Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363042 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Burak Akay

Abi bu sefer minibus kaldiralim bence... Makara kukara daha fazla olur hem... Bir de aramizda sofor olmayacagi icin herkes portakal suyunu istedigi kadar icer...  :D :D
İstanbulda gelsin hem bırde mangal organızasyonu yaparız havanın durumuna göre süper olur
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimiçi murat

@MURAT kolonlar harika gozukuyor. İnsallah beyaz isikla isiklandirirlar  :ishock: Tesekkurler.
zeki abi dayanamadım gittim daldım trafiğin içine bir koşu çektim geldim.küfekiler yapılınca dediğin gibi beyaz ışık mükemmel durur.tabi yeni ışık sistemleriyle farklı farklı renkler de görebiliriz.

Çevrimdışı asi_kartal

Bugün ki oynadığımız stadın akustigi bana inönüde ki kükremeyi hatırlattı gerçekten çok güzel ses çıkıyor ama aynı olay konya stadın da yoktu bunun sebebi nedir ?
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock:

Çevrimdışı Easthanbool

Şu görüntünün daha iyisini bir hayal etsenize Vodafone Arena'da  :halay: :bandit:
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şu görüntünün daha iyisini bir hayal etsenize Vodafone Arena'da  :halay: :bandit:
Hiçbir takım sağ çıkamayacak o stattan :money:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fatih

İstanbulda gelsin hem bırde mangal organızasyonu yaparız havanın durumuna göre süper olur
L'pool macina da bekleriz hocam Ankara tayfasini  :lol: Ben Gaziler'deki bulusmaya gelemem ama Olimpiyat'ta birseyler yapilir heralde...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı JoseDemba

Stadın heybeti büyüklüğü ne kadar bunu cok merak ediyorum torku arena saraçoglu kadar varmi dahami büyük?
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı Fatih

Stadın heybeti büyüklüğü ne kadar bunu cok merak ediyorum torku arena saraçoglu kadar varmi dahami büyük?
Ikisinden de buyuk yanlis bilmiyorsam...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimiçi Necmi

Abi bu sefer minibus kaldiralim bence... Makara kukara daha fazla olur hem... Bir de aramizda sofor olmayacagi icin herkes portakal suyunu istedigi kadar icer...  :D :D
olabilir :D

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaşlar bugün testere kirişlere beton atıldımı?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı buratti

Minibus isi olursa "Bizde sakat cok" videosunun aynisini bekliyoruz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Aynen bunu bende merak ettim. Sanki alçak gibi duruyo tribünler gözüme :alala:
Saha kısmından foto varmı abiler bi baksak :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

daha büyük evt çukura inşaa edildiği için yanından geçenler tam anlayamaz içine bi girmeleri lazım :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Kartal Ç

örnek olarak kapalı tribünleri kıyaslarsak, bizim tribünün en üst noktası saraçoğlu kapalının en üst noktasından biraz daha yüksek.
çatıları da dahil edersek onların çatısı yapısı itibariyle tribünden çok daha yüksekte başlıyor. çatılarla toplam yükseklikte saraçoğlu daha yüksek yani.
ama bizim çatının alçakta olması stadı rakip için daha baskılı bir ortam haline getirecek.
mesela konya stadında çatının en yüksek yeriyle tribünün en yüksek yerine rahat bi kat daha sığdırırsın. o kadar yüksekte yani. ve ambiyansı kötü yönde etkiliyor.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2015, 22:36:55 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

örnek olarak kapalı tribünleri kıyaslarsak, bizim tribünün en üst noktası saraçoğlu kapalının en üst noktasından biraz daha yüksek.
çatıları da dahil edersek onların çatısı yapısı itibariyle tribünden çok daha yüksekte başlıyor. çatılarla toplam yükseklikte saraçoğlu daha yüksek yani.
ama bizim çatının alçakta olması stadı rakip için daha baskılı bir ortam haline getirecek.
mesela konya stadında çatının en yüksek yeriyle tribünün en yüksek yerine rahat bi kat daha sığdırırsın. o kadar yüksekte yani. ve ambiyansı kötü yönde etkiliyor.
Anladım abi sağol :) Göz doymuyo işte heybet önemli statta  :evillol:

Çevrimdışı Yalçın

mükemmel. İnşallah her maçtan sonra böyle sevinirsiniz. Ankaranın Beşiktaşa bu zor yılda verdiği destek unutulmaz

Ben diyecektim. Aynen.. Bu sene Ankara kulübe çok iyi evsahipliği yapıyor. :claps:
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

ysariusta

• Ziyaretçi

saat 4 te havaalanına gitmem gerekti. Bu sezon kaçırdığım ilk maç. radyodan dinledim. buna totem yapamam herhalde. mustafanın fotoğrafları şimdi gördüm. küfenkilerde ton farkı görünmüyor. sökülünce netleşti.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı yigitcan1903

Minibüs olursa Ankaradan gelirim otobüsle minibüsle dönerim yine  :evillol:

Çevrimdışı cisse557

Ts formuna baktım da birisi şunu paylaşmış: Bugün FV Ayyıldızspor Wächtersbach olarak Frankfurt Commerzbank Arenayı gezdik. Giriş ücreti adam başına 9 Euroya locaları, soyunma odasını, basın tribününü, lounge alanını, business bölümünü, yedek kulübesini, saha içini dolaştık.

Bizde de böyle bir şey yapılsa fena olmaz.

Çevrimdışı bnymnd

Arkadaslar bugun testere kirislere beton oldumu olmadimi biri Allah rizasi icin cevap versin
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ts formuna baktım da birisi şunu paylaşmış: Bugün FV Ayyıldızspor Wächtersbach olarak Frankfurt Commerzbank Arenayı gezdik. Giriş ücreti adam başına 9 Euroya locaları, soyunma odasını, basın tribününü, lounge alanını, business bölümünü, yedek kulübesini, saha içini dolaştık.

Bizde de böyle bir şey yapılsa fena olmaz.
Yapılacaktı abi galiba :ok:
Arkadaslar bugun testere kirislere beton oldumu olmadimi biri Allah rizasi icin cevap versin
Allahını seven yanıt atsın :evillol: :kop: :kop:

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi hadi halay çekelim. Halayımıza isteyen herkes katılabilir.  @ALI RIZA sonra siler mesajları  :lol:

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
@aktar_ismail profil resmindeki ak sakallı amca aktarların duayenimi :evillol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kardeşim gördüğüm kadarıyla @Efe abi bişeyler demişti betonlama ile alakalı :)