Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (5) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6018990 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 5 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ZEKI

fotografari kim cektiyse ellerine saglik, bu arada ismim mentions yapilmista kimse bizi satin alamaz

Çevrimdışı duman

fotograflar için çok teşekkürler çekenin ellerine sağlık
 yanlız tırın içindeki malzemeler ne bilen var mı?

Çevrimdışı FARUK

fotodaki tırın arkasındaki büyük şeyler hakkında fikri olan var mı
jeneratörler olabilir mi

Çevrimdışı ahmetx

jeneratörler olabilir mi
jenearatöre benziyorlar
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Factatum

Aynı fikirdeyim. İki adet jeneratöre benziyor. Biri diğerinin yedeği olacak sanırım.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Neden yapamıyorduk acaba madem bilginiz var açıklayın o halde bizde bilelim.Benim söylediğim zamanında peşkeş çekilen Fulya projesidir.Çiçekler Fulya projesini alan şirketin taşeronu.Ama gelinen nokta ortada.Fulya davasıyla ilgili tek bir mesaj bile görmedim lakin kulübün yıllardır uğradığı zarar 100 milyon euro  civarında.Belki bu rakam durumun ciddiyetini biraz daha anlatır.Ayrıca Fikret Orman tanındığı için seçimi kazanmadı yatırılan toplu aidatlar sayesinde kazandı.3 yıldır bende kongre üyesiyim dediğimiz tek şey, Beşiktaş'ın bir sahibi var ise oda taraftarıdır.

Demekki klübün sahibi aidatları toplu olarak yatırılan 6000 küsür kişi yani sizin gözünüzde.

kaç kişinin toplu aidatı hangi tarihlerde ödenmiş biliyor musun? 6000 kişi dediğin şerefiyle kazandığı parayı ve zamanını Beşiktaş'a veren önemli insalardır, bunların büyük bir çoğunluğu toplu aidatı yatırılan insanlar değil. Toplu aidat olayı hala var bunun önlenmesi gerekiyor ama bu şekilde bilmeden konuşmak ama çok bildiğini sanmak cahilliğe girer.

Çevrimiçi Necmi

jeneratörler olabilir mi
Jeneratör  @FARUK  bilgisi geldi yazmaya unuttum :)

Çevrimiçi Necmi

fotografari kim cektiyse ellerine saglik, bu arada ismim mentions yapilmista kimse bizi satin alamaz
seni bilemiyeceğimde @Oktay  konusunda şüphelerim var o kesin oyunu satmıştır :evillol:
yoksa bu 6000 kişiyi nerden toplayacağız gerçi 5938 kişi oy kullandığına göre satın alınan 6000 oy olduğuna göre
sende topun ağzındasın benden söylemesi @ZEKI

@heartbroker  söylediğin pek benim üslubumda verebileceğim bir cevap değil :alala:
ben öyle ucu açık bir cevap vermem aslında eleştirilere set çekmiyoruz benim sorduğum soru
açık ve net neye göre yavaş bu stadın yavaş olduğunu söyleyen neye göre yavaş olduğunuda söylemeli
yoksa bu stad yavaş gidiyor ya demek eleştiri değil şimdi ben bu stad yavaş dersem neden yavaş olduğunu madde madde
sıralarım nerde hatalar yapıldığını nerde ellerinde olmayan nedenlerden yavaşladığını ortaya koyarım
ve bu güne kadar kaybedilen zamanıda aşağı yukarı tahmin ederim ve şu kadar geriden geliyor derim.
Yani gözlemlememle bir sonuç çıkarırım ama hiç bir fikir ortaya koymadan bu stad yavaş demek ne oluyor.
ben burayı açtığımızdan beri düzgün eleştiri mekanizmasını çalıştırmaya uğraşıyorum. Eleştiriye karşıyım
diyorlar ama aslında eleştirme şekline karşıyım. Karşı çözüm sunmadan eleştiri olmaz stad yavaş demekle
hızlandıracak baskıyı kuramazsın. Karşındaki seni ciddiye almazki haklı olarak. Sadece güler geçerler ama
doğru donelerle eleştirini yaparsan o zaman dürtmüş olursun bu stad yavaş ama bak burda burda bu hataları
yaptığın için yavaş ilerliyor bu şekilde yaparsan daha hızlı olur diyebilmek lazım. Mesela benim aylarca süren
bir eski açık rampa eleştirim vardı. bunu yapmıyorsunuz ama gelecekte bu bize çok zaman kaybettirecek
diye eleştirdim sonuç ne oldu aylarımıza mâl oldu obitaşı çokça eleştirdim nedenlerini koyarak hazır kalıp kullanmadığı için eleştirdim
plansız ilerlediği için eleştirdim sonuç ne oldu nedense bütün kaba sonrası sorunlar hep yeni açıkta çıktı.
iş yanlıştı sonuçlarıda problemli oldu obitaş yatay değilde dikey çalışmaya zorlansaydı o rampadan önce eski açık rampa
düzenlenirdi bu bize en az iki ay kazandırırdı stadın tek çıkışını düzenlemeden yeni açık rampayı indiremezsin
bu aptalca bir planlamaydı. yeni açıkta hazır kalıp kullanmamak 3 kuruş kâr edecek obitaş diye yeni açık beton
sorunları kaç ayımızı götürdü. sonrasında belediyenin sallaması şehir şebekesinin düzenlenmesi belki bir haftalık işin iki ayda yapılması
anıtların eski açık kulelere yaklaşma iznini vermemesi sonrasında yaşanan çatı olayı ve lokasyona giren araçlara geç izin verilmesi gibi
yönetim dışı gecikmelerde var. Bana göre takvimin 4-5 ay gibi gerisinde bitecek bu iş tabi birde işin içinde mali sorunlar var
göz ardı edilemez. Eleştiriyorsan neden ve çözüm koyacaksın yoksa o eleştiri olmaz onun adına bilgisizce bel altı vurmak denir
ve tepki çekmeside normaldir. Haklı eleştiri her zaman kabul görür. yoksa yavaş ya gibi çocukca tepkilere pirim tanımaz kimse
tam tersi saldırı olarak görünür ve koruma güdüsünü harakete geçirir

@Necmi üstad o cevabı mabed vermişti, yani yönetim yüzünden epey uzun bir süre stat yavaş gitti demişti. ben sadece yazılanları söylüyorum kendi fikrim değildir.
bu ileti birilerini zor duruma düşürecekse siliniz lütfen.
[ Son Düzenleme: 30 Haziran 2015, 15:25:21 heartbroker ]

Çevrimdışı ErsinA.

bunları görünce aklıma hep mickey mouse geliyor :)

Bende deve kafasına benzettim  :D

Çevrimdışı Aram

(şuanki gördüğüme göre )
her gün 1 kelepçe 40 gün sonra kelepçe bitcek yani
25 gün kaldırılması etti 65 gün
75 gün çim etti 140 gün
ıvır zıvır 150 gün
150/30= 5 ay
yani aralık 1  :)
siyahına mahkumum beyazına sürgünüm !..

Çevrimdışı FARUK

Bende deve kafasına benzettim  :D

kulaklar takılıyor gözüme benim
tabii daha komple düşünürsek oda çıkıyor :)

Çevrimdışı cagdas44

bjk_mabet ‏@bjk_mabet  2 dk.2 dakika önce
Çatı halatları bağlantı aparatları...

bunları görünce aklıma hep mickey mouse geliyor :)

Bence bu fotoğraf kelepçe işinin neden beklenenden yavaş gittiğini gösteriyor. Bizim beklentimiz sadece kanallara halatların yerleştirilmesi ile kelepçe işinin biteceği şeklindeydi ki ama fotoğrafa göre kelepçenin birde alt parçası var ve ona sabitleniyor oysaki stres yükünü gösteren bilgisayar görselinde bu parça yoktu.

Çevrimiçi Necmi

@Necmi üstad o cevabı mabed vermişti, yani yönetim yüzünden epey uzun bir süre stat yavaş gitti demişti. ben sadece yazılanları söylüyorum kendi fikrim değildir.
bu ileti birilerini zor duruma düşürecekse siliniz lütfen.
yok dostum neden silelim sadece ben böyle bir şey söylediğimi hatırlayamadım, birde benim söyleme üslubum değil
ben net konuşurum böyle şeyleri açıklama yapmadan söylemem o yüzden kafam karıştı sorun yok  @heartbroker

Çevrimdışı ZEKI

seni bilemiyeceğimde @Oktay  konusunda şüphelerim var o kesin oyunu satmıştır :evillol:
yoksa bu 6000 kişiyi nerden toplayacağız gerçi 5938 kişi oy kullandığına göre satın alınan 6000 oy olduğuna göre
sende topun ağzındasın benden söylemesi @ZEKI
oy sandigina gittiginde elinde zarf oyu kullandigin yerde kac aday varsa o adaylara ait oy pusululari var, var sayalim dedilerki senin adiatini oduyoruz xx e vereceksin oyunu. Orda vicdaninla bas basasin istedigin adayin oy pusulaisni alip zarfa kouyuyorsun, sonra zarf ile birlikte sandiga kendi kongrede yakana taktigin kimlik pusulasinida atiyorsun. (zarfin icine koymuyorsun koyarsan gecersiz sayilir) kimse bana burda oylar satin aliniyor diye hava atmasin. Kisinin vicdani muhasebesidir. 25. yili doldurdum en azindan 10 kere oy vermeye gitmisimdir oyumu kullanmisimdir. Bilmeyen kisiler istedigi gibi anlatsinlar.

Çevrimiçi Necmi

oy sandigina gittiginde elinde zarf oyu kullandigin yerde kac aday varsa o adaylara ait oy pusululari var, var sayalim dedilerki senin adiatini oduyoruz xx e vereceksin oyunu. Orda vicdaninla bas basasin istedigin adayin oy pusulaisni alip zarfa kouyuyorsun, sonra zarf ile birlikte sandiga kendi kongrede yakana taktigin kimlik pusulasinida atiyorsun. (zarfin icine koymuyorsun koyarsan gecersiz sayilir) kimse bana burda oylar satin aliniyor diye hava atmasin. Kisinin vicdani muhasebesidir. 25. yili doldurdum en azindan 10 kere oy vermeye gitmisimdir oyumu kullanmisimdir. Bilmeyen kisiler istedigi gibi anlatsinlar.
istedikleri gibi anlatmasınlar @ZEKI
Beşiktaştan bahsediyoruz ve Beşiktaş kongresinden
Kongre üyelerimizi suçlamak satılmış ilan etmek bu kadar ucuz olmamalı
bu tür şeyler kanıtla konuşulur kanıt varsa koyacaksın ortaya hep birlikte hesap soracağız
ama hiç kimse Beşiktaş kongresini işkembeden atarak tömet altına sokamaz en azından ben burda izin vermem buna.
Gerçekten tarafsız adil eleştirinmi var buyur burda forum var istediğin gibi eleştir ama
burda hiç kimse Beşiktaş değerlerine iftira atamaz hiç kimse Beşiktaş değerlerine belaltı vuramaz.
Konu Beşiktaşsa art niyetli konuşamaz. Herkes bulundukları yerin bir Beşiktaş forumu olduğunu bilmeli
ve bunun gerektirdiği davranış içersinde olmalı.
Öyle bir noktaya geliyorki savunursan yalakalık yapmış satılmış oluyorsun eleştirirsen Muhalefete yalakalık yapmış
oluyorsun ne yani bütün Beşiktaş taraftarı yalakamı satılmışmı. Kelimeler doğru kullanılmalı herkesin aklı var ve
buna göre tercih yapar. Yaptığı tercih yüzünden suçlanamaz

Çevrimdışı ayayhan

parayla alınmış Beşiktaş üyeleri

renkliler bile daha agır küfür edemezdi..

hadi 10-15 kişiye tamamda 

alayına nasıl bir ifade

Çevrimdışı FARUK

Yeni İnönü Stadı ‏@yeniinonustadi  twitter hesabı
Vodafone Arena 30 Haziran 2015

Çevrimdışı ZEKI

parayla alınmış Beşiktaş üyeleri

renkliler bile daha agır küfür edemezdi..

hadi 10-15 kişiye tamamda 

alayına nasıl bir ifade
Bu aslinda Mahkemeye verme sebebidir. Artik iyice kantarın topuzunu kacirmaya basladilar.
Kongrede ibra edildikten sonra o belli grup biz kimsenin adami olmayacagiz diye bagiriyorlardi. Neyse konumuz stad bunu burada fazla tartismaya gerek yok.

Çevrimdışı ahmetx

haber sitemizdeki fotoya göre numaralıda küfeki işi baya baya ilerlemiş.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bir çok resim çektim ama henüz donuş için otobüs bulamadım. İlgileneceğim.

Çevrimdışı duman

dün sitenin birinde fotoğraflara bakarken denk geldim
bu kamera hakkında bilgisi olan var mı??

Çevrimdışı ALI RIZA

dün sitenin birinde fotoğraflara bakarken denk geldim
bu kamera hakkında bilgisi olan var mı??
O kameralar Başkanın kameraları kendisi kurmuş 24 saat gece rüyada görse kalksa bile hemen açıp izliyor  :bandit: bir ara düşündüm gök yüzüne kaldırayım diye  :kop: :kop:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Sonunda donuş için otobüs bulabildim. Beylikduzune donuyorum bu arada. Kavimler gocu bir bu iki. Neyse.

İzlenimlere gelecek olursam.

Net olarak gideyim.

Bir gıdım bile yükseklik korkusu olan varsa, ust katlar uygun değil.
Stad devasa bir alanda kurulu, bildiğiniz en büyük alışveriş merkezi kadar boş alanı mevcut. Boştan kasıt gezinti alanı giriş çıkışlar , kulüp binası muze vs
Stat inanıyorum ki rakipler için akıl almaz boyutlarda urkutucu olacak.

Ve diliyorum bizim takım bundan olumsuz etkilenmez(oyle bir potansiyel gördüm:) )
Çok keyifli seyir imkanı sağlayacak bir stat özellikle alt katlar da bu maksimum olacak.
Ben stadın en ustune çıkamadım mesela, samimi söylüyorum korktum.

Gelelim diğer kısma.
Bu stat eylülde ekimde imkan ihtimal yok yetişmez açılmaz. En iyi şartlarda aralık, en kotu ocak. Cidden daha çok iş var.
Çatı da bir tane kelepçe ile uğraşıyorlardı hala, işin acemisi oldukları için yavaş olduğunu bir kaç tanesinden sonra hızlanacağını öğrendim, stadda zaten hemen her şey boyle olduğu için sorun yok.

Yine tahminim sadece o çatının kalkmaya başlaması ağustos ortasını geçer.

Şimdilik bu kadar, velhasıl kelam.. Bitmesi dert ama bitince birileri işin kocamannnnn bir dert olacak