Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6365753 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Buna neden takıldın yahu. Siyah ve Beyaz statta sırıtmaz merak etme....
Abi açık renk küfekilerin üzerinde beyaz çatı, arası siyah sırıtmazmı :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı FARUK

@nazoayaz instagram hesabından alıntıdır

Çevrimdışı melofaz

Bana kalırsa siyah'da guzel  :ok: hem digerlerinden bir farkımız olsun demi hep beyaz yapıyorlar celikleri  :tabe:
Mum Olmak Kolay Degildir..Işık Saçmak İçin Önce Yanmak Gerekir...

Çevrimdışı Eyüp Emir

:bye:
Bende Rahmetli Süleyman Seba Başkanımızın vefatında girmişdim, son halinde girmek isterdim ama artık açılışı bekliyeceğiz veya bir güzellik yapacak arkadaş bekliyeceğiz :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bana kalırsa siyah'da guzel  :ok: hem digerlerinden bir farkımız olsun demi hep beyaz yapıyorlar celikleri  :tabe:
Öyle ossun bağalım ANGARA'lı  :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

kimi kısımlar kapanacıcak kimi kısımlar acık kalıcak.
Tamamini yapsalar guzel olur aslinda.prekaatlari. arkasi rahatsiz edici duruyor..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Oğuzhan

@nazoayaz instagram hesabından alıntıdır

Vallahi şu güzel manzaranın karşısında insanın nutku tutuluyor. Boğaz ayrı güzel, Şeref Bey ayrı güzel be kardeşim.

ŞEREF'inle HAKKI'nla SİYAH'ınla BEYAZ'ınla

BEŞİKTAŞ !

Çevrimdışı kaanzor

Günaydın forum

@Yunus Emre Dökmeci Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı mhmtkartal

herkese slmlar aşık oluncak bir stat yapıyoruz şükürler olsun bugünleri gördük. Ben eski açık-kapalı tribün yırtığı ile kafayı bozdum ( necmi abi vuracak beni 10 kere anlattı ama  ) orası minimize edilse çok iyi olacak. Bir de futbolcu giriş çıkış  yeri ileride mümkün olur mu acaba

Çevrimdışı İrfan

Şöyle bütün prekastlar takılmış bilezikler bitmiş ham şekilde ne zaman görecez acaba stadı  :)
We are Electric..!

Çevrimdışı Serdar

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

elbet devlet bu paraların hesabını birgün sorar. vardır biyerlerde hesabını kitabını tutan bu işlerin. aylık üst kullanım bedeli 60.000 tl mi dendi bursa ya geçen yeni stadın. dandik zeminli zulimpiyat için maç başı 100 bin tl kira isteyen aynı spor bakanlığı değilmi. bide adamlar iyice azıttı ankara soğuk olurmuş istanbulda oynayalım diye. bursa tropical iklim ya genelde.
istanbulda oynamak istemelerinin bir nedeni var oda 1 puan için oynamak istemeleri ama yinede geçirecez haberleri yok

Çevrimdışı Doğukan E.

Mabet bir ara stada bir vinç daha gelicek gibi bir şeyler demişti ben mi yanlış hatırlıyorum..

Çevrimdışı onurt

Konu dışı:
lukoil kart kullanan adeti / kulübe kazandırılan tutar :
gs: 45.456 / 432.157,16 tl
fb : 43.407 / 389.334,92 tl
bjk : 32.798 / 292.060,42 tl
"Beşiktaş için birşeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın."
Süleyman Seba

Çevrimdışı yash26

herkese slmlar aşık oluncak bir stat yapıyoruz şükürler olsun bugünleri gördük. Ben eski açık-kapalı tribün yırtığı ile kafayı bozdum ( necmi abi vuracak beni 10 kere anlattı ama  ) orası minimize edilse çok iyi olacak. Bir de futbolcu giriş çıkış  yeri ileride mümkün olur mu acaba

stadda reklam alınabilinecek yerler çok az olduğu için (tahmini) o yırtıkların üstüne brandalar çekilir, reklam alınır,vodafone yazar ,beşiktaş yazar.. mutlaka değerlendirilir..
Otoban kenarı değil,Boğaza karşı.Toki değil ALIN TERI

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı ahmetx

@Yunus Emre Dökmeci Allah hayırlı ömür versin,bol şampiyon luklu nice yaşlara...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

ben resimde sunu fark ettim bizim catının kenarlarında bi ovallik var yani sanki balon yada samsiye havası var... bombelerden bahsetmiyorum  direklerin ustundeki bolgeden bahsediyorum sanki bi parasut havası var gibi.. yani bircokseye benzetebiliyoruz onemli olan sey malzeme bakalım o nasıl birsey olacak

bazılarımız prekastları yemek istiyordu bende catıyı kemirmek
[ Son Düzenleme: 31 Ocak 2015, 13:50:30 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı keremfrat1

Çevrimiçi Necmi

Çevrimdışı ozan062

kimse sormamıs ben sorayım

yagmur suları nasıl depolarda birikecek burada oyle bir sey gorulmuyor:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

kimse sormamıs ben sorayım

yagmur suları nasıl depolarda birikecek burada oyle bir sey gorulmuyor:D
Mabet abinin paylaştığı sızıntıda çatıda oluklar var onlar sayesinde birikecek :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@keremfrat1 ellerine sağlık :claps:
İyiki harfiyat döneminde gelmemişim buraya. kafayı yerdim ha :evillol: