Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025214 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Altuğ

Alanlar paylaşımlarını yapsınlar konuyu başlattım teşvik etme açısından da güzel bir fikir.

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlar  :hosgeldin'iz..

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sozkul

herkese günaydınlar ve iyi forumlar arkadaşlar.öncelikle belirteyim Beşiktaş değil Adana Demirspor taraftarı biriyim :) yaklaşık 4 ay önce şans eseri buldum bu güzel siteyi ve hergün takip etmeye başladım düzenli olarak.seviye ve muhabbet 10 numara gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası.eski inönünün 1 kezde olsa o büyülü ortamını tatmış biri olarak inanın bende en az sizin kadar bu stadın bir an önce bitmesini istiyorum.nasip olursada açılışa olmazsada herhangi bir maça gelip bende hayırlamak istiyorum açıkcası.gönül isterdiki bu sene deplasman yapalım bu güzel stada ama nasip değilmiş :) bu arada şu 5 kolon için bende sizin kadar sinir stres oldum inanın :) şimdiden bu güzel stad Beşiktaş kulübüne ve güzel taraftarına hayırlı uğurlu olsun inşallah.

Çocukluğum Adanadaki  Beşiktaş maçları hariç Adanademirspor tribünlerinde geçti. hemde bütün çevrem Adanasporluydu. Bence saygı duyulacak taraftarı olan iki kulübünden biridir Adanademirspor Türkiye'nin. Beni çok üzdünüz son dört haftada siz yıkılmışsınızdır zaten.
Hoşgeldin..

Çevrimdışı yigitcan1903

139TL cok fazla forma icin...
Forma şart değil
Başka ürünler de var
Daha yüksek yüzdeyle Beşiktaş kasasına kalıyor hem

Çevrimdışı Sedat.Y

Günaydın sevgili arkadaşlar.Dün iki tek atmaya gitmiştim o yüzden forumu takip edemedim :)  Meğer olay olmuş kolonlar takılmış.Hayırlısı kalan işler için olsun....

Çevrimdışı Serdkar

139TL cok fazla forma icin...

Millet Stadyum niye bitmiyor diye kizip duruypor..
Oyuncu transferi gelince ..Adam begenmiyorlar yok neymis Tosic niye aldin ondan daha iyileri var..
Ama Formaya gelince yok pahali...

Çevrimdışı Altuğ

@happy_ sana gelsin fotoğraflar 11:15 canlı yayın ekran görüntüleri.

Çevrimdışı mert_

herkese günaydınlar ve iyi forumlar arkadaşlar.öncelikle belirteyim Beşiktaş değil Adana Demirspor taraftarı biriyim :) yaklaşık 4 ay önce şans eseri buldum bu güzel siteyi ve hergün takip etmeye başladım düzenli olarak.seviye ve muhabbet 10 numara gerçekten çok hoşuma gitti açıkcası.eski inönünün 1 kezde olsa o büyülü ortamını tatmış biri olarak inanın bende en az sizin kadar bu stadın bir an önce bitmesini istiyorum.nasip olursada açılışa olmazsada herhangi bir maça gelip bende hayırlamak istiyorum açıkcası.gönül isterdiki bu sene deplasman yapalım bu güzel stada ama nasip değilmiş :) bu arada şu 5 kolon için bende sizin kadar sinir stres oldum inanın :) şimdiden bu güzel stad Beşiktaş kulübüne ve güzel taraftarına hayırlı uğurlu olsun inşallah.
Hoşgeldin.
İnönü sizlere deplasman değil!
.

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı MHakan

Tekrardan hoşbuldum diyerekten Günaydın herkese   :money:

Çevrimdışı kaanzor

Oyuncu transferi gelince ..Adam begenmiyorlar yok neymis Tosic niye aldin ondan daha iyileri var..

:claps: :claps:
"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı Fatih

Beni tanimadan neden genelleme yaparak cevap veriyorsunuz? Ben sizin cevrenizde ki bi insan miyim ki ayni kefeye koyuyorsunuz?

Forma pahali mi degil mi? 139TL formaya verecegime Kartal Yuvasindan 3-4 tane t-shirt alir paranin komple kulube kalmasini saglarim... Burada soylemek istedigin formanin pahaliligi... Baska yerlere cekmenin manasi yok...

Çevrimdışı yigitcan1903

Beni tanimadan neden genelleme yaparak cevap veriyorsunuz? Ben sizin cevrenizde ki bi insan miyim ki ayni kefeye koyuyorsunuz?

Forma pahali mi degil mi? 139TL formaya verecegime Kartal Yuvasindan 3-4 tane t-shirt alir paranin komple kulube kalmasini saglarim... Burada soylemek istedigin formanin pahaliligi... Baska yerlere cekmenin manasi yok...
Forma pahalı orası doğru
Tüm adidas ürünleri pahalı

Çevrimdışı quentine83

Beyaz iskelelerden sonra hemen kiris takiliyormu yoksa kolonlara iskele kurulacakmi.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı klubnika01

Çocukluğum Adanadaki  Beşiktaş maçları hariç Adanademirspor tribünlerinde geçti. hemde bütün çevrem Adanasporluydu. Bence saygı duyulacak taraftarı olan iki kulübünden biridir Adanademirspor Türkiye'nin. Beni çok üzdünüz son dört haftada siz yıkılmışsınızdır zaten.
Hoşgeldin..
hoşbulduk abi.yine herzaman bekleriz maçlarımıza.baştacısın

Çevrimdışı ayayhan

beyler forma pahalı evet, ama Adidas milyonlarca Euro sponsorluk parası veriyo yıllık, birde o taraftan bakın

Çevrimdışı yigitcan1903

beyler forma pahalı evet, ama Adidas milyonlarca Euro sponsorluk parası veriyo yıllık, birde o taraftan bakın
Tabii daha yüksek anlaşmalar almak için de satış sayısı artmalı
Burası kesin
Yalnız Türkiye'de 139 TL'den 500 bin gibi sayılara ulaşmamız çok zor

Çevrimdışı Fatih

Adidas forma satislarinda BJK'den daha fazla gelir elde ediyor... Verdigi sponsorluk parasini katliyor yani... Yaptigi reklam da cabasi...

Çevrimdışı ensdndr

öğlen tatili başlamış ! Saat 13:00 den sonrasına bakacağız.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Serdkar

Yeni stadımızın yapıldığı bu günlerde belki de üçe, beşe bakmamak en doğrusu.
Besiktas malli durumu ortada..
Rakiplerin cikacagi Forma fiyati aynisi olacakdir...
Ama Onlarada öyle Pahalli diye birsey duymasin sirf destekler

Çevrimdışı ayayhan

Adidas forma satislarinda BJK'den daha fazla gelir elde ediyor... Verdigi sponsorluk parasini katliyor yani... Yaptigi reklam da cabasi...

tabiki kazanıcak dostum, Adidas bir şirket, kar etmese neden sponsor olsun
başkanın katma değer yaratmamız dediği olay bu bu şirketler maddi dönüş oldukça daha çok sponsor gelir

Çevrimdışı yigitcan1903

Yeni stadımızın yapıldığı bu günlerde belki de üçe, beşe bakmamak en doğrusu.
Besiktas malli durumu ortada..
Rakiplerin cikacagi Forma fiyati aynisi olacakdir...
Ama Onlarada öyle Pahalli diye birsey duymasin sirf destekler
Ben desteklemem demiyor zaten
Forma alacağıma
Kartal Yuvası ürünlerinden alırım
Daha çok kalır diyor kulübün kasasına

Çevrimdışı Fatih

Ben desteklemem demiyor zaten
Forma alacağıma
Kartal Yuvası ürünlerinden alırım
Daha çok kalır diyor kulübün kasasına

Ya sen olmasan anlayan olmayacak beni yigit... 2 tane hurmayi hak ettin kanka... (Ramazan dolayisiyla boyle)

Çevrimdışı fore_kazık

evli ve çocuklu olanlar forma konusuna takılmasın. çakın sinyali haftasonu formanız babalar günü hediyesi olarak ayağınıza gelsin :D ben siyah formayı işaret ettim haftasonu bekliyorum  :ok:

ben tüm tanıdıklarıma söyledim. bana babalar günü için veya doğum günü için hediye alacaklar sadece kartal yuvasından alsınlar ne olduğu önemli değil dedim. sizde bu şekilde yaparsanız cebinizden para çıkmadan klübe katkı sağlanmış olur :D

Çevrimdışı happy_

@happy_ sana gelsin fotoğraflar 11:15 canlı yayın ekran görüntüleri.

teşekkürler, sahalarda görmek istediğimiz hareketler :)