Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6025248 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı ErsinA.

Çevrimdışı Efe

Butun muhendisler toplanmis tarihi ana taniklik ediyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ihlamur

Merhaba
uzun zamandir takip ettiğim foruma yeni üye oldum.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kamerada  Rubi Tobin farkı.Budamı  Fransız  değilllllllll..  :D

Çevrimdışı Abu Ali Imran

abi banane kizlardan ya.. halatlara donelim...  :biggrinking:

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı FARUK

Merhaba
uzun zamandir takip ettiğim foruma yeni üye oldum.

merhaba hoşgeldiniz hocam  :claps:  :hosgeldin

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MHakan

adamlar iki saattir halatlari bekliyor.. kaldirin artik yeterr :steamed: :steamed:
Gelmeyecek ama insan bekliyor işte  :lol:

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı serti67

hey masalalh bee hadı baslayın halatt yere deyıncee goool sesıııııı gelsınn burdan  :D
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Ali Aba

sanki başkanın gelmesini bekliyorlar bizde halatları bekliyoruz  serin artık halatları :steamed: :steamed: :steamed: :steamed:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Kilitli kancasını halata takıp da yürüyen emekçiye dikkat eden varmı yakın çekimde.Hadi uzun halatlara taktın anladım da yürürken o 30 cm lik kısa halat'a takıp anıda yeniden çıkarıp uzun halata takman.Bu disiplinin beni benden aldı hocam.Bence sen kesin yerli emekçi değilsin. :D

Çevrimdışı Efe

Anitlardan onay bekliyorlar heralde sermek icin :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Kilitli kancasını halata takıp da yürüyen emekçiye dikkat eden varmı yakın çekimde.Hadi uzun halatlara taktın anladım da yürürken o 30 cm lik kısa halat'a takıp anıda yeniden çıkarıp uzun halata takman.Bu disiplinin beni benden aldı hocam.Bence sen kesin yerli emekçi değilsin. :D

hatta biraz önce 2 tane olan vardı abi biri takılıyken diğerini takmadan çıkarmıyordu :)