Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 31 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6037441 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimiçi Necmi

@halvetifarazi kesinlikle dediklerine katılıyorum.Daha önce yazdığım bir iletide laz kelimesini kullandım diye ırkçılık muamelesi gördüm site yöneticisinden.Ancak kendisi her yönetime yapılan eleştiride aniden savunmaya geçiyor.Forumun belli kuralları varsa eğer herkes uymalı,yok kurallar sadece belli kişiler için geçerliyse biz de bilelim...
evet o kelimen ırkçıydı ben karadenizli bir arkadaşıma lazmısın derim bu ırkçılık değildir.
ama senin yaptığın gibi laz kelimesini aşağılama amacıyla kullanırsam evet ırkcılık olur.
ama içini rahatlatacaksa yöneticilerden değil direk üyelerden gördün ve mesajın şikayet edildi.
bizde seni bir daha kullanmaman için ikaz ettik.
her hangi bir ırka aşağılama amaçlı kelimeyle hitap etmek ırkçılıktır.
yönetime eleştiriye gelince nerdeyse on mesajdan dokuzu zaten yönetimi eleştiriyor özellikle futbol başlıklarında
müdahale edilen mesajlarda küfür hakaret ve aşağılama içeren mesajlardır. Müdahale nedenide odur.
bu forumun ceza sistemi yok sadece aşırı sinirlenen ve atılmaya neden olacak tepkileri gösterenleri bir süre mesaj atamaz duruma getirip sakinleşmesini sağlıyoruz.
buda çok ender oluyor ve alışkanlık yapanlara uygulanıyor ama onun dışında küfür hakaret ve aşağılama bu forumda direk kayıt silme nedeni
bu yönetimde olsa tepki veriyoruz Aziz Yıldırımda olsa tepki veriyoruz siyasi parti olsada tepki veriyoruz
burası birilerine kim olursa olsun hakaret etme yeri değildir edende forumdan uzaklaştırılır. anlaşılmayacak bir kural değil.
yöneticilerde bu kuraldan muaf değil bu forumda iki aktif yöneticinin kaydı silindi. yani kimseye torpil geçilmiyor.
Burda her konuya iyi niyet çerçevesinde bakılır hata yapan uyarılır ama kimsenin kötü niyetle haraket etmesine izin verilmez. @Metin
yaş konusuna gelince burda forum ortalaması 30 üzerindedir ama buna ramen 20 lerin başında 3 tane denetci var
ama birine sen bunları hatırlamazsın demek hakaret değildir o kadarda değil burda bir kaç kişi hariç benim hatırladıklarımı hatırlayacak kimsede yok
ben mesela 40 yaşındakinede söylüyorum bunu ama senin alındığın gibi alınmıyor. Ama bilmezsin Beşiktaşı diyerlerinden farklı yapanda budur.
siz gene şanslısınız biz birde tribünde yanlış bir şey yaptığımızda dayak yerdik yaşı büyük olanlar o geleneğin içinden geldiği içinde
biraz daha sert olur. Bir düşün tribünde hakeme küfrediyorsun hiç tanımadığın biri geliyor yanına tokadı çakıyor yada kulağını çekiyor.
tamam Beşiktaşlı doğduk ama nasıl Beşiktaşlı olunuruda tribündeki abilerimizden öğrendik.

Çevrimdışı ahmetx

O zaman tamam ben onları da rulo serme hatırladım. Ekilmesi daha iyi, daha sağlam olur zemin. Keşke Desso olsaydı ama ne yapalım artık...
sağlamlık desso kadar olmaz ama futbolcular için çok sağlıklı olacaktır.Dur bakalım belki dessonun sistemini uygulayan şu avustralyalı firmalar yapar belki ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ZEKI

evet ama suni çim dokuması olmuyor naturalgrass da toprağın içine mikrofiber iplikler konuyor.
Melbourne stadinda da bu uygulandi. Bu cimler daha onceden hazirlaniyor kumun icine fiber iplikler karistiriliyor cimler bu fier ipliklere sarilarak buyuyor. Videoyu daha once 50 kere yukledilerdi. Hibrit cimin bir baska ozelligi..
lutfen 29:10 dan sonra izleyin. Cim isi belkide baslanmistir ve gelir serilir.
[ Son Düzenleme: 09 Haziran 2015, 20:54:02 kcptl ]

Çevrimiçi Necmi

Ahmet abi naturalgrass'ın yaptığı tüm çimler rulo halinde, tohum ekmeyle değil yani. O nasıl olacak :alala: Mabet ekilecek demişti
@anilt l ona bakarsan Çebide bu gün çimleri sereceğiz yarın maç oynayacağız dedi :D

Çevrimdışı Anıl

Melbourne stadinda da bu uygulandi. Bu cimler daha onceden hazirlaniyor kumun icine fiber iplikler karistiriliyor cimler bu fier ipliklere sarilarak buyuyor. Videoyu daha once 50 kere yukledilerdi. Hibrit cimin bir baska ozelligi..
lutfen 29:10 dan sonra izleyin. Cim isi belkide baslanmistir ve gelir serilir.
@ZEKI abi :upto:

Çevrimdışı Anıl

@anilt l ona bakarsan Çebide bu gün çimleri sereceğiz yarın maç oynayacağız dedi :D
Sanki öyle dememişti @Necmi abi sahada yeşili gördüğünüzün ertesi günü maç oynayacağız demişti. Ekilirse de tüm saha yeşil olduğunda hazır olmuş olur zaten saha :D

Çevrimdışı ZEKI

Sanki öyle dememişti @Necmi abi sahada yeşili gördüğünüzün ertesi günü maç oynayacağız demişti. Ekilirse de tüm saha yeşil olduğunda hazır olmuş olur zaten saha :D
Sen videoyu izledin mi @anilt izle ve ertesi gun maca hazir oldugunu goreceksin

Çevrimdışı Anıl

İzleyeyim @ZEKI abi :)

Çevrimdışı iyimserure

Fikret Başkan, çim için 75 gün gerekli demişti. Bu çeşit çim için daha makul bir süre galiba

Çevrimiçi Necmi

O zaman tamam ben onları da rulo serme hatırladım. Ekilmesi daha iyi, daha sağlam olur zemin. Keşke Desso olsaydı ama ne yapalım artık...
şu amerikan futbolu sahalarına yapılan bir hibrit türü var adamlar seriyor ertesi gün maç oynuyor ama sanırım o daha pahalı bir sistem.
çimi çekiyorlar sökülmüyor ama hibrit olacak defalarca söylendi gerisini göreceğiz rulomu ekilerekmi ama bana ekilerek gibi geliyor. rulo olursa işimizi hızlandırır.

Çevrimdışı Anıl

Epey sağlam görünüyor zemin neyse en kötü hibrit bile normal çimden iyidir :tabe:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Şu videodaki sistem olsa, çimler dünyanın herhangi bir yerinde hazırlanıyor olsa ne harika olurdu ama. Geldikten 1 hafta sonra maça çıkılırdı.  :halay: :halay:

Çevrimiçi Necmi

:) ama lifleri diktiklerinde saha yeşil görünüyor :D
oynamazlarsa cıvlarım :bandit:

Çevrimdışı dorukkaymak

Gerçi çok beklemeyiz. Ümraniyeyi yapan firma stadı da yapıyormuş sonuçta. 3-4 güne belli olur firma.

Çevrimdışı Anıl

Gerçi çok beklemeyiz. Ümraniyeyi yapan firma stadı da yapıyormuş sonuçta. 3-4 güne belli olur firma.
Aynen @bjk_mabet belki söyler hangi firma olduğunu :)

Çevrimdışı Berkayakcay1903

Bende bu isleri anlayamiyorum.
Adamlar Nevzat Demir'in cimlerini degistirmeye baslamis ama biz hala hangi firma oldugunu bilmiyoruz. Forumu surekli takip ederim ama fazla yazmam, bilen birisi varsa neden bu hersey gun yuzundeyken hala gizlilik ilkesi?

Çevrimdışı Efe

Aynen @bjk_mabet belki söyler hangi firma olduğunu :)
yine başlamışsınız çim işlerine daha yapılması gereken koskoca bi eski açık çatısı var :icool: bu 5 kolonu kime taksak acaba :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ZEKI

@anilt ne diyorsun cimler guzel mi ? Bize uyar mi ? Baslamislarmidir yetistirmeye ne dersin?

Çevrimdışı Efe

Bende bu isleri anlayamiyorum.
Adamlar Nevzat Demir'in cimlerini degistirmeye baslamis ama biz hala hangi firma oldugunu bilmiyoruz. Forumu surekli takip ederim ama fazla yazmam, bilen birisi varsa neden bu hersey gun yuzundeyken hala gizlilik ilkesi?
açıklama gelmedi ama bu tarz işleri zaten çok açıklamazlar firma ismi olarak reklama giriyor tabela asılır firma tanıtımını yapar yakında :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Anıl

@anilt ne diyorsun cimler guzel mi ? Bize uyar mi ? Baslamislarmidir yetistirmeye ne dersin?
Gayet güzel ve sağlam @ZEKI abi. Bize de uyar ama yetiştirmeye başlayıp başlamadıklarını ben değil siz bilirsiniz :)

yine başlamışsınız çim işlerine daha yapılması gereken koskoca bi eski açık çatısı var :icool: bu 5 kolonu kime taksak acaba :icool:

Takıldı zaten pazar günü. Yani, izin almış ya başkan onu diyorum.  :lol: :lol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Berkayakcay1903

açıklama gelmedi ama bu tarz işleri zaten çok açıklamazlar firma ismi olarak reklama giriyor tabela asılır firma tanıtımını yapar yakında :)
Tesekkur ederim, bu stad ile ilgili muallak sorular beni benden aliyor..

Çevrimdışı Metin

@Necmi abi teşekkür ederim konuya açıklık getirdiğin için.Yaş konusunda benim demek istediğim farklıydı. Beşiktaş'ı bizden daha iyi bilirsiniz muhakkak ama benim kızdığım nokta teknik direktör konusunda fikrimi belirttim ve siz ne bilirsiniz Mustafa Denizli aslında şöyle,böyledir gibi yazanlar oldu onun için yazma gereği duydum.Lütfen yanlış anlaşılmasın yaş konusunda neden sıkıntım olsun benden büyük,bilgili herkesin düşüncelerini dikkate alırım ama yukarıda belirttiğim gibi bir olay olunca yazmak istedim sadece.

Çevrimdışı Efe

Takıldı zaten pazar günü. Yani, izin almış ya başkan onu diyorum.  :lol: :lol: :evillol: :evillol:
izin alınmıştır 19 mayısta izin aldık diyenler vardı hani şimdi o yok en azından geldiğimiz nokta bazılarının hayalleri olur ancak sadece hayal ederlerdi fikret başkan hayali gerçeğe dönüştürdü şimdide son düzlükte tüm engellere karşı bitirecek merak etme aalınması gereken daha kaç izin varsa onlarıda bi şekilde alacaktır  :ok:
Şampiyon Beşiktaş JK