Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363024 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı bnymnd

Kardeşim gördüğüm kadarıyla @Efe abi bişeyler demişti betonlama ile alakalı :)
insAllah atılmıştır
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı yash26

Ts formuna baktım da birisi şunu paylaşmış: Bugün FV Ayyıldızspor Wächtersbach olarak Frankfurt Commerzbank Arenayı gezdik. Giriş ücreti adam başına 9 Euroya locaları, soyunma odasını, basın tribününü, lounge alanını, business bölümünü, yedek kulübesini, saha içini dolaştık.

Bizde de böyle bir şey yapılsa fena olmaz.

çok büyük gelir kaynağı.. başkan kaçırmaz böyle şeyleri..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu hafta yeni birşeyler gelmeli. ama çatı projesi ama zeminle ilgili detay ama soyunma odası detayları loca detayları vs vs..

Oyalanmamız lazım.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu hafta yeni birşeyler gelmeli. ama çatı projesi ama zeminle ilgili detay ama soyunma odası detayları loca detayları vs vs..

Aynen  :bandit:
2 gündür heyecan yok :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yalçın

çok büyük gelir kaynağı.. başkan kaçırmaz böyle şeyleri..

Çıkarmayacak zaten  :bandit: Yukarısında Ritz var, Hyatt var, Inter Continental var, Hilton var, Divan var, ve daha sayamadığım onlarca 3-4 yıldızlı oteller var. Sırf 5 yıldızlıların yatak kapasiteleri 2000 oda üzerinde. Ki bizim Başkan taşı sıkacak nerdeyse gelir için  :)
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Efe

Arkadaslar bugun testere kirislere beton oldumu olmadimi biri Allah rizasi icin cevap versin

testerelerde bugün beton olmadı gördüğüm kadarıyla  :eyes
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ramayan

abiler nette okudum aklıma yattı :halay: birisi çatının üzerine güzel bir çay bahçesi yapalım çayıda 5eurodan kitleyelim o manzarayla stad gelirini 2 katına çıkarırız yazmış..  :ishock:  :ishock:

Çevrimdışı cagdas44

Ts formuna baktım da birisi şunu paylaşmış: Bugün FV Ayyıldızspor Wächtersbach olarak Frankfurt Commerzbank Arenayı gezdik. Giriş ücreti adam başına 9 Euroya locaları, soyunma odasını, basın tribününü, lounge alanını, business bölümünü, yedek kulübesini, saha içini dolaştık.

Bizde de böyle bir şey yapılsa fena olmaz.

Dolmabahçe bölgesini ekip getiren tur otobüslerinin bizim otoparkı kullanması durumu var bu durumda bir şekilde tur programına dahil olma şansımız var ki yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş Travel için Jolly tur ile anlaşmamız mevcut onlar bu işi başlatan olur muhtemelen

Çevrimdışı Yalçın

Dolmabahçe bölgesini ekip getiren tur otobüslerinin bizim otoparkı kullanması durumu var bu durumda bir şekilde tur programına dahil olma şansımız var ki yanlış hatırlamıyorsam Beşiktaş Travel için Jolly tur ile anlaşmamız mevcut onlar bu işi başlatan olur muhtemelen

Jolly Tur olmaz. Beşiktaşın IMG Doğuş ile anlaşması var. Doğuş'un resmi turizm acentası ise Antur. Yapılırsa da Antur ile yapolır sanıyorum.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Ali

Bugün sizi maçta görmek kısmet olmadı @Burak Akay artık Balıkesir maçına İstanbul'dan gelecek konuklarımızla daha büyük bir organizasyonda görüşürüz umarım.  :tabe:

Maç öncesi stada ulaşım ve sonrasındaki trafik ile Olimpiyat Stadı'nı aratmadı Osmanlı Stadı da. Ancak muhteşem bir atmosfer vardı.  :icool:

Çevrimdışı cagdas44

Jolly Tur olmaz. Beşiktaşın IMG Doğuş ile anlaşması var. Doğuş'un resmi turizm acentası ise Antur. Yapılırsa da Antur ile yapolır sanıyorum.

O kısıma bir şey diyemiyeceğim ama birden fazla tur şirketinin programına girebiliriz sonuçta gelenlere paket bir tur sunulacak ki bizim önceliğimiz otoparkı kullandırmak tüm şirketlere stat turu tek şirkette olsa da sıkıntı etmeyiz

Çevrimdışı Son Testere Kiriş

+1903

Çevrimdışı yigitcan1903

Transfer topiğinde kapsız günler geçince kafayı yakanlar vardı
Onlardan bol miktarda görücez yakında burda  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Transfer topiğinde kapsız günler geçince kafayı yakanlar vardı
Onlardan bol miktarda görücez yakında burda  :evillol:
:us: biz hep burdayız
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı yigitcan1903

:us: biz hep burdayız
Daha o raddeye gelmedi ama bura :D
"Bitmez abi ağustosa mümkün değil" isyanları kol gezecek,"bu çatı ne zaman kalkacak üff :s20:" gibi şeyler  :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Daha o raddeye gelmedi ama bura :D
"Bitmez abi ağustosa mümkün değil" isyanları kol gezecek,"bu çatı ne zaman kalkacak üff :s20:" gibi şeyler  :evillol:
Aaahh ahh kanser günleri başlıcak işte o zaman  :duman: :lol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

yaaa bu küfekilerin rengi bir banamı çok açık geliyorrrr çok beyazzzzz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

yaaa bu küfekilerin rengi bir banamı çok açık geliyorrrr çok beyazzzzz  :biggrinking:
Denildi zaten açılcak rengi diye :) Bence biraz koyu biraz açıkta olsa çok güzel durucak o küfekiler :)
Yav bu arada kaç gecedir çok tenha buralar. Nerde bu millet :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Denildi zaten açılcak rengi diye :) Bence biraz koyu biraz açıkta olsa çok güzel durucak o küfekiler :)
Yaaa öyle söylendi biliyorumda bana çok açık geldi diyorum yani
sarımtırak olur diyordum ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yaaa öyle söylendi biliyorumda bana çok açık geldi diyorum yani
sarımtırak olur diyordum ben  :biggrinking:
Bence o havayla da ilgili olabilir :D Bende daha sarı bekliyodum çünkü :evillol:

Çevrimiçi Necmi

saat 4 te havaalanına gitmem gerekti. Bu sezon kaçırdığım ilk maç. radyodan dinledim. buna totem yapamam herhalde. mustafanın fotoğrafları şimdi gördüm. küfenkilerde ton farkı görünmüyor. sökülünce netleşti.
bu gün çıplak gözle inceledim tabi taştan taşa ufak tefek farklılıklar olur sonuçta doğal malzeme ama kolonlar arasında fark yok dediğim gibi bazı taşlar biraz daha fazla kurumuş bazıları daha ıslak zaman geçtikce renkler dahada homojen olacak zaten ben görüyordum bunu ama tabiki siyah beyaz gibi duran bir resimde bunu anlatmak zordu

Çevrimdışı bnymnd

testerelerde bugün beton olmadı gördüğüm kadarıyla  :eyes
Teşekkür ederim @Efe abi
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimiçi Necmi

her şeyi bir haftada verirsek stad bitene kadar sizi nasıl oyalayacağız :D

Çevrimdışı Efe

burdayızda yazacak bişey yok şimdilik hava yine ortalığı karştırdı bu kış çok acayip geçiyor yarın bakalım nasıl geçecek  :)
Şampiyon Beşiktaş JK