Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6363177 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Türkay

Bilic yedek kulübesine telefonla çıkabiliyosa hatalı kararların tekrarını hakemlere gösterebilir aslında  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

@Oktay abi hadi halay çekelim. Halayımıza isteyen herkes katılabilir.  @ALI RIZA sonra siler mesajları  :lol:

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı yigitcan1903

Bilic yedek kulübesine telefonla çıkabiliyosa hatalı kararların tekrarını hakemlere gösterebilir aslında  :bandit:
Hata yapmıyorlar ki
Bilerek yapıyorlar

Çevrimdışı ZEKI

vaovv ısıklandırmamı:D ben ilkkez duyuyorum bunu o değilde acaba hangi renkler dusunuluyor acaba

ben cook onceleri soylemiştim,, superligde kırmızı uefada mavi veya lacivert sampiyonlar liginde beyaz... veya superligle cl yer değiştirebilir farketmez bunun dısında zaten mac gunu dısında bizim sutunları on plana cıakracak bir renk  bu akdar fazlası zarar....
O sutunlar tarihi bölgede gece boyle bos mu kalacak..Cogu kisi sari isiklandirmayi seviyor ama ben beyaz olmaisni isterdim.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı yigitcan1903

@ilhan ve @Zoro abilerimle

Heyt be !
Hakeme de koyduk!
Balıkesir maçında görüşmek üzere inşallah

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Oktay

@Oktay abi hadi halay çekelim. Halayımıza isteyen herkes katılabilir.  @ALI RIZA sonra siler mesajları  :lol:

:halay: :halay: :halay: :halay: :halay:
  :mj: :mj: :mj: :uhohu: :uhohu: :uhohu:

Çevrimdışı ilhan

Heyt be .
Hakeme de koyduk.
Balıkesir maçında görüşmek üzere inşallah
İnşallah Yiğidim

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimiçi Necmi

İnşallah Yiğidim
@ilhan 2 de 2 yaptınız bu gece taraftar önceki maça göre daha iyi destekledi takımı öğreniyorsunuz yavaş yavaş :D

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ilhan

Eeee siz ne yaptınız arkadaşlar biz maçtaydık. Çalışma var mıydı bugün?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Eeee siz ne yaptınız arkadaşlar biz maçtaydık. Çalışma var mıydı bugün?
Buralar çok tenhaydı abi maç saatinde :)

Çevrimdışı ilhan

@ilhan 2 de 2 yaptınız bu gece taraftar önceki maça göre daha iyi destekledi takımı öğreniyorsunuz yavaş yavaş :D
Tempo iyi ama ritmde çok sorun var abi, bi şekilde halledilmesi gerekiyor.
 Seyirci Sivas maçına göre çok çok fazlaydı ama  :claps: :claps:

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi Balikesir macina gidiyor muyuz?
gidiyoruz dün karar verdik zeki murat ahmet türker bu maçada gidecektik bilet kalmamıştı kale arkalarında vardı biraz birde protokol tarafında köşelerde kalmıştı maratonda bulamayınca vaz geçtik ama Balıkesir maçına bir hafta kala gelecek olanlar bildirecek böyle son ana kaldığında planda yapamıyoruz olmuyor. burda kaldık mersin maçında :bandit: milleti beklerken karar versin diye :D

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı cagdas44

Bugün 9. Dakikada verilmeyen penaltımızı düşününce geldi aklıma. O pozisyonu Arena'da düşündüm. Her yerde tv'lerin olduğunu, cep telefonlarımıza pozisyonların anlık flashbacklerin gönderildiğini düşündüm. Artık stadda "pozisyon penaltı Allah belanı versin" sloganlarınımı istersin, "emek hırsızı" diye protestolarımı..

Bu stad yeni sezon mutlaka açılmalı. Çok şey değişecek çok..

Aslında birde bunun yanında saha üstünde ekran olsa da oradan gösteripte ilgililerin gözüne soksak

Çevrimdışı ZEKI

@MURAT kolonlar harika gozukuyor. İnsallah beyaz isikla isiklandirirlar  :ishock: Tesekkurler.

Çevrimdışı Fatih

gidiyoruz dün karar verdik zeki murat ahmet türker bu maçada gidecektik bilet kalmamıştı kale arkalarında vardı biraz birde protokol tarafında köşelerde kalmıştı maratonda bulamayınca vaz geçtik ama Balıkesir maçına bir hafta kala gelecek olanlar bildirecek böyle son ana kaldığında planda yapamıyoruz olmuyor. burda kaldık mersin maçında :bandit: milleti beklerken karar versin diye :D
Abi bu sefer minibus kaldiralim bence... Makara kukara daha fazla olur hem... Bir de aramizda sofor olmayacagi icin herkes portakal suyunu istedigi kadar icer...  :D :D
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı serti67

yarın resım cekıcek bı arkadas su numaralının arkasındakı yuruyus yolunun ustunde nası bı calısma yapılıyo yakından bı cekse zor degılse benmı kacırdım orda nası bı yapı olcak mustafanın bugunku 33. resmınde kenarındn gozukmustu
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS