Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6024980 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Arkadaşlar şöyle düşünelim forma başına belki kulube az para giriyor olabilir ama Adidas sponsorluk parası ödüyor ve benim bildiğim kadarıyla formaların maliyetide adidastan karşılanıyor dolaysıyla kulup yine iyi para kazanıyor . Bu sadece forma için değil , adidas kamp ürünleri içinde geçerli . Birde kaliteli ürünler yukarda Allah var , ayıptır söylemesi 5 sene önce kamp üünlerinden adidas yağmurluk aldım sadece sırttaki Beşiktaş JK yazısı söküldü taş gibi ürün sonuç olarak kulüp yine iyi para kazanıyor .

LT18i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çevrimdışı Factatum

Beşiktaş, Adidas'la yaptığı anlaşma gereği 5 yıllık 25 Milyon USD + forma başı ücret alıyor. Ayrıca sportif şubelerin bazısının spor malzemelerini tedarik ediyor. Yani forma başı ücret düşündüğünüz gibi yüksek değil.

Türkiye'de en fazla forma geliri elde eden Fenerbahçe'nin forma satışlarından tüm kazancı sadece 11 Milyon Euro. 
[ Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 13:38:16 Factatum ]

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı YunusEmre

Beşiktaş, Adidas'la yaptığı anlaşma gereği 5 yıllık 25 Milyon USD + forma başı ücret alıyor. Ayrıca sportif şubelerin bazısının spor malzemelerini tedarik ediyor. Yani forma başı ücret düşündüğünüz gibi yüksek değil.

Türkiye'de en fazla forma geliri elde eden Fenerbahçe'nin forma satışlarından tüm kazancı sadece 11 Milyon Euro.

Başkan divandaydı yanılmıyorsam formalarda indirime gidiyoruz demişti yarısı bizim kardan yarısı adidastan demişti. Formalarda 30 TL indirim olmuştu yani biz 15 TL mizden feragat ettik forma başına ve buna rağmen de ekstradan karımızın kaldığını düşünüyorum.. yani %10 inandırıcı bir rakan değil %20 dahi düşük kalıyor bu durumda...

Çevrimdışı Strand Jack

Arkadaşlar kalan oranlar hiç düşündüğünüz gibi değil.Benim kuzenim Adidas'ın genel müfettişlerinden.
Bize kalan forma başına %20-25'ler de.Bir arkadaşımız Kartal Yuvası için oldukça düşük bir rakam vermiş.Esasen klübü döndüren kartal yuvası   

Bu arada selamlar :santa2:

Çevrimdışı tayfun

Beşiktaş sermayesinin 400 milyon TL'ye artırılmasına ilişkin SPK'ya başvurdu.
    KAP açıklaması şöyle:
    Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin 500.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı
içerisinde, 66,7% bedelli, 240.000.000 TL'dan 400.000.000 TL'na artırılması
konusunda Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yapılmıştır. Başvurumuz, Kurul
tarafından 16.06.2015 tarih ve 11920 no.lu evrak giriş kaydı ile işleme
alınmıştır. 
sen ben yok BEŞİKTAŞ var.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Arkadaşlar tribünlere belli aralıklarla serilmiş olan sarı şerit tarzı malzemeler ne işe yarayacak ?
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı denilanz

Arkadaşlar lütfen forma muhabbetini ilgili başlıklarda yapın. Statla ilgili mesajları cımbızla seçmeyelim, lütfen.

Çevrimdışı Strand Jack

Arkadaşlar tribünlere belli aralıklarla serilmiş olan sarı şerit tarzı malzemeler ne işe yarayacak ?

Halatların altına gelecek olan kalaslar.Prekastların zarar görmemesi için

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Halatların altına gelecek olan kalaslar.Prekastların zarar görmemesi için
Teşekkürler.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Aram

Yeni açık tahtaları en tepeye kadar uzatıyorlar. Heralde ilk ordan başlayacaklar.
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Stadda hareket devam ediyor...
Yeni açıkta Kalaslarla ugraşılıyor , Eski açıkta Kirişler için Beyaz iskele kurulumu bitmiş , Cengaverin Bomunu her an Havada görebiliriz kiriş montajı için :halay: :halay: :ishock: :ishock:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı murat_

klubün parasi bol herhalde gunduz gozuylede masallah tüm isiklar acik  :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Geçerken uğradım...
Eline sağlık abi , Teşekkürler :claps: :claps: @Birisi
Eski açık şimdi Efsane görünüyor işte , Birde kirişler takıldı mı dahada efsane gözükecek :ishock: :ishock:

Son iskele takilcak birazdan
4 Gözle Cengaverin Bomunun havaya kalkmasını bekliyoruz artık :busted_cop: @Efe abi

Çevrimdışı Deniz

Çılgın Cengaver Taraftarı Coşturuyor  :evillol: :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ali Aba

Çevrimdışı emresnmz

halat yine havalandı inş yine şaka yapmıyorlardır :D

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Mehmet92

Rampa ve kolon kelimeleri forum lügatından çıktı ya daha da gam yemem

Çevrimdışı Efe

Halatlara baslayacaklar galiba paletli tutmus kaldiracak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK