sanırım genel olarak yazdıklarımdan forum yazarlarını aşağıladığım anlaşılmış. benim amacım kimseyi aşağılamak değil. Herkes istediği teknik adamı Beşiktaş'da görmek isteyebilir. saygı duyarım. fakat farkında mısınız bilmiyorum ama bu yönetim görev sürecinde Beşiktaş taraftarının beklentisini ve umudunu o kadar aşağıya çekti ki, daha gelmemiş, gelirse de takımı ne seviyeye getireceği bile belli olmayan X teknik adamı için nöbet tutar hale geldik. Hep beraber geldik. Şunu unutmayalım yurt dışı neyse de yurt içinde her teknik adamın Beşiktaş'a koşa koşa gelmesi gerekir. Bunu unutmayalım. Biz Beşiktaşız. Biz onu 1 istiyorsak onlar bizi 5 istemeli. sıradan teknik adamları gereksiz abartıp sonra hayal kırıklığına uğramayalım.
@Necmi bey merak etmeyin forum sahibi olarak sizi zor durumda bırakacak şekilde kişilere küfür hakaret tarzı işlere girmem. Yapım gereği böyle birşey yapamam.
@Hasan Tahsin bey hilkat garibası biraz abartı olmuş. fakat bir tarafı alçak diğeri yüksek olunca aklıma ilk o tabir geldi.
şu bey kısmını bir kenara bırakalım biz burda hepimiz abi kardeşiz
Şenol Güneş konusunda yerden göğe haklısın futbol bölümünde yazılarımı takip ettiysen bende bu konuda doluyum ciddide eleştiriyorum.
Taraftarımız Şenol Güneşe razı olur duruma geldiki bu hiçde iyi bir şey değil ön yargılı değilim iyi yönetir kötü yönetir bilemem bekleyip
göreceğiz ben senin ne demek istediğini biliyorum büyük takım taraftar profili kayboluyor diyorsun ama kardeşim merak etme kaybolmaz
biz neleri gördük zaten hiç bir zaman marka transferimiz olmadı. Bizim büyüklüğümüz yapılan transferden gelmiyor şampiyonluk sayılarıylada gelmiyor.
bizim büyüklüğümüz hayata ve futbola bakış açımızdan geliyor. Zaten başımıza ne geliyorsa bu hayata bakış açımızdan gelmiyormu. Biz
Renkliler gibi olamayız emin ol her sene şampiyon olsakta biz kendimize kederleneceğimiz başka şeyler buluruz.
umarım beni anlamışsındır sıkıntım eleştiride değil üslupta unutma burda en az senin kadar Beşiktaşı seven insanlar var.
eleştirdiğin yönetimde en az senin kadar Beşiktaşı seviyor görmedinmi Liverpool maçında Başkan koltuk değiştirerek totem yapıyordu

onlar bizlerden farklı değil bizimde hatalarımız oluyor onlarında olacak bu hoşgörüyü göstermek gerekiyor. işte o zaman eleştirdiğimizde
doğru bir şekilde eleştiririz. mesela hilkat garibesi dediğin stadı burda insanlar sevgiyle büyümesini takip ediyor. Bunu bir renkli söylese
bir şey olmaz ama bir Beşiktaşlı söylediğinde içleri yanar. kimine göre mükemmeldir kimine göre eksikleri vardır kimine görede çirkindir.
her görüşe saygı duymak gerekir zevkler farklıdır. Ama lütfen beğenmeyende beğenene saygı duymalı burda belli güzellikler oluşmaya başladıysa insanlar birbirini dinlemeye başladığı için oluşuyor bunu bozmamak gerekir eleştirilerde tepkilerde saygı çerçevesinde yapılmalı işte ne zaman bu saygı kurulur
o zaman burda her konu rahatlıkla konuşulur tartışılır. Yoksa merak etme kimsenin özgürlüklerini kısıtlama gibi bir düşüncemiz olamaz
öyle bir haddi kendimizde göremeyiz. Heleki Beşiktaş taraftarı demek özgür ruhlu insanlar topluluğu demek özgürlüklerini almaya kalktığın anda
burda kimseyi tutamazsın. zaten öyle bir durum oluşursa durmasınlarda
@halvetifarazi