@halvetifarazi kesinlikle dediklerine katılıyorum.Daha önce yazdığım bir iletide laz kelimesini kullandım diye ırkçılık muamelesi gördüm site yöneticisinden.Ancak kendisi her yönetime yapılan eleştiride aniden savunmaya geçiyor.Forumun belli kuralları varsa eğer herkes uymalı,yok kurallar sadece belli kişiler için geçerliyse biz de bilelim...
evet o kelimen ırkçıydı ben karadenizli bir arkadaşıma lazmısın derim bu ırkçılık değildir.
ama senin yaptığın gibi laz kelimesini aşağılama amacıyla kullanırsam evet ırkcılık olur.
ama içini rahatlatacaksa yöneticilerden değil direk üyelerden gördün ve mesajın şikayet edildi.
bizde seni bir daha kullanmaman için ikaz ettik.
her hangi bir ırka aşağılama amaçlı kelimeyle hitap etmek ırkçılıktır.
yönetime eleştiriye gelince nerdeyse on mesajdan dokuzu zaten yönetimi eleştiriyor özellikle futbol başlıklarında
müdahale edilen mesajlarda küfür hakaret ve aşağılama içeren mesajlardır. Müdahale nedenide odur.
bu forumun ceza sistemi yok sadece aşırı sinirlenen ve atılmaya neden olacak tepkileri gösterenleri bir süre mesaj atamaz duruma getirip sakinleşmesini sağlıyoruz.
buda çok ender oluyor ve alışkanlık yapanlara uygulanıyor ama onun dışında küfür hakaret ve aşağılama bu forumda direk kayıt silme nedeni
bu yönetimde olsa tepki veriyoruz Aziz Yıldırımda olsa tepki veriyoruz siyasi parti olsada tepki veriyoruz
burası birilerine kim olursa olsun hakaret etme yeri değildir edende forumdan uzaklaştırılır. anlaşılmayacak bir kural değil.
yöneticilerde bu kuraldan muaf değil bu forumda iki aktif yöneticinin kaydı silindi. yani kimseye torpil geçilmiyor.
Burda her konuya iyi niyet çerçevesinde bakılır hata yapan uyarılır ama kimsenin kötü niyetle haraket etmesine izin verilmez.
@Metinyaş konusuna gelince burda forum ortalaması 30 üzerindedir ama buna ramen 20 lerin başında 3 tane denetci var
ama birine sen bunları hatırlamazsın demek hakaret değildir o kadarda değil burda bir kaç kişi hariç benim hatırladıklarımı hatırlayacak kimsede yok
ben mesela 40 yaşındakinede söylüyorum bunu ama senin alındığın gibi alınmıyor. Ama bilmezsin Beşiktaşı diyerlerinden farklı yapanda budur.
siz gene şanslısınız biz birde tribünde yanlış bir şey yaptığımızda dayak yerdik yaşı büyük olanlar o geleneğin içinden geldiği içinde
biraz daha sert olur. Bir düşün tribünde hakeme küfrediyorsun hiç tanımadığın biri geliyor yanına tokadı çakıyor yada kulağını çekiyor.
tamam Beşiktaşlı doğduk ama nasıl Beşiktaşlı olunuruda tribündeki abilerimizden öğrendik.