Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6035967 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydınlar Kartallar...! Formalar yarın cıkıyor...!

Çevrimdışı Serkan7738

Günaydın arena ahalisi paletliyi eski açığın önünde görünce bian ümitlendik malzeme boşaltıyomuş  :uyucam:

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Günaydın Beşiktaş arena.Bugün iyi haberler  almak dileğiyle.

Çevrimdışı capo di capi

Süleyman Seba Ölümsüzdür

şu bey kısmını bir kenara bırakalım biz burda hepimiz abi kardeşiz
Şenol Güneş konusunda yerden göğe haklısın futbol bölümünde yazılarımı takip ettiysen bende bu konuda doluyum ciddide eleştiriyorum.
Taraftarımız Şenol Güneşe razı olur duruma geldiki bu hiçde iyi bir şey değil ön yargılı değilim iyi yönetir kötü yönetir bilemem bekleyip
göreceğiz ben senin ne demek istediğini biliyorum büyük takım taraftar profili kayboluyor diyorsun ama kardeşim merak etme kaybolmaz
biz neleri gördük zaten hiç bir zaman marka transferimiz olmadı. Bizim büyüklüğümüz yapılan transferden gelmiyor şampiyonluk sayılarıylada gelmiyor.
bizim büyüklüğümüz hayata ve futbola bakış açımızdan geliyor. Zaten başımıza ne geliyorsa bu hayata bakış açımızdan gelmiyormu. Biz
Renkliler gibi olamayız emin ol her sene şampiyon olsakta biz kendimize kederleneceğimiz başka şeyler buluruz.  :D 
umarım beni anlamışsındır sıkıntım eleştiride değil üslupta unutma burda en az senin kadar Beşiktaşı seven insanlar var.
eleştirdiğin yönetimde en az senin kadar Beşiktaşı seviyor görmedinmi Liverpool maçında Başkan koltuk değiştirerek totem yapıyordu :D
onlar bizlerden farklı değil bizimde hatalarımız oluyor onlarında olacak bu hoşgörüyü göstermek gerekiyor. işte o zaman eleştirdiğimizde
doğru bir şekilde eleştiririz. mesela hilkat garibesi dediğin stadı burda insanlar sevgiyle büyümesini takip ediyor. Bunu bir renkli söylese
bir şey olmaz ama bir Beşiktaşlı söylediğinde içleri yanar. kimine göre mükemmeldir kimine göre eksikleri vardır kimine görede çirkindir.
her görüşe saygı duymak gerekir zevkler farklıdır. Ama lütfen beğenmeyende beğenene saygı duymalı burda belli güzellikler oluşmaya başladıysa insanlar birbirini dinlemeye başladığı için oluşuyor bunu bozmamak gerekir eleştirilerde tepkilerde saygı çerçevesinde yapılmalı işte ne zaman bu saygı kurulur
o zaman burda her konu rahatlıkla konuşulur tartışılır. Yoksa merak etme kimsenin özgürlüklerini kısıtlama gibi bir düşüncemiz olamaz
öyle bir haddi kendimizde göremeyiz. Heleki Beşiktaş taraftarı demek özgür ruhlu insanlar topluluğu demek özgürlüklerini almaya kalktığın anda
burda kimseyi tutamazsın. zaten öyle bir durum oluşursa durmasınlarda  @halvetifarazi

Tamamdır

Anlaşıldı @Necmi  abi.  Dediğimi çok iyi anlamışsın. Büyük takım olmaktan çıkıyoruz diye korkuyorum. İnşallah dediğin gibi olur. Çünkü bu ülkenin en büyük 3 takımından biriyiz.
Şenol Güneş konusunda düşüncelerini de biliyorum futbol forumundan :)

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

herkese günaydın inşaatta işler yolunda gidiyor mu, eski açık ne durumda ?

Çevrimdışı bjkem

yazmayam dedim sabrettım işler cok yavasladı ve catı sorunu devam ediyo bence
Fikret orman bjk si

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Kartal1903

canlı yaynı ne zamn açsam birileri halatlar için yapılan iskelenin üstünde dönüp duruyo ne yapıyorllar bu kadar merak içerisindeyim :D
BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Sedat_BJK

Paletli reis yan yan caktirmadan cati kolonu takiyor olmasin

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı cisse557

Çatı kirişleri konmadan bize gün mü aydın.

Çevrimdışı Efe

Gordugum kadariyla kalaslarin kurulumuna devam ediyorlar kapaliya dogru giderler yarin
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Gordugum kadariyla kalaslarin kurulumuna devam ediyorlar kapaliya dogru giderler yarin
seni bulmuşken sorayım işler yolunda mı gecikme var mı bi özetlersen sevinirim ayrıca ince işler nasıl gidiyo  :D

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

canlı yaynı ne zamn açsam birileri halatlar için yapılan iskelenin üstünde dönüp duruyo ne yapıyorllar bu kadar merak içerisindeyim :D

Tahminimce iç bileziği oluşturacak 3..4. belkide 5 sıra halatı tutacak o küçük çıkıntılar.Havaya kalkana kadar

Çevrimdışı Deniz

Mühür devam ediyor anlasilan.sorun cozulmus olsa aninda takarlardi o kolon ve kirişleri..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ahmetx

Mühür devam ediyor anlasilan.sorun cozulmus olsa aninda takarlardi o kolon ve kirişleri..
çatı işi bu senemizi de alacak bizim, herkes kendini buna ayarlasın.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı kyiv

çatı işi bu senemizi de alacak bizim, herkes kendini buna ayarlasın.

O zaman bu senede şampiyonluğu unutabiliriz.

Çevrimdışı ALI RIZA

O da Yönetimin kat kat en önemli hatası sağolsunlar 1 dedikleri 1 dediklerini tutmuyor...! 2 yıl oldu hala %85 teler

Çevrimdışı kyiv

Hava koşullarının en elverişli olduğu zamanı kullanamıyoruz. Proje değişikliği,onayı, Ramazan Bayramı tatili, Kurban bayramı tatili derken Ekimi bulduğumuzda hava koşulları ne derece elverişli olur Allah bilir.

Vodafone Arena Panorama Time-Lapse | 01.06.2015 - 10.06.2015

Destekleriniz için;
YouTube Kanalı
Twitter
Google+

Çevrimdışı sozkul

Kulağı delik arkadaşlar, mühür meselesinden haber var mı? bize biraz şifreli haber verin lütfen..

Çevrimdışı sozkul

O zaman bu senede şampiyonluğu unutabiliriz.

Bence unutmalıyız zaten, para eden futbolcuları satıp varımızı yoğumuzu stada yatırmalıyız, bu sene taraftar gazıda biter, geçen seneki kadar taraftar gitmez uzaktaki stadlara..

Çevrimdışı Efe

seni bulmuşken sorayım işler yolunda mı gecikme var mı bi özetlersen sevinirim ayrıca ince işler nasıl gidiyo  :D
isler yolunda degil ve gecikme var 1 ay kadar kapatilacak gibide gitmiyor hayirlisi diyelim
Şampiyon Beşiktaş JK