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Hasan Tahsin

100de 10mu Beşiktaş'a kalıyor yanlışın olmasın? Adidas mağazalarında ve kartalyuvalarındaki kârlar farklı ama bu kadar düşük olmaması lazım

Ben de bilmiyordum ve forumdaki arkadaşlara sordum %10 - 15 aralığında dediler. Ben onların yalancısıyım  :icool:
Tek Büyük Beşiktaş

Ben de bilmiyordum ve forumdaki arkadaşlara sordum %10 - 15 aralığında dediler. Ben onların yalancısıyım  :icool:

Öyle şey mi olur 50 milyonluk forma satsan 45 milyonu adidasa kalacak sonra da adidasla 2-3 milyona forma sponsorluğu yaptım diye sevineceksin olmaz öyle, bana göre 100de 60 bile kötü ama piyasa bu

Çevrimdışı sozkul

Nekadar kalıyor bilmiyorum ama Karta yuvalarının başındaki yetkili ile konuşan bir arkadaş ilk kez geçen yıl kartal yuvalarının zararsız ama karsız kapattığını söylemiş.
Bu yıla kadar hep zarar ediyormuş. Muhtemelen sponsora gelen para dahil değildir buna. Birde kulübün olmayan kartal yuvalarında çok az para kalıyormuş kulübe.
yani bu yıl geçen yıl sattığımızın üzerine koyulacak her satış kar yazacak.

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Öyle şey mi olur 50 milyonluk forma satsan 45 milyonu adidasa kalacak sonra da adidasla 2-3 milyona forma sponsorluğu yaptım diye sevineceksin olmaz öyle, bana göre 100de 60 bile kötü ama piyasa bu

Elbette bana da mantıksız geldi. Düşünsenize 500 bin forma satsak sokakta 500 bin beko vodafone kalde adidas dolaşacak. Farklı forumlara da baktım ama gerçek bu işte . O yüzden yönetimin alalade bir firmadan tanesi 5 tl ye forma ürettirmesini bekliyorum . 139 tl den satsa 134 tl si Beşiktaş'ımıza kalır. Ben alırım ve bence herkes markasına bakmadan alır  :tabe:
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı warofpoet

evli ve çocuklu olanlar forma konusuna takılmasın. çakın sinyali haftasonu formanız babalar günü hediyesi olarak ayağınıza gelsin :D ben siyah formayı işaret ettim haftasonu bekliyorum  :ok:

ben tüm tanıdıklarıma söyledim. bana babalar günü için veya doğum günü için hediye alacaklar sadece kartal yuvasından alsınlar ne olduğu önemli değil dedim. sizde bu şekilde yaparsanız cebinizden para çıkmadan klübe katkı sağlanmış olur :D

aynen katılıyorum doğum günü yıldönümü vs ne olursa kartal yuvasını işaret ediyorum ben de bu sayede Beşiktaşlı olmasa bile kartal yuvasından alışveriş yaptırmış oluyorum :):super:
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Efe

Bakalim kiris takilacak mi bugun iskeleler hazir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ebabil

anadolu yakasında yağmur başladı. stad tarafında nasıl bilmiyorum.

Nekadar kalıyor bilmiyorum ama Karta yuvalarının başındaki yetkili ile konuşan bir arkadaş ilk kez geçen yıl kartal yuvalarının zararsız ama karsız kapattığını söylemiş.
Bu yıla kadar hep zarar ediyormuş. Muhtemelen sponsora gelen para dahil değildir buna. Birde kulübün olmayan kartal yuvalarında çok az para kalıyormuş kulübe.
yani bu yıl geçen yıl sattığımızın üzerine koyulacak her satış kar yazacak.

350.000 forma ve yanında binlerce ürün sattıktan sonra kâr yapamamak normal değil. 350,000 forma 139TL'den 48,650,000 TL eder. Bu paradan kartalyuvası kira ve maaş giderlerini çıkarınca adidasa kalıyorsa Allah belasını versin böyle işin. Böyle soygun olmaz. Hangi ürünün satışından Beşiktaş'a ne kadar kâr sağlandığı ile ilgili bilgilendirici bir açıklama lazım ona göre paramızın nereye gittiğini bilip alışverişimizi yapalım. Resmen formanın giderini karşılamak için forma satıyormuşuz. Beşiktaş'tan forma alıyorsam 140 liranın en az 100'ünün Beşiktaş'ın kasasına girmesini isterim.

Çevrimdışı ensdndr

anadolu yakasında yağmur başladı. stad tarafında nasıl bilmiyorum.

Trübün prekastları ıslanmış hayli. Orada da var.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bakalim kiris takilacak mi bugun iskeleler hazir
Aniden bastıran çok şiddetli Bir yagış var şuan İstanbulda , Belki akşam üstü takılır 1-2 tane kiriş @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Çağrı

Ben desteklemem demiyor zaten
Forma alacağıma
Kartal Yuvası ürünlerinden alırım
Daha çok kalır diyor kulübün kasasına

Aslında bu böyle değil.

Kulübün Kartal yuvasından aldığımız herhangi bir üründen kar marjı yüzde 20'yi geçmiyor. Maksimum bu.

Forma parça başı daha çok bırakıyor kulübe maalesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı quentine83

Kirisler takilmadan once kolonlara iskele kurulacakmi yoksa direk takacaklarmi
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

350.000 forma ve yanında binlerce ürün sattıktan sonra kâr yapamamak normal değil. 350,000 forma 139TL'den 48,650,000 TL eder. Bu paradan kartalyuvası kira ve maaş giderlerini çıkarınca adidasa kalıyorsa Allah belasını versin böyle işin. Böyle soygun olmaz. Hangi ürünün satışından Beşiktaş'a ne kadar kâr sağlandığı ile ilgili bilgilendirici bir açıklama lazım ona göre paramızın nereye gittiğini bilip alışverişimizi yapalım. Resmen formanın giderini karşılamak için forma satıyormuşuz. Beşiktaş'tan forma alıyorsam 140 liranın en az 100'ünün Beşiktaş'ın kasasına girmesini isterim.
O kadar az olduğunu düşünmüyorum fakat , %60 a %40 tır , Yani 139 tl lik formanın 50-55 tl si kulübe , 85 tl si de adidasa kalıyordur....
Mutlaka bilen vardır bu oranları , @Ersan kardeşimiz vardı Kartal yuvasında çalışmıştı eğer buralardaysa bizi bilgilendirebilir bu konuda :ok:
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 13:14:51 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ErsinA.

Aslında bu böyle değil.

Kulübün Kartal yuvasından aldığımız herhangi bir üründen kar marjı yüzde 20'yi geçmiyor. Maksimum bu.

Forma parça başı daha çok bırakıyor kulübe maalesef.

:duman:

Çevrimdışı ensdndr

Son iki iskeleyi koyacak birazdan sarı vinç 1 saate kadar işi biter. Yağmur fırtına olmazsa dışarı çıkıp kiriş işine başlar zannımca.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !