Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363094 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Maçın düdüğünden :akuma: :s20: sonra stada geçip huzur bulalım gencler nevar ne yok . :money:
testerelrde calistilar bugun gelecek hafta pazara kadar testerelerin hepsi betonlanmis olacqk ust bilezik icinde calismalar suruyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Melekcik

Yeni açığa baktıkça huzur buluyorum :ishock:
Demi demi bende otoparka bakım yine içim daraliyor neyse ki çiçekler var :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

testerelrde calistilar bugun gelecek hafta pazara kadar testerelerin hepsi betonlanmis olacqk ust bilezik icinde calismalar suruyor
Teşekkürler bitti bitti birşey kalmadı  :ishock:
O mete Kalkavan vodafone arenaya gelecek o zaman görüşürüz  :akuma: :s20:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bilezik denilen kısmı içimi karartıyor onun dışında herşey yolunda. Çatı aparatları da gelip kurulmaya başlanırsa iyiden iyiye havaya gireceğiz.

Demi demi bende otoparka bakım yine içim daraliyor neyse ki çiçekler var :kop: :kop:
Çiçekler isimden kazanıyor, biz ise kaybediyoruz. Çiçek mi yoksa bir taş mı diye sorsan herkes çiçek der özellikle bayanlar.
Obitaş ismini Obiçiçek olarak değiştirmeli. Haksız mıyım @Oktay abi ? :evillol:

Çevrimdışı Efe

Ay sonu artik cati isleri hizlanmaya baslar mart sonu ise sadece catiya odaklaniriz celik halatlar serilmue baslanir mayista catiyi havada gorecegiz insallah
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Eyüp Emir

sadece Mete Kalkavan mı tüm hepsi büyüklüğümüzü kabül edecek kardeşim az kaldı sabır.....

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı serti67

bu bılezıkk olayı okadar gerdıkı yavas gıdıyoo gecen akrabanın dugunun de takı torenın de amcasında burma bılezık dıe anonss yapıldıı amcaya dalıyodummm :ebebe: :ebebe: :steamed:
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Oktay

Çiçekler isimden kazanıyor, biz ise kaybediyoruz. Çiçek mi yoksa bir taş mı diye sorsan herkes çiçek der özellikle bayanlar.
bayanlar inşaatan anlamaya başladığından beri yüzlerinde çicekler açmaya başladı @aktar.ismail  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Valla ben başkanın güvendiği şirkete guvenirim isterse adi kaya inşaat olsun :kop:  :kop: :money:

Çevrimdışı martin40

Bilezigin yavas gitmesi gayet normal, ilerlemesi için, sütunlar ver testereler betonlanmasi gerekiyor. Birde yükseklikte çalisiyorlar, daha zor is.

Çevrimdışı ekesicil

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/02/vodafone-arena-01.02.2015-003.jpg

burdaki kaplamalar niye farkli farkli? bi kaci tam yukariya kadar öbürleri degil

böylemi kalcak?

Çevrimdışı Oktay

@dişi kartal melek  benim bi tezim var; mete kalkavanla çıktığımız her maçı kazanırız çüneyt çakırla çıktığımız bilhassa derbi maçlarının hepsini kaybederiz.... o yüzden mete iyidir fazla zararı yok :ok: :ok:

Çevrimdışı TØLGA

burdaki kaplamalar niye farkli farkli? bi kaci tam yukariya kadar öbürleri degil

böylemi kalcak?
hayır her taraf kaplanıcak  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek  benim bi tezim var; mete kalkavanla çıktığımız her maçı kazanırız çüneyt çakırla çıktığımız bilhassa derbi maçlarının hepsini kaybederiz.... o yüzden mete iyidir fazla zararı yok :ok: :ok:
Hepsi ayni miğde mi bulandiriyorlar bunlar aldığı para kursaklarında kalsın yazık günah bu dünyada herşeyi kazana bilirsin dünyanın tapusu senin olsa öteki dünyada gorurler :s20: :akuma: :iangry:
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2015, 19:28:04 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı TØLGA

Bu küfekilerin içinden kablo geçiyor en tepeye doğru
Büyük ihtimal en tepeyede ışıklandırma konacak  :money:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

böylemi kalcak?
Hayır isiklandirma icin projeksiyonlar konulkacak alttan ve ustten, kablolar cekilecek O nedenlede bos birakildi.
Bugun suzerin ordan fotograf cekmek cok zordu cep telefonu elinizden dusecek gibiydi. Ruzgar insnai surukleyecek sekildeydi. Beni bile surukleye biliyorsa dusunun artik  :tabe: :D
BU arada @Serkan7738 cok gecmis olsun insallah daha iyisindir.

Çevrimdışı ekesicil

hayır her taraf kaplanıcak  :iblush:

o zaman iskeleleri niye söküyorlar ki? tam kapla öyle sök yani bence :)

Çevrimdışı TØLGA

o zaman iskeleleri niye söküyorlar ki? tam kapla öyle sök yani bence :)
valla onu bizde cözemedik sağ tarafta kaplanıyor dikkatinizi cektiyse  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ekesicil

Hayır isiklandirma icin projeksiyonlar konulkacak alttan ve ustten, kablolar cekilecek O nedenlede bos birakildi.
Bugun suzerin ordan fotograf cekmek cok zordu cep telefonu elinizden dusecek gibiydi. Ruzgar insnai surukleyecek sekildeydi. Beni bile surukleye biliyorsa dusunun artik  :tabe: :D

tamam o zaman, simdi anladim tesekkürler

Valla ben başkanın güvendiği şirkete guvenirim isterse adi kaya inşaat olsun :kop:  :kop: :money:
Bizim başkan boş firmaya iş vermez. Her iki firma da güvenini boşa çıkarmadı çok şükür.

Çevrimdışı ozan062

vaovv ısıklandırmamı:D ben ilkkez duyuyorum bunu o değilde acaba hangi renkler dusunuluyor acaba

ben cook onceleri soylemiştim,, superligde kırmızı uefada mavi veya lacivert sampiyonlar liginde beyaz... veya superligle cl yer değiştirebilir farketmez bunun dısında zaten mac gunu dısında bizim sutunları on plana cıakracak bir renk  bu akdar fazlası zarar....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Melekcik

Bizim başkan boş firmaya iş vermez. Her iki firma da güvenini boşa çıkarmadı çok şükür.
Tabiki iki firmada bizim için ve kendi pirestijleri için çalıştı bazen yavaş bazen hızlı iki firma projelerinde vodafone arena bulunması onlar için müthiş prestij Sağladı iki firmada kaliteli iş yaptılar  soğukta sıcakta iki firmaya helal olsun birde yönetime helal olsun parasızlıktan bu kalitede stat yapıyorlar devletin yaptıkları ortada iken  :tabe: :money: :halay:

Çevrimdışı Yalçın

Bugün 9. Dakikada verilmeyen penaltımızı düşününce geldi aklıma. O pozisyonu Arena'da düşündüm. Her yerde tv'lerin olduğunu, cep telefonlarımıza pozisyonların anlık flashbacklerin gönderildiğini düşündüm. Artık stadda "pozisyon penaltı Allah belanı versin" sloganlarınımı istersin, "emek hırsızı" diye protestolarımı..

Bu stad yeni sezon mutlaka açılmalı. Çok şey değişecek çok..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba