Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365972 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cagdas44

Abi açık renk küfekilerin üzerinde beyaz çatı, arası siyah sırıtmazmı :alala:

Siyah beyaz stada hiç sıkıntı olmaz aslıda, hem bizimle uyumlu olur hemde gece maçlarında belli olmayacağı için sanki çatı uçuyor gibi durur

Çevrimiçi Necmi

kimse sormamıs ben sorayım

yagmur suları nasıl depolarda birikecek burada oyle bir sey gorulmuyor:D
çatı kolonları yapılırken içlerinden giderler bırakıldı bu giderler catıdaki kanallara bağlanacak yağan yağmur doğruca depoya :D

Çevrimdışı Efe

Ćalismalar iyi gidiyor testereler 1 haftaya biterse harika olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Siyah beyaz stada hiç sıkıntı olmaz aslıda, hem bizimle uyumlu olur hemde gece maçlarında belli olmayacağı için sanki çatı uçuyor gibi durur
Anladım abi başkan da demişti stad uçuyo gibi durucak diye :) Demir yığını bişey olmaması her yönüyle güzel böyle çevreci bi stada :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ZEKI

@keremfrat1 ve Yasaklı Link[/member] harika fotograflar. Kerem sen vol 2 ve vol 3 yapacaksan su otoparkin ordanda cekebilirmisin. Yeni acik prekastlairn ordan arkayi cekebilirsen sevinirim. Bİrde eyni acik kapali da son locanin oldugu duvar dibinden fotograf cekebilirmisin. Cekemezsen cnain sag olsun . Tesekkurler

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ellerine sağlık :claps:
İyiki harfiyat döneminde gelmemişim buraya. kafayı yerdim ha :evillol:
rica ederim :)

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

çatı kolonları yapılırken içlerinden giderler bırakıldı bu giderler catıdaki kanallara bağlanacak yağan yağmur doğruca depoya :D

tabi yağmur yağarsa yağmassa :bandit:

ysariusta

• Ziyaretçi

Ćalismalar iyi gidiyor testereler 1 haftaya biterse harika olacak
Testereler bitecek gibi yatay kiriş nasıl olacak. @Efe sen bile testereleri daha geç olacak diye düşünüyordun, o kısımda daha hızlı bitebilir. Haftaya numaralıdaki vincin ve yeniaçıktaki vincin gitmesini bekliyorum ben

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 ve Yasaklı Link[/member] harika fotograflar. Kerem sen vol 2 ve vol 3 yapacaksan su otoparkin ordanda cekebilirmisin. Yeni acik prekastlairn ordan arkayi cekebilirsen sevinirim. Bİrde eyni acik kapali da son locanin oldugu duvar dibinden fotograf cekebilirmisin. Cekemezsen cnain sag olsun . Tesekkurler
vol 2 olur abicim aksam ustu stadan cikinca cekmeye calisirim dedigin yerleri :)

ysariusta

• Ziyaretçi

tabi yağmur yağarsa yağmassa :bandit:
o zamaaaan aklıma başka başka şeyler geliyor; süzerden su sıkarız

bi soru kameranın son noktasındaki alet nedir ya

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı kahyaoglueren

Yeni açıkta ara Kat ytonglarla örülen kat yani canlı yayında kötü durmaz değil mi? Birde akustik için loca camları gibi ayrıntılara dikkat edilicek mi?Kaplanan maddelerin sesi yansıtma veya emme özelliklerine? Çatıda dikkat edilmişti sanırım.

Çevrimdışı arena_t2000

Uzun zamandır takip ettikten sonra bende üye olmaya karar verdim. Burada resim ve bilgi paylaşımında bulunan herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız kolay değil, emek ve zaman isteyen işler. İşim gereği oralara gelip görme imkanım olmasa da, sizlerin sayesinde bu eksikliği hissetmiyorum. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyor, bundan sonraki emekleriniz için başarılar dilemek istiyorum... İnanıyorum ki güzel stadımıza ağustos ayında kavuşacağız... :ok:

bi soruda siteyle ilgili alıntı yapıp mesaj attığımda ana sayfaya niye yolluyo anlamadım  :alala:  son sayfada kalsak ne yazdığımızı görsek olmuyomu   :alala: bidaha yazdığımız sayfaya gelmek için uğraşıyoruz...     :akuma: biyerde yanlışlık yapıyosak söyleyin düzeltelim  :ok:
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 14:34:46 İSTİNAT DUVARI ]

Çevrimdışı yash26

Yeni açıkta ara Kat ytonglarla örülen kat yani canlı yayında kötü durmaz değil mi? Birde akustik için loca camları gibi ayrıntılara dikkat edilicek mi?Kaplanan maddelerin sesi yansıtma veya emme özelliklerine? Çatıda dikkat edilmişti sanırım.

bence oraya bir sıra daha bişi gelecek... belki cam olur,duvar olur
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı keremfrat1

@keremfrat1 teşekkürler benim resimleri untma
senin resimler abi :) p.tesi olsa olurmu yada denerim bugun :) yogunuz biraz :)

Çevrimdışı ALI RIZA

senin resimler abi :) p.tesi olsa olurmu yada denerim bugun :) yogunuz biraz :)
@keremfrat1 acelesi yok hafta içi olur sakin bir anında güzel olur  :evillol:

Şu resmen bak o yükseklikten atın beni stadı izlerken düşeyim  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Uzun zamandır takip ettikten sonra bende üye olmaya karar verdim. Burada resim ve bilgi paylaşımında bulunan herkese şahsım adına çok teşekkür ediyorum. Yaptığınız kolay değil, emek ve zaman isteyen işler. İşim gereği oralara gelip görme imkanım olmasa da, sizlerin sayesinde bu eksikliği hissetmiyorum. Bunun içinde ayrıca teşekkür ediyor, bundan sonraki emekleriniz için başarılar dilemek istiyorum... İnanıyorum ki güzel stadımıza ağustos ayında kavuşacağız... :ok:
:hosgeldin
Bu arada daha önce soruldumu bilmiyorum. Pilot kamera tam nerde olucak?
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abu Ali Imran

Çevrimdışı alperseyhanli

sağol Yasaklı Link[/member] eline sağlık haftasonuna girerken içeriden fotolar iyi oldu

--

Çevrimdışı Kutay

:hosgeldin kardeşim
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı onder23